Αγις έγραψε: 17 Δεκ 2018, 01:40Aπαιχτος.
Χωρίς πλάκα πρεπει να είσαι ο πιο εκνευριστικά μη αντιμετώπισιμος που ομως τις ιντριγκάρει να το προσπαθούν -αναλώνονται στην δίνη που τις παγιδεύει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ορέστης 35
Re: Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Λοιπόν, εξαιρετικά αφιερωμένο στον Ορέστης35
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Γραφικός
Θα το δοκιμάσω με μεταλλική πλάκα πάνω από μαγκάλι. Πού θα την βρω στις σωστές διαστάσεις είναι το ζήτημα, αλλά κάτι θα σκεφτώ και θα μοιραστώ τ' αποτελέσματα μαζί σας.
Σε αυτό το θέμα όμως, όχι στην μαγειρική.
Μη φοβάσαι ρε, χούφτοστην.
.
.
-
νύχτα
δεν είσαι δα και μοναδικό δείγμα, ανήκεις σε μία απόΟρέστης 35 έγραψε: 17 Δεκ 2018, 01:04
Ε οχι, πιο πανω μού εκανε ρε συ και ψυχιατρικη διαγνωση. Αστο το θεμα...
τις πιο συνηθισμένες κατηγορίες των χρηστών διαδικτύου αφού
μέχρι ενός σημείου προκαλείς συμπάθεια, έπειτα όμως οίκτο,
όπως και όλοι οι παθέτικ τύποι που γίνονται φερέφωνα για να
απολαμβάνουν άλλοι
για ό,τι άλλο χρειαστείς, στη διάθεσή σου
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ξέρω πώς το κάνουν εδώ στο σπίτι αλλά να ξες ότι δεν κολλάει το αλάτι. Έξω βάζουν ένα χημικό και κολλάει στο καλαμπόκι.
ΥΓ. Τώρα θυμήθηκα, σε ένα κατσαρολάκι το κάνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 17 Δεκ 2018, 01:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
Γραφικός
καστανή ζάχαρη είναι αυτό που ρίχνει γύρω νομίζω
-
Γραφικός
Ορέστης 35 είμαι σίγουρος ότι είσαι γαμώ τα παιδιά και θα κάναμε καλή παρέα, αλλά το συγκεκριμένο θέμα απενοχοποιεί ένα πολύ συχνό έγκλημα που υφίστανται οι γυναίκες, γι' αυτό έχεις προκαλέσει τόσο μένος από τόσους χρήστες.
Φαν φακτ, το κατσαρολάκι που λες έχει μια σβάστικα στον πάτο του για να αναδεύει το καλαμπόκι να μην κολλήσει μέχρι να σκάσει και να πεταχτεί όξου.brb και tyt έγραψε: 17 Δεκ 2018, 01:52Δεν ξέρω πώς το κάνουν εδώ στο σπίτι αλλά να ξες ότι δεν κολλάει το αλάτι. Έξω βάζουν ένα χημικό και κολλάει στο καλαμπόκι.
ΥΓ. Τώρα θυμήθηκα, σε ένα κατσαρολάκι το κάνουν.
.
.
Έχεις γράψει λάθος την τελευταία λέξη μανμου.Γραφικός έγραψε: 17 Δεκ 2018, 01:57 Ορέστης 35 είμαι σίγουρος ότι είσαι γαμώ τα παιδιά και θα κάναμε καλή παρέα, αλλά το συγκεκριμένο θέμα απενοχοποιεί ένα πολύ συχνό έγκλημα που υφίστανται οι γυναίκες, γι' αυτό έχεις προκαλέσει τόσο μένος από τόσους χρήστες.
Οκ και την προτελευταία.
.
.
-
Γραφικός
Μια χαρά το έγραψα, μόνο που θα έπρεπε να προσθέσω "και τόσες χρήστριες".sys3x έγραψε: 17 Δεκ 2018, 02:00 Έχεις γράψει λάθος την τελευταία λέξη μανμου.
Οκ και την προτελευταία.
Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την παρατήρηση περί σεξισμού, την λαμβάνω υπόψη μου.
-
Γραφικός
Μ' έφκιαξες. Αύριο.
-
Ορέστης 35
Οπωσδηποτε, δε θα παραλειψω, τετοια πηγη βαθυστοχαστης σκεψης...νύχτα έγραψε: 17 Δεκ 2018, 01:51δεν είσαι δα και μοναδικό δείγμα, ανήκεις σε μία απόΟρέστης 35 έγραψε: 17 Δεκ 2018, 01:04
Ε οχι, πιο πανω μού εκανε ρε συ και ψυχιατρικη διαγνωση. Αστο το θεμα...
τις πιο συνηθισμένες κατηγορίες των χρηστών διαδικτύου αφού![]()
μέχρι ενός σημείου προκαλείς συμπάθεια, έπειτα όμως οίκτο,
όπως και όλοι οι παθέτικ τύποι που γίνονται φερέφωνα για να
απολαμβάνουν άλλοι
για ό,τι άλλο χρειαστείς, στη διάθεσή σου![]()
-
Ορέστης 35
Φιλσ Γραφικε εχω τον ελεγχο της συζητησης απο το πρωτο ποστ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-
- 156 Απαντήσεις