ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Γύρος #2 - Αποτελέσματα
Σχόλια ανά τραγούδι
Σχόλια ανά παίκτη
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα
Κώδικας: Επιλογή όλων
# Τίτλος ∑ ALI BAN DIN DRE DRH ELE FAT GOB JIM MOJ NOV POL SID ΕΛΡ ΗΜΟ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ ΡΙΚ
1 Point Blank - Distance 101 6 12 3 0 1 0 8 12 1 # 10 3 4 10 x 10 12 7 2
2 Paul Roland - Cthullu 97 8 2 7 0 8 10 0 1 12 10 0 0 8 # x 7 5 12 7
3 Love Spirals Downwards - Illusory Me 91 7 3 10 7 0 2 7 0 # 8 2 8 12 0 x 12 3 10 0
4 Hugo Barriol - On The Road 81 2 0 4 8 3 12 12 3 0 12 # 5 1 0 x 0 7 8 4
5 Goldheart Assembly - Into Desperate … 79 12 10 2 5 12 4 0 0 7 2 6 6 # 3 x 1 4 0 5
6 Black Swan Lane - Drown 73 4 8 12 10 # 0 1 0 2 4 0 12 0 5 x 2 8 5 0
7 Rose City Band - Radio Song 72 3 5 8 12 10 5 0 0 0 3 1 10 0 8 x # 1 6 0
8 Iamai - Pariah 68 5 4 5 # 4 0 2 10 3 7 0 0 10 0 x 3 0 3 12
9 Bauhaus - Passion Of Lovers 54 0 0 6 0 6 0 # 0 8 0 0 7 7 2 x 8 10 0 0
9 Dennis - Virgin Souls 54 # 7 0 1 0 6 0 2 6 5 12 0 3 0 x 0 6 0 6
11 Jackson Browne - Late For The Sky 51 0 # 1 3 7 3 4 0 0 6 0 1 5 12 x 6 2 1 0
12 Γιάννης Γιοκαρίνης - Ευλαμπία's 44 1 0 0 2 5 8 10 4 0 0 8 4 0 0 x 0 0 2 #
13 Bad English - Heaven Is A 4 Letter W… 41 0 6 # 6 2 0 0 6 5 0 0 2 0 7 x 0 0 4 3
14 Ángela Chadid - Fiera Inquieta 40 0 1 0 4 0 7 5 8 0 0 5 0 0 0 x 0 0 # 10
15 Ορέστης Ντάντος & Ιουλία Καραπατάκη … 36 0 0 0 0 0 # 3 5 10 1 4 0 0 1 x 4 0 0 8
16 The Troggs - Love Is All Around 29 10 0 0 0 0 1 6 0 0 0 7 # 0 4 x 0 0 0 1
17 Frédéric Chopin - Dumka, Op. 74 No. … 27 0 0 0 0 0 0 0 7 0 0 3 0 6 6 x 5 # 0 0
18 Lauren Babic - Redneck 6 0 0 0 0 0 0 0 # 4 0 0 0 2 0 x 0 0 0 0
19 ΗΜΟ - DNS 0 x x x x x x x x x x x x x x # x x x x
Spoiler
Γύρος #2 έγραψε:JIM: Ωραίος γύρος με κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις
MOJ: Ενδιαφέρον γύρος με πολλά άγνωστα και αξιόλογα κομμάτια . δύσκολη η βαθμολογία .
ΠΑΛ: Ίσως αδίκησα κάποια.
Point Blank - Distance (MOJ) έγραψε:JIM (1): Αργόσυρτο, παρολίγον βαρετό αλλά στο τέλος σε κερδίζει με το ειλικρινές συναίσθημα που βγάζει.
DRE (0): Πονάει κάπου αυτός;
Paul Roland - Cthullu (ΕΛΡ) έγραψε:JIM (12): Απίστευτο κομμάτι. Ποπμώδης, αφηγηματική εισαγωγή και στη συνέχεια νιώθεις την έλευση του Αντίχριστου ή των πλοκαμιών του Κθούλου, ανάλογα τι πιστεύει ο καθένας.
