!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- NovaLacertae
Re: Phorum Forumvision #2
- Misty_Blue
Θα χαθούν και τα πάντα όλα από μουσική; Και θα μείνουν μόνο τ"αριστουργήματα της μίστυ και του μήτσου;GoBack έγραψε: 10 Μαρ 2025, 00:05Δηλαδη αν πεσει ενας μετεωριτης και επιζησουν μονο η μιστυ και ο μητσος δεν θα αλλαξουν τα αντικειμενικα αριστουργηματα;Misty_Blue έγραψε: 09 Μαρ 2025, 23:49Υπάρχουν τα δικά μας, υποκειμενικά αριστουργήματα και υπάρχουν και τα αντικειμενικά αριστουργήματα που ό, τι και να πει η misty από την Κάτω Ραχούλα ή ο Μήτσος από τη Δώθε Ραχούλα θα παραμένουν αριστουργήματα είς τους αιώνες των αιώνων..![]()
![]()
Αν χαθούν τα πάντα όλα και μείνουν η μίστυ, ο μήτσος και οι μουσικές που αυτοί γουστάρουν τότε ναι, θ"αλλάξουν τα αντικειμενικά αριστουργήματα. Δεν το χα σκεφτεί αυτό το σενάριο.
To scare myself with my own desert places.
- Sid Vicious
Δεν είμαι τριτοξαδερφος της μπαντας. Το έχω και σε cd αυτό το άλμπουμ, ωραίο είναιBazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2025, 16:51 Tωρα συγνωμη, αλλα αν δεν εισαι τριτοξαδερφος πως μπορεις να γνωριζεις τραγουδακι me 341 βιουζ και 30 subs;;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ωραίο πάντως το τραγουδάκι σου.Sid Vicious έγραψε: 10 Μαρ 2025, 00:20Δεν είμαι τριτοξαδερφος της μπαντας. Το έχω και σε cd αυτό το άλμπουμ, ωραίο είναιBazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2025, 16:51 Tωρα συγνωμη, αλλα αν δεν εισαι τριτοξαδερφος πως μπορεις να γνωριζεις τραγουδακι me 341 βιουζ και 30 subs;;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Βρε το Μένιο. Έπαιξε έναν γύρο και την κοπάνησε. Γιατί ρε μπρο, καλά θα περνάγαμε 
Misty_Blue έγραψε: 09 Μαρ 2025, 17:20 Η 4άδα μου![]()
17. Point Blank - Distance
02. Goldheart Assembly - Into Desperate Arms
06. Paul Roland - Cthullu
15. Hugo Barriol - On The Road
2 στα 2 Μιστυ![]()
![]()
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
πολλα ασανσερ βλεπω στην καταταξη. καποιοι απογειωθηκαν και καποιοι προσγειωθηκαν . προβλεπονται πολλες ανατροπες μεχρι το τελος με τοσους παικτες

- Sid Vicious
Σε αυτόν τον γύρο ο Γκομπάκης ήταν κάπως σαν την Αεκ όταν έπαιξε με τη Νοα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Ένα ακόμα στατιστικό σχετικα με τις προτιμησεις των παικτων :
η Μιστυ εγω ο Goback και ο Μπιστης ειχαμε 3 στα 4 πρωτα ασχετως σειρας , αλλα ο Παλαιοελλαδιτης ειχε 4 στα 4 (εβαλε 12 10 8 7 στα 4 πρωτα).

η Μιστυ εγω ο Goback και ο Μπιστης ειχαμε 3 στα 4 πρωτα ασχετως σειρας , αλλα ο Παλαιοελλαδιτης ειχε 4 στα 4 (εβαλε 12 10 8 7 στα 4 πρωτα).

Οι ανατροπές σίγουρα είναι ωραίες είναι η γλύκα του παιχνιδιού.
Πολύ καλύτερος ο γύρος αυτός και είμαι σίγουρη πως θα πάει ακόμα καλύτερα.
Συγχαρητήρια mojorisin
ευχαριστώ και εγώ για την βαθμολογία σας!!
Συγχαρητήρια mojorisin
ευχαριστώ και εγώ για την βαθμολογία σας!!
πολυ καλη επιλογη εκανες . μπραβο !Ελ_ρία έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:27 Οι ανατροπές σίγουρα είναι ωραίες είναι η γλύκα του παιχνιδιού.
![]()
Συγχαρητήρια mojorisin![]()
![]()
ευχαριστώ και εγώ για την βαθμολογία σας!!![]()
συνεχισε να βαζεις αυτα που αρεσουν σε σενα . οσο για το θεμα που ανοιξε σχετικα με την κλασικη μουσικη ειμαι κι εγω της αποψης οτι εχει να κανει με την συνθεση των παικτων . Σε αλλο φορουμ που εχουμε παιξει υπηρχαν καθηγητες πιανου , κλασικης κλπ οποτε εκει θα ειχε πολλες πιθανοτητες να παει καλα απο αποψης βαθμολογιας . Και το αναποδο φυσικα εκει ροκ κομματια πηγαιναν απατα . οπως και να χει σημασια εχει να ανοιγουμε τους μουσικους μας οριζοντες ακουγοντας και κατι διαφορετικο .νύχτα έγραψε: 09 Μαρ 2025, 23:24 το πιο σημαντικό για μένα σ αυτό εδώ
το παιχνιδάκι είναι να μαθαίνουμε να ακούμε
![]()
επέλεξα το συγκεκριμένο κομμάτι επειδή ευχόμουν να είναι το έναυσμα
να έρθουν σε επαφή με τον Σοπέν και άνθρωποι που ενδεχομένως "φοβούνται"
τη μουσική αυτού του είδους, οπότε αν συνέβη αυτό έστω και με έναν...
άξιζε και χαλάλι![]()
- Misty_Blue
Αλήθεια περιμένεις ν'ανοίξεις τους μουσικούς σου ορίζοντες στην κλασική μουσική με το εδώ παιχνίδι ή με το οποιοδήποτε μουσικό παιχνίδι σε κάποιο forum;mojorisin έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:47 . οπως και να χει σημασια εχει να ανοιγουμε τους μουσικους μας οριζοντες ακουγοντας και κατι διαφορετικο .
Απ"ότι είδα ο Chopin πήρε ένα ολοστρόγγυλο 0 κι από σενα.... Πολύ θα θελα να μάθω γιατί...Οι περισσότεροι δεν γράψατε σχόλιο στον Chopin..
Δεν θα σχολιάσω το αν κάποιος ξέρει ή δεν ξέρει τον Chopin ή τον Bach ή τον Beethoven..Απλά για μένα, το τονίζω, για μένα δεν έχει θέση σε μια λίστα με τον Γιοκαρίνη ή με την κυρία που "τραγουδά" με το ωραιότατο μπικίνι της. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης και το κλείνω εδώ..
- Misty_Blue
Jimmy81 ευχαριστώ για την αφιέρωση.
Δεν περίμενα να "λείψω" στο παιχνίδι σε κάποιον/α..
Δεν περίμενα να "λείψω" στο παιχνίδι σε κάποιον/α..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2236 Απαντήσεις
- 51270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue
-
- 337 Απαντήσεις