!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Αγγλία έπεσε χωρίς να πέσει ούτε 1 τουφεκιά. Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες σε λίγο.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Η Αγγλία έπεσε χωρίς να πέσει ούτε 1 τουφεκιά. Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες σε λίγο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

sharp έγραψε: 16 Μαρ 2025, 13:39
George_V έγραψε: 16 Μαρ 2025, 13:06
sharp έγραψε: 16 Μαρ 2025, 12:46

Φανατικός ινδουιστής, βουδιστής; :smt017
O Γκάντι π.χ. από φανατικό ινδουιστή δολοφονήθηκε.

Γιατί νομίζεις ότι δεν υπάρχουν φανατικοί και εκεί?
Υπάρχει διαφορά. Ο μουσουλμάνος τζιχαντιστής κυνηγάει τον "άπιστο" ασχέτως εθνικότητας, ενώ ο φανατικός ινδουιστής είναι εθνικιστής, θεωρεί ότι στην Ινδία δεν έχει θέση άλλη θρησκεία (η αφορμή για την δολοφονία του Γκάντι), δεν το ενδιαφέρει να εξαπλωθεί το Πιστεύω του.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hindutva
Στο ιδιο επιπεδο επικινδυνοτητας ειναι.

Απλα αυτοι ειναι πιο επικινδυνοι στο εσωτερικο της χωρας αλλα μια τυχον αποσταθεροποιηση της εν λογω χωρας θα προκαλεσει κυμα μεταναστευσεως οποτε ειναι εμμεσως επικινδυνοι και για τους αλλους.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
George_V

Re: Η Αγγλία έπεσε χωρίς να πέσει ούτε 1 τουφεκιά. Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες σε λίγο.

nemo έγραψε: 16 Μαρ 2025, 13:24 αν δεν υπηρχαν μειοδοτικοι ελληνες θα ειχαμε φτασει εμεις στο φεγγαρι
και εδω τελειωνει καθε συζητηση με ελ που η μονη εμπειρια που εχουν απο μουσουλμανους
ειναι ο ενας επιστημονας μουσουλμανος
Υποθετω οτι ολες οι δικες σου εμπειριες με μουσουλμανους ειναι οτι σε βιασαν η σε σκοτωσαν?

Οι δικες μου παντως εκτος απο το παραδειγμα που ανεφερα περιλαμβανουν και επισκεψεις σε μουσουλμανικες χωρες, συνομιλιες με Αραβες παντως γραμματικου επιπεδου (και εντος και εκτος Ελλαδος) και με ηπιων τονων αλλα και πιο φανατισμενους (προφανως δεν αναφέρομαι σε ακραιφνεις τζιχαντιστες που δεν συναντησα γιατι δεν θα ζουσα τωρα αλλα με ατομα που υποστηριζαν πιο traditionalist views απο αλλους οπως π.χ. οτι ειναι καλη η εξαπλωση του ισλαμ και περαν των συνορων του παλιου ισλαμικου χαλιφάτου)

Οι δικες σου εμπειριες ειναι οτι διαβαζεις στο προνιουζ?

Παρεπιπτοντως την καλυτερη συζητηση ομως την ειχα κανει με ενα Περση απο τον οποιο εμαθα πολλα πράγματα για τον Ζωροαστρισμο οπως οτι υπαρχει ακομα μια πολυ μικρη μειοψηφια της παλιας περσικης θρησκειας στο Ιραν (οκ αυτη η συζητηση εγινε το 2011)
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

sharp έγραψε: 16 Μαρ 2025, 13:39
George_V έγραψε: 16 Μαρ 2025, 13:06
sharp έγραψε: 16 Μαρ 2025, 12:46

Φανατικός ινδουιστής, βουδιστής; :smt017
O Γκάντι π.χ. από φανατικό ινδουιστή δολοφονήθηκε.

Γιατί νομίζεις ότι δεν υπάρχουν φανατικοί και εκεί?
Υπάρχει διαφορά. Ο μουσουλμάνος τζιχαντιστής κυνηγάει τον "άπιστο" ασχέτως εθνικότητας, ενώ ο φανατικός ινδουιστής είναι εθνικιστής, θεωρεί ότι στην Ινδία δεν έχει θέση άλλη θρησκεία (η αφορμή για την δολοφονία του Γκάντι), δεν το ενδιαφέρει να εξαπλωθεί το Πιστεύω του.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hindutva
ο μουσουλμάνος τζιχαντιστής μάχεται για το ισλαμικό έθνος, το Ummah, είναι δηλαδή εθνικιστής.
Ummah is an Arabic word that means community or nation, and refers to the Islamic community of Muslims worldwide.

https://ummah.com/the-meaning-of-ummah/
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

George_V έγραψε: 16 Μαρ 2025, 13:51
nemo έγραψε: 16 Μαρ 2025, 13:24 αν δεν υπηρχαν μειοδοτικοι ελληνες θα ειχαμε φτασει εμεις στο φεγγαρι
και εδω τελειωνει καθε συζητηση με ελ που η μονη εμπειρια που εχουν απο μουσουλμανους
Υποθετω οτι ολες οι δικες σου εμπειριες με μουσουλμανους ειναι οτι σε βιασαν η σε σκοτωσαν?

Οι δικες μου παντως εκτος απο το παραδειγμα που ανεφερα περιλαμβανουν και επισκεψεις σε μουσουλμανικες χωρες, συνομιλιες με Αραβες παντως γραμματικου επιπεδου (και εντος και εκτος Ελλαδος) και με ηπιων τονων αλλα και πιο φανατισμενους (προφανως δεν αναφέρομαι σε ακραιφνεις τζιχαντιστες που δεν συναντησα γιατι δεν θα ζουσα τωρα αλλα με ατομα που υποστηριζαν πιο traditionalist views απο αλλους οπως π.χ. οτι ειναι καλη η εξαπλωση του ισλαμ και περαν των συνορων του παλιου ισλαμικου χαλιφάτου)

Παρεπιπτοντως την καλυτερη συζητηση ομως την ειχα κανει με ενα Περση απο τον οποιο εμαθα πολλα πράγματα για τον Ζωροαστρισμο οπως οτι υπαρχει ακομα μια πολυ μικρη μειοψηφια της παλιας περσικης θρησκειας στο Ιραν (οκ αυτη η συζητηση εγινε το 2011)
η δικια μου εμπειρια αρχιζει καπου στα 13 μου και συνεχιζεται μεχρι σημερα
τελευταια φορα που τους σιχαθηκα ηταν πριν απο ενα δυο μηνες που εδιωξα ενα φανατικο οπισθοδρομικο αγραμματο αυγυπτιο...ουτε μια ταξη δεν εβγαλε στην αιγυπτιο
Άβαταρ μέλους
George_V

nemo έγραψε: 16 Μαρ 2025, 14:12
George_V έγραψε: 16 Μαρ 2025, 13:51

η δικια μου εμπειρια αρχιζει καπου στα 13 μου και συνεχιζεται μεχρι σημερα
τελευταια φορα που τους σιχαθηκα ηταν πριν απο ενα δυο μηνες που εδιωξα ενα φανατικο οπισθοδρομικο αγραμματο αυγυπτιο...ουτε μια ταξη δεν εβγαλε στην αιγυπτιο
Η ορθογραφια ειναι λογω πληκτρολογιου?

Οπως ειπα με τους φανατικους και ακραιους ριζοσπάστες διαφωνω καθετα και εγω. Ειναι προφανες οτι τετοια ατομα δεν εχουν θεση εδω. Και αυτη η διαφωνια μου δεν περιοριζεται μονο στο ισλαμ αλλα σε καθε θρησκεια, πολιτικη η οτιδηποτε.

Η ενσταση μου ειναι οτι δεν ειναι ολοι το ιδιο. Εκτος και αν θεωρεις οτι αν π.χ.ενας Αθηναιος ειναι φονιας, τοτε ολοι οι Αθηναιοι τα ιδια σκατα θα ειναι.