MOJ (10): Έχει κάτι που με τράβηξε αυτό .. σκοτεινό και ψυχεδελικό .. απόκοσμο αλλά και γοητευτικό.. ενδιαφέρουσα επιλογή .
SID (8): Μεγαλώσαμε με Λαβκραφτ, μας αρέσει και η μουσική του Roland, εδώ είμαστε
DRE (0): Στο μισό δίνω 0 και στο άλλο μισό 1. Δυστυχώς δεν υπάρχει 0.5 στην βαθμολογία.
Love Spirals Downwards - Illusory Me (JIM) έγραψε:DIN (10): Μαγευτικά φωνητικά με υποφερτή dark ατμόσφαιρα.
ΠΑΛ (10): Το λες και ατμοσφαιρικό.
MOJ (8): πολύ ωραίο..με ταξίδεψε..
DRE (7): Καθόλου άσχημο.
JIM (#): Αφιερωμένο στην μουσικόφιλη Misty Blue που λείπει φανερά από τον διαγωνισμό![]()
Hugo Barriol - On The Road (NOV) έγραψε:MOJ (12): πολύ προσεγμένο κομμάτι στον ήχο και αυτό είναι πάντα ζητούμενο δεδομένου ότι ακούω με. Μουσικά -αν και σου δίνει στην αρχή την εντύπωση οτι κινείται σε ρηχά ποπ μονοπάτια- έχει όγκο και βάθος που αποκαλύπτονται σταδιακά , έχει μια μεθυστική μελωδία , αυτές τις κιθαριστικές πινελιές-γεμίσματα, τα τύμπανα είναι τόσο smooth και ζεστά, σε κάποια σημεία διακρίνονται έγχορδα στο background(βιόλες?), υπέροχα φωνητικά,και κλιμάκωση εκεί που πρέπει . Μου θύμισε Alex Sid.απολαυστικό , εθιστικό ,σε κάνει να θες να το ακούσεις ξανά και ξανά .πρέπει να το έχω ακούσει καμιά δεκαριά φορές ήδη !
DRE (8): Νοστιμούλι.
GOB (3): Τι δροσερος χιπστερας ειναι αυτος,θα εβαζα παραπανω αν δεν εβλεπα το βιντεο.
JIM (0): Μπαλαντούλα με ψημένα λουκάνικα κάπου στο Νιου Μέξικο. Μπα...![]()
Goldheart Assembly - Into Desperate Arms (SID) έγραψε:JIM (7): Ωραίο και ανεβαστικό.
DRE (5): Θα πάει καλά αυτό.
Black Swan Lane - Drown (DRH) έγραψε:DIN (12): Φοβερό κομμάτι.
DRE (10): Σοβαρή υποψηφιότητα.
MOJ (4): δεν ειναι κακό αλλά κάτι του λείπει ..ένα πέρασμα , μια αλλαγή ..
JIM (2): Αξιόλογο slow κομμάτι.
Rose City Band - Radio Song (ΜΠΙ) έγραψε:DRE (12): Το βλέπω ή μάλλον το ακούω για πρώτη τριάδα.
JIM (0): Τυπικό. Θα έπαιρνε κανά βαθμουλάκι υπό διαφορετικές συνθήκες.
Iamai - Pariah (DRE) έγραψε:MOJ (7):
DIN (5): Ιδιαίτερο αλλά και λίγο αγχωτικό.
JIM (3): "Για να μην γίνουμε παρίες της πολιτικής ζωής" είχε πει κάποτε ο Μπενιζέλος-Τούρκογλου σε εκπομπή κι από εκεί μάθαμε τη λέξη.
DRE (#): Έχει τις προϋποθέσεις να διακριθεί.
Bauhaus - Passion Of Lovers (FAT) έγραψε:JIM (8): Αλλόκοτος και σκοτεινός εφιάλτης.
