Γαλίδου.Zundapp έγραψε: 12 Μαρ 2025, 22:54το επωνυμο σου?ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2025, 22:52Και πρωτοποριακό.AlienWay έγραψε: 12 Μαρ 2025, 22:48 Βασικά ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε τον κυνοκέφαλο άγιο χριστόφορο, σαν άλλοθι για να κάνει τα δύο πρώτα.
Ευφυές.![]()
Όλοι οι προχωδημιουργοί τρώνε συνήθως τη σκόνη των ανώνυμων λαϊκών αγιογράφων αλλά μην το πείτε ούτε του προχωπαπά.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προχωμυρωδιάδες και εθνομυρωδιάδες κριτικοί τέχνης
Re: Προχωμυρωδιάδες και εθνομυρωδιάδες κριτικοί τέχνης
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μανιακό επεισόδιο σε εξέλιξη;Zundapp έγραψε: 12 Μαρ 2025, 22:54το επωνυμο σου?ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2025, 22:52Και πρωτοποριακό.AlienWay έγραψε: 12 Μαρ 2025, 22:48 Βασικά ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε τον κυνοκέφαλο άγιο χριστόφορο, σαν άλλοθι για να κάνει τα δύο πρώτα.
Ευφυές.![]()
Όλοι οι προχωδημιουργοί τρώνε συνήθως τη σκόνη των ανώνυμων λαϊκών αγιογράφων αλλά μην το πείτε ούτε του προχωπαπά.![]()
Κάτι γράφαμε για τους οριακούς σε άλλο θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 12 Μαρ 2025, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Oπου και να κοιταξω στην αρχικη του ιστοτοπου βλεπω τα εμεσματα σου , καρτουν. Πως νομιζεις οτι μαζευτηκαν 85000 στο συνολο;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2025, 22:45Κατά τα φαινόμενα, ακόμη και ως μπαγιάτικη χρήστρια έχω μεγαλύτερη επιρροή στις μπαζουμποειδείς φρεσκαδούρες... γενικώς και ειδικώς.Bazoomba έγραψε: 12 Μαρ 2025, 21:39Τα 83000 απο τα 83800 εχουν γινει με τους "εσεις" , καρτουν. Κανε μια χαρη στον εαυτο σου, και ανατρεξε στις κουτσουλιες σου ανα τα χρονια.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2025, 21:16
Έχει περάσει πλέον ο καιρός που μ' ενδιαφέρει ο διάλογος με συνομιλητές όπως εσείς, καλό μου.
Ιδιες.
Μπαγιατεψες και μυαλο δεν εβαλες.![]()
Τουλαχιστον μην αυτοαναιρεισαι στα ιδια ποστ, μην μας θυμιζεις οτι φυρανε και το λιγο που ειχες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Εγώ απλώς βλέπω ποιοι μπαίνουν και φεύγουν με ελαφρά από το νήμα και μου αρκεί ως πείραμα.
Τέρμα συνηθισμένη φάση.
Άντε καληνύχτα στους κυρπχορουμήδες πρωτότυπους κριτικούς τέχνης και όχι μόνον... επιμορφωθήκαμε και σήμερις.
Τέρμα συνηθισμένη φάση.
Άντε καληνύχτα στους κυρπχορουμήδες πρωτότυπους κριτικούς τέχνης και όχι μόνον... επιμορφωθήκαμε και σήμερις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τοσο νωρις? τι ηπαθες?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Antipnevma
Αυτό το καρτούν ωρυότανε τότε που κάτι ιερείς κοροϊδεύανε τον Γαβαλά και τώρα ωρύεται που κάτι Γαβαλάδες της τέχνης κοροϊδεύουν την εκκλησία...
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κάνε εικόνα, το ''τσίπουρο - στραγάλι ,1,10. Εγώ εχω πέσει απ'τα γέλια.Saturn έγραψε: 12 Μαρ 2025, 20:41 Επειδή γράφω σε νήμα της Γαλής τώρα που το είδα, υπενθυμίζω και το ιγκνορ που έχω, φαντάζομαι θα σκάσει κανα μήνυμα με γριλίσματα, σάλια να τρέχουν και ασυναρτησίες στο τετράγωνο κτλαλλά οκ
Όλοι είμεθα πειράματα ρεμπεσκέδες. 
Εγώ δεν αντέχω άλλο. Φτάνει.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2025, 21:16Έχει περάσει πλέον ο καιρός που μ' ενδιαφέρει ο διάλογος με συνομιλητές όπως εσείς, καλό μου.
Ναι βρε γλυκιά μου. Αν αυτό σου δίνει ώθηση, μαζί σου. Και εγώ στο πχορουμ για ξέσπασμα μπαίνω. Εσύ φαίνεται ότι το παίρνεις πιο σοβαρα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 1396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 7 Απαντήσεις