σιγα μην κατσω να ψαξω. αμα γραφεις εσυ οτι γινονται, κλειδωμενο στο στοιχημα οτι δεν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα παρεμβένατε για να τον βοηθήσετε?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα παρεμβένατε για να τον βοηθήσετε?
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι επρεπε να φυγει το 14 οταν η χωρα του πεθανε 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
το τι εκανε το 2014 δεν εχει σχεση με το σημερα ... και το 1945 ΗΠΑ -Ρωσια κοινες παρελασεις εκαναν και ενα χρονο μετα ειχαμε την αρχη του Ψυχρου Πολεμου ... τελος παντων οταν ενα κρατος ειναι σε πολεμο δεν μπορει να λες κοτζαμ μαλακας δεν παω γιατι εχω μικρο παιδι στο σπιτιKauldron έγραψε: 18 Μαρ 2025, 15:22Καμία σχέση με τη πατρίδα του.nostromos έγραψε: 18 Μαρ 2025, 15:20για την πατριδα του θα πολεμησει ... τα υπολοιπα ειναι θεωρειεςKauldron έγραψε: 18 Μαρ 2025, 15:18
Για έναν Πρόεδρο που δεν τον εξέλεξε κανένας (έχει λήξει η θητεία του), για τη Νούλαντ και τη Μπλάκ Ρόκ, έτσι?
Έχει ενδιαφέρον πόσο "απλόχερος" είσαι με τις ζωές άλλων.
Η πατρίδα του, πρίν το 2014 έκανε κοινή παρέλαση με τη Ρωσία. Μετά κατελήφθη από αληταράδες, που στρατολογούν άλλους χωρίς να πολεμούν οι ίδιοι, σαν αυτόν που εκτελέστηκε τις προάλλες στην Οδησσό.
Και το ορθό είναι "θεωρίες".
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Είσαι τέρμα ανεγκέφαλος, τύπε.Ασέβαστος έγραψε: 18 Μαρ 2025, 19:15σιγα μην κατσω να ψαξω. αμα γραφεις εσυ οτι γινονται, κλειδωμενο στο στοιχημα οτι δεν.![]()
Δηλαδή μια χαρά μπορώ να σε δουλέψω με το να δηλώνω στήριξη στο αντίθετο απ' αυτό που θέλω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οι "πουτινικοί" θα πολεμούσαν οι ίδιοι.Αγχίαλος έγραψε: 18 Μαρ 2025, 19:13 Ασχετα με το τι δείχνει πραγματικά το βίντεο κάτι τέτοια πράγματα οραματίζονται και οι έλληνες εθνικοπαράφρονες, που οι περισσότεροι είναι πουτινικοί οτι κάπως έτσι και καλά θα μαζεύουν τους αναρχοαριστερούς και τον... κούλη και το σοι του για να πολεμήσουν τους τουρκους και πάει λέγοντας
Όσοι είναι Ζελένσκυλοι θα έβαζαν άλλους ή θα είχαν φύγει απ' τη χώρα. Άλλωστε τα όπλα της Ελλάδας, τα έστειλαν στο Ζελένσκυ. Αυτά έγραψε η Ιστορία, και ο,τι γράφεται δε ξεγράφεται.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Με τα μυαλά τους κιμά από την ευρώ προπαγάνδα δεν έχουν πάρει χαμπάρι το γίνεται τούτοι. Ξέρω ρωσικα ουκρανικά και έχουν οι Ουκρανοί άνδρες κανάλια στο discord με τις κινήσεις της στρατολογίας για να μπορούν να αποφευγουν τους απαγωγείς στον δρόμο.
Ναι, και ειδικά στο "εθνικιστικό" Λβίβ.AOC έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:08Με τα μυαλά τους κιμά από την ευρώ προπαγάνδα δεν έχουν πάρει χαμπάρι το γίνεται τούτοι. Ξέρω ρωσικα ουκρανικά και έχουν οι Ουκρανοί άνδρες κανάλια στο discord με τις κινήσεις της στρατολογίας για να μπορούν να αποφευγουν τους απαγωγείς στον δρόμο.
