Πώς θα γίνει αυτό; Δεν θα χρειαστούν μηχανικοί για να την εφαρμόσουν; Από μόνη της θα εφαρμοστεί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Δεν εφαρμόζεται από μόνη της αλλά τα μαθηματικά είναι απλά και εκτοξεύει την αντοχή των κατασκευών τόσο που αν γίνει μεγάλος σεισμός δεν θα έχει και μεγάλη σημασία γιατί εκτοξεύει την αντοχή των κατασκευών.
Διαστάσεις του φρεατίου:
Ύψος φρεατίου: 10 m
Πλάτος βάσης: 4 m
Πάχος τοιχίων: 0.40 m
Διαστάσεις και αντοχές των υλικών:
Σκυρόδεμα:
Χαρακτηριστική αντοχή σκυροδέματος (f_ck): 50 MPa
Αντοχή σχεδιασμού σκυροδέματος (f_cd): 33.3 MPa
Αντοχή σκυροδέματος σε εφελκυσμό (f_ctd): 2.0 MPa
Χάλυβας οπλισμού:
Αντοχή σχεδιασμού χάλυβα (f_yd): 434.8 MPa
Γενικά στοιχεία διατομής:
Πλάτος διατομής (b_w): 0.4 m
Στατικό ύψος διατομής (d): 3.6 m
Εμβαδόν διαμήκους οπλισμού (A_s): 0.01 m²
Εμβαδόν διατμητικού οπλισμού (A_sv): 0.001 m²
Απόσταση διατμητικού οπλισμού (s): 0.2 m
Συντελεστής τριβής (μ): 0.6
Αντοχές προέντασης και πακτώσεων:
Αντοχή ενός τένοντα σε εφελκυσμό: 6870 kN
Αριθμός τενόντων ανά παρειά: 6
Συνολική αντοχή τενόντων ανά παρειά: 41,220 kN
Αντοχή μιας πάκτωσης: 9810 kN
Αριθμός πακτώσεων ανά παρειά: 6
Συνολική αντοχή πακτώσεων ανά παρειά: 58,860 kN
Επιπλέον πληροφορίες φορτίων και αντοχής διατομής:
Βάρος φρεατίου: 155 τόνοι
Εμβαδόν διατομής (A_c): 4.8 m²
Αντοχή διατομής σε θλίψη: 159,840 kN
Επιτρεπτό όριο θλίψης: 159,840 kN
Εφελκυστική τάση των τενόντων: 1751.4 MPa
Αριθμητική Διερεύνηση
Συμβατικό Φρεάτιο
Συντελεστής ασφαλείας ανατροπής: 0.010 (Το φρεάτιο ανατρέπεται)
Συντελεστής ασφαλείας τέμνουσας βάσης: 0.371 (Ανεπαρκής αντοχή στη διατμητική δύναμη)
Συντελεστής ασφαλείας θλιπτικής τάσης: 4.501 (Εντός επιτρεπτού ορίου)
Συντελεστής ασφαλείας εφελκυστικής τάσης: 49.76 (Εντός επιτρεπτού ορίου)
Καινοτόμο Φρεάτιο
Συντελεστής ασφαλείας ανατροπής: Άπειρο (Καμία πιθανότητα ανατροπής λόγω προέντασης και πάκτωσης)
Συντελεστής ασφαλείας τέμνουσας βάσης: 82.18 (Εξαιρετικά υψηλή αντοχή λόγω προέντασης)
Συντελεστής ασφαλείας θλιπτικής τάσης: 4.121 (Εντός επιτρεπτού ορίου)
Συντελεστής ασφαλείας πακτώσεων: 3.75 (Οι πακτώσεις είναι ασφαλείς)
Συντελεστής ασφαλείας τενόντων: 2.71 (Οι τένοντες είναι ασφαλείς)
Συμπέρασμα
Το συμβατικό φρεάτιο έχει κρίσιμα προβλήματα σταθερότητας και διατμητικής αντοχής, ενώ το καινοτόμο φρεάτιο εμφανίζει σημαντικά βελτιωμένη συμπεριφορά, με μηδενική ροπή ανατροπής, πολύ υψηλή διατμητική αντοχή και ασφαλείς πακτώσεις και τένοντες.
