!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #2

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Phorum Forumvision #2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:34 Σε αυτόν τον γύρο ο Γκομπάκης ήταν κάπως σαν την Αεκ όταν έπαιξε με τη Νοα
Ειπα να σου δωσω ενα μικρο προβαδισμα για να εχει ενδιαφερον αν και παραδεχομαι οτι επεσα λιγο εξω στους υπολογισμους :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Misty_Blue έγραψε: 10 Μαρ 2025, 15:38
mojorisin έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:47 . οπως και να χει σημασια εχει να ανοιγουμε τους μουσικους μας οριζοντες ακουγοντας και κατι διαφορετικο .
Αλήθεια περιμένεις ν'ανοίξεις τους μουσικούς σου ορίζοντες στην κλασική μουσική με το εδώ παιχνίδι ή με το οποιοδήποτε μουσικό παιχνίδι σε κάποιο forum; :p2:
Απ"ότι είδα ο Chopin πήρε ένα ολοστρόγγυλο 0 κι από σενα.... Πολύ θα θελα να μάθω γιατί...Οι περισσότεροι δεν γράψατε σχόλιο στον Chopin.. :102:
Δεν θα σχολιάσω το αν κάποιος ξέρει ή δεν ξέρει τον Chopin ή τον Bach ή τον Beethoven..Απλά για μένα, το τονίζω, για μένα δεν έχει θέση σε μια λίστα με τον Γιοκαρίνη ή με την κυρία που "τραγουδά" με το ωραιότατο μπικίνι της. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης και το κλείνω εδώ.. :)
Εγώ πάντως έχω ανακαλύψει διάφορα φανταστικά κομμάτια παίζοντας, και ας πάτωσαν στον γύρο που μπήκαν. Δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο τί είναι τα υπόλοιπα 20 κομμάτια του γύρου και το τί βαθμολογία θα πάρει τελικά το 1 που θα σε ενθουσιάσει. Αυτό που μετράει είναι ότι αν δεν έπαιζες (ή αν δεν άκουγες τον γύρο τέλος πάντων) πιθανότατα δεν θα το ανακάλυπτες ποτέ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

micmic έγραψε: 10 Μαρ 2025, 16:51
mojorisin έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:47 . οπως και να χει σημασια εχει να ανοιγουμε τους μουσικους μας οριζοντες ακουγοντας και κατι διαφορετικο .
Αλήθεια περιμένεις ν'ανοίξεις τους μουσικούς σου ορίζοντες στην κλασική μουσική με το εδώ παιχνίδι ή με το οποιοδήποτε μουσικό παιχνίδι σε κάποιο forum; :p2:
Απ"ότι είδα ο Chopin πήρε ένα ολοστρόγγυλο 0 κι από σενα.... Πολύ θα θελα να μάθω γιατί...Οι περισσότεροι δεν γράψατε σχόλιο στον Chopin.. :102:
Δεν θα σχολιάσω το αν κάποιος ξέρει ή δεν ξέρει τον Chopin ή τον Bach ή τον Beethoven..Απλά για μένα, το τονίζω, για μένα δεν έχει θέση σε μια λίστα με τον Γιοκαρίνη ή με την κυρία που "τραγουδά" με το ωραιότατο μπικίνι της. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης και το κλείνω εδώ.. :)
Εγώ πάντως έχω ανακαλύψει διάφορα φανταστικά κομμάτια παίζοντας, και ας πάτωσαν στον γύρο που μπήκαν. Δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο τί είναι τα υπόλοιπα 20 κομμάτια του γύρου και το τί βαθμολογία θα πάρει τελικά το 1 που θα σε ενθουσιάσει. Αυτό που μετράει είναι ότι αν δεν έπαιζες (ή αν δεν άκουγες τον γύρο τέλος πάντων) πιθανότατα δεν θα το ανακάλυπτες ποτέ.
Συμφωνώ απόλυτα για όλα τα υπόλοιπα είδη.. Η ένστασή μου αφορά την κλασική μουσική...Είναι δικό μου κόλλημα..Θεωρώ πως δεν μπορούν κομμάτια κλασικών να συγκριθούν με οτιδήποτε άλλο.. :g030:
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Misty_Blue έγραψε: 10 Μαρ 2025, 16:55
micmic έγραψε: 10 Μαρ 2025, 16:51

Συμφωνώ απόλυτα για όλα τα υπόλοιπα είδη.. Η ένστασή μου αφορά την κλασική μουσική...Είναι δικό μου κόλλημα..Θεωρώ πως δεν μπορούν κομμάτια κλασικών να συγκριθούν με οτιδήποτε άλλο.. :g030:
Τί πάει να πει "δεν μπορούν να συγκριθούν"; Αν πχ εγώ ακούσω κάτι κλασικό που με ενθουσιάζει, θα με ενθουσιάσει λιγότερο επειδή θα είναι σε μια λίστα με ροκ, ρεμπέτικα και χορευτικά; Ή θα ντραπώ να του βάλω 12; :003:
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
mojorisin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mojorisin »

