Σιγά το κατόρθωμα ναουμε, αΝ δε σου πέσουν μέχρι τα 40,μετα δε χάνεις κ πολλάΣτύξ έγραψε: 18 Μαρ 2025, 20:56Σιγά μη ρέψω κιόλας , μαλακοπίτουρα . 56 πλέον κι έχω ακόμα μαλλί.
Εσείς να δούμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πρώτον, δεν το έγραψα για να σε εντυπωσιάσω. Αφού ξέρω ότι ειδικά εσύ δεν συγκινείσαι από κάποιους από το είδος μας.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2025, 18:57Ψαρώσαμε με το τζιμ.
Πληροφοριακώς, από τζιμ ψιλοβλαμμένους φουσκωτούς με βλέμμα ναρκωμένης αγελάδας, άλλο τίποτα.![]()
Δεύτερον, σου έχω πει ξανά ότι αν με δεις από κοντά θα σου τρέχουν τα σάλια και θα παρακαλάς.
μερικοι εχουμε ριξει με το ζου δεν εχουμε βγαλει φωτος . 
Καλυτερος απο το Στυγιο;nyxtovios έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:00Πρώτον, δεν το έγραψα για να σε εντυπωσιάσω. Αφού ξέρω ότι ειδικά εσύ δεν συγκινείσαι από κάποιους από το είδος μας.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2025, 18:57Ψαρώσαμε με το τζιμ.nyxtovios έγραψε: 18 Μαρ 2025, 18:50
Δεν μπορώ να το πω εγώ αυτό.
Πρέπει να το πει κάποιος που ξέρει να κάνει τέτοιες διαγνώσεις.
Π.χ. ΓΑΛΗ
Τεσπα, πάω gym. Κοιτάξτε να υπάρχει το φόρουμ όταν γυρίσω![]()
Πληροφοριακώς, από τζιμ ψιλοβλαμμένους φουσκωτούς με βλέμμα ναρκωμένης αγελάδας, άλλο τίποτα.![]()
![]()
Δεύτερον, σου έχω πει ξανά ότι αν με δεις από κοντά θα σου τρέχουν τα σάλια και θα παρακαλάς.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Κι εγώ στα 51 έχω όλο το μαλλί μου, και αν κρίνω από τον πατέρα μου και τον παππού μου, διαθέτω το σχετικό γονίδιο της μη-καράφλας.Στύξ έγραψε: 18 Μαρ 2025, 20:56Σιγά μη ρέψω κιόλας , μαλακοπίτουρα . 56 πλέον κι έχω ακόμα μαλλί.
Εσείς να δούμε.
Έλα, μην παρεξηγείσαι, καλός είσαι, μια χαρά #nohomo
Πιτσιρίκο χολντ Μάη μπιρ, αυτά γίνονταν στο mirc πολύ πιο παλιά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Για μένα λένε. Αγγλία (βορράς) 34 ετών (νέος σε σύγκριση με τον μέσο μπάρμπα εδω μέσα) ή/και νεος χρήστης (ούτε 3 χρόνια τρόφιμος).
Εσένα για δάσκαλο Γουσγκούνη σε κόβω.Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2025, 20:58Σιγά το κατόρθωμα ναουμε, αΝ δε σου πέσουν μέχρι τα 40,μετα δε χάνεις κ πολλά
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ρε συ δεν ειναι κατι δυσκολο αν ο αλλος γραφει καποιες λεπτομερειες για τον εαυτο τουexiledd έγραψε: 18 Μαρ 2025, 20:54
![]()
![]()
![]()
Ώπα, ώπα, ώπα Σες....
Τι λες;
Εννοώ τι φάση;;;;
Καταλαβαίνω να είναι καμιά μουλωχτή μαϊμού που ήρθε πχ σε μια πχορουμοσυνάντηση να έμαθε μικρό όνομα Otto, να ξέρει επάγγελμα και να βρει πχ τηλέφωνο φαρμακείου, το κινητό αντε πες από 11880 ή συναφείς υπηρεσίες....
Το σύλλογο όπου είναι μέλος; Πως;
Το δικό σου κινητό; Πως;
Των γονιών σου;Πως στο κέρατο;
Ο Ερμής λέει με βρήκε μέσω google με το ονοματεπώνυμό μου, οκ δεκτό.
Του Black Bill και της άσχετης με το πχορουμ αδελφής του; Απο που;
Πωωωωωως στο διάολο;;
Άρα μιλάμε για καρφωτή και μιλημένη με το νι και με το σίγμα από κάποιον που σας ξέρει καλά.
Τόσα πολλά δεν τα βρίσκει κανείς τόσο εύκολα..
Ωωωω ρε πούστη μου να τραβάτε τέτοιο ζόρι;....
Θυμαμαι η 1η μου ταυτοποιηση ηταν ο δημοσιογραφος απο την Κρητη που με απειλουσε με καταγγελια στην ΔΗΕ
Ηταν ζητημα 10 λεπτων να τον εντοπισω χωρις την βοηθεια κανενος
Μετα του εγραψα δυο τρεις φορες οτι μοιαζει πολυ με συγκεκριμενο πολιτικο και αρχισε να μαλακωνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 18 Μαρ 2025, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι βέβαια, μην το γαμήσουμε εντελώςGoBack έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:00Καλυτερος απο το Στυγιο;nyxtovios έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:00Πρώτον, δεν το έγραψα για να σε εντυπωσιάσω. Αφού ξέρω ότι ειδικά εσύ δεν συγκινείσαι από κάποιους από το είδος μας.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2025, 18:57
Ψαρώσαμε με το τζιμ.
![]()
ωραίες πληροφορίες
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
nyxtovios έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:04Όχι βέβαια, μην το γαμήσουμε εντελώςGoBack έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:00Καλυτερος απο το Στυγιο;nyxtovios έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:00
Πρώτον, δεν το έγραψα για να σε εντυπωσιάσω. Αφού ξέρω ότι ειδικά εσύ δεν συγκινείσαι από κάποιους από το είδος μας.![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ο Ζαχαρίας δεν είναι μαλάκας, ο νυχτόβιος είναι. Για ναρκωμενες αγελάδες έγραψα, χαζοχαρουμενος ταύρος προέκυψε. Τέτοιες σαλιάρες γνώρισε, τέτοια λέει.GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:00Καλυτερος απο το Στυγιο;nyxtovios έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:00Πρώτον, δεν το έγραψα για να σε εντυπωσιάσω. Αφού ξέρω ότι ειδικά εσύ δεν συγκινείσαι από κάποιους από το είδος μας.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2025, 18:57
Ψαρώσαμε με το τζιμ.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Μαρ 2025, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Νετο Γκουερινο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 763 Προβολές