!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκουπίδια είναι αυτά;
Re: Τι σκουπίδια είναι αυτά;
Μαλακές έχει γίνει η ζωή παράγοντας και η ΝΔ δεν μπορεί να μαζέψει τα σκουπίδια της
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Allah έγραψε: 07 Μαρ 2025, 22:39Ανάποδα το είπες.Frappezitis έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:32 Ολοι οι δεξιοι δεν ειναι σκουπιδια.
Αλλα ολα τα σκουπιδια ειναι δεξιοι.
sys3x έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:49Μπορείς να γράψεις μία έστω φορά κάτι δικό σου ρε μαλάκα;Frappezitis έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:32 Ολοι οι δεξιοι δεν ειναι σκουπιδια.
Εγώ δεν είμαι της άποψης «έχουμε τα μποτ που μας αξίζουν».
Πασιφάη έγραψε: 07 Μαρ 2025, 22:22Εμένα γιατί μου εύχεσαι καλή βάρδια;Frappezitis έγραψε: 07 Μαρ 2025, 22:19Καλη βαρδια και με συγχωρεις για το ισοπεδωμα.Αγνωστη παραπλευρη απωλεια εισαι !Πασιφάη έγραψε: 07 Μαρ 2025, 22:13
Με ισοπέδωσες με την απαράμιλλη εξυπνάδα σου, αγαπητέ συμπχωρουμίτη. Αισθάνομαι ένα δέος που ανατριχιάζει το κορμί μου και το συνταράσσει συθέμελα. Καλή βάρδια.![]()
![]()
Αυτό λαίμαι, ετούτος με συγκίνησε, μιλάει.Πασιφάη έγραψε: 07 Μαρ 2025, 23:22Κάτσε γιατί μπορεί να τελειώνει η δική του βάρδια και να σου απαντήσει ο επόμενος απ'τον ίδιο λογαριασμό.
Ενίοτε, τους επιτρέπουν να έχουν και δική τους ''φωνη'' για ξεκάρφωμα.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 07 Μαρ 2025, 23:32Αυτό λαίμαι, ετούτος με συγκίνησε, μιλάει.Πασιφάη έγραψε: 07 Μαρ 2025, 23:22Κάτσε γιατί μπορεί να τελειώνει η δική του βάρδια και να σου απαντήσει ο επόμενος απ'τον ίδιο λογαριασμό.sys3x έγραψε: 07 Μαρ 2025, 23:06
Βλέπεις το δέντρο σ/α, το δάσος είναι ότι μιλάει, έχει δικιά του φωνή το πουλάκι μου.
Συγκινήθηκα σχεδόν.
Άνετα ανοίγουμε και συζήτηση, να πχ εγώ έχω κάτι να το ρωτήσω.
Ενίοτε, τους επιτρέπουν να έχουν και δική τους ''φωνη'' για ξεκάρφωμα.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Εμπεδοκλής
Ι see what you did there...
Τι γελάτε, τα πράματα είναι σοβαρά, δεν ήτανε κόπυ πέηστ αυτά που διαβάσατε, μιλάει.nyxtovios έγραψε: 07 Μαρ 2025, 23:30sys3x έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:49Μπορείς να γράψεις μία έστω φορά κάτι δικό σου ρε μαλάκα;Frappezitis έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:32 Ολοι οι δεξιοι δεν ειναι σκουπιδια.
Εγώ δεν είμαι της άποψης «έχουμε τα μποτ που μας αξίζουν».![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Εμπεδοκλής
Εν τω μεταξύ το βιογραφικό του τύπου είναι, έχω παιδιά, ήμουν αστυνομικός αλλά από την πρώτη μέρα δε δούλεψα πότε διότι το γύρισα στο συνδικαλισμό...
Για νεοδημοκράτη βουλευτή της ΝΔ στη βόρειο ελλάδα μιλάμε. Το λες και καλό βιογραφικό.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Μαρ 2025, 23:41 Εν τω μεταξύ το βιογραφικό του τύπου είναι, έχω παιδιά, ήμουν αστυνομικός αλλά από την πρώτη μέρα δε δούλεψα πότε διότι το γύρισα στο συνδικαλισμό...
-
Εμπεδοκλής
Το αναφέρω για τους οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος που μας πιπιλάνε για αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων και βγάζουν φλύκταινες με τους συνδικαλιστές...mao mao έγραψε: 07 Μαρ 2025, 23:43Για νεοδημοκράτη βουλευτή της ΝΔ στη βόρειο ελλάδα μιλάμε. Το λες και καλό βιογραφικό.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Μαρ 2025, 23:41 Εν τω μεταξύ το βιογραφικό του τύπου είναι, έχω παιδιά, ήμουν αστυνομικός αλλά από την πρώτη μέρα δε δούλεψα πότε διότι το γύρισα στο συνδικαλισμό...
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Frappezitis έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:32 Ολοι οι δεξιοι δεν ειναι σκουπιδια.
Ισχύει.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μπα. Δεν το επιτρέπει η παρούσα διάταξη του πολιτικού σκηνικού.stergiosbik έγραψε: 07 Μαρ 2025, 18:39 Λογικό οι της ΝΔ να περάσουν σε προσβολές.
Βλέπουν την εξουσία να φεύγει από τα χεράκια τους και τρελαίνονται.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ρε σεις, τον διαγράψανε γι' αυτό; Τι βλακείες είν' αυτές;
Βρίσκονται σε πανικό, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, αντί να πέσουν κεφάλια στην υπόθεση των Τεμπών έκαναν διαγραφή βουλευτή για μια ατάκα. Και είναι και επικοινωνιακά λάθος, μόλις έδωσαν και άλλους πόντους στην Κωνσταντοπούλου.
Τι ζούμε ρε, δεν υπάρχει
Βρίσκονται σε πανικό, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, αντί να πέσουν κεφάλια στην υπόθεση των Τεμπών έκαναν διαγραφή βουλευτή για μια ατάκα. Και είναι και επικοινωνιακά λάθος, μόλις έδωσαν και άλλους πόντους στην Κωνσταντοπούλου.
Τι ζούμε ρε, δεν υπάρχει
BillSeism έγραψε: 07 Μαρ 2025, 20:46 Καλά εγώ ξέρω ότι η Κων/πούλου θα φτάσει 20% σε λίγο με τούτα και με κείνα.
.
Ποιό είναι το τούτο και ποιό το κείνο Μπίλυ μου.....θάλεγε ο Λογοθετίδης.....
Αν αρχίσει τίποτα τηλεμαγειρικά σώου πχ η Αριστερή Μαγειρική των Ανταρτών στο Γράμμο.....
ή Νηστίσιμες Συνταγές με Εξόριστο Αστακό Πεταλίδες Κοκοβιούς και Φύκια της Μακρονήσου Ικαρίας και Αγ Ευστρατίου.....κάτι θα κάνει.....
Οπως λέει και μια φίλη μου Καθηγήτρια πάντως.....μην εμπιστεύεσαι επαγγελματία Γυναίκα εύκολα.....
Αι Γυναίκαι τους αρέσει περισσότερο να ασχολούνται με τα Γυναικεία.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 272 Απαντήσεις
- 4655 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 143 Απαντήσεις