!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Νετο Γκουερινο

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Οι δύο πλατφόρμες λαμαρίνες κουβαλούσαν
Και βρέθηκαν και φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασα,όπου φαίνονται τα δεσίματα
Τώρα γιατί αυτά δεν υπάρχουν στην πρώτη πλατφόρμα που κι αυτή υποτίθεται ότι κουβαλούσε λαμαρίνες,είναι σαν να ρωτάς τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 01:32 Οι δύο πλατφόρμες λαμαρίνες κουβαλούσαν
Και βρέθηκαν και φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασα,όπου φαίνονται τα δεσίματα
Τώρα γιατί αυτά δεν υπάρχουν στην πρώτη πλατφόρμα που κι αυτή υποτίθεται ότι κουβαλούσε λαμαρίνες,είναι σαν να ρωτάς τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια
Βοηθησε μας λιγο να καταλαβουμε γιατι η ροη της ψεκιας ειναι τοσο μεγαλη που δεν μπορει ο απλος αναγνωστης να την παρακολουθησει.

Θεμα:Λαμαρινες στην 1η πλατφορμα
Θελω να μας γραψεις διπλα σε καθε ονομα ενα ΝΑΙ η εινα ΟΧΙ
ΝΑΙ γι αυτους που λενε οτι στην 1η πλατφορμα ειχε λαμαρινες
ΟΧΙ γι αυτους που λενε οτι στην 1η πλατφορμα δεν ειχε λαμαρινες

Πυροσβεστικη
Τροχαια
Διορισμενοι απο τον Εισαγγελεα Πραγματογνωμονες
Επιτροπη Γεραπετριτη
ΕΟΔΑΣΑΑΜ
Hellenic Train
Μαρτυρες(υπαλληλοι ΟΣΕ-Hellecic Train κτλ κτλ κτλ)
Πραγματογνωμονας Hellenic Train-Yves Carton
ΕΔΑΠΟ-Λακαφωσης
Oμαδα Κοκοτσακη
Καποιος αλλος και ποιος(Τριανταφυλλοπουλος-Χιος-Εφημεριδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-EΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-Ευαγγελατος-Πεν Νταλαουρα κτλ κτλ)

Επισης θελω να κανεις και το ιδιο για τα βιντεο που εχουν δει το φως της δημοσιοτητας
Δειχνουν λαμαρινες στην 1η πλατφορμα;
Τα 3 βιντεο Καπερναρου;
Το Βιντεο Λεπτοκαρυας;

Αν καταλαβαινω καλα οι δυο που σημειωσα με κοκκινο λενε οτι η 1η πλατφορμα δεν ειχε λαμαρινες.
Αν καταλαβαινω επισης καλα με βαση το τι λενε αυτοι οι δυο, εσυ παρουσιαζεις εδω μεσα ως δεδομενο οτι η 1η πλατφορμα δεν ειχε λαμαρινες.
Νετο Γκουερινο

SeaHawk έγραψε: 14 Μαρ 2025, 07:07
Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 01:32 Οι δύο πλατφόρμες λαμαρίνες κουβαλούσαν
Βοηθησε μας λιγο να καταλαβουμε γιατι η ροη της ψεκιας ειναι τοσο μεγαλη που δεν μπορει ο απλος αναγνωστης να την παρακολουθησει.

Θεμα:Λαμαρινες στην 1η πλατφορμα
Θελω να μας γραψεις διπλα σε καθε ονομα ενα ΝΑΙ η εινα ΟΧΙ
ΝΑΙ γι αυτους που λενε οτι στην 1η πλατφορμα ειχε λαμαρινες
ΟΧΙ γι αυτους που λενε οτι στην 1η πλατφορμα δεν ειχε λαμαρινες

Πυροσβεστικη
Τροχαια
Διορισμενοι απο τον Εισαγγελεα Πραγματογνωμονες
Επιτροπη Γεραπετριτη
ΕΟΔΑΣΑΑΜ
Hellenic Train
Μαρτυρες(υπαλληλοι ΟΣΕ-Hellecic Train κτλ κτλ κτλ)
Πραγματογνωμονας Hellenic Train-Yves Carton
ΕΔΑΠΟ-Λακαφωσης
Oμαδα Κοκοτσακη
Καποιος αλλος και ποιος(Τριανταφυλλοπουλος-Χιος-Εφημεριδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-EΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-Ευαγγελατος-Πεν Νταλαουρα κτλ κτλ)

Επισης θελω να κανεις και το ιδιο για τα βιντεο που εχουν δει το φως της δημοσιοτητας
Δειχνουν λαμαρινες στην 1η πλατφορμα;
Τα 3 βιντεο Καπερναρου;
Το Βιντεο Λεπτοκαρυας;

Αν καταλαβαινω καλα οι δυο που σημειωσα με κοκκινο λενε οτι η 1η πλατφορμα δεν ειχε λαμαρινες.
Αν καταλαβαινω επισης καλα με βαση το τι λενε αυτοι οι δυο, εσυ παρουσιαζεις εδω μεσα ως δεδομενο οτι η 1η πλατφορμα δεν ειχε λαμαρινες.
Ρε συ, έτσι από περιέργεια θα σε ρωτήσω κάτι και αν θέλεις απαντάς
Πώς έχεις επιβιώσει με τόση χαζομάρα;
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Ας αποφυγουμε τις προσωπικες αντεγκλησεις και ας παμε στην ουσια
Αναμενω την απαντηση σου.
Νετο Γκουερινο

Τι να απαντήσω όταν στην ερώτηση σου με λες ο Τριανταφυλλόπουλος υποστηρίζει για παράδειγμα;
Τι;
Είναι σαν να λέω εγώ ο πρωτοσαλτε υποστηρίζει για τα βίντεο.Οπως κάποιος έδωσε τα βίντεο στον πρωτοσαλτε έτσι και κάποιος έδωσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στον ζούγκλα
Δεν έφερα εδώ τις προσωπικές απόψεις του,τις φωτογραφίες που έβαλε στο σάιτ του έβαλα,όπως εσύ έβαλες τα βίντεο που ανέβασε ο πρωτοσαλτε

Και τι δείχνουν αυτές οι φωτογραφίες που τις έβγαλαν οι δύο γνωστοί πραγματογνώμονες με τα έλαια;
Ότι στις δύο πλατφόρμες υπάρχουν δεσίματα για το φορτίο ενώ στην πρώτη όχι
Νετο Γκουερινο

Εικόνα

Αυτά τα δύο ονόματα που έχει από ότι θυμάμαι ειναι αυτών των δύο
Δεν κάθομαι να ψάξω,ακόμα και να μην είναι αυτοί,δεν έχει κάποια σημασία
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Δεν γνωριζω τι βλεπω στις φωτογραφιες και απορω που γνωριζεις εσυ
Γι αυτον τον λογο πρεπει να γνωριζουμε τι συμπερασμα εχουν βγαλει οι ειδικοι και οι "ειδικοι'
Εγω λοιπον δεν εχω αντιληφθει καποιο εκτος του Κοκοτσακη να υποστηριζει οτι η 1η πλατφορμα ηταν κενη
Μονο αυτος.
Να πουμε σε αυτο το σημειο πως ο Κοκοτσακης δεν ηταν στον τοπο του δυστυχηματος τον γνωριζει απο φωτογραφιες και βιντεο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 14 Μαρ 2025, 09:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:58
Darkman έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:54
Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:40
Τι γράφεις ρε φίλε;
Υπάρχουν ηχητικά που επιβεβαιωνουν τι κουβαλούσε η αμαξοστοιχία;
Από ίδρυμα γράφεις;
Ρε πστη πρέπει στα λεξικά η λέξη ηλίθιος να αντικατασταθεί από την λέξη νεοδημοκρατης
Ναι. Υπάρχουν ηχητικά που το επιβεβαιωνουν. Από ίδρυμα μάλλον γράφεις εσύ. Δεν είμαι Νεοδημοκρατης ούτε κομματοσκυλο όπως εσύ. Το χαρακτηρισμό του ηλιθιου στον επιστρέφω γιατί σου ταιριάζει γάντι. Αν θυμάμαι καλά εσύ ήσουν που έγραφες για νεκρούς Πακιστανους στο τρένο. Τότε σου είχα απαντήσει να μη γράφεις μαλακίες γιατί εκτίθεσαι. Φιλικά στο λέω και τώρα. Εκτίθεσαι γιατί απλά είσαι ηλίθιος.
Άντε ρε βλάκα που θα με πεις και κομμάτοσκυλο
Για πες μας και ποιού κόμματος;
Αυτό που είπα για τους Πακιστανούς στα τραίνα ηλίθιε,είναι αυτό που έχω δει εγώ και οποιοσδήποτε άλλος ταξίδευει με αυτά πάνω από πενήντα φορές από το 2010

Κι αν θες βάζουμε ένα στοίχημα οι δύο μας σε οποιοδήποτε δρομολόγιο γουστάρεις να πάμε στον σταθμό και να δούμε πόσο τοίς εκατό είναι οι γυφτοπακιστανοι στα τρένα
αυτοι ταξιδευουν παντα ολομοναχοι;

ειναι δυνατον να σκοτωθει ενας, και να μην μιλησουν οι υπολοιποι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

πήζον bot έγραψε: 14 Μαρ 2025, 01:27 Μονο εμενα μου φαινεται ¨συνθηματικη¨ η συνομιλια?
ναι. μονο εσενα.

οι υπολοιποι δεν ειμαστε τοσο χαζοι.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Saturn έγραψε: 14 Μαρ 2025, 01:28 Όχι, κι εμένα έτσι μου φάνηκε
Γι αυτό ειπα για "Darth Vader" πιο πάνω

:102:
α, ειναι κι αλλοι. ειναι φωλια εδω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ειναι μαλλον επειδη εκει ηταν οι δεξαμενες, ε;

οι οποιες για καποιο λογο, δεν δενονται :102:

:smt005: :smt005: :smt005:

Νετο Γκουερινο

Ασέβαστος έγραψε: 14 Μαρ 2025, 09:32
ειναι μαλλον επειδη εκει ηταν οι δεξαμενες, ε;

οι οποιες για καποιο λογο, δεν δενονται :102:

:smt005: :smt005: :smt005:
Η δεξαμενη που υπολογίζουν κάποιοι δεν δένεται με συρματόσχοινα όπως οι λαμαρίνες αλλά με ιμάντες
Και Ω τι έκπληξη στο οικόπεδο που πήγαν τα χώματα βρέθηκαν παλέτες ιμάντες και δυχτι καργκο
Νετο Γκουερινο

Ασέβαστος έγραψε: 14 Μαρ 2025, 09:28
Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:58
Darkman έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:54

Ναι. Υπάρχουν ηχητικά που το επιβεβαιωνουν. Από ίδρυμα μάλλον γράφεις εσύ. Δεν είμαι Νεοδημοκρατης ούτε κομματοσκυλο όπως εσύ. Το χαρακτηρισμό του ηλιθιου στον επιστρέφω γιατί σου ταιριάζει γάντι. Αν θυμάμαι καλά εσύ ήσουν που έγραφες για νεκρούς Πακιστανους στο τρένο. Τότε σου είχα απαντήσει να μη γράφεις μαλακίες γιατί εκτίθεσαι. Φιλικά στο λέω και τώρα. Εκτίθεσαι γιατί απλά είσαι ηλίθιος.
Άντε ρε βλάκα που θα με πεις και κομμάτοσκυλο
Για πες μας και ποιού κόμματος;
Αυτό που είπα για τους Πακιστανούς στα τραίνα ηλίθιε,είναι αυτό που έχω δει εγώ και οποιοσδήποτε άλλος ταξίδευει με αυτά πάνω από πενήντα φορές από το 2010

Κι αν θες βάζουμε ένα στοίχημα οι δύο μας σε οποιοδήποτε δρομολόγιο γουστάρεις να πάμε στον σταθμό και να δούμε πόσο τοίς εκατό είναι οι γυφτοπακιστανοι στα τρένα
αυτοι ταξιδευουν παντα ολομοναχοι;

ειναι δυνατον να σκοτωθει ενας, και να μην μιλησουν οι υπολοιποι;
Τώρα ερώτηση είναι αυτή;
Αυτό που με φαίνεται απολύτως φυσιολογικό εμένα είναι και να ήξερε λέμε κάποιος γνωστός ότι ταξίδευε κάποιος στο συγκεκριμένο τραίνο να σκέφτηκε που να πάω να μπλέκω τώρα με αστυνομίες κτλ

Τέλος πάντων οποίος ενδιαφέρεται ας πάει στον σταθμό σε ένα τυχαίο δρομολόγιο και εκεί θα δει αν ισχύουν αυτά που λέω

Ακόμα και τσάμπα να κάνουν τα αεροπλάνα για μια εβδομάδα αυτοί με το τραίνο θα πηγαίνουν
Για τον απλούστατο λόγο ότι εκεί δεν γίνεται έλεγχος των αποσκευών
Νετο Γκουερινο

SeaHawk έγραψε: 14 Μαρ 2025, 09:23 Δεν γνωριζω τι βλεπω στις φωτογραφιες και απορω που γνωριζεις εσυ
Γι αυτον τον λογο πρεπει να γνωριζουμε τι συμπερασμα εχουν βγαλει οι ειδικοι και οι "ειδικοι'
Εγω λοιπον δεν εχω αντιληφθει καποιο εκτος του Κοκοτσακη να υποστηριζει οτι η 1η πλατφορμα ηταν κενη
Μονο αυτος.
Να πουμε σε αυτο το σημειο πως ο Κοκοτσακης δεν ηταν στον τοπο του δυστυχηματος τον γνωριζει απο φωτογραφιες και βιντεο
Εγώ έβαλα τις φωτογραφίες,ούτε τι λέει κάποιος ούτε τι γνωρίζει ούτε τι ονειρεύτηκε
Αν δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις στις φωτογραφίες που έβαλα και σε προηγούμενη σελίδα δεν μπορώ να βοηθήσω
Νετο Γκουερινο

Κι ένα τελευταίο
Εγώ δεν έχω καμία καν ένδειξη ότι οι νεκροί είναι παραπάνω
Απλά λέω ότι το γεγονός ότι σε ένα τρένο που κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, πέθαναν 57 και ανάμεσα τους μόνο δύο λαθροι, είναι το μεγαλύτερο θαύμα που έγινε ποτέ,με βάση τις αναλογίες που εγώ ο ίδιος έχω δεί στα τραίνα και ειδικά στο βαγόνι του κυλικείου
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”