SID (7): Θα ήταν το 12άρι μου αν δεν το είχα ακούσει χιλιάδες φορές, αν δεν ήταν τόσο κλασικό, αν δεν το είχα συνδέσει και με μια παρελθοντική ερωτική καταστροφή-ανοησία. Προς την σωστή κατεύθυνση, ψιλοσούπα τραγούδι όμως. Πέραν αυτού ΑΓΑΠΑΜΕ BAUHAUS
DIN (6): Όσο το άκουγα ανέβαινε στις προτιμήσεις μου.
DRE (0): Όταν το πάθος πεθαίνει, μένουμε με το αμήχανο άδειο κέλυφος της μοναξιάς.
(Δεν είναι δικό μου, άλλος το είπε).
Dennis - Virgin Souls (ALI) έγραψε:JIM (6): Άλλη μια αξιοπρεπής μπαλάντα της οποίας το ρεφρέν ξεχωρίζει ως το δυνατό σημείο της.
MOJ (5): το ήξερα αυτό .ωραιο κομματακι .
DRE (1): Ούτε ενθουσιάζει ούτε απογοητεύει.
Jackson Browne - Late For The Sky (BAN) έγραψε:MOJ (6): Ωραίο κομματάκι..
SID (5): Αρχικά το είχα βάλει 2άρι αλλά όσο το ακούω τόσο με κερδίζει
DRE (3): Για B-side καλό θα ήταν.
JIM (0): Άνοστο. Το κιθαριστικό ξέασπασμα στο τέλος διασώζει κάπως την κατάσταση αλλά είναι αργά.
Γιάννης Γιοκαρίνης - Ευλαμπία's (ΡΙΚ) έγραψε:GOB (4): Με κερδισαν οι στιχοι
DRE (2): Στα 16 ήμουνα κι εγώ στον Κολωνό. Κρίμα που δεν έτυχε να συναντήσω αυτήν την Ευλαμπία την ξεπεταχτούλα.
ΠΑΛ (2): Γιατί όχι η διασκευή του Νίνο;
DIN (0): Υπάρχει Έλληνας που να μην το ξέρει;
JIM (0): Εντάξει, ευχάριστο για εκδρομές, ΚΨΜ, φοιτητικό άραγμα αλλά σαν μουσικό προϊόν λίγα πράγματα.
SID (0): Πως και δεν μπήκε ακόμα κάνα ζειμπεκικο της Ευδοκιας ή κανα child in time
Bad English - Heaven Is A 4 Letter Word (DIN) έγραψε:DRE (6): Τέρμα εϊτίλα... Ή δεν το 'χω ξανακούσει ή το 'χω ξεχάσει. not Bad.
JIM (5): Συμπαθητικούλι hard rock χιτάκι. Δεν τρελάθηκα παρότι μ' αρέσει ο χώρος.
Ángela Chadid - Fiera Inquieta (ΠΑΛ) έγραψε:GOB (8): Επιτελους ποιοτητα 9/10
DRE (4): Αν και δεν είναι άσχημο δεν νομίζω να περιμένεις πολλά απ' αυτό. Ε;
JIM (0): Καλούλι αλλά δεν υπάρχουν βαθμοί δυστυχώς.
ΠΑΛ (#): Pasión de gavilanes ή αλλιώς ''Ποιος γ@μάει, ποιον''. Θεϊκή σειρά.![]()
Ορέστης Ντάντος & Ιουλία Καραπατάκη - Τακούνια Για Καρφιά (ELE) έγραψε:JIM (10): Εξαιρετικό και σαν τραγούδι και σαν κοινωνικό μήνυμα.
GOB (5): 5 για να τιμησω τον Αλεξη
DRE (0): Μιας και είναι πολλά τα μηδενικά πάρε ένα και εσύ.
ΠΑΛ (0): Οκ. Καλούτσικο, υποφερτό, αλλά μέχρι εκεί.
The Troggs - Love Is All Around (POL) έγραψε:DRE (0): Όχι άλλες διασκευές!
