!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μιλήστε μου για τα παιδικά σας απωθημένα.
Re: Μιλήστε μου για τα παιδικά σας απωθημένα.
Μου ήρθε στο μυαλό συνειρμικά η σκηνή με Λουί ντε Φινέ και τρελοκαμικάζι καλόγρια στο τιμόνι 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Η Λίλα.Απ' τη Γ' Γυμνασίου την ήθελα κολασμένα. Ε στο τέλος της Α' Λυκείου ενέδωσε.Ασέβαστος έγραψε: 17 Μαρ 2025, 11:38πανεμορφο κοριτσι, στα 15 μου βρεθηκαμε να κοιμηθουμε μαζι σουρωμενοι, χωρις ομως να πεσει πουτσα.
γω ηθελα, αλλα δεν ημουν σιγουρος οτι ηθελε κι αυτη, δεν μπορουσα να καταλαβω μεσα στη θολουρα μου, και ειπα να το αφησω για αλλη μερα.
η αλλη μερα δεν ηρθε, επειδη χαθηκαμε για ασχετους λογους.
Και δεν αισχύνομαι ντιπ. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
να τις περιμενεις να τελειωσουν το λυκειο κυριε καθηγητα.
Συμμαθήτρια ήταν μπρε, δεκαετία του '80 λέμε.
ε αφου μιλας αλαμπουρνεζικα . πες οταν ημουν μικρος κλπ κλπ . 
Μερσέντα;Ιλλύριος ο πατέρας;Πασιφάη έγραψε: 17 Μαρ 2025, 15:52 Άλλο απωθημένο μου είναι, οτι ο πατέρας μου δεν μου έδινε την Μερσέντα, να την οδηγήσω. Μόνο σε ανοιχτους χώρους με μάθαινε. Όχι παραέξω. Στα 18 που πήρα το δίπλωμα, του έκανα ''κηδεία'', πηγαίνοντάς τον στην Μόρντορ,, δίχως αύριο. Κακώς, το ξέρω, αλλά τον έφερα πίσω σώο.
Νταξει, μυαλό κουκούτσι.
Οι ιλλυριοι τοτε μαζευαν ραδικια επι χοτζα και μερτσεντα δεν ειχε οποιος και οποιος . προφανως απο φραγκατη οικογενεια .Vardos έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:51Μερσέντα;Ιλλύριος ο πατέρας;Πασιφάη έγραψε: 17 Μαρ 2025, 15:52 Άλλο απωθημένο μου είναι, οτι ο πατέρας μου δεν μου έδινε την Μερσέντα, να την οδηγήσω. Μόνο σε ανοιχτους χώρους με μάθαινε. Όχι παραέξω. Στα 18 που πήρα το δίπλωμα, του έκανα ''κηδεία'', πηγαίνοντάς τον στην Μόρντορ,, δίχως αύριο. Κακώς, το ξέρω, αλλά τον έφερα πίσω σώο.
Νταξει, μυαλό κουκούτσι.
Όχι γλυκέ μου. Λιμανίσια Πατρινή διάλεκτος.Vardos έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:51Μερσέντα;Ιλλύριος ο πατέρας;Πασιφάη έγραψε: 17 Μαρ 2025, 15:52 Άλλο απωθημένο μου είναι, οτι ο πατέρας μου δεν μου έδινε την Μερσέντα, να την οδηγήσω. Μόνο σε ανοιχτους χώρους με μάθαινε. Όχι παραέξω. Στα 18 που πήρα το δίπλωμα, του έκανα ''κηδεία'', πηγαίνοντάς τον στην Μόρντορ,, δίχως αύριο. Κακώς, το ξέρω, αλλά τον έφερα πίσω σώο.
Νταξει, μυαλό κουκούτσι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
πες μιναρα και μη σεντονιαζεις .

Ώπα ρε τζε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Πηδηχτήκατε;Στύξ έγραψε: 17 Μαρ 2025, 15:58Η Λίλα.Απ' τη Γ' Γυμνασίου την ήθελα κολασμένα. Ε στο τέλος της Α' Λυκείου ενέδωσε.Ασέβαστος έγραψε: 17 Μαρ 2025, 11:38πανεμορφο κοριτσι, στα 15 μου βρεθηκαμε να κοιμηθουμε μαζι σουρωμενοι, χωρις ομως να πεσει πουτσα.
γω ηθελα, αλλα δεν ημουν σιγουρος οτι ηθελε κι αυτη, δεν μπορουσα να καταλαβω μεσα στη θολουρα μου, και ειπα να το αφησω για αλλη μερα.
'Oχι ,παίξαμε πλακωτό στο τάβλι.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 17 Μαρ 2025, 17:59Πηδηχτήκατε;Στύξ έγραψε: 17 Μαρ 2025, 15:58Η Λίλα.Απ' τη Γ' Γυμνασίου την ήθελα κολασμένα. Ε στο τέλος της Α' Λυκείου ενέδωσε.Ασέβαστος έγραψε: 17 Μαρ 2025, 11:38
πανεμορφο κοριτσι, στα 15 μου βρεθηκαμε να κοιμηθουμε μαζι σουρωμενοι, χωρις ομως να πεσει πουτσα.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Στύξ έγραψε: 17 Μαρ 2025, 18:05'Oχι ,παίξαμε πλακωτό στο τάβλι.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 17 Μαρ 2025, 17:59Πηδηχτήκατε;Στύξ έγραψε: 17 Μαρ 2025, 15:58
Η Λίλα.Απ' τη Γ' Γυμνασίου την ήθελα κολασμένα. Ε στο τέλος της Α' Λυκείου ενέδωσε.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Κι εγώ τραυματικά τον πέρασα τον πρώτο μου έρωτα στο δημοτικό. Τα έγραψα στο βιογραφικό μου νήμα...Saturn έγραψε: 17 Μαρ 2025, 15:46 Και να έχεις και το σόι να μου λέει μετά από λίγο καιρό που μεγάλωσα:
Έελαα Σατουρνίτσα να μας πει τί έλεγες του Μάκηηη
Και να θέλω να αρπάξω τον κότσο της θείας να της τον χώσω στην τρύπα του νεροχύτη![]()
Τώρα που το σκέφτομαι, τραυματική εμπειρία ο πρώτος έρωτας
viewtopic.php?f=55&t=40178&hilit=%CE%B9 ... E%BF%CF%85
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