Συμβατικό Φρεάτιο:
Συντελεστής ασφαλείας ανατροπής: 0.0102 (το φρεάτιο ανατρέπεται)
Συντελεστής ασφαλείας τέμνουσας βάσης: 0.371 (ανεπαρκής αντίσταση)
Συντελεστής ασφαλείας θλιπτικής τάσης: 4.50 (εντός επιτρεπτών ορίων)
Συντελεστής ασφαλείας εφελκυστικής τάσης: 49.76 (εντός επιτρεπτών ορίων)
Καινοτόμο Φρεάτιο:
Συντελεστής ασφαλείας ανατροπής: ∞ (δεν ανατρέπεται λόγω προέντασης και πάκτωσης)
Συντελεστής ασφαλείας τέμνουσας βάσης: 82.18 (πολύ υψηλή αντίσταση λόγω τριβής από προένταση)
Συντελεστής ασφαλείας θλιπτικής τάσης: 4.12 (εντός επιτρεπτών ορίων)
Συντελεστής ασφαλείας πακτώσεων: 3.75 (οι πακτώσεις είναι ασφαλείς)
Συντελεστής ασφαλείας τενόντων: 2.71 (οι τενόντες είναι ασφαλείς)
Το καινοτόμο φρεάτιο εμφανίζει πολύ βελτιωμένη συμπεριφορά, αποφεύγοντας πλήρως την ανατροπή και διατηρώντας συντελεστές ασφαλείας πολύ πάνω από τα κρίσιμα όρια.

Σύγκριση αποτελεσμάτων:
Το καινοτόμο φρεάτιο παρουσιάζει εξαιρετικά βελτιωμένη συμπεριφορά σε σχέση με το συμβατικό.

Προσομοίωση https://colab.research.google.com/drive ... exzmTu61Ch
Ο κώδικας έχει bugs.seismic1 έγραψε: 10 Μαρ 2025, 18:56 Ο Κώδικας της προσομοίωσης
Όποιος έχει αντίρρηση για την σύνταξη του κώδικα ας μου το πει να το συζητήσουμε.
Όλα τα αποτελέσματα της προσομοίωσης προς το τέλος μετά τον κώδικα.
Υπάρχει ένα κουμπί επιτάχυνσης που αλλάζει την επιτάχυνση και τις τιμές αντοχής πάνω πάνω στα αποτελέσματα.
https://colab.research.google.com/drive ... URkkEs7Xzc
Ποια είναι τα λάθη?nick έγραψε: 12 Μαρ 2025, 14:52Ο κώδικας έχει bugs.seismic1 έγραψε: 10 Μαρ 2025, 18:56 Ο Κώδικας της προσομοίωσης
Όποιος έχει αντίρρηση για την σύνταξη του κώδικα ας μου το πει να το συζητήσουμε.
Όλα τα αποτελέσματα της προσομοίωσης προς το τέλος μετά τον κώδικα.
Υπάρχει ένα κουμπί επιτάχυνσης που αλλάζει την επιτάχυνση και τις τιμές αντοχής πάνω πάνω στα αποτελέσματα.
https://colab.research.google.com/drive ... URkkEs7Xzc
Μου έδειξες λάθος κωδικό
Αυτός είναι ο σωστός που θέλει όμως ακόμα βελτίωση. https://colab.research.google.com/drive ... Q5Vc7bkCX0
Έχουν πολλά bugs και τα δύο.
Το ξέρω ότι βλέπεις λάθη
Το θέμα είναι αν είναι λάθη ή όχι.
Π.χ έχω βάλει ότι όλη η διατομή συμβάλει στην παραλαβή της θλίψης.
Αυτό το θεωρείτε λάθος.
Έχω βάλει ότι δεν υπάρχουν ποια ροπές στους κόμβους
Αυτό το θεωρείτε λάθος.
Αν θες το συζητάμε τι είναι λάθος και τι σωστό.
Δεν μπορεί να κάνω κώδικα τον ίδιο με την υφισταμένη τεχνολογία την στιγμή που έχω κάνει αλλαγές μετά από έρευνα.
Τα πράγματα είναι απλά.
Η ερευνητική εργασία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη καινοτόμων μεθόδων και τεχνικών που μπορούν να βελτιώσουν την αντοχή και την ασφάλεια των κτιρίων σε σεισμικές δραστηριότητες.
