Μόνον στον ΓΓ διακρίνετε στοιχεία αγαμίας όλοι οι ...επιβήτορες του πχώρου;
Έτσι από περιέργεια.
Μόνον στον ΓΓ διακρίνετε στοιχεία αγαμίας όλοι οι ...επιβήτορες του πχώρου;
Γαλη, άφες αυτοίς, ου γάρ οίδασι τί βλεπούσιΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 17:19 Μόνον στον ΓΓ διακρίνετε στοιχεία αγαμίας όλοι οι ...επιβήτορες του πχώρου;
Έτσι από περιέργεια.![]()
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Μωρέ μια χαρά ξέρουν τι βλεπούσι και ακριβώς γι ´αυτό οι περισσότεροι αρκούδοι εδώ μέσα είναι αγιοβαλεντίνικα αρκουδάκια...
για τις κυριες αναφερθηκα οχι τον ΓΓΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 17:19Μόνον στον ΓΓ διακρίνετε στοιχεία αγαμίας όλοι οι ...επιβήτορες του πχώρου;
Έτσι από περιέργεια.![]()
Spoiler
Εγώ είμαι η επίτιμη "αγάμητη" το ξέρω.![]()
Αυτο ακριβωςΣέλευκας έγραψε: 10 Μαρ 2025, 18:21 Μια φορά είχα πράσινο φανάρι για να πάω ευθεία. Διπλα μου ηταν σταματημένο αυτοκίνητο γιατί για αριστερά ήταν κόκκινο. Ξαφνικά πετάγεται μια γυναίκα να περάσει με κόκκινο που θα μπορούσε να με σκοτώσει μιας που ήμουν με μοτοσυκλέτα και θα χτυπούσα άσχημα χωρίς να φταίω. Πατάω απότομα φρένα και για καλή μου τύχη πέφτει η μοτοσυκλέτα αλλά δεν παθαίνω τίποτε. Ερχεται κατά πάνω μου ένας όχλος αγανακτισμένων γυναικών να με λιντσάρει λέγοντας οτι πέρασα με κόκκινο και θα σκότωνα τη γυναίκα την καιμένη. Ευτυχώς απο πίσω από μένα ερχόταν άλλα αυτοκίνητα που κατέβηκαν να με υπερασπιστούν.
1. οι καθιστερημένες δεν μου ζήτησαν ποτέ συγνώμη ως ζώα που είναι
2. κανένας δεν μου πλήρωσε την οικονομική ζημιά
3. φεύγοντας είπαν οτι αν ήταν άντρες θα μου έδειχναν γιαυτό που έκανα (ποιο άραγε;)
Οἱ μαλαγανιὲς ποὺ γράφεις δὲν βρίσκονται πουθενὰ στὸν ΚΟΚ καὶ ἤδη θὰ ἔπρεπε νὰ ἔχεις πληρώσει 200 εὐρὼ πρόστιμο σύμφωνα μὲ τὸ Ἄρθρο 12 παράγραφοι 7 καὶ 11.SeaHawk έγραψε: 10 Μαρ 2025, 10:08 Ο ΚΟΚ καθοριζει το πλαισιο με το οποιο αλληλεπιδρουν αυτοι που κανου χρηση του οδικου δικτυο με κανονες και συνεπως με ασφαλεια.
Δυναται οι χρηστες του οδικου δικτυου να συνεννοουνται εκτος αυστηρου πλαισιου ΚΟΚ πχ να παραχωρουν την προτεραιοτητα τους και ειναι μεσα στο πνευμα του ΚΟΚ
Στάση μπροστὰ σὲ διασταύρωση; Ὁ ὁδηγός του Ντάτσια ὀφείλει νὰ ἐλεγχθεῖ γιὰ παραβάσεις τοῦ Ἄρθρου 34 παράγραφος 2.SeaHawk έγραψε: 10 Μαρ 2025, 10:08 Για παραδειγμα
Ενα ζασταβα φτανει σε μια διασταυρωση στην οποια εχει στοπ
Ενα ντατσια φτανει στην ιδια διασταυρωση στην οποια δεν εχει στοπ
Ο οδηγος του ντατσια παραχωρει την προτεραιοτητα του στον οδηγο του ζασταβα
Ἐξαρτᾶται ἐὰν ὁ ὁδηγὸς διέκοψε τὴν πορεία του στὴν ὑποχρεωτικὴ πινακίδα καὶ ξεκίνησε μόλις βεβαιώθηκε ὅτι μπορεῖ νὰ τὸ πράξει χωρὶς κίνδυνο.SeaHawk έγραψε: 10 Μαρ 2025, 10:08 Εσυ ως τριτος ως παρατηρητης θα τον κατηγορουσες τον οδηγο του ζασταβα για παραβιαση στοπ
Ὅ,τι προβλέπουν Ἄρθρα 16 καὶ 31.SeaHawk έγραψε: 10 Μαρ 2025, 10:08 Αλλο παραδειγμα.Αυτοκινητο εχει χαλασει σε σημειο με ενα ρευμα ανα κατευθυνση.Οι οδηγοι των οχηματων που ακολουθουν το αυτοκινητο που εχει χαλασει σε συννενοηση με τους οδηγους του απεναντι ρευματος κυκλοφοριας περνουν κατα διαστηματα το χαλασμενο αυτοκινητο περνοντας στο αντιθετο ρευμα.
Σίγουρα ἔχω μόλις 300000 χιλιόμετρα καὶ δὲν ἔχω πάρει δίπλωμα λαδώνοντας.SeaHawk έγραψε: 10 Μαρ 2025, 10:08 Εισαι υπερβολικος εκτος τοπου και χρονου και προφανως εχεις οδηγησει οσο και ο Χελις δηλαδη απο καθολου εως σχεδον καθολου(συμπεριλαμβανω και τα συγκρουομενα σε πανυγηρια)
Δὲν ἔχει νὰ κάνει μὲ τὶς φωτογραφίες. Βλέπε τὸ πρῶτο πόστ.SeaHawk έγραψε: 11 Μαρ 2025, 12:53 Εχουν παρατεθει οι σχετικες φωτο με τις αποστασεις
Καμια παρανομια
Πεντακαθαριδης
Δὲν ἔχει νὰ κάνει μὲ τὶς φωτογραφίες ἡ παράβαση, σοῦ εἶπα.SeaHawk έγραψε: 11 Μαρ 2025, 13:07 Απο το φαναρι μεχρι εκει που εστριψα ηταν 53 μετρα
Ειχα δικαιωμα να αλλαξω λωριδα και να στριψω;
Ασφαλως και ειχα