JIM (0): Κλασικό, χαρουμενούλι, συμπαθητικούλι...αλλά σε σχέση με πολλά πιο ψαγμένα κομμάτια του γύρου, υστερεί.
Frédéric Chopin - Dumka, Op. 74 No. 19, Kk Ivb/9 "Reverie" (ΝΥΧ) έγραψε:GOB (7): Εκτιμησα τη διαρκεια
SID (6): Και αυτό κανονικά για 12αρι θα ήταν
DRE (0): Για τους λίγους της διακεκριμένης θέσης.
JIM (0): Τεμπέλικο. Έναν καφέ πας να φτιάξεις και έχει μπει το επόμενο τραγούδι.
Lauren Babic - Redneck (GOB) έγραψε:JIM (4): Τραγουδάει με τσαμπουκά η τύπισσα δεν λεώ. Αξιόλογη προσπάθεια ερμηνείας ενός εκ των καλύτερων τραγουδιών των Lamb of God.
DRE (0): Περίμενα να δω πότε θα βγάλει αυτά που έφαγε.
ΠΑΛ (0): Υπάρχει κάποια σχέση με το Πλοκάμι του Καρχαρία;
Σχόλια ανά παίκτη
Spoiler
DIN έγραψε:Black Swan Lane - Drown (12): Φοβερό κομμάτι.
Love Spirals Downwards - Illusory Me (10): Μαγευτικά φωνητικά με υποφερτή dark ατμόσφαιρα.
Bauhaus - Passion Of Lovers (6): Όσο το άκουγα ανέβαινε στις προτιμήσεις μου.
Iamai - Pariah (5): Ιδιαίτερο αλλά και λίγο αγχωτικό.
Γιάννης Γιοκαρίνης - Ευλαμπία's (0): Υπάρχει Έλληνας που να μην το ξέρει;
DRE έγραψε:Rose City Band - Radio Song (12): Το βλέπω ή μάλλον το ακούω για πρώτη τριάδα.
Black Swan Lane - Drown (10): Σοβαρή υποψηφιότητα.
Hugo Barriol - On The Road (8): Νοστιμούλι.
Love Spirals Downwards - Illusory Me (7): Καθόλου άσχημο.
Bad English - Heaven Is A 4 Letter Word (6): Τέρμα εϊτίλα... Ή δεν το 'χω ξανακούσει ή το 'χω ξεχάσει. not Bad.
Goldheart Assembly - Into Desperate Arms (5): Θα πάει καλά αυτό.
Ángela Chadid - Fiera Inquieta (4): Αν και δεν είναι άσχημο δεν νομίζω να περιμένεις πολλά απ' αυτό. Ε;
Jackson Browne - Late For The Sky (3): Για B-side καλό θα ήταν.
Γιάννης Γιοκαρίνης - Ευλαμπία's (2): Στα 16 ήμουνα κι εγώ στον Κολωνό. Κρίμα που δεν έτυχε να συναντήσω αυτήν την Ευλαμπία την ξεπεταχτούλα.
Dennis - Virgin Souls (1): Ούτε ενθουσιάζει ούτε απογοητεύει.
Point Blank - Distance (0): Πονάει κάπου αυτός;
Paul Roland - Cthullu (0): Στο μισό δίνω 0 και στο άλλο μισό 1. Δυστυχώς δεν υπάρχει 0.5 στην βαθμολογία.
Bauhaus - Passion Of Lovers (0): Όταν το πάθος πεθαίνει, μένουμε με το αμήχανο άδειο κέλυφος της μοναξιάς.
(Δεν είναι δικό μου, άλλος το είπε).
Ορέστης Ντάντος & Ιουλία Καραπατάκη - Τακούνια Για Καρφιά (0): Μιας και είναι πολλά τα μηδενικά πάρε ένα και εσύ.
The Troggs - Love Is All Around (0): Όχι άλλες διασκευές!
Frédéric Chopin - Dumka, Op. 74 No. 19, Kk Ivb/9 "Reverie" (0): Για τους λίγους της διακεκριμένης θέσης.