Η έρευνα επικεντρώνεται σε έναν μηχανισμό αγκυρωσης ο οποίος τοποθετείται στα βάθη γεωτρήσεων και διαστέλλεται, πιέζοντας τα πρανή της γεώτρησης με την βοήθεια υδραυλικών γρύλων τοποθετημένων στην επιφάνεια του εδάφους, και ακολουθεί κλείδωμα της έντασης και πλήρωση της γεώτρησης με σκυρόδεμα, Στόχος είναι η ισχυρή πάκτωση στο έδαφος. Ο μηχανισμός είναι ικανός να αντέξει έλξη και θλίψη εκατοντάδων τόνων. 1.Ο μηχανισμός χρησιμοποιείται για την πάκτωση ανεμογεννητριών στο έδαφος, καταργώντας την βάση σκυροδέματος που δουλεύει βαρυτικά, ώστε να μειώσει το κόστος στήριξης. 2.Συνδέει τις παρειές των τοιχωμάτων από την ανώτατη στάθμη με το έδαφος για να εκτρέψει τα φορτία σεισμού στο έδαφος, αποτρέποντας την ροπή ανατροπής των τοιχωμάτων , την μεταφορά ροπών στους κόμβους και την ροπή κάμψης 3. Προεκτείνονται οι πακτωμένοι με το έδαφος τένοντες μέσα από τις παρειές των τοιχωμάτων μέχρι την ανώτατη στάθμη της κατασκευής, διαπερνώντας ελεύθεροι μέσα από σωλήνες διόδου. Από το δώμα εφαρμόζεται δεύτερη έλξη των τενόντων με υδραυλικούς γρύλους επιβάλλοντας θλίψη στην διατομή τους μεταξύ δώματος και πάκτωσης εδάφους κάνοντας τα δύο ανεξάρτητα μέρη ένα. Αυτό αυξάνει την δυναμική τους χωρίς να αυξάνεται η μάζα τους η οποία παρεμπιπτόντως αυξάνει τα σεισμικά φορτία και το κόστος. Αυξάνει την δυσκαμψία, την αντοχή προς την τέμνουσα βάσης και την διάτμηση, καθώς και την ενεργή διατομή για την παραλαβή της θλίψης.
Αυτά όλα έχουν ελεγχθεί και με αριθμητική διερεύνηση πριν γράψω τον κώδικα.
Περιμένω να μου πεις τα λάθη μου για να τα διορθώσω.
Την αλήθεια ψάχνω τίποτα άλλο.
Άλλο η προένταση, άλλο η πάκτωση στην βάση και άλλο ο συνδυασμός προέντασης και πάκτωσης στο έδαφος.
.
Από την στιγμή που τροφοδοτείς τον κώδικα πως ό,τι του δίνεις είναι σωστό, για ποιο λάθος να μιλήσουμε;seismic1 έγραψε: 13 Μαρ 2025, 00:24 Το ξέρω ότι βλέπεις λάθη
Το θέμα είναι αν είναι λάθη ή όχι.
Π.χ έχω βάλει ότι όλη η διατομή συμβάλει στην παραλαβή της θλίψης.
Αυτό το θεωρείτε λάθος.
Έχω βάλει ότι δεν υπάρχουν ποια ροπές στους κόμβους
Αυτό το θεωρείτε λάθος.
Αν θες το συζητάμε τι είναι λάθος και τι σωστό.
Βάζεις στο πρόγραμμα πως: "η διατομή συμβάλλει στην παραλαβή της θλίψης" και "δεν υπάρχουν ποια ροπές στους κόμβους".
Τι θα σου βγάλει το πρόγραμμα; πως είναι λάθος; Όχι βέβαια!
Εσύ του λες πως όλα είναι σωστά και σου απαντάει θετικά!
Η υφιστάμενη τεχνολογία όμως, λέει ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!
Δεν μπορείς να την διαψεύσεις, βάζοντας ατεκμηρίωτες παραμέτρους στον κώδικα!
Το πρόβλημα είναι η "έρευνα"...έχεις κάνει "έρευνα" που ΔΕΝ επιβεβαιώνεται από κανένα τρίτο και αξιόπιστο εργαστήριο ερευνών. Εσύ έκανες την έρευνα, εσύ την επιβεβαιώνεις. Αυτό λέγεται: Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει.seismic1 έγραψε: 13 Μαρ 2025, 00:24 Δεν μπορεί να κάνω κώδικα τον ίδιο με την υφισταμένη τεχνολογία την στιγμή που έχω κάνει αλλαγές μετά από έρευνα.