Το σακουλιασμα ειναι που ενοχλει. Ειδικα οταν τους εχω δει και στις χωρες τους.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Dorian έγραψε: 16 Μαρ 2025, 13:29 To woke ήταν η τελευταία ακραία έκφανση της επίσημης δυτικής πολιτικής , οι βάσεις που έχεις αποδεχτεί εδώ και δεκαετίες είναι η πολυπολιτισμικότητα , αντιεθνικισμος , αντιχριστιανισμος. νεοφιλελευθερισμός , γενικά αυτά που περιγράφεις , με σταδιακά βήματα εφαρμογής από το 1970. Αυτά κυρίως απέτυχαν τα woke ήταν κερασάκι στην τουρτα.
Ο Τραμπ είναι πρακτικά δημοκρατικός προ 25ετιας. Μια διαχείριση κάνει μην πάρει εντελώς την κάτω βόλτα, και εκμεταλλεύεται τα φυσικά πλεονεκτηματα των ΗΠΑ , μακρυά από ισλαμικές χώρες , με δύσκολη πρόσβαση, μεγάλος κάπως πληθυσμός και τεράστια οικονομικό στρατιωτική δύναμη.
Δε νομίζω ότι περιέγραψα πολυπολιτισμικότητα, αντιεθνικισμό ή νεοφιλελευθερισμό. Ούτε καν αντιχριστιανισμό δεν περιέγραψα, απλά σαφή διαχωρισμό της εκκλησίας από θέματα κυβέρνησης και ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων. Ο γουοκισμός για μένα είναι ξενόφερτο παράσιτο, κάτι σαν σαμποτάζ, και πάντως καμμία σχέση με την κλασική φιλελεύθερη δημοκρατία της Δύσης. Με τίποτα δε θα τον έλεγα φυσική συνέχειά της.

Ο Τραμπ και ειδικά οι Υπουργοί του μου φαίνονται συνολικά πολύ διαφορετικοί από τους προηγούμενους.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
nemo

George_V έγραψε: 16 Μαρ 2025, 14:16

ξυπνησα με θολουρα σημερα και δεν εχω ορεξη για ουτε μια λεξη παραπανω
σου ειπα τις εμπειριες μου που συνεχιζονται ακομη και τωρα που γραφω
δεν θες να καταλαβεις
Άβαταρ μέλους
George_V

nemo έγραψε: 16 Μαρ 2025, 14:41

δεν θες να καταλαβεις
Ειναι ορατη η θολουρα προφανως.
nemo

George_V έγραψε: 16 Μαρ 2025, 14:42

δεν θες να καταλαβεις
δεν πας καλα !! γραφεις μαλακιες και πρεπει να σου οτι συμφωνω;
γραφεις οτι εχεις εμπειριες απο επιστήμονες και οτι εχεις παει στις χωρες τους
ε μαλακιες γραφεις δεν εχεις ιδεα και αμα συνεχισεις θα σε βρισω πιο χοντρα
Άβαταρ μέλους
George_V

nemo έγραψε: 16 Μαρ 2025, 14:45
George_V έγραψε: 16 Μαρ 2025, 14:42
δεν θες να καταλαβεις
δεν πας καλα !! γραφεις μαλακιες και πρεπει να σου οτι συμφωνω;
γραφεις οτι εχεις εμπειριες απο επιστήμονες και οτι εχεις παει στις χωρες τους
ε μαλακιες γραφεις δεν εχεις ιδεα και αμα συνεχισεις θα σε βρισω πιο χοντρα
Ειναι προφανες οτι οι κακες σου εμπειριες σε οδηγουν σε σακουλιασμα ολων των υπολοιπων.