Lauren Babic - Redneck (0): Περίμενα να δω πότε θα βγάλει αυτά που έφαγε.
Iamai - Pariah (#): Έχει τις προϋποθέσεις να διακριθεί.
GOB έγραψε:Ángela Chadid - Fiera Inquieta (8): Επιτελους ποιοτητα 9/10
Frédéric Chopin - Dumka, Op. 74 No. 19, Kk Ivb/9 "Reverie" (7): Εκτιμησα τη διαρκεια
Ορέστης Ντάντος & Ιουλία Καραπατάκη - Τακούνια Για Καρφιά (5): 5 για να τιμησω τον Αλεξη
Γιάννης Γιοκαρίνης - Ευλαμπία's (4): Με κερδισαν οι στιχοι
Hugo Barriol - On The Road (3): Τι δροσερος χιπστερας ειναι αυτος,θα εβαζα παραπανω αν δεν εβλεπα το βιντεο.
JIM έγραψε:Γύρος #2: Ωραίος γύρος με κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις
Paul Roland - Cthullu (12): Απίστευτο κομμάτι. Ποπμώδης, αφηγηματική εισαγωγή και στη συνέχεια νιώθεις την έλευση του Αντίχριστου ή των πλοκαμιών του Κθούλου, ανάλογα τι πιστεύει ο καθένας.
Ορέστης Ντάντος & Ιουλία Καραπατάκη - Τακούνια Για Καρφιά (10): Εξαιρετικό και σαν τραγούδι και σαν κοινωνικό μήνυμα.
Bauhaus - Passion Of Lovers (8): Αλλόκοτος και σκοτεινός εφιάλτης.
Goldheart Assembly - Into Desperate Arms (7): Ωραίο και ανεβαστικό.
Dennis - Virgin Souls (6): Άλλη μια αξιοπρεπής μπαλάντα της οποίας το ρεφρέν ξεχωρίζει ως το δυνατό σημείο της.
Bad English - Heaven Is A 4 Letter Word (5): Συμπαθητικούλι hard rock χιτάκι. Δεν τρελάθηκα παρότι μ' αρέσει ο χώρος.
Lauren Babic - Redneck (4): Τραγουδάει με τσαμπουκά η τύπισσα δεν λεώ. Αξιόλογη προσπάθεια ερμηνείας ενός εκ των καλύτερων τραγουδιών των Lamb of God.
Iamai - Pariah (3): "Για να μην γίνουμε παρίες της πολιτικής ζωής" είχε πει κάποτε ο Μπενιζέλος-Τούρκογλου σε εκπομπή κι από εκεί μάθαμε τη λέξη.
Black Swan Lane - Drown (2): Αξιόλογο slow κομμάτι.
Point Blank - Distance (1): Αργόσυρτο, παρολίγον βαρετό αλλά στο τέλος σε κερδίζει με το ειλικρινές συναίσθημα που βγάζει.
Hugo Barriol - On The Road (0): Μπαλαντούλα με ψημένα λουκάνικα κάπου στο Νιου Μέξικο. Μπα...
Rose City Band - Radio Song (0): Τυπικό. Θα έπαιρνε κανά βαθμουλάκι υπό διαφορετικές συνθήκες.
Jackson Browne - Late For The Sky (0): Άνοστο. Το κιθαριστικό ξέασπασμα στο τέλος διασώζει κάπως την κατάσταση αλλά είναι αργά.
Γιάννης Γιοκαρίνης - Ευλαμπία's (0): Εντάξει, ευχάριστο για εκδρομές, ΚΨΜ, φοιτητικό άραγμα αλλά σαν μουσικό προϊόν λίγα πράγματα.
Ángela Chadid - Fiera Inquieta (0): Καλούλι αλλά δεν υπάρχουν βαθμοί δυστυχώς.
The Troggs - Love Is All Around (0): Κλασικό, χαρουμενούλι, συμπαθητικούλι...αλλά σε σχέση με πολλά πιο ψαγμένα κομμάτια του γύρου, υστερεί.
Frédéric Chopin - Dumka, Op. 74 No. 19, Kk Ivb/9 "Reverie" (0): Τεμπέλικο. Έναν καφέ πας να φτιάξεις και έχει μπει το επόμενο τραγούδι.
Love Spirals Downwards - Illusory Me (#): Αφιερωμένο στην μουσικόφιλη Misty Blue που λείπει φανερά από τον διαγωνισμό![]()
MOJ έγραψε:Γύρος #2: Ενδιαφέρον γύρος με πολλά άγνωστα και αξιόλογα κομμάτια . δύσκολη η βαθμολογία .
Hugo Barriol - On The Road (12): πολύ προσεγμένο κομμάτι στον ήχο και αυτό είναι πάντα ζητούμενο δεδομένου ότι ακούω με. Μουσικά -αν και σου δίνει στην αρχή την εντύπωση οτι κινείται σε ρηχά ποπ μονοπάτια- έχει όγκο και βάθος που αποκαλύπτονται σταδιακά , έχει μια μεθυστική μελωδία , αυτές τις κιθαριστικές πινελιές-γεμίσματα, τα τύμπανα είναι τόσο smooth και ζεστά, σε κάποια σημεία διακρίνονται έγχορδα στο background(βιόλες?), υπέροχα φωνητικά,και κλιμάκωση εκεί που πρέπει . Μου θύμισε Alex Sid.απολαυστικό , εθιστικό ,σε κάνει να θες να το ακούσεις ξανά και ξανά .πρέπει να το έχω ακούσει καμιά δεκαριά φορές ήδη !
Paul Roland - Cthullu (10): Έχει κάτι που με τράβηξε αυτό .. σκοτεινό και ψυχεδελικό .. απόκοσμο αλλά και γοητευτικό.. ενδιαφέρουσα επιλογή .
Love Spirals Downwards - Illusory Me (8): πολύ ωραίο..με ταξίδεψε..
Iamai - Pariah (7):
Jackson Browne - Late For The Sky (6): Ωραίο κομματάκι..
Dennis - Virgin Souls (5): το ήξερα αυτό .ωραιο κομματακι .
Black Swan Lane - Drown (4): δεν ειναι κακό αλλά κάτι του λείπει ..ένα πέρασμα , μια αλλαγή ..
SID έγραψε:Paul Roland - Cthullu (8): Μεγαλώσαμε με Λαβκραφτ, μας αρέσει και η μουσική του Roland, εδώ είμαστε
Bauhaus - Passion Of Lovers (7): Θα ήταν το 12άρι μου αν δεν το είχα ακούσει χιλιάδες φορές, αν δεν ήταν τόσο κλασικό, αν δεν το είχα συνδέσει και με μια παρελθοντική ερωτική καταστροφή-ανοησία. Προς την σωστή κατεύθυνση, ψιλοσούπα τραγούδι όμως. Πέραν αυτού ΑΓΑΠΑΜΕ BAUHAUS
Frédéric Chopin - Dumka, Op. 74 No. 19, Kk Ivb/9 "Reverie" (6): Και αυτό κανονικά για 12αρι θα ήταν
Jackson Browne - Late For The Sky (5): Αρχικά το είχα βάλει 2άρι αλλά όσο το ακούω τόσο με κερδίζει
Γιάννης Γιοκαρίνης - Ευλαμπία's (0): Πως και δεν μπήκε ακόμα κάνα ζειμπεκικο της Ευδοκιας ή κανα child in time
ΠΑΛ έγραψε:Γύρος #2: Ίσως αδίκησα κάποια.
Love Spirals Downwards - Illusory Me (10): Το λες και ατμοσφαιρικό.
Γιάννης Γιοκαρίνης - Ευλαμπία's (2): Γιατί όχι η διασκευή του Νίνο;
Ορέστης Ντάντος & Ιουλία Καραπατάκη - Τακούνια Για Καρφιά (0): Οκ. Καλούτσικο, υποφερτό, αλλά μέχρι εκεί.
