ρε μλκ σοβαρα τωρα δεν εμπαινες οταν ακους κατι τετοιο?GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:46 Μλκ το βιντεο ξεκιναει με τη φραση "αυτο το τραγουδι το αφιερωνω στη μαμα μου" τι τρολια ειναι αυτα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κόρες του Σκιαδαρέση προσβάλλουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ελληνων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Οι κόρες του Σκιαδαρέση προσβάλλουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ελληνων
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Οι κόρες του Σκιαδαρέση προσβάλλουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ελληνων
ειπαμε,μονο η δεξια φασαιαvantono έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:53![]()
Μπείτε στη νηματάρα μου που παραθέτω σε σχολιό μου πιο πάνω, να μάθετε περισσότερα. Μην περιμενετε να μαθετε τις όποιες Σκιαδαρέσες απο ενα ραντομ τρολάκι που μπηκε χθες στο πχορουμ, ενω ο μεγας πανελιστας προχωκάγκουρας τις εχει κανει γνωστές εδω μεσα εδω και 3 χρονια![]()
Αντε με το καλό και με την επομενη χρονοκαθυστέρηση 3 χρόνων, να ανακαλύψουν και τη viewtopic.php?f=18&t=42893 τα τρολάκια, που και για αυτην εχω νημα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
vantono έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:53![]()
Μπείτε στη νηματάρα μου που παραθέτω σε σχολιό μου πιο πάνω, να μάθετε περισσότερα. Μην περιμενετε να μαθετε τις όποιες Σκιαδαρέσες απο ενα ραντομ τρολάκι που μπηκε χθες στο πχορουμ, ενω ο μεγας πανελιστας προχωκάγκουρας τις εχει κανει γνωστές εδω μεσα εδω και 3 χρονια![]()
Αντε με το καλό και με την επομενη χρονοκαθυστέρηση 3 χρόνων, να ανακαλύψουν και τη viewtopic.php?f=18&t=42893 τα τρολάκια, που και για αυτην εχω νημα.
Ωραίες αλλά πιστεύω θα τους ταίριαζε καλύτερα ένα πιο dark style. Η Marseaux είναι για Eurovision, έπρεπε να την είχαμε στείλει με ένα τραπ μπιτακι για την νίκη
- Eθνικοκοινωνιστης
Null έγραψε: 18 Μαρ 2025, 23:29vantono έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:53Γυφτάκι έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:58
Χμμ.. Συμπαθητικές είναι και φαίνεται να χουν δυνατότητες για καλύτερα κι ίσως πιο πρωτότυπα πράγματα .![]()
Αντε με το καλό και με την επομενη χρονοκαθυστέρηση 3 χρόνων, να ανακαλύψουν και τη viewtopic.php?f=18&t=42893 τα τρολάκια, που και για αυτην εχω νημα.![]()
Ωραίες αλλά πιστεύω θα τους ταίριαζε καλύτερα ένα πιο dark style. Η Marseaux είναι για Eurovision, έπρεπε να την είχαμε στείλει με ένα τραπ μπιτακι για την νίκη
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν ειμαι σιγουροςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Μαρ 2025, 23:15ρε μλκ σοβαρα τωρα δεν εμπαινες οταν ακους κατι τετοιο?GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:46 Μλκ το βιντεο ξεκιναει με τη φραση "αυτο το τραγουδι το αφιερωνω στη μαμα μου" τι τρολια ειναι αυτα![]()
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο Φατσέας είναι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εγω δεν τις ηξερα, αλλα ρε σεις υπαρχουν ατομα που πληρωνουν για να πανε να δουν και να ακουσουν αυτο το πραγμα? 
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είδα όλο το βίντεο, σιγά την προσβολή, δεν αναφέρονται καν σε θρησκευτικό θέμα.
Αντίδραση snowflake.
Αντίδραση snowflake.
- Λίνο Βεντούρα
Σαρκαστική παρουσίαση: είμαι μουνάρα.
Ω ρε απωθημένα…
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Λίνο Βεντούρα
Στην χημεία;Beria έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:46Έχει βγάλει τροτσκιστές τους πάντες σε νήματα για
Ποδόσφαιρο
Μαγειρική
Θρησκευτικά
Αρχιτεκτονική
Χημεία
Αρχαιολογία και
Μαθηματικά
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Jolly Roger_
κορούλες ή μανούλα μιλφομάλφα έμπαινες δάσκαλε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Μαρ 2025, 23:15ρε μλκ σοβαρα τωρα δεν εμπαινες οταν ακους κατι τετοιο?GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:46 Μλκ το βιντεο ξεκιναει με τη φραση "αυτο το τραγουδι το αφιερωνω στη μαμα μου" τι τρολια ειναι αυτα![]()
![]()
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
δεν το άνοιξα καν, αλλά για "Εθνική Ομάδα Μιμιδίων" λίγο εύθικτο δεν είναι το ακκάου;
Μου ειχαν βγει στα προτεινομενα του yt για καποιο λογο. Δεν ειναι κακιες, εχουν χιουμορ και καποιο ταλεντο. Για το κοινο που απευθυνονται δηλαδη. Ακομα ακουω αραια και που το "Τραγουδι του Αρη"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση