Τον τινάζεις τον κουραμπιέ;taxalata xalasa έγραψε: 11 Μαρ 2025, 19:53fake news!Pillars έγραψε: 11 Μαρ 2025, 19:50Αυτό έλειπε, το ότι δεν εφαρμόζουμε το νόμο του Σόλωνα για τους ομοφυλόφυλους είναι ήδη τεράστια παραχώρηση σε αυτούς.Polaris3 έγραψε: 11 Μαρ 2025, 19:40
Οκ, κατανοητό.
Αν σεβαστούμε όλοι την παραπάνω παραίνεση και αποφασίσουμε να μη βρίζουμε τα θεία, θα είσαι οκ με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλους γονείς ?
Γιατί κάτι μου λέει ότι ζητάς από τους άλλους τον σεβασμό αλλά διαφωνείς, δηλαδή δε σέβεσαι το δικαίωμα στην υιοθεσία από γονείς ίδιου φύλου.
Ούτε αυτό ακούγεται ιδιαίτερα δίκαιο![]()
...αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:
1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)…
7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς
όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
Re: Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
Ρε συ, μην το κάνεις αυτό και με αναγκάζεις να απαντάω. Δεν είναι οτι απαξιώ να απαντήσω, είναι θέμα για άλλο νήμα, ειναι μεγάλο θέμα κι εγώ δεν έχω όρεξη να το αναπτύξω.Polaris3 έγραψε: 11 Μαρ 2025, 19:54
Απλώς δεν γίνεται να τα έχεις όλα δικά σου.
Ζητάς τον σεβασμό, θέλεις οι άλλοι να σεβαστούν το δικαίωμα σου στη θρησκευτική πίστη χωρίς βλάσφημα εκθέματα αλλά διαφωνείς και δεν σέβεσαι πχ την υιοθεσία από ομόφυλα.
Είσαι εσύ ανώτερη από τους άλλους και ζητάς μόνο τα δικά σου αιτήματα (όπως ο σεβασμός των θρησκευτικών σου πιστεύω) να γίνονται δεκτά και όχι των υπόλοιπων (πχ ομόφυλα ζευγάρια) ?![]()
Δεν τίθεται θέμα κάποιας προσωπικής ανωτερότητας...αυτό μόνο αν θες κράτα ή τέλος πάντων κατάλαβε από αυτή την κουβέντα.
Οκ?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ευτυχώς που ήρθε και το διαβαζμένο ζούδι να μας επιμορφώσει.
Τσεκάρισε ένα σχετικό βιβλίο του Λεντάκη, ζουζούνο.
Τσεκάρισε ένα σχετικό βιβλίο του Λεντάκη, ζουζούνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
συνελθε το νημα δεν ειναι για γκεη ...
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 19:54Αν ήταν σε άρμα γκέι πράιντ θα προσκυνάγατε όλοι οι φλούφληδες.Frappezitis έγραψε: 11 Μαρ 2025, 19:52 Με βαση τις ευαισθησιες καποιων για τα θεια και τις προσβολες αυτων να ενημερωσουμε οτι υπαρχει κι αλλη Παναγια
[img]https://i.postimg.cc/90XQQXfb/4839 ... .jpg[/img]![]()
Φλωράκια της κωλοπετεινίτσας.
Η διαφορά είναι πως οι αριστεροί είμαστε εντάξει με τα κωλομέρια και γενικά με το γυμνό και το ανθρώπινο σώμα, εσείς, οι συντηρητικοί οικογενειάρχες βγάζετε σπυριά με αυτά.
Ο μακεδονομάχος δεν ξέρω τι έπαθε και αποφάσισε να δείξει κώλο. Ίσως βγήκε στην επιφάνεια η καταπιεσμένη φύση του η οποία πνίγεται από το προσωπείο του άντρακλα εθνικιστή
Και αυτό ακριβώς είναι το πιο κωμικό.
Όταν οι διαφωτιζμένοι προχωμυρωδιάδες διδάσκουν...
Όταν οι διαφωτιζμένοι προχωμυρωδιάδες διδάσκουν...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η διαφορά είναι πως οι αριστεροί είμαστε εντάξει με τα κωλομέρια και γενικά με το γυμνό και το ανθρώπινο σώμα,
[/quote]
απτοητος !ρε δεν θελουμε να ξερουμε τι κανετε τα κωλομερια μεταξυ σας ..
- Frappezitis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 11 Μαρ 2025, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Πηγή; Τι, ότι το μικρόβιο της πουστιάς ήρθε εδώ με τους μπολσεβίκους;Pillars έγραψε: 11 Μαρ 2025, 19:56Μόνο από εσένα το έχω ακούσει αυτόEsperos έγραψε: 11 Μαρ 2025, 19:51Αφού δεν είχε ρε στην Αρχαία Ελλάδα αυτό το μικρόβιο, μετά ήρθε, με τους μπολσεβίκους.Pillars έγραψε: 11 Μαρ 2025, 19:50
Αυτό έλειπε, το ότι δεν εφαρμόζουμε το νόμο του Σόλωνα για τους ομοφυλόφυλους είναι ήδη τεράστια παραχώρηση σε αυτούς.
...αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:
1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)…
7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς
όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο!![]()
Νόμιζα το έλεγες για πλάκα, έχεις πηγή η συνεχίζεις να κάνεις πλάκα;
![]()
Γεωμτρική πρόοδο είχαμε απ την δεκαετία του είκοσι μέχρι τον εμφύλιο,
μετά κάπως από απνδημία έγινε επιδημία και περιοδική νόσος χωρίς εμβόλιο
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Πάντως, Βουλευτές και ψηφοφόροι του κόμματος μου θυμίζουν τον λόγο που δεν θα μου λείψει ποτέ το Ελλαντα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 20:01 Και αυτό ακριβώς είναι το πιο κωμικό.
Όταν οι διαφωτιζμένοι προχωμυρωδιάδες διδάσκουν...![]()
Τους βλέπω και μου έρχονται μνήμες από καθηγητές, συγγενείς χριστιανούς, οικογενειάρχες, πατέρες με το γκρίζο μαλλί που θα μιλήσουν ήρεμα, γιαγιάδες που θα πάνε στην ανάσταση ντυμένες λατέρνα αλλά την επόμενη μέρα θα σε γαμωσταυρίσουν επειδή πάρκαρες λίγα εκατοστά πιο δίπλα από την θέση τους
Αχ ωραία παιδικά Βαλκάνια χρόνια. Πάλι καλά που θα εκλείψετε σε λίγα χρόνια με αυτά που ψηφίζετε.
Μα είναι ήδη εμφανή τα παιδικά σου χρόνια και το περιβάλλον που σε γαλούχησε, καλό μου.Polaris3 έγραψε: 11 Μαρ 2025, 20:10Πάντως, Βουλευτές και ψηφοφόροι του κόμματος μου θυμίζουν τον λόγο που δεν θα μου λείψει ποτέ το Ελλαντα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 20:01 Και αυτό ακριβώς είναι το πιο κωμικό.
Τους βλέπω και μου έρχονται μνήμες από καθηγητές, συγγενείς χριστιανούς, οικογενειάρχες, πατέρες με το γκρίζο μαλλί που θα μιλήσουν ήρεμα, γιαγιάδες που θα πάνε στην ανάσταση ντυμένες λατέρνα αλλά την επόμενη μέρα θα σε γαμωσταυρίσουν επειδή πάρκαρες λίγα εκατοστά πιο δίπλα από την θέση τους![]()
Αχ ωραία παιδικά Βαλκάνια χρόνια. Πάλι καλά που θα εκλείψετε σε λίγα χρόνια με αυτά που ψηφίζετε.
Σε όλους είναι. Όσο πιο προχώ, τόσο πιο τρελλά καταπιεσμένος στα μικράτα του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βιβλια οι αγαπημενοι σου "προοδευτικοι" καταστρεφανεΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 19:37adon99 έγραψε: 11 Μαρ 2025, 19:25 Σε μια κανονικη χωρα που δεν ελέγχεται απο την Woke ατζεντα οπως το κουλισταν
Τα εκτρωματα θα ειχαν κατασχεθει και η μενδωνη θα εδινε εξηγησεις στον εισαγγελεα πριν την βεβαιη προφυλακιση της
.
Κάψε και κανά βιβλίο ετσι για το Ντεκό.....μή μας πούνε και απολίτιστους.....![]()
.
Διαβασε και λιγο ιστορια
Μα για αυτό έφυγα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 20:13Μα είναι ήδη εμφανή τα παιδικά σου χρόνια και το περιβάλλον που σε γαλούχησε, καλό μου.Polaris3 έγραψε: 11 Μαρ 2025, 20:10Πάντως, Βουλευτές και ψηφοφόροι του κόμματος μου θυμίζουν τον λόγο που δεν θα μου λείψει ποτέ το Ελλαντα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 20:01 Και αυτό ακριβώς είναι το πιο κωμικό.
Τους βλέπω και μου έρχονται μνήμες από καθηγητές, συγγενείς χριστιανούς, οικογενειάρχες, πατέρες με το γκρίζο μαλλί που θα μιλήσουν ήρεμα, γιαγιάδες που θα πάνε στην ανάσταση ντυμένες λατέρνα αλλά την επόμενη μέρα θα σε γαμωσταυρίσουν επειδή πάρκαρες λίγα εκατοστά πιο δίπλα από την θέση τους![]()
Σε όλους είναι.
Είδες τι κουσούρια μου αφήσατε οι βλαχοέλληνες ?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αυτους που πετανε μπογια στην Μονα Λιζα τους λενε ακτιβιστες, τον αλλο που πεταξε χαμω τα σκουπιδια τον λένε βανδαλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 3 Απαντήσεις