Και μου έλεγε μια άλλη γιατρός κάποτε πολύ έτσι αυστηρά: είναι λάθος να παίρνουμε γνώμη από εκατό γιατρούς, όπως κάνουμε εδώ στην Ελλάδα
Αλλά απο μια άποψη, δεν είχε και άδικο, με την έννοια, άντε να ξεχωρίσεις εσύ μετά ποιός στα λέει σωστά και ποιός όχι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμπιστεύεστε περισσότερο τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμπιστεύεστε περισσότερο τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
κάποτε που είχα σοβαρό θέμα με τη μέση είχα επισκεφθεί τρεις νευροχειρουργούς
ο πρώτος (ιδιώτης) κοιτάζοντας απλώς την μαγνητική μου είπε ότι έχω καθυστερήσει
χαρακτηριστικά την επέμβαση και ίσως μου μείνει κουσούρι για μια ζωή
ο δεύτερος (σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο) μου είπε (καπνίζοντας)
να κάνω υπομονή και θα περάσει, επίσης χωρίς να με εξετάσει
αναγκάστηκα να πάω σε τρίτο (ιδιώτης, συστημένος, που ευτυχώς πήγα) διότι
οι δύο πρώτοι με είχαν διχάσει φυσικά
ο τρίτος λοιπόν ήταν ο μόνος που με εξέτασε, είδε προσεκτικά την μαγνητική,
και ήταν ο μόνος που σκέφτηκε να μου υποδείξει μια συγκεκριμένη εξέταση η οποία
θα μας έδειχνε κάτι πολύ συγκεκριμένο μα κρίσιμο για το πώς θα συνεχίζαμε
η αλήθεια είναι πως δυστυχώς είμαι πολύ δύσπιστη με όλους τους, γιατρούς και φαρμακοποιούς
ο πρώτος (ιδιώτης) κοιτάζοντας απλώς την μαγνητική μου είπε ότι έχω καθυστερήσει
χαρακτηριστικά την επέμβαση και ίσως μου μείνει κουσούρι για μια ζωή
ο δεύτερος (σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο) μου είπε (καπνίζοντας)
να κάνω υπομονή και θα περάσει, επίσης χωρίς να με εξετάσει
αναγκάστηκα να πάω σε τρίτο (ιδιώτης, συστημένος, που ευτυχώς πήγα) διότι
οι δύο πρώτοι με είχαν διχάσει φυσικά
ο τρίτος λοιπόν ήταν ο μόνος που με εξέτασε, είδε προσεκτικά την μαγνητική,
και ήταν ο μόνος που σκέφτηκε να μου υποδείξει μια συγκεκριμένη εξέταση η οποία
θα μας έδειχνε κάτι πολύ συγκεκριμένο μα κρίσιμο για το πώς θα συνεχίζαμε
η αλήθεια είναι πως δυστυχώς είμαι πολύ δύσπιστη με όλους τους, γιατρούς και φαρμακοποιούς
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Otto Weininger
δίκιο έχει.Saturn έγραψε: 15 Μαρ 2025, 23:39 Και μου έλεγε μια άλλη γιατρός κάποτε πολύ έτσι αυστηρά: είναι λάθος να παίρνουμε γνώμη από εκατό γιατρούς, όπως κάνουμε εδώ στην Ελλάδα
Αλλά απο μια άποψη, δεν είχε και άδικο, με την έννοια, άντε να ξεχωρίσεις εσύ μετά ποιός στα λέει σωστά και ποιός όχι
αλλά υπάρχει και μια φράση που λέει : πάρε την κάργια οδηγό, να φας σκατά με το κιλό.
οπότε πρέπει να είσαι σίγουρη ότι δεν είναι σκιτζής.
θα πρέπει να ψάχνεις καλά τον γιατρό. να ζητάς γνώμη από ανθρώπους που μπορούν να σε καθοδηγήσουν, που ξέρουν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ναι καλά, άσε το....
Εντωμεταξύ, για δερματολόγο φίρμα που είχα ψάξει και μου είχαν προτείνει κάποτε, δεν θες να σου πω τί μου είχε πει για τους φαρμακοποιούς
Εντωμεταξύ, για δερματολόγο φίρμα που είχα ψάξει και μου είχαν προτείνει κάποτε, δεν θες να σου πω τί μου είχε πει για τους φαρμακοποιούς
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έτσι αρχίζουν τα γεράματα. Οι συζητήσεις περιστρέφονται συνέχεια γύρω από φάρμακα, γιατρούς και αρρώστιες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Όχι, τα γεράματα αρχίζουν όταν καταλαβαίνεις οτι δεν χωνεύεις το φαγητό όπως το χώνευες πρώτα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 16 Απαντήσεις