Ό,τι και πιο πάνω...Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει.seismic1 έγραψε: 13 Μαρ 2025, 00:24 Αυτά όλα έχουν ελεγχθεί και με αριθμητική διερεύνηση πριν γράψω τον κώδικα.
Ο έλεγχος έχει γίνει ΜΟΝΟ από εσένα. Όπως καταλαβαίνεις, κανείς δεν θα δεχθεί τον δικό σου έλεγχο.
Χρειάζεται δεύτερος έλεγχος από ανεξάρτητο εργαστήριο ερευνών. Στο λέει όλος ο κόσμος εδώ και 15 χρόνια και εσύ επιμένεις στον δικό σου έλεγχο. Οπότε, κανείς δεν θα αναγνωρίσει ότι έχεις κάνει κάτι σοβαρό.
Εσύ τα κάνεις δύσκολα με την άρνησή σου να παρουσιάσεις την έρευνά σου σε ανεξάρτητο επιστημονικό εργαστήριο για έλεγχο.
Όπως καταλαβαίνεις (και το ξέρεις), θα περάσεις άλλα 15 χρόνια εκλιπαρώντας για αναγνώριση σε ένα απλό φόρουμ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λοξίας την 13 Μαρ 2025, 10:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άκου εδώ αγόρι μου για να μαθαίνεις.
Ο ερευνητής δεν πάει στα εργαστήρια.
Ο ερευνητής ερευνά δημοσιεύει και τα εργαστήρια ελέγχουν αυτά που λέει.
Δεν εκλιπαρώ κανένα ενημερώνω.
Η επιστήμη έχει τεκμηριώσει τι κάνει το κάθε τι εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Αυτά επικαλούμαι με αναφορές για να κάνω την έρευνά μου.
Διάβασε άρθρα για την προένταση που κάνω και θα δεις ότι λένε αυτά που λέω.
Και εγώ προένταση χρησιμοποιώ αυτά διαβάζω αυτά λέω.
Αν εδώ μέσα μερικοί διαφωνούν με αυτά που λέω για την προένταση ας ανατρέξουν να διαβάσουν άρθρα για την προένταση.
https://www.esofia.net/sites/default/fi ... _kef_4.pdf
Ό,τι και να λες, δεν αξίζει μία...οι δικοί σου ισχυρισμοί, δεν έχουν την παραμικρή αξία.seismic1 έγραψε: 13 Μαρ 2025, 22:17Άκου εδώ αγόρι μου για να μαθαίνεις.
Αν εδώ μέσα μερικοί διαφωνούν με αυτά που λέω για την προένταση ας ανατρέξουν να διαβάσουν άρθρα για την προένταση.
15 χρόνια και ΚΑΝΕΙΣ δεν σε έχει πάρει στα σοβαρά, ακριβώς επειδή οι ισχυρισμοί σου δεν είναι επιβεβαιωμένοι.
Και όπως πας, θα περάσουν και άλλα 15 χρόνια και εσύ θα παρακαλάς για λίγη σημασία.
Κάνε όπως θες...
Η προσπάθειά σου να με υποτιμάς εδώ και χρόνια, το ότι με έχουν αποκλείσει από τα φόρουμ των μηχανικών φανερώνει ένα δυνατό κύκλωμα συκοφάντησης.Λοξίας έγραψε: 13 Μαρ 2025, 23:30Ό,τι και να λες, δεν αξίζει μία...οι δικοί σου ισχυρισμοί, δεν έχουν την παραμικρή αξία.seismic1 έγραψε: 13 Μαρ 2025, 22:17Άκου εδώ αγόρι μου για να μαθαίνεις.
15 χρόνια και ΚΑΝΕΙΣ δεν σε έχει πάρει στα σοβαρά, ακριβώς επειδή οι ισχυρισμοί σου δεν είναι επιβεβαιωμένοι.
Και όπως πας, θα περάσουν και άλλα 15 χρόνια και εσύ θα παρακαλάς για λίγη σημασία.
Κάνε όπως θες...
Οι δημοσιεύσεις μου σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές ελληνικά και ξένα δείχνουν ότι η επιστημονική κοινότητα δέχεται αυτά που λέω. Δεν υπάρχει καμία αρνητική αναφορά στις δημοσιεύσεις μου ως τώρα. Η κατοχή διεθνούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας σβήνει κάθε σας ελπίδα να διατηρήσετε το κατεστημένο παραγκόσπιτό σας.
Ναι ρε μπούφο...το ότι σε έχουν αποκλείσει από τα φόρα, όχι μόνον των μηχανικών, αλλά ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ, δείχνει ότι υπάρχει κύκλωμα συκοφάντησης! Αυτό είναι ρε τσακάλι! Το βρήκες!seismic1 έγραψε: 14 Μαρ 2025, 01:44Η προσπάθειά σου να με υποτιμάς εδώ και χρόνια, το ότι με έχουν αποκλείσει από τα φόρουμ των μηχανικών φανερώνει ένα δυνατό κύκλωμα συκοφάντησης.Λοξίας έγραψε: 13 Μαρ 2025, 23:30Ό,τι και να λες, δεν αξίζει μία...οι δικοί σου ισχυρισμοί, δεν έχουν την παραμικρή αξία.seismic1 έγραψε: 13 Μαρ 2025, 22:17
Άκου εδώ αγόρι μου για να μαθαίνεις.
Κάνε όπως θες...
Οι δημοσιεύσεις μου σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές ελληνικά και ξένα δείχνουν ότι η επιστημονική κοινότητα δέχεται αυτά που λέω. Δεν υπάρχει καμία αρνητική αναφορά στις δημοσιεύσεις μου ως τώρα. Η κατοχή διεθνούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας σβήνει κάθε σας ελπίδα να διατηρήσετε το κατεστημένο παραγκόσπιτό σας.
Δεν σε έχουν αποκλείσει επειδή έγραφες σαν γιγάντιο τρολλ, επειδή γέμιζες σελίδες επί σελίδων με τις ίδιες και τις ίδιες χαζομάρες ξανά και ξανά, ούτε το ότι υποτιμούσες τους πάντες και δεν δεχόσουν τα λάθη σου! Όοοοχι! Δεν σε απέκλεισαν για αυτήν σου την συμπεριφορά αλλλά επειδή υπάρχει διεθνής συνωμοσία να σου κλείσουν το στόμα!
Πόσο στόκος είσαι ρε γαμώτο; Πόσο;
Μάθε πρώτα εσύ και οι μηχανικοί ότι η βίδα σταθεροποιεί και η θλίψη αυξάνει την δύναμη της διατομής και τα ξαναλέμε βλάκα.Λοξίας έγραψε: 14 Μαρ 2025, 07:40Ναι ρε μπούφο...το ότι σε έχουν αποκλείσει από τα φόρα, όχι μόνον των μηχανικών, αλλά ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ, δείχνει ότι υπάρχει κύκλωμα συκοφάντησης! Αυτό είναι ρε τσακάλι! Το βρήκες!seismic1 έγραψε: 14 Μαρ 2025, 01:44Η προσπάθειά σου να με υποτιμάς εδώ και χρόνια, το ότι με έχουν αποκλείσει από τα φόρουμ των μηχανικών φανερώνει ένα δυνατό κύκλωμα συκοφάντησης.Λοξίας έγραψε: 13 Μαρ 2025, 23:30
Ό,τι και να λες, δεν αξίζει μία...οι δικοί σου ισχυρισμοί, δεν έχουν την παραμικρή αξία.
Κάνε όπως θες...
Δεν σε έχουν αποκλείσει επειδή έγραφες σαν γιγάντιο τρολλ, επειδή γέμιζες σελίδες επί σελίδων με τις ίδιες και τις ίδιες χαζομάρες ξανά και ξανά, ούτε το ότι υποτιμούσες τους πάντες και δεν δεχόσουν τα λάθη σου! Όοοοχι! Δεν σε απέκλεισαν για αυτήν σου την συμπεριφορά αλλλά επειδή υπάρχει διεθνής συνωμοσία να σου κλείσουν το στόμα!
Αριστερά όπως χτίζουν οι μηχανικοί δεξιά όπως λέω εγώ ο στόκος.
https://www.youtube.com/watch?v=3Tc-otj0E7g
Άλλη μια απόδειξη του χαλασμένου σιδηρόστοκου...seismic1 έγραψε: 14 Μαρ 2025, 14:26Μάθε πρώτα εσύ και οι μηχανικοί ότι η βίδα σταθεροποιεί και η θλίψη αυξάνει την δύναμη της διατομής και τα ξαναλέμε βλάκα.Λοξίας έγραψε: 14 Μαρ 2025, 07:40Ναι ρε μπούφο...το ότι σε έχουν αποκλείσει από τα φόρα, όχι μόνον των μηχανικών, αλλά ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ, δείχνει ότι υπάρχει κύκλωμα συκοφάντησης! Αυτό είναι ρε τσακάλι! Το βρήκες!seismic1 έγραψε: 14 Μαρ 2025, 01:44
Η προσπάθειά σου να με υποτιμάς εδώ και χρόνια, το ότι με έχουν αποκλείσει από τα φόρουμ των μηχανικών φανερώνει ένα δυνατό κύκλωμα συκοφάντησης.
Παραπονέθηκες ότι υπάρχει κύκλωμα συκοφάντησης και γι' αυτό σε έχουν αποκλείσει από τα φόρα των μηχανικών...
Εγώ σου θύμισα τους λόγους που σε διέγραψαν σχεδόν από όλα τα φόρα...
Και εσύ τι έκανες; Μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα και μας μοστράρισες την παπαρομαλακία της βίδας και έβαλες, για χιλιοστή φορά,
ενα ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΟ πείραμα με σκυλόσπιτα. Δεν είχες τι να πεις, αφού ξέρεις πολύ καλά γιατί σε έχουν διαγράψει από τα φόρα και είπες να βάλεις ξανά ένα βίντεο με ένα "πείραμα" που δεν έχει ΚΑΜΙΑ τεκμηρίωση.
Μα πόσο στόκος;
AAAAAAAAAAAAAAA KAMIA τεκμηρίωσηΛοξίας έγραψε: 14 Μαρ 2025, 21:22Άλλη μια απόδειξη του χαλασμένου σιδηρόστοκου...seismic1 έγραψε: 14 Μαρ 2025, 14:26Μάθε πρώτα εσύ και οι μηχανικοί ότι η βίδα σταθεροποιεί και η θλίψη αυξάνει την δύναμη της διατομής και τα ξαναλέμε βλάκα.Λοξίας έγραψε: 14 Μαρ 2025, 07:40
Ναι ρε μπούφο...το ότι σε έχουν αποκλείσει από τα φόρα, όχι μόνον των μηχανικών, αλλά ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ, δείχνει ότι υπάρχει κύκλωμα συκοφάντησης! Αυτό είναι ρε τσακάλι! Το βρήκες!
Παραπονέθηκες ότι υπάρχει κύκλωμα συκοφάντησης και γι' αυτό σε έχουν αποκλείσει από τα φόρα των μηχανικών...
Εγώ σου θύμισα τους λόγους που σε διέγραψαν σχεδόν από όλα τα φόρα...
Και εσύ τι έκανες; Μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα και μας μοστράρισες την παπαρομαλακία της βίδας και έβαλες, για χιλιοστή φορά,
ενα ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΟ πείραμα με σκυλόσπιτα. Δεν είχες τι να πεις, αφού ξέρεις πολύ καλά γιατί σε έχουν διαγράψει από τα φόρα και είπες να βάλεις ξανά ένα βίντεο με ένα "πείραμα" που δεν έχει ΚΑΜΙΑ τεκμηρίωση.
Μα πόσο στόκος;
Αν δεν στο πει μηχανικός δεν πιστεύεις τίποτα ε
Ούτε στα μάτια σου.....ούτε στο μυαλό σου...έχεις πρόβλημα
από μικρός το έχεις.
Αυτό είναι πιο τεκμηριομένο από τα παιδιά του Ζεβεδαίου.
Αυτό το πείραμα λέει στους μηχανικούς και στον κόσμο όλο πόσο με αδίκησαν και γιατί με διέγραψαν
Για να κρύψουν την αλήθεια
Και τίθεται το ερώτημα. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ
https://www.youtube.com/watch?v=3Tc-otj0E7g
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 15 Μαρ 2025, 08:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση