από την σελίδα 6 του παρόντος νήματοςGreen Dragon έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:48Διαβάζοντας λίγο πιο πάνω δεν μπορούσα να μην προσέξω ότι το (2) το έβγαλες ξέρεις από που.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:301. είπα ότι είσαι αχάμπαρος, που ισχύει, όχι ότι δεν είσαι ελεύθεροςΑσέβαστος έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:17 στην τεχνη (πρεπει να) υπαρχει ελευθερια.
οποτε εξασκω την ελευθερια μου να θεωρω μαλακια, οτι νομιζω εγω.
οπως καθενας ειναι ελευθερος να θεωρει υψηλη τεχνη μια γυαλισμενη κουραδα, η μια μπανανα στον τοιχο, ετσι καποιος αλλος δικαιουται να θεωρει τη μοναλιζα παλιοποιοτητα.
αλλα που να καταλαβει ο κομμουνιστης τι σημαινει η λεξη ελευθερια.![]()
2. είπες να στερηθεί η ελευθερία του καλλιτέχνη αν δεν κάνω λάθος.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από την πόλη έρχομαιGreen Dragon έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:45Εγώ βλέπω μια μουτζούρα και κάτι χειροτεχνίες νηπιαγωγείου. Εσύ μπορείς να κρεμάς στο σαλόνι σου τέτοιες αηδίες και να το παίζεις 'προχωρημένος' και 'ψαγμένος', σαν καλός κλασικός 'μοντέρνος' σαχλοκουλτουριάρης τύπου Πσαριανού. Δηλαδή επειδή είθισται να θεωρείται ταλέντο ο Ταραντίνο θα πρέπει να χειροκροτάω κάθε μαλακία που γυρίζει; Αναφέρθηκα στον Ταραντίνο γιατί έχω συγκεκριμένο παράδειγμα ψευτοκουλτουριαραίων στο μυαλό μου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:33Η γνώμη σου (όπως και των επιδέλοιπων χριστόπληκτων πουθενάδων παπαροαναλυτών εδώ μέσα) δεν έχει απολύτως καμία βαρύτητα, ειδικά σε σχέση με την γνώμη των αρμοδίων της ασκτ, των επιμελητών και υπευθύνων των εκθέσεων που αναφέρονται στο βιογραφικό του καλλιτέχνη, και, τέλος, του διευθυντού της εθνικής πινακοθήκηςGreen Dragon έγραψε: 11 Μαρ 2025, 07:43 Διαφωνώ με την επίθεση φυσικά αλλά λες πίπες. Οι μουτζούρες 5χρονου δεν είναι τέχνη. Τουλάχιστον καλή.![]()
Ναι, η τέχνη είναι περισσότερο υποκειμενική απ' ότι δεν είναι. Αλλά πάντα διατηρεί και έναν βαθμό αντικειμενικότητας.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ναι, μη χαθούν τα υψηλά νοήματα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Κλασικός κομμουνιστής, χιούμορ ΜΗΔΕΝ
Που να καταλάβεις...
Για πέρνα από το νήμα της μοντέρνας μουσικής, να ρίξεις κι εκεί ένα χεράκι, σε παρακαλώGreen Dragon έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:45Εγώ βλέπω μια μουτζούρα και κάτι χειροτεχνίες νηπιαγωγείου. Εσύ μπορείς να κρεμάς στο σαλόνι σου τέτοιες αηδίες και να το παίζεις 'προχωρημένος' και 'ψαγμένος', σαν καλός κλασικός 'μοντέρνος' σαχλοκουλτουριάρης τύπου Πσαριανού. Δηλαδή επειδή είθισται να θεωρείται ταλέντο ο Ταραντίνο θα πρέπει να χειροκροτάω κάθε μαλακία που γυρίζει; Αναφέρθηκα στον Ταραντίνο γιατί έχω συγκεκριμένο παράδειγμα ψευτοκουλτουριαραίων στο μυαλό μου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:33Η γνώμη σου (όπως και των επιδέλοιπων χριστόπληκτων πουθενάδων παπαροαναλυτών εδώ μέσα) δεν έχει απολύτως καμία βαρύτητα, ειδικά σε σχέση με την γνώμη των αρμοδίων της ασκτ, των επιμελητών και υπευθύνων των εκθέσεων που αναφέρονται στο βιογραφικό του καλλιτέχνη, και, τέλος, του διευθυντού της εθνικής πινακοθήκηςGreen Dragon έγραψε: 11 Μαρ 2025, 07:43 Διαφωνώ με την επίθεση φυσικά αλλά λες πίπες. Οι μουτζούρες 5χρονου δεν είναι τέχνη. Τουλάχιστον καλή.![]()
Ναι, η τέχνη είναι περισσότερο υποκειμενική απ' ότι δεν είναι. Αλλά πάντα διατηρεί και έναν βαθμό αντικειμενικότητας.
- Green Dragon
Εσύ είσαι που αναζητάς υψηλά νοήματα εδώ, όχι εγώ (συγκεκριμένα σε μουτζούρες)ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:54ναι, μη χαθούν τα υψηλά νοήματα![]()
Εγώ έκανα μια αντικειμενική περιγραφή της πραγματικότητας, δεν φιλοσόφησα.
- Green Dragon
Μοντέρνα μουσική όπως λέμε... τραπ;sharp έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:57 Για πέρνα από το νήμα της μοντέρνας μουσικής, να ρίξεις κι εκεί ένα χεράκι, σε παρακαλώ![]()
Ρε παιδί μου, άλλο να μην σ' αρέσει κάτι κι άλλο να λειτουργείς σαν κάφρος.
Θέλω να πω, είναι άλλο πράγμα σε κάποιον να μην αρέσει η ταινία Ο Τελευταίος Πειρασμός, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, κι άλλο να απαιτούν κάποιοι την απαγόρευση της προβολής της και να πηγαίνουν τα θρησκόληπτα ούγκανα αγεληδόν στους κινηματογράφους όπου προβάλλεται, να τραμπουκίζουν όσους θέλουν να τη δουν και να μπουκάρουν μέσα στις αίθουσες για να τις βανδαλίσουν και να σκίσουν τις οθόνες.
Θέλω να πω, είναι άλλο πράγμα σε κάποιον να μην αρέσει η ταινία Ο Τελευταίος Πειρασμός, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, κι άλλο να απαιτούν κάποιοι την απαγόρευση της προβολής της και να πηγαίνουν τα θρησκόληπτα ούγκανα αγεληδόν στους κινηματογράφους όπου προβάλλεται, να τραμπουκίζουν όσους θέλουν να τη δουν και να μπουκάρουν μέσα στις αίθουσες για να τις βανδαλίσουν και να σκίσουν τις οθόνες.
Δεν ξέρω το ποιον του ζωγράφου, αλλά οι πίνακες από καλλιτεχνικής άποψης είναι για τον πούτσο και προφανώς δεν έχουν θέση στην Εθνική Πινακοθήκη. Επίσης όταν βγαίνει σε υπεράσπισή σου ο Πρόεδρος της Βουλής και σύσσωμο το πολιτικομιντιακό κατεστημένο και όταν το μεγαλύτερο πρόβλημά σου είναι κάτι μπαρμπάδες που φωνάζουν, μάλλον ως provocateur είσαι λιγότερο κοντά στον Νταλί από όσο φαντάζεσαι.
Τούτων λεχθέντων, ο τύπος με τον τρόπο που αντέδρασε έχασε το όποιο δίκιο είχε και ελπίζω να του επιβληθούν όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο συνέπειες. Δεύτερο χοντρό περιστατικό με εθνοπατέρα μέσα σε λιγότερη από μια εβδομάδα, το άλας της γης πραγματικά.
Τούτων λεχθέντων, ο τύπος με τον τρόπο που αντέδρασε έχασε το όποιο δίκιο είχε και ελπίζω να του επιβληθούν όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο συνέπειες. Δεύτερο χοντρό περιστατικό με εθνοπατέρα μέσα σε λιγότερη από μια εβδομάδα, το άλας της γης πραγματικά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
ουγκανο ! δεν ειναι το ιδιο ..προκειται για εθνικη πινακοθηκη με παραποιηση συμβολωνΝαύτης έγραψε: 11 Μαρ 2025, 10:00 Ρε παιδί μου, άλλο να μην σ' αρέσει κάτι κι άλλο να λειτουργείς σαν κάφρος.
