έχω κάνει γνωριμίες. διατηρώ κανα 2 επαφές.Saturn έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:59 Δεν ξέρω, άμα σε βρουν πουθενά εκτός φόρουμ κι εσένα , ρώτα τους
Τί ακριβώς ψαρεύουν?![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- kongrosian
Re: Δεύτερη φορά.
Πήρες άδεια από την κυρά σου πριν μιλήσεις?
Ή παρεμβαίνεις μετά από εντολή της?
Αγαπούλα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
πού παιδί μου?kongrosian έγραψε: 18 Μαρ 2025, 23:08έχω κάνει γνωριμίες. διατηρώ κανα 2 επαφές.Saturn έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:59 Δεν ξέρω, άμα σε βρουν πουθενά εκτός φόρουμ κι εσένα , ρώτα τους
![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Στην πέφτει και σου κάνει γκρινιάρικα τερτίπια, βρε. Σιγά μη σε προξένευε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατίνύχτα έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:59 κομματάκι τρομακτικά όλα αυτά, ειλικρινά απορώ γιατί
δεν δράσατε ομαδικώς και του την χαρίζετε
Α) φαίνεται ότι είναι για δέσιμο.
Β) μένει μακρυά πράγμα που τον προστατεύει (και εμάς εν μέρει γιατί δε ξέρω πόσο θα κρατιομασταν να μη του κάνουμε επίσκεψη)
Γ) ο κύριος υπεύθυνος/η είναι αυτός που έδωσε τα ονόματα, βέβαια και αυτός/η είναι θέμα χρόνου να βρεθεί μιας και ξέρουμε τόσα για τον σαλεμενο.
Δ) έχει ηρεμήσει σχετικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 18 Μαρ 2025, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άχου, αρχίσανε τα ναζάκια
Καναδυό και καναδυοτρεις στο τσακίρ κέφι, έχουν πολλοί.kongrosian έγραψε: 18 Μαρ 2025, 23:08έχω κάνει γνωριμίες. διατηρώ κανα 2 επαφές.Saturn έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:59 Δεν ξέρω, άμα σε βρουν πουθενά εκτός φόρουμ κι εσένα , ρώτα τους
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξέρω ρε παιδί μου. Ο τυπος παίζει να γίνει κι επικίνδυνος. Τί διάολο ψυχάκια κυκλοφοράνε εκεί έξω.Otto Weininger έγραψε: 18 Μαρ 2025, 23:07Είχε καιρό να εμφανιστεί.Πασιφάη έγραψε: 18 Μαρ 2025, 23:02Τεσπα, εύχομαι να ξεμπερδέψετε με τον αλήτη.Otto Weininger έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:58
Αν βγει από την πόλη του έστω και για διακοπές θα το μάθουμε.
Και αν ποτέ χρειαστεί, θα γίνει ο,τι...χρειαστεί.
Όσο μένει στα τηλέφωνα, οκ.
Πριν κάνα 10ημερο ξαναπήρε στο φαρμακείο και είπε στην μια από τις κοπέλες ότι "δεν είμαι καθόλου κύριος"![]()
Το λες και πρόοδο σε σχέση με όσα έχει πει. Αλλά στα ηχητικά που μου αφηνε στο κινητό ήταν εντελώς μανιακός.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το βρίσκεις ενδιαφέρον ε?
Μα, δεν είναι?
Με σκλαβώνεις αγαπούλα. Ειδικά εσύ που δεν ασχολείσαι κιόλας με την πλεμπαρία.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2025, 23:07Μα είσαι. Εδώ και καιρό. Και όχι στα πχορουμικά φρέσκα απερπατητα λιβάδια, σε πιο ρίαλ φάσεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
οκ, εσείς ξέρετεΕρμής έγραψε: 18 Μαρ 2025, 23:12 Γιατί
Α) φαίνεται ότι είναι για δέσιμο.
Β) μένει μακρυά πράγμα που τον προστατεύει (και εμάς εν μέρει γιατί δε ξέρω πόσο θα κρατιομασταν να μη του κάνουμε επίσκεψη)
Γ) ο κύριος υπεύθυνος/η είναι αυτός που έδωσε τα ονόματα, βέβαια και αυτός/η είναι θέμα χρόνου να βρεθεί μιας και ξέρουμε τόσα για τον σαλεμενο.
Δ) έχει ηρεμήσει σχετικά.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Κόλαση στο ιχθυοτροφείο.
Ο βλαξ γυμνασμένος και η θεούσα τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα.
Προτείνω να επιχειρήσετε περαιτέρω κονέ, ταιριάζετε. Δεν κάνω πλακα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να μην ρωτήσω τίποτα παραπάνω λες ε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 77 Απαντήσεις