Δεν το είπα σοβαρά ρε συ. Γενικώς σουρεάλα η χώρα, από κάθε πλευρά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκουπίδια είναι αυτά;
Re: Τι σκουπίδια είναι αυτά;
καμια σχεση οι μπαρμπαδες μπορει να το κανουν ασκοπα απο καθαρη χαζομαρα ( πως βρισκεις κανενα μπαρμπαδι στο δρομο και στην 3τη ερωτηση σου λεει που δουλευεις τωραFata_Morgana έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:02 Ζωντόβολο απ τα λίγα. Σαν κάτι μπαρμπάδες στα οικογενειακά Πασχαλιάτικα τραπέζια που ρωτάνε πότε θα κάνετε παιδιά. Αυτοί είναι οι βουλευτές μας.
αυτο με τον βουλευτη ηταν καθαρη καφριλα . και ενοοειται καταδικαζω οπως ολοι μας .
αντε παλι τα ιδια . συγνωμη αν προσβαλα το τοτεμ σου δεν θα το ξανακανω . παρε πουλο τωρα και ασε τα πολλα .Polaris3 έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:05
Σχολίασες και έβγαλες συμπέρασμα χωρίς να ξέρεις καν αν ισχύει ό,τι έγραψες στο άλλο μήνυμα !![]()
Σαν να βγάλω εγώ συμπέρασμα οτι σου αρέσει η διέγερση του προστάτη επειδή κάπου άκουσα ότι βάζεις αγγούρια στον κώλο σου χωρίς καν να ξέρω αν ΙΣΧΥΕΙ αυτή η πληροφορία !![]()
Μαλακα εισαι καθυστερημένος νεοδημοκράτης (λογικό, δεν σας κόβει πάρα πολύ)
Κατούρα και λίγο μωρή λουλού που θα μου πεις να πάρω και πουλοΝon4me έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:07αντε παλι τα ιδια . συγνωμη αν προσβαλα το τοτεμ σου δεν θα το ξανακανω . παρε πουλο τωρα και ασε τα πολλα .Polaris3 έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:05
Σχολίασες και έβγαλες συμπέρασμα χωρίς να ξέρεις καν αν ισχύει ό,τι έγραψες στο άλλο μήνυμα !![]()
Σαν να βγάλω εγώ συμπέρασμα οτι σου αρέσει η διέγερση του προστάτη επειδή κάπου άκουσα ότι βάζεις αγγούρια στον κώλο σου χωρίς καν να ξέρω αν ΙΣΧΥΕΙ αυτή η πληροφορία !![]()
Μαλακα εισαι καθυστερημένος νεοδημοκράτης (λογικό, δεν σας κόβει πάρα πολύ)
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Εμετικος Κυριαζίδης αλλά και η Ζωή πρόκειται περί γελοίου προσώπου. Να τα λέμε ολα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Σοβαρά τον διαγράψανε γι' αυτό;
Ενώ οι βουλευτίνες μας που μιλάνε στο χαλαρό για δολοφόνους ΜΕΣΑ στη βουλή και δεκάδες άλλους πλήρους θεσμικότητας χαρακτηρισμούς, δεν είναι θηλυκά σούργελα.Fata_Morgana έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:02 Ζωντόβολο απ τα λίγα. Σαν κάτι μπαρμπάδες στα οικογενειακά Πασχαλιάτικα τραπέζια που ρωτάνε πότε θα κάνετε παιδιά. Αυτοί είναι οι βουλευτές μας.
Για τα δκα μας λελούδια, άσ' το. Κυρίες και Κύριοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτο κανω αυτη τη στιγμη . κατουραω . εσενα .( δρομο λεμε ,, ξουτ )Polaris3 έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:09Κατούρα και λίγο μωρή λουλού που θα μου πεις να πάρω και πουλοΝon4me έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:07αντε παλι τα ιδια . συγνωμη αν προσβαλα το τοτεμ σου δεν θα το ξανακανω . παρε πουλο τωρα και ασε τα πολλα .Polaris3 έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:05
Μαλακα εισαι καθυστερημένος νεοδημοκράτης (λογικό, δεν σας κόβει πάρα πολύ)![]()
Τσουτσούρια καλε, πολύ αντρίλαΝon4me έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:10αυτο κανω αυτη τη στιγμη . κατουραω . εσενα .( δρομο λεμε ,, ξουτ )
Αλλά οκ, δεν ήταν και τόσο κακή εξέλιξη.
Καθημερινώς γίνεται όλοι και πιο απτό είναι ότι αυτό που τραβάει πραγματικά η πσυχούλα του λαού είναι ένας θηλυκός Καλιγουλας.
Στηρίζουμε.
Καθημερινώς γίνεται όλοι και πιο απτό είναι ότι αυτό που τραβάει πραγματικά η πσυχούλα του λαού είναι ένας θηλυκός Καλιγουλας.
Στηρίζουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ειμαστε και μεις οι ωραιοι με μεγαλο εργαλειο
- Fata_Morgana
Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Αν αναφέρθηκαν στην κυβέρνηση ως δολοφόνους δεν μπορείς να το ταυτίσεις με αυτο που είπε το δεξιό ζωάδι.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:10Ενώ οι βουλευτίνες μας που μιλάνε στο χαλαρό για δολοφόνους ΜΕΣΑ στη βουλή και δεκάδες άλλους πλήρους θεσμικότητας χαρακτηρισμούς, δεν είναι θηλυκά σούργελα.Fata_Morgana έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:02 Ζωντόβολο απ τα λίγα. Σαν κάτι μπαρμπάδες στα οικογενειακά Πασχαλιάτικα τραπέζια που ρωτάνε πότε θα κάνετε παιδιά. Αυτοί είναι οι βουλευτές μας.
Για τα δκα μας λελούδια, άσ' το. Κυρίες και Κύριοι.![]()
Οκ, με τους τιμημένους αντικαπιταλίστας δεν έχει καν νόημα η αντιπαράθεση γιατί ο διάλογος είναι ακριβώς το ίδιο όπως οι διάλογοι με τα πολιτιστικά μνημεία. Οπότε δεκτόν ό,τι κι αν πεις.Fata_Morgana έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:15Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Αν αναφέρθηκαν στην κυβέρνηση ως δολοφόνους δεν μπορείς να το ταυτίσεις με αυτο που είπε το δεξιό ζωάδι.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:10Ενώ οι βουλευτίνες μας που μιλάνε στο χαλαρό για δολοφόνους ΜΕΣΑ στη βουλή και δεκάδες άλλους πλήρους θεσμικότητας χαρακτηρισμούς, δεν είναι θηλυκά σούργελα.Fata_Morgana έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:02 Ζωντόβολο απ τα λίγα. Σαν κάτι μπαρμπάδες στα οικογενειακά Πασχαλιάτικα τραπέζια που ρωτάνε πότε θα κάνετε παιδιά. Αυτοί είναι οι βουλευτές μας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όλος ο κόσμος το λέει, τις δημοσκοπήσεις δεν τις έχεις δει ?ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:