Misty_Blue έγραψε: 10 Μαρ 2025, 15:38 Αλήθεια περιμένεις ν'ανοίξεις τους μουσικούς σου ορίζοντες στην κλασική μουσική με το εδώ παιχνίδι ή με το οποιοδήποτε μουσικό παιχνίδι σε κάποιο forum; :p2:
Το γιατι εβαλα 0 στον Σοπεν τι σχεση εχει ;ας πουμε οτι δεν με ενθουσιασε .θα μπορουσε ομως . και τα σχολια που δεν γραψαμε που κολλανε ;σε οσα εβαλα μηδεν δεν εγραψα σχολια . εσυ μεγαλωσες με γαλλικα και πιανο να υποθεσω και θιχτηκες που μπηκε Σοπεν διπλα σε Γιοκαρινη και λοιπα ''λουμπεν'' τραγουδακια και δεν ξερουμε να εκτιμησουμε την ποιοτικη μουσικη; ξερει καταρχας καποιος πριν βαλει τραγουδι τι αλλα τραγουδια θα μπουν ; αν το κριτηριο του τι τραγουδι βαζουμε ειναι το τι θα βαλουν οι αλλοι χεσε ψηλα κι αγναντευε . η νυχτα καλα εκανε κατα την γνωμη μου κι εβαλε αυτο που την εκφραζει και της αρεσει κι αυτο εγραψα να συνεχισει να κανει . απο κει και περα δεν καταλαβα το πνευμα σου .
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

micmic έγραψε: 10 Μαρ 2025, 17:01

Τί πάει να πει "δεν μπορούν να συγκριθούν"; Αν πχ εγώ ακούσω κάτι κλασικό που με ενθουσιάζει, θα με ενθουσιάσει λιγότερο επειδή θα είναι σε μια λίστα με ροκ, ρεμπέτικα και χορευτικά; Ή θα ντραπώ να του βάλω 12; :003:
Υπάρχουν άτομα που παίζουν και μηδενίζουν κομμάτια επειδή είναι πολυακουσμένα γι"αυτά; Υπάρχουν... Υπάρχουν άτομα που μηδενίζουν κομμάτια που τα θεωρούν αριστουργήματα και πιστεύουν δεν πρέπει να "τ"ακουμπάμε";; Υπάρχουν...(Είμαι και γω ένα από αυτά τα άτομα :P )
Αυτό τι σημαίνει; Πως τους ενθουσιάζουν λιγότερο στο παιχνίδι; Όχι! Απλά τα βάζουν σε μια κατηγορία μόνα τους..Έτσι και γω με την κλασική... :g030:
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