Ειχες κακες εμπειριες με 1 η περισσοτερους Αιγυπτιους? Ολοι οι Αιγυπτιοι ειναι τζιχαντιστικα καθαρματα. Σωστα?
nemo

δεν ειναι το προβλημα οι επιστημονες αλλα ο αχταρμας που ερχονται λεμε
λιγουρηδες που τα θελουν ολα εδω και τωρα και αμα δεν θα τους τα δωσεις σε μισουν
και που ζητημα ειναι αν εχουν διαβασει ενα βιβλιο εκτος το κορανι

σου το λεμε μια φορα δεν το πιανεις στο λεμε δευτερη φορα και κανεις παλι τον ανηξερο
ε αι στο διαολο λοιπον σκατοφαρα ελληνιζουσα
Άβαταρ μέλους
George_V

nemo έγραψε: 16 Μαρ 2025, 14:51 δεν ειναι το προβλημα οι επιστημονες αλλα ο αχταρμας που ερχονται λεμε
λιγουρηδες που τα θελουν ολα εδω και τωρα και αμα δεν θα τους τα δωσεις σε μισουν
και που ζητημα ειναι αν εχουν διαβασει ενα βιβλιο εκτος το κορανι

σου το λεμε μια φορα δεν το πιανεις στο λεμε δευτερη φορα και κανεις παλι τον ανηξερο
ε αι στο διαολο λοιπον σκατοφαρα ελληνιζουσα
Χαιρομαι που συμφωνουμε.

Αν δεν ειχες πετσοκοψει την προ-προηγουμενη απαντηση μου θα το ειχες καταλαβει ηδη και αυτη η συζητηση θα ηταν περιττη.

Αλλα την εκοψες και δεν ειδες τι απαντησα.
nemo

αιγυπτιοι μαροκινοι αλγερινοι ιρακινοι ....δεν εχουν κανενα ηθικο φραγμο θα κλεψουν και θα σκοτωσουν ευκολα πακιστανοι και ινδοι ειναι πιο ηρεμοι και καπως σεβονται ..ασχετα αν μερικοι θα παρανομησουν
μιλαμε για τον γενικο κανονα
Άβαταρ μέλους
George_V

nemo έγραψε: 16 Μαρ 2025, 14:58 αιγυπτιοι μαροκινοι αλγερινοι ιρακινοι ....δεν εχουν κανενα ηθικο φραγμο θα κλεψουν και θα σκοτωσουν ευκολα πακιστανοι και ινδοι ειναι πιο ηρεμοι και καπως σεβονται ..ασχετα αν μερικοι θα παρανομησουν
Και εκει που ειπα οτι συμφωνουμε ξανακυλισες.

Να το ξαναπω παλι. Συμφωνω οτι καθε ακραιο ριζοσπαστικο και παραβατικο στοιχειο δεν εχει θεση εδω. Αυτο ομως δε σημαινει οτι ολοι οι Αραβες, ολοι οι Αφρικανοι,ολοι οι Ασιατες ειναι το ιδιο.

Συμφωνουμε μεχρι εδω?
Άβαταρ μέλους
Vardos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vardos »

George_V έγραψε: 16 Μαρ 2025, 15:00
nemo έγραψε: 16 Μαρ 2025, 14:58 αιγυπτιοι μαροκινοι αλγερινοι ιρακινοι ....δεν εχουν κανενα ηθικο φραγμο θα κλεψουν και θα σκοτωσουν ευκολα πακιστανοι και ινδοι ειναι πιο ηρεμοι και καπως σεβονται ..ασχετα αν μερικοι θα παρανομησουν
Και εκει που ειπα οτι συμφωνουμε ξανακυλισες.

Να το ξαναπω παλι. Συμφωνω οτι καθε ακραιο ριζοσπαστικο και παραβατικο στοιχειο δεν εχει θεση εδω. Αυτο ομως δε σημαινει οτι ολοι οι Αραβες, ολοι οι Αφρικανοι,ολοι οι Ασιατες ειναι το ιδιο.

Συμφωνουμε μεχρι εδω?
Oλοι οι Αραβες, ολοι οι Αφρικανοι,ολοι οι Ασιατες ειναι το ιδιο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”