sys3x έγραψε: 13 Μαρ 2025, 14:32Που 'σαι συ ρε μλκ;EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Μαρ 2025, 14:23 Κανέναν. Διαβάζω μόνος μου στο ίντερνετ και ρωτάω το ChatGPT. Αλλά κ πάλι μπορεί να μην ακούσω ούτε το ChatGPT![]()
Όποιος εδώ μέσα δε συμφωνεί μαζί μου είναι φιδεμπορας
Wb![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμπιστεύεστε περισσότερο τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- EKPLIKTIKOS
Re: Εμπιστεύεστε περισσότερο τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν έχω γιατρό. Την φαρμακοποιο που πάω την εμπιστεύομαι ωστόσο, γιατί είναι μειτσουρ καβλα. Για περισσότερες πληροφορίες ψάχνω στο reddit.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Τον γιατρό μου φυσικά. Οι φαρμακοποιοί είναι πωλητές
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Δεν μου έχει πει ποτέ φαρμακοποιός τίποτε περισσότερο από αυτό που περιλαμβάνει το επάγγελμά του όπως και ο γιατρός της εκάστοτε ειδικότητας. Ακόμη και αν ρωτήσω.
This but unironicallyEKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Μαρ 2025, 14:23 Κανέναν. Διαβάζω μόνος μου στο ίντερνετ και ρωτάω το ChatGPT. Αλλά κ πάλι μπορεί να μην ακούσω ούτε το ChatGPT![]()
Όποιος εδώ μέσα δε συμφωνεί μαζί μου είναι φιδεμπορας
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πρώτα θα ακούσω τον ταξιτζή.
- hellegennes
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Μαρ 2025, 15:17Καλά, μην παίρνεις και όρκο.hellegennes έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:52Όλα υπάρχουν. Φαντάζομαι ότι μπορεί ο μέσος άνθρωπος να αντιληφθεί αν ο γιατρός του είναι τσαρλατάνος και αν ο φαρμακοποιός έχει εξαιρετικές, τεκμηριωμένες γνώσεις. Το ερώτημα όμως δεν αφορά τσαρλατάνους, είναι αυτονόητο ότι αν καταλάβεις ότι ο γιατρός σου είναι τσαρλατάνος δεν πρόκειται να τον εμπιστευτείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:46 εντάξει ως γενικός κανόνας φαντάζομαι πως όλοι εμπιστεύονται τον γιατρό αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπου φαρμακοποιοί έχουν πολύ βαθιά και έγκυρη γνώση των ιατρικών ενώ γιατροί είναι τσαρλατάνοι
Εντάξει, το έθεσα λάθος. Ο μέσος άνθρωπος με τουλάχιστον μέση νοημοσύνη.
Άρα στην ουσία απαντάς το πρώτο.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2025, 14:16 σε περιπτωση που δεν μπορω να καταλαβω, και διαφωνουν μεταξυ τους, τον γιατρο.
Thanks!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Να προσθέσω σ' αυτό το σημείο ότι η φαρμακοποιός, όταν μού έδωσε τα σπρέι, μού είπε αυτό 3 φορές την ημέρα και το άλλο επίσης 3 φορές την ημέρα. Σ' αυτό το σημείο της είπα ότι ο γιατρός είπε ξεκάθαρα και το επανέλαβα για σιγουριά ότι το ένα είναι μια φορά την ημέρα το μεσημέρι και το άλλο 4-5 φορές την ημέρα.
Τότε η φαρμακοποιός είπε ότι αυτό είχε γράψει στην συνταγή αλλά αν κατόπιν μού έδωσε άλλη οδηγία εννοείται πως πρέπει να ακολουθήσω αυτήν. Δεν είπε "όχι, έχω διαφορετική γνώμη".
Τότε η φαρμακοποιός είπε ότι αυτό είχε γράψει στην συνταγή αλλά αν κατόπιν μού έδωσε άλλη οδηγία εννοείται πως πρέπει να ακολουθήσω αυτήν. Δεν είπε "όχι, έχω διαφορετική γνώμη".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ποιος είναι αυτός που επιλέγει τον γιατρό του ή τον φαρμακοποιό του για να πει ότι τον "εμπιστεύεται";
Η φαρμακοποιός μου είναι μια βλαμμένη φοβισμένη Ινδή πιτσιρικά με χιτζαμπ, που αν τις κάνεις μπου θα λιποθυμήσει, η γιατρός μου είναι αλλοπαρμένη Ισπανίδα με χαλκά στη μύτη και τατουάζ μανίκι που ψάχνει απεγνωσμένα γκόμενο και ο,τι και να έμαθε στη σχολή τα έχει προ καιρού ξεχάσει όλα.
Εσείς ποίαν απ' τις δύο θα εμπιστευόσασταν;
Η φαρμακοποιός μου είναι μια βλαμμένη φοβισμένη Ινδή πιτσιρικά με χιτζαμπ, που αν τις κάνεις μπου θα λιποθυμήσει, η γιατρός μου είναι αλλοπαρμένη Ισπανίδα με χαλκά στη μύτη και τατουάζ μανίκι που ψάχνει απεγνωσμένα γκόμενο και ο,τι και να έμαθε στη σχολή τα έχει προ καιρού ξεχάσει όλα.
Υποθέτω ότι ζεις στην Αγγλία. Αυτές δεν θα τις εμπιστευόμουν, ακόμη και στη Γερμανία δεν μου φαινόταν το επίπεδο των γιατρών και φαρμακοποιών τόσο καλό όσο στην Ελλάδα.
Την δεύτερη για ότι αφορά το στόμα.Imperium έγραψε: 13 Μαρ 2025, 17:25 Ποιος είναι αυτός που επιλέγει τον γιατρό του ή τον φαρμακοποιό του για να πει ότι τον "εμπιστεύεται";
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πως το κατάλαβες;
Τον γιατρό λέει όμως όχι τη γιατρό.Imperium έγραψε: 13 Μαρ 2025, 17:25 Ποιος είναι αυτός που επιλέγει τον γιατρό του ή τον φαρμακοποιό του για να πει ότι τον "εμπιστεύεται";
Για σοβαρά περιστατικά δεν πας σε γυναίκα γιατρό.
Όλοι το ξέρουμε αυτό, άσχετα αν μερικοί δεν θέλουν να το παραδεχτούν
Και την δεύτερη πρώτη για ο,τι αφορά κώλο;sys3x έγραψε: 13 Μαρ 2025, 17:30Την δεύτερη για ότι αφορά το στόμα.Imperium έγραψε: 13 Μαρ 2025, 17:25 Ποιος είναι αυτός που επιλέγει τον γιατρό του ή τον φαρμακοποιό του για να πει ότι τον "εμπιστεύεται";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 13 Μαρ 2025, 17:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το Chatgpt εμπιστευομαι,υπαρχουν πολλοι γιατροι μπινεδες και πολλοι φαρμακοποιοι με πτυχια απο βουλγαριες και σλοβακιες που δεν ξερουν την τυφλα τους!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 16 Απαντήσεις