Ο Μαραμπούμπου τρολλάρει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι που***** της μασονίας ως internetικό φαινόμενο
Re: Οι που***** της μασονίας ως internetικό φαινόμενο
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ρε άμα σου λέω. Τραστ μι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κάνατε το λάθος να τα βάλετε με την διοίκηση. Αργά ή γρήγορα θα αποκαλύπτονταν οι σκιώδεις βλέψεις σας. Τώρα είστε σε πανικό και προσπαθείτε να καλυφθείτε με υποκριτική ψυχραιμία. Η έκτη πτέρυγα όμως ήδη παρακολουθεί τις κινήσεις σας. Δεν πρόκειται να σας χαριστώ.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Ήδη έχω ακούσει το τραγούδι βάζοντας το να παίζει ανάποδα. Τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα και δεν μπορείς πλέον να τα αποκρύψεις.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Πουτάνες στο επάγγελμα έτσι; Δεν είναι βρισιά αυτό, είναι μια ιδιότητα. Μα αυτές τους έχουνε μείνει να κρατούν το μέτωπο.Πασιφάη έγραψε: 20 Φεβ 2025, 12:41Σου κάνανε ψυχολογικό πόλεμο κάποιοι νταβάδες και είπες να ανοίξεις νήμα για πουτάνες; Για τους προαγωγούς έπρεπε να ανοίξεις. Αλλιώς δεν έχει νόημα.20--- έγραψε: 20 Φεβ 2025, 05:04Είχα από παλιά μια κόντρα με μια συμμορία νταβατζήδων. Ο ένας αρχηγός της πεθαίνει και ο άλλος έπαθε καρκίνο. Ομως δεν έχει κοπάσει τελείως. Τι είναι "ψυχολογικός πόλεμος" και πως έχει χρησιμοποιηθεί γνωρίζεις;Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 23:38
Οκ. Ας αναπτύξει το σκεπτικό του ο τύπος. Μάλλον όμως δεν το επιθυμεί.![]()
Υπάρχουν χονδρικά περίπου 4.000 ελευθεροτέκτονες 33ου βαθμού στο κόσμο. Αυτοί είναι οι πραγματικοί αφέντες όχι μόνο της ανθρωπότητας αλλά και του σύμπαντος. Και όχι τώρα. Από πάντα.
Του σύμπαντος;
Ξέρουν τι είναι;
Antares πιστεύω πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πολιτισμός στην γη έχει φτάσει σε τέτοιο τεχνολογικό επίπεδο. Και υπήρχαν επιζώντες...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 10258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 41 Απαντήσεις