Lauren Babic - Redneck (0): Υπάρχει κάποια σχέση με το Πλοκάμι του Καρχαρία;
Ángela Chadid - Fiera Inquieta (#): Pasión de gavilanes ή αλλιώς ''Ποιος γ@μάει, ποιον''. Θεϊκή σειρά.![]()
Κώδικας: Επιλογή όλων
# +/- ∑ Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12
1 +7 MOJ 166 65 101
2 +2 NOV 153 72 81
= +7 JIM 153 62 91
4 +10 ΕΛΡ 141 44 97
5 -4 POL 140 111 29
6 DRE 137 69 68
= +5 SID 137 58 79
8 -5 BAN 124 73 51
9 -2 FAT 120 66 54
10 +8 DRH 110 37 73
11 -1 DIN 102 61 41
12 -7 ΝΥΧ 97 70 27
13 +2 ALI 96 42 54
14 +5 ΜΠΙ 94 22 72
15 -13 GOB 84 78 6
16 ΡΙΚ 83 39 44
17 -4 ELE 81 45 36
18 -2 ΠΑΛ 79 39 40
19 -7 ΗΜΟ 49 49 x
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Re: Phorum Forumvision #2
Ισως επρεπε να το παιξω πιο σειφ,τουλαχιστον περασα εναν
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
περίμενα πώς και πώς να σε ρωτήσω!Misty_Blue έγραψε: 09 Μαρ 2025, 17:20 Αυτό
13. Frédéric Chopin - Dumka, Op. 74 No. 19, Kk Ivb/9 "Reverie"
είναι μια κατηγορία μόνο του...Δεν έχει θέση σε παιχνίδι imho.![]()
γιατί δεν έχει θέση;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
τί κομματάρα το distance, πραγματικά! εύγε mojo!
- Fata_Morgana
Το on the road τραγουδάρα αγαπημένη εδώ και χρόνια.
- Misty_Blue
Όπως είπα είναι μια κατηγορία μόνο του...Είναι κρίμα να βλέπεις αριστουργήματα να παίρνουν 0..εμένα πονάει το μέσα μου μα εγώ είμαι εγώ και αντιμετωπίζω την μουσική πολύ ρομαντικά μάλλον. Ο Chopin δεν έχει θέση μέσα σε αυτή τη λίστα. Ο Chopin δεν έχει θέση σε μουσικά παιχνίδια της σειράς ..Δεν υπάρχει σύγκριση, χωρίς να θέλω να θίξω τις υπόλοιπες μουσικές επιλογές..Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη..νύχτα έγραψε: 09 Μαρ 2025, 22:59περίμενα πώς και πώς να σε ρωτήσω!Misty_Blue έγραψε: 09 Μαρ 2025, 17:20 Αυτό
![]()
γιατί δεν έχει θέση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misty_Blue την 09 Μαρ 2025, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To scare myself with my own desert places.
Kοντα επεσα,πως το μηδενισες ετσι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
για μένα είναι αριστουργήματα οι περισσότερες επιλογές μου,Misty_Blue έγραψε: 09 Μαρ 2025, 23:13 Όπως είπα είναι μια κατηγορία μόνο του...Είναι κρίμα να βλέπεις αριστουργήματα να παίρνουν 0..εμένα πονάει το μέσα μου μα εγώ είμαι εγώ και αντιμετωπίζω την μουσική πολύ ρομαντικά μάλλον. Ο Chopin δεν έχει θέση μέσα σε αυτή τη λίστα. Δεν υπάρχει σύγκριση, χωρίς να θέλω να θίξω τις υπόλοιπες μουσικές επιλογές..
για όλα με πονάει το ίδιο, ειλικρινά, εύχομαι να ισχύει αυτό και για τους υπόλοιπους
(εννοώ να αγαπούν ό,τι ανεβάζουν και να μην είναι τυχαίες επιλογές)
δεν τίθεται ζήτημα ρομαντισμού, το πιο σημαντικό για μένα σ αυτό εδώ
το παιχνιδάκι είναι να μαθαίνουμε να ακούμε
επέλεξα το συγκεκριμένο κομμάτι επειδή ευχόμουν να είναι το έναυσμα
να έρθουν σε επαφή με τον Σοπέν και άνθρωποι που ενδεχομένως "φοβούνται"
τη μουσική αυτού του είδους, οπότε αν συνέβη αυτό έστω και με έναν...
άξιζε και χαλάλι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος νύχτα την 09 Μαρ 2025, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το είχα γράψει και παλιότερα, έχει υπάρξει παιχνίδι που η νικήτρια έβαζε κυρίως κλασική μουσική. Προφανώς πρέπει να υπάρξει η ανάλογη σύνθεση παικτών για να συμβεί κάτι τέτοιο.Misty_Blue έγραψε: 09 Μαρ 2025, 23:13Όπως είπα είναι μια κατηγορία μόνο του...Είναι κρίμα να βλέπεις αριστουργήματα να παίρνουν 0..εμένα πονάει το μέσα μου μα εγώ είμαι εγώ και αντιμετωπίζω την μουσική πολύ ρομαντικά μάλλον. Ο Chopin δεν έχει θέση μέσα σε αυτή τη λίστα. Ο Chopin δεν έχει θέση σε μουσικά παιχνίδια της σειράς ..Δεν υπάρχει σύγκριση, χωρίς να θέλω να θίξω τις υπόλοιπες μουσικές επιλογές..Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη..νύχτα έγραψε: 09 Μαρ 2025, 22:59περίμενα πώς και πώς να σε ρωτήσω!Misty_Blue έγραψε: 09 Μαρ 2025, 17:20 Αυτό
![]()
γιατί δεν έχει θέση;![]()
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
αν και έχω σκεφτεί να ανεβάσω κάτι τέτοιο, το συγκεκριμένο του Σοπένmicmic έγραψε: 09 Μαρ 2025, 23:24
Το είχα γράψει και παλιότερα, έχει υπάρξει παιχνίδι που η νικήτρια έβαζε κυρίως κλασική μουσική. Προφανώς πρέπει να υπάρξει η ανάλογη σύνθεση παικτών για να συμβεί κάτι τέτοιο.
δεν νομίζω πως εμπίπτει στη συγκεκριμένη κατηγορία, η μουσική σχεδόν
δεν ακούγεται καν
δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω, να ακούτε με ενδιαφέρει
- Misty_Blue
Υπάρχουν τα δικά μας, υποκειμενικά αριστουργήματα και υπάρχουν και τα αντικειμενικά αριστουργήματα που ό, τι και να πει η misty από την Κάτω Ραχούλα ή ο Μήτσος από τη Δώθε Ραχούλα θα παραμένουν αριστουργήματα είς τους αιώνες των αιώνων..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misty_Blue την 09 Μαρ 2025, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Misty_Blue
Συμφωνώ απόλυτα....micmic έγραψε: 09 Μαρ 2025, 23:24
Το είχα γράψει και παλιότερα, έχει υπάρξει παιχνίδι που η νικήτρια έβαζε κυρίως κλασική μουσική. Προφανώς πρέπει να υπάρξει η ανάλογη σύνθεση παικτών για να συμβεί κάτι τέτοιο.
Δηλαδη αν πεσει ενας μετεωριτης και επιζησουν μονο η μιστυ και ο μητσος δεν θα αλλαξουν τα αντικειμενικα αριστουργηματα;Misty_Blue έγραψε: 09 Μαρ 2025, 23:49Υπάρχουν τα δικά μας, υποκειμενικά αριστουργήματα και υπάρχουν και τα αντικειμενικά αριστουργήματα που ό, τι και να πει η misty από την Κάτω Ραχούλα ή ο Μήτσος από τη Δώθε Ραχούλα θα παραμένουν αριστουργήματα είς τους αιώνες των αιώνων..![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2236 Απαντήσεις
- 51270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue
-
- 337 Απαντήσεις