mojorisin έγραψε: 10 Μαρ 2025, 17:07
Misty_Blue έγραψε: 10 Μαρ 2025, 15:38 Αλήθεια περιμένεις ν'ανοίξεις τους μουσικούς σου ορίζοντες στην κλασική μουσική με το εδώ παιχνίδι ή με το οποιοδήποτε μουσικό παιχνίδι σε κάποιο forum; :p2:
Το γιατι εβαλα 0 στον Σοπεν τι σχεση εχει ;ας πουμε οτι δεν με ενθουσιασε .θα μπορουσε ομως . και τα σχολια που δεν γραψαμε που κολλανε ;σε οσα εβαλα μηδεν δεν εγραψα σχολια . εσυ μεγαλωσες με γαλλικα και πιανο να υποθεσω και θιχτηκες που μπηκε Σοπεν διπλα σε Γιοκαρινη και λοιπα ''λουμπεν'' τραγουδακια και δεν ξερουμε να εκτιμησουμε την ποιοτικη μουσικη; ξερει καταρχας καποιος πριν βαλει τραγουδι τι αλλα τραγουδια θα μπουν ; αν το κριτηριο του τι τραγουδι βαζουμε ειναι το τι θα βαλουν οι αλλοι χεσε ψηλα κι αγναντευε . η νυχτα καλα εκανε κατα την γνωμη μου κι εβαλε αυτο που την εκφραζει και της αρεσει κι αυτο εγραψα να συνεχισει να κανει . απο κει και περα δεν καταλαβα το πνευμα σου .
Για να μου απαντάς τόσο απότομα, ναι, δεν κατάλαβες. Όχι μόνο το πνεύμα μου μα και τι έγραψα. Και δεν θα το αναλύσω ξανά.
Σχόλια με το τι μεγάλωσα εγώ δεν σου επιτρέπω να κάνεις. Δεν αναφέρθηκα ούτε στιγμή στο πως μεγάλωσες και ποιο το επίπεδο της μόρφωσής σου ή των υπολοίπων που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Αγενής δεν υπήρξα με κανέναν. Συζήτηση έκανα γράφοντας μόνο τη μουσική μου άποψη και φυσικά δεν είπα στη νύχτα τι θα βάλει και τι όχι. Πολύ προσωπικά το πήρες και δεν καταλαβαίνω γιατί. Από κει και πέρα τα γράφεις κάπως μπερδεμένα πάνω στον ανεξήγητο θυμό σου...
Προσωπική επίθεση δεν έκανα μα κάνεις... :p2:
Αν με διάβαζες πιο προσεκτικά θα καταλάβαινες και τι εννοώ...το γραψα και παραπάνω στον mic...
Απο κει και πέρα με σόκαρε οφείλω να ομολογήσω η αναίτια προσωπική επίθεση από σενα. :p2:
Α....και βρες μου το σημείο που σας υποτιμώ και λέω πως δεν ξέρετε να εκτιμάτε την καλή μουσική. Γιατί νομίζω πας να δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις για μενα.
Έτσι προς ενημέρωσή σου, εγώ θα βαζα 0 γιατί το θεωρώ εκτός συναγωνισμού... Γι 'αυτό ρώτησα για το 0 σου...μήπως το βαλες και συ για τον ίδιο λόγο.
Αυτά..
Αααα....Και κάτι ακόμη mojorisin.. Η αναφορά μου στην απουσία σχολίων δεν είχε κάποια μομφή(απορώ γιατί το πήρες έτσι..). Το έγραψα μόνο και μόνο γιατί με την απουσία σχολίων δεν κατάλαβα αν τα 0 μπήκαν γιατί δεν άρεσε ή γιατί το θεωρούσαν εκτός συναγωνισμού..
Αυτάαααααα :g030:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misty_Blue την 10 Μαρ 2025, 18:24, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Κι εγώ ταλαντεύτηκα αν θα βάλω 0 σε ένα τραγούδι εκτός συναγωνισμού ή αν θα βάλω 12 στον αγαπημένο μου συνθέτη, τελικώς κάτι ανάμεσα

:102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Παιδιά ηρεμία, κάνουμε ένα διάλειμμα να μπει ένα ορχηστρικό κομμάτι:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μπίστης έγραψε: 10 Μαρ 2025, 17:23 Κι εγώ ταλαντεύτηκα αν θα βάλω 0 σε ένα τραγούδι εκτός συναγωνισμού ή αν θα βάλω 12 στον αγαπημένο μου συνθέτη, τελικώς κάτι ανάμεσα

:102:
Αυτή η ταλάντευση..
Αυτό ακριβώς εννοώ....αυτό...και νόμιζα ήμουν ξεκάθαρη... :102:
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Εδώ δε σάρωσε 12άρια το δικό μου και δεν εξανίσταμαι.
Η μουσική μας ενώνει συμφορουμίτες. Ηρεμία και γαλήνη.
Άβαταρ μέλους
dreamkey

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dreamkey »

Έι, MOJ! Δεν πρόλαβε να περάσει ένας γύρος και άρχισες πάλι τα ίδια; Πάλι πρώτος; Τι θα γίνει με σένα; :003:
Σ' αυτόν τον γύρο πήγα εντελώς κόντρα στη λαϊκή βούληση και κόσμησα τα δύο πρώτα με δύο εκκωφαντικά μηδενικά. Λαμπρά!
Να μην απογοητεύονται κάποιοι με χαμηλές βαθμολογίες σε τραγούδια που έβαλαν. Αν εσένα σου αρέσει, σε ταξιδεύει, σε αντιπροσωπεύει ή το οτιδήποτε, αυτό αρκεί. Δεν χρειάζεται να υπάρχει κοινή αποδοχή. Είμαστε ένα συνονθύλευμα, τα γούστα μας ποικίλλουν. Αυτά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

dreamkey έγραψε: 10 Μαρ 2025, 18:27 Τι θα γίνει με σένα; :003:
:011:
Όχι άλλες διασκευές!
Άβαταρ μέλους
mojorisin