που αυριο μεθαυριο μπορει να προκαλεσει αντιδραση οταν καποιοι θα θελησουν να εκθετουν εργα
που παραποιουν ξενα συμβολα κρατων
μονο για εδω εισαι ικανος να παιζεις
μεχρι εδω σε εχω
Περνά περνά η μέλισσα
Με τα μελισσόπουλα
Και με τα ναυτόπουλα
Πάνε λίγο πιο πέρα ρε, είμαι αλλεργικός στους ναζομπούφους.nemo έγραψε: 11 Μαρ 2025, 10:08ουγκανο ! δεν ειναι το ιδιο ..προκειται για εθνικη πινακοθηκη με παραποιηση συμβολωνΝαύτης έγραψε: 11 Μαρ 2025, 10:00 Ρε παιδί μου, άλλο να μην σ' αρέσει κάτι κι άλλο να λειτουργείς σαν κάφρος.
που αυριο μεθαυριο μπορει να προκαλεσει αντιδραση οταν καποιοι θα θελησουν να εκθετουν εργα
που παραποιουν ξενα συμβολα κρατων
μονο για εδω εισαι ικανος να παιζεις
μεχρι εδω σε εχω
Περνά περνά η μέλισσα
Με τα μελισσόπουλα
Και με τα ναυτόπουλα
Με τίποτα δεν δικαιολογείται βανδαλισμός. Αλλοίμονο αν παινεύουμε κάποιον που καταστρέφει ό,τι δεν του αρέσει.lonelyrider έγραψε: 10 Μαρ 2025, 23:16 Καλα ξηγηθηκε ο βουλευτης. Θα σεβεστε οργια. Και ειναι και βραβευμενος ο "καλλιτεχνη" κιολας για τα αισχη που ζωγραφιζει το κουλο του. Αν αυτο ειναι τεχνη..
Βρισκετε μαλακες στην ελλαδα και βριζετε το χριστιανισμο. Τραβατε στη κεντρικη πλατεια της τεχερανης να κανετε καμια εκθεση με βλασφημα εναντιον του μωαμεθ, κι αμα μετα βρουν εστω κι ενα νυχι σας, εμενα γραψτε μου.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
οι αγιοι αξιζουν χλευασμο.adon99 έγραψε: 10 Μαρ 2025, 15:53 Ο σεφερλης δεν είναι στο κρατικο θέατρο
Στην εθνικη πινακοθηκη με τα χρήματα του Ελληνικου λαου χλευαζουν τους Αγιους
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Η κυρα μενδωνη (αλλα και ο σπυρος )που μας παρουσιάζει ενα προφιλ θρησκευομενης

Συνεργαζεται με Ακροαριστερους που εκθετουν εκτρωματα που προσβαλουνε τον Χριστιανισμο
Αυτη ειναι η ουσια

Συνεργαζεται με Ακροαριστερους που εκθετουν εκτρωματα που προσβαλουνε τον Χριστιανισμο
Αυτη ειναι η ουσια
Green Dragon έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:45Εγώ βλέπω μια μουτζούρα και κάτι χειροτεχνίες νηπιαγωγείου. Εσύ μπορείς να κρεμάς στο σαλόνι σου τέτοιες αηδίες και να το παίζεις 'προχωρημένος' και 'ψαγμένος', σαν καλός κλασικός 'μοντέρνος' σαχλοκουλτουριάρης τύπου Πσαριανού. Δηλαδή επειδή είθισται να θεωρείται ταλέντο ο Ταραντίνο θα πρέπει να χειροκροτάω κάθε μαλακία που γυρίζει; Αναφέρθηκα στον Ταραντίνο γιατί έχω συγκεκριμένο παράδειγμα ψευτοκουλτουριαραίων στο μυαλό μου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:33Η γνώμη σου (όπως και των επιδέλοιπων χριστόπληκτων πουθενάδων παπαροαναλυτών εδώ μέσα) δεν έχει απολύτως καμία βαρύτητα, ειδικά σε σχέση με την γνώμη των αρμοδίων της ασκτ, των επιμελητών και υπευθύνων των εκθέσεων που αναφέρονται στο βιογραφικό του καλλιτέχνη, και, τέλος, του διευθυντού της εθνικής πινακοθήκηςGreen Dragon έγραψε: 11 Μαρ 2025, 07:43 Διαφωνώ με την επίθεση φυσικά αλλά λες πίπες. Οι μουτζούρες 5χρονου δεν είναι τέχνη. Τουλάχιστον καλή.![]()
Συγνώμη για το οφτόπικ, αλλά θέλω να σχολιάσω αυτό σαν μαθηματική λογική.
Ισχυρίζεσαι δηλαδή ότι ο αριθμός 5 είναι μεγαλύτερος του 3, από ότι μικρότερος;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 3 Απαντήσεις