Εθνικιστές-εθνικιστές, αλλά δε πάνε να πολεμήσουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Για την ώρα αρκετοί απο αυτούς τα στελεχη τρομάρα τους είναι ακόμα φυλακήKauldron έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:04Οι "πουτινικοί" θα πολεμούσαν οι ίδιοι.Αγχίαλος έγραψε: 18 Μαρ 2025, 19:13 Ασχετα με το τι δείχνει πραγματικά το βίντεο κάτι τέτοια πράγματα οραματίζονται και οι έλληνες εθνικοπαράφρονες, που οι περισσότεροι είναι πουτινικοί οτι κάπως έτσι και καλά θα μαζεύουν τους αναρχοαριστερούς και τον... κούλη και το σοι του για να πολεμήσουν τους τουρκους και πάει λέγοντας
Όσοι είναι Ζελένσκυλοι θα έβαζαν άλλους ή θα είχαν φύγει απ' τη χώρα. Άλλωστε τα όπλα της Ελλάδας, τα έστειλαν στο Ζελένσκυ. Αυτά έγραψε η Ιστορία, και ο,τι γράφεται δε ξεγράφεται.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Χελώνε και στη Μόσχα τα ίδια γίνονται.
Το ξέρω από πρώτο χέρι.
Το ξέρω από πρώτο χέρι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Βάση έρευνας τουλάχιστον, αν τις πιστεύει κανείς, το 50% των Ελλήνων είναι υπέρ Ρωσίας, οπότε σίγουρα έχει απ' όλα τα κόμματα.Αγχίαλος έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:21Για την ώρα αρκετοί απο αυτούς τα στελεχη τρομάρα τους είναι ακόμα φυλακήKauldron έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:04Οι "πουτινικοί" θα πολεμούσαν οι ίδιοι.Αγχίαλος έγραψε: 18 Μαρ 2025, 19:13 Ασχετα με το τι δείχνει πραγματικά το βίντεο κάτι τέτοια πράγματα οραματίζονται και οι έλληνες εθνικοπαράφρονες, που οι περισσότεροι είναι πουτινικοί οτι κάπως έτσι και καλά θα μαζεύουν τους αναρχοαριστερούς και τον... κούλη και το σοι του για να πολεμήσουν τους τουρκους και πάει λέγοντας
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν είδα πάντως κάποιο βίντεο σχετικά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:21 Χελώνε και στη Μόσχα τα ίδια γίνονται.
Το ξέρω από πρώτο χέρι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μου το περιέγραψε άτομο που γεννήθηκε και έζησε εκεί και μένει τώρα εδώ. Η αδερφή της είναι εκεί και η ίδια πήγε να τη δει. Ταξίδεψε με το ελληνικό και όχι το ρωσικό της διαβατήριο και δεν είπε την αλήθεια για το επάγγελμα της γιατι είναι πιθανό να την τσιμπούσαν και την ίδια παρότι γυναίκα λόγω ειδικότητας.Kauldron έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:23Δεν είδα πάντως κάποιο βίντεο σχετικά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:21 Χελώνε και στη Μόσχα τα ίδια γίνονται.
Το ξέρω από πρώτο χέρι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Και εγώ από πρώτο χέρι ξέρω πως ούτε κατά διάνοια δεν γίνεται το ίδιο στην Ρωσία.
Γινόταν κάτι παρόμοιο στις ουκρανικές περιοχές αυτονομιστών του Ντονμπας στην αρχή του πολέμου πριν ενταχθούν στο ρωσικό κράτος.
Αν γινόταν κάτι αντίστοιχο θα υπήρχε έστω ένα δείγμα βίντεο που θα το αποδείκνυε.
Γινόταν κάτι παρόμοιο στις ουκρανικές περιοχές αυτονομιστών του Ντονμπας στην αρχή του πολέμου πριν ενταχθούν στο ρωσικό κράτος.
Αν γινόταν κάτι αντίστοιχο θα υπήρχε έστω ένα δείγμα βίντεο που θα το αποδείκνυε.
Στην Ρωσία μάζευαν έτσι αντιπουτινικούς διαδηλωτές οι μπάτσοι
Aυτο δε πιανεται. Εδω μιλαμε για την κακη Ουκρανια που πολεμαει τον Πουτιν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση