!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Παιδιά, με την ΑΙ, μπορείτε κι εμένα να με ακούσετε να σας μιλάω σαν τον Darth Vader 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Νετο Γκουερινο
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Τι λέει ρε κεφάλα;Otto Weininger έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:46Άκουσες τι ειπε ο μηχανοδηγος ή πάλι τα δικά σου ;Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:38Τι σχέση έχει το πιλοτήριο της δεύτερης μηχανής με τις φωτογραφίες που είχε η ζούγκλα από το πρώτο κοντέινερ που υποτίθεται ότι κουβαλούσε λαμαρίνες;Otto Weininger έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:19
ε δεν πειράζει, τώρα θα πούμε ήταν στην επιβατική. Ξεκινάμε από το κοκπιτ και πάμε προς τα πίσω.
στο μεταξύ θα κάνουμε και άλλη μια μήνυση στον ανακριτή και δύο συναυλίες.
Στο Γκουερίνο ποιος θα το πει, που έχαψε τις "αποκαλύψεις" του zougla.
Γιατί είναι έξυπνος ο Γουργουρινος.
Εντάξει φίλε είσαι χαζούλης, γάμησε το τώρα δεν αξίζει ο κόπος να ασχολούμαι με σένα και τον άλλον
Ότι διαβάζετε δεξιά κι αριστερά νομίζετε ότι σας δικαιώνει και ταπωνει κάποιον άλλον
Ότι κουβαλάνε λαμαρίνες
Ε ναι το δεύτερο και το τρίτο λαμαρίνες κουβαλούσαν,δεν είπε κανείς όχι
Ναι. Υπάρχουν ηχητικά που το επιβεβαιωνουν. Από ίδρυμα μάλλον γράφεις εσύ. Δεν είμαι Νεοδημοκρατης ούτε κομματοσκυλο όπως εσύ. Το χαρακτηρισμό του ηλιθιου στον επιστρέφω γιατί σου ταιριάζει γάντι. Αν θυμάμαι καλά εσύ ήσουν που έγραφες για νεκρούς Πακιστανους στο τρένο. Τότε σου είχα απαντήσει να μη γράφεις μαλακίες γιατί εκτίθεσαι. Φιλικά στο λέω και τώρα. Εκτίθεσαι γιατί απλά είσαι ηλίθιος.Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:40Τι γράφεις ρε φίλε;Darkman έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:27 Δεν είναι μόνο αυτό το ηχητικό που υπάρχει. Υπάρχουν και άλλα ηχητικά με συνομιλίες σε διάφορους σταθμούς από εκείνη τη μοιραία νύχτα που αποδεικνύουν ότι στην εμπορική δεν υπήρχε παράνομο φορτίο. Υπάρχουν όλα στη δικογραφία. Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω. Οι φωστήρες "πραγματογνωμονες" ας κοιτάξουν για την "έκρηξη" στην επιβατική. Εκεί θα βρουν την αλήθεια. Εκτός αν δε θέλουν. Τόσο απλά.
Υπάρχουν ηχητικά που επιβεβαιωνουν τι κουβαλούσε η αμαξοστοιχία;
Από ίδρυμα γράφεις;
Ρε πστη πρέπει στα λεξικά η λέξη ηλίθιος να αντικατασταθεί από την λέξη νεοδημοκρατης
Άνθρωπο ψάχνω...
-
Νετο Γκουερινο
Πλέον έχει γίνει γνωστό ότι στο οικόπεδο που πήγαν τα χώματα εκτός από παλέτες μέσα σε αυτά, βρέθηκαν και κομμάτια από ιμάντες τσερκια πρόσδεσης και δίχτυ καργκο
Πλέον αρχίζει και ξεκαθάριζει το τοπιο
Πλέον αρχίζει και ξεκαθάριζει το τοπιο
-
Νετο Γκουερινο
Άντε ρε βλάκα που θα με πεις και κομμάτοσκυλοDarkman έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:54Ναι. Υπάρχουν ηχητικά που το επιβεβαιωνουν. Από ίδρυμα μάλλον γράφεις εσύ. Δεν είμαι Νεοδημοκρατης ούτε κομματοσκυλο όπως εσύ. Το χαρακτηρισμό του ηλιθιου στον επιστρέφω γιατί σου ταιριάζει γάντι. Αν θυμάμαι καλά εσύ ήσουν που έγραφες για νεκρούς Πακιστανους στο τρένο. Τότε σου είχα απαντήσει να μη γράφεις μαλακίες γιατί εκτίθεσαι. Φιλικά στο λέω και τώρα. Εκτίθεσαι γιατί απλά είσαι ηλίθιος.Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:40Τι γράφεις ρε φίλε;Darkman έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:27 Δεν είναι μόνο αυτό το ηχητικό που υπάρχει. Υπάρχουν και άλλα ηχητικά με συνομιλίες σε διάφορους σταθμούς από εκείνη τη μοιραία νύχτα που αποδεικνύουν ότι στην εμπορική δεν υπήρχε παράνομο φορτίο. Υπάρχουν όλα στη δικογραφία. Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω. Οι φωστήρες "πραγματογνωμονες" ας κοιτάξουν για την "έκρηξη" στην επιβατική. Εκεί θα βρουν την αλήθεια. Εκτός αν δε θέλουν. Τόσο απλά.
Υπάρχουν ηχητικά που επιβεβαιωνουν τι κουβαλούσε η αμαξοστοιχία;
Από ίδρυμα γράφεις;
Ρε πστη πρέπει στα λεξικά η λέξη ηλίθιος να αντικατασταθεί από την λέξη νεοδημοκρατης
Για πες μας και ποιού κόμματος;
Αυτό που είπα για τους Πακιστανούς στα τραίνα ηλίθιε,είναι αυτό που έχω δει εγώ και οποιοσδήποτε άλλος ταξίδευει με αυτά πάνω από πενήντα φορές από το 2010
Κι αν θες βάζουμε ένα στοίχημα οι δύο μας σε οποιοδήποτε δρομολόγιο γουστάρεις να πάμε στον σταθμό και να δούμε πόσο τοίς εκατό είναι οι γυφτοπακιστανοι στα τρένα
-
Νετο Γκουερινο
Και φυσικά αρχιδια υπάρχουν ηχητικά που μπορούν να βοηθήσουν στο τι υπήρχε και τι όχι στο τρένο
Επειδή είμαι 55 και δεν μπορώ σε τέτοια ηλικία να νταραβεριζομαι με τρόμπες σου λέω κάτι τελευταίο και το κλείνω εδώ. Εσύ έχεις δίκιο κι εγώ την ησυχία μου.Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:58 Άντε ρε βλάκα που θα με πεις και κομμάτοσκυλο
Κι αν θες βάζουμε ένα στοίχημα οι δύο μας σε οποιοδήποτε δρομολόγιο γουστάρεις να πάμε στον σταθμό και να δούμε πόσο τοίς εκατό είναι οι γυφτοπακιστανοι στα τρένα
Ps. Το γυφτοπακιστανοι παραπέμπει σε φασίστα χρυσαυγουλο.
Άνθρωπο ψάχνω...
Καλά αδελφέ, δεν σου 'πε να πάτε και στο ΘησείοDarkman έγραψε: 14 Μαρ 2025, 01:20Επειδή είμαι 55 και δεν μπορώ σε τέτοια ηλικία να νταραβεριζομαι με τρόμπες σου λέω κάτι τελευταίο και το κλείνω εδώ. Εσύ έχεις δίκιο κι εγώ την ησυχία μου.Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:58 Άντε ρε βλάκα που θα με πεις και κομμάτοσκυλο
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ή ΟΑΚΑ, για τους παλαιότερους
-
Νετο Γκουερινο
Όποτε θες πάντως εγώ εδώ είμαι,η πρόταση ισχύειDarkman έγραψε: 14 Μαρ 2025, 01:20Επειδή είμαι 55 και δεν μπορώ σε τέτοια ηλικία να νταραβεριζομαι με τρόμπες σου λέω κάτι τελευταίο και το κλείνω εδώ. Εσύ έχεις δίκιο κι εγώ την ησυχία μου.Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:58 Άντε ρε βλάκα που θα με πεις και κομμάτοσκυλο
Στοιχηματακι τα ευρουδακια στο χέρι και μετράμε
Κι όταν τελειώσει το μέτρημα έλα να με πεις εσύ ότι είναι φυσιολογικό στους 57 νεκρούς σε τρένο και ειδικά με αυτό που έγινε στο κυλικείο,να είναι μόνο δύο γύφτοι από την Ασία ανάμεσα τούς
Μονο εμενα μου φαινεται ¨συνθηματικη¨ η συνομιλια?
Φαινεσαι αδειος
Ναι αλλα δεν ειμαι
Εγινε τα λεμε
Ναι αλλα δεν ειμαι
Εγινε τα λεμε
Όχι, κι εμένα έτσι μου φάνηκε
Γι αυτό ειπα για "Darth Vader" πιο πάνω

Γι αυτό ειπα για "Darth Vader" πιο πάνω
Νταξει ειμαι και συνωμοσιολογος εγω δεν μετραω
Κι εγώ δεν είμαι συριζαία, μη μπερδευόμαστε πάλι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 82 Απαντήσεις