Αγαπημένο.Leporello έγραψε: 17 Δεκ 2018, 19:47 Fanfare for the Common Man του Aaron Copland από τους Emerson Lake & Palmer
Κι αυτό το live χωρίς κόσμο στον Καναδά έιναι ωραίο.
Αγαπημένο.Leporello έγραψε: 17 Δεκ 2018, 19:47 Fanfare for the Common Man του Aaron Copland από τους Emerson Lake & Palmer
Ωραίος. Βρες μου και το κομμάτι των Pink Floyd με τίνος την συμφωνία μοιάζει;brb και tyt έγραψε: 17 Δεκ 2018, 21:36Αγαπημένο.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δεν λέει η wiki. Γράφει ότι είναι δικιά τους σύνθεση.Leporello έγραψε: 17 Δεκ 2018, 21:48Ωραίος. Βρες μου και το κομμάτι των Pink Floyd με τίνος την συμφωνία μοιάζει;brb και tyt έγραψε: 17 Δεκ 2018, 21:36Αγαπημένο.
Δικιά τους σύνθεση είναι, το έγραψα προηγουμένως. Ομως είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από κάποια συμφωνία.brb και tyt έγραψε: 17 Δεκ 2018, 21:52Δεν λέει η wiki. Γράφει ότι είναι δικιά τους σύνθεση.Leporello έγραψε: 17 Δεκ 2018, 21:48Ωραίος. Βρες μου και το κομμάτι των Pink Floyd με τίνος την συμφωνία μοιάζει;brb και tyt έγραψε: 17 Δεκ 2018, 21:36Αγαπημένο.
https://en.wikipedia.org/wiki/Careful_w ... xe,_Eugene
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ίσως, δεν ξέρω.
Έβαλες δύσκολο!!!Leporello έγραψε: 17 Δεκ 2018, 20:12Αυτό δεν είναι διασκευή. Είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο όμως από μία συμφωνία. Ποιά και τίνος;
Tarkovsky έγραψε: 19 Δεκ 2018, 21:19Έβαλες δύσκολο!!!Leporello έγραψε: 17 Δεκ 2018, 20:12Αυτό δεν είναι διασκευή. Είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο όμως από μία συμφωνία. Ποιά και τίνος;![]()
Ανάποδα άρα πιο εύκολο: ποιο ροκ άσμα είναι βασισμένο στο εξής;
https://www.youtube.com/watch?v=NlprozGcs80
είχα πρωτοακούσει την τοκάτα-φούγκα στην ταινία Rollerballbrb και tyt έγραψε: 17 Δεκ 2018, 19:19 Το βρετανικό συγκρότημα SKY διασκεύασε/απέδωσε σε ροκ την τοκάτα/φούγκα του Μπαχ.
Το έχουν διασκευάσει κι άλλοι. Εδώ ο Ζαν Μισέλ Ζαρ με ηλεκτρονικούς ήχους.Athos έγραψε: 19 Δεκ 2018, 21:27είχα πρωτοακούσει την τοκάτα-φούγκα στην ταινία Rollerballbrb και tyt έγραψε: 17 Δεκ 2018, 19:19 Το βρετανικό συγκρότημα SKY διασκεύασε/απέδωσε σε ροκ την τοκάτα/φούγκα του Μπαχ.
Υποβλητικό κομμάτι.