Για να σου απαντησω και σ αυτο μια και απευθυνθηκες σε μενα σε ενα ποστ που εγραψα στην νυχτα :
τους μουσικους οριζοντες τους εχω ανοιξει σε παιχνιδι , ναι .σε ολους συμβαινει .και σε σενα . γιατι σου φαινεται περιεργο ; οταν πρεπει να ακουσεις για να βαθμολογησεις μπαινεις στην διαδικασια να ακουσεις και κομματια που υπο αλλες συνθηκες δεν θα ακουγες . οταν γραφω για μουσικους οριζοντες δεν εννοω μονο την κλασικη οπως εγραψες . Μπες στο πρωτο παιχνιδι viewtopic.php?f=18&t=53774 και δες τι κομματια εμπαιναν . Ethnic /world , παραδοσιακα ,λαικα,ρεμπετικα, τζαζ , ποπ ροκ απ ολα τα υποειδη , κλασικη , ορχηστρικα κ.α και τα περισσοτερα κομματια που εμπαιναν ηταν εκτος των ακουσματων μου . Δες λοιπον στον 4ο γυρο το σχολιο μου σε κομματι της Lal (δεν την ξερεις) : Mojsen Namjoo & Nederlands Blazers Ensemble - Zolf (12): Τι να πρωτογράψω γι΄αυτό το κομμάτι - και είναι και live ! μαγικό , συγκλονιστικό , απίστευτη ερμηνεία..έπαθα πλάκα! αλλα και στον 9ο γυρο το σχολιο μου σε κομματι του Μικ : Πετρολούκας Χαλκιάς - Μοιρολόι Με Γυρίσματα (12): Δεν είμαι Ηπειρώτης ούτε ακούω δημοτικά αλλά προσκυνώ αυτό το βιολί και το κλαρίνο το Πωγωνίσιο..συγκίνηση και δέος..η φωτογραφία δένει εκπληκτικά. Μια ηρωική μάνα με το παιδί στην πλάτη σκεπασμένο με μια φλοκάτη για το κρύο πηγαίνοντας μάλλον σε κάποια αγροτική εργασία με το μαύρο γουρούνι δίπλα . Ανυπότακτη ψυχή..έκλαψα..συγκλονιστικό.
ε λοιπον αυτα τα κομματια δεν θα τα ακουγα ποτε αν δεν επαιζα στο παιχνιδι . Εν κατακλειδι αν εσυ πιστευεις οτι δεν ανοιγουν οι οριζοντες σου παιζοντας στο παιχνιδι εγω εχω διαφορετικη αποψη .
Misty_Blue έγραψε: 10 Μαρ 2025, 17:22
Για να μου απαντάς τόσο απότομα, ναι, δεν κατάλαβες. Όχι μόνο το πνεύμα μου μα και τι έγραψα. Και δεν θα το αναλύσω ξανά.
Σχόλια με το τι μεγάλωσα εγώ δεν σου επιτρέπω να κάνεις. Δεν αναφέρθηκα ούτε στιγμή στο πως μεγάλωσες και ποιο το επίπεδο της μόρφωσής σου ή των υπολοίπων που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Αγενής δεν υπήρξα με κανέναν. Συζήτηση έκανα γράφοντας μόνο τη μουσική μου άποψη και φυσικά δεν είπα στη νύχτα τι θα βάλει και τι όχι. Πολύ προσωπικά το πήρες και δεν καταλαβαίνω γιατί. Από κει και πέρα τα γράφεις κάπως μπερδεμένα πάνω στον ανεξήγητο θυμό σου...
Προσωπική επίθεση δεν έκανα μα κάνεις... :p2:
Αν με διάβαζες πιο προσεκτικά θα καταλάβαινες και τι εννοώ...το γραψα και παραπάνω στον mic...
Απο κει και πέρα με σόκαρε οφείλω να ομολογήσω η αναίτια προσωπική επίθεση από σενα. :p2:
Α....και βρες μου το σημείο που σας υποτιμώ και λέω πως δεν ξέρετε να εκτιμάτε την καλή μουσική. Γιατί νομίζω πας να δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις για μενα.
Έτσι προς ενημέρωσή σου, εγώ θα βαζα 0 γιατί το θεωρώ εκτός συναγωνισμού... Γι 'αυτό ρώτησα για το 0 σου...μήπως το βαλες και συ για τον ίδιο λόγο.
Αυτά..
οσο γι αυτα που γραφεις εδω δεν υπαρχει καμια προσωπικη επιθεση δικη μου ουτε θυμος . απαντησα επειδη αναφερθηκες σε μενα σε ενα ποστ που δεν σε ανεφερα καπου οποτε λογικα ζητουσες να σου απαντησω . no hard feelings .
Άβαταρ μέλους
mojorisin

dreamkey έγραψε: 10 Μαρ 2025, 18:27 Έι, MOJ! Δεν πρόλαβε να περάσει ένας γύρος και άρχισες πάλι τα ίδια; Πάλι πρώτος; Τι θα γίνει με σένα; :003:
τι να κανω ρε γμτ δεν ξερω .. ν αρχισω να βαζω τιποτα πολυ δικα μου ? :003: θα γινει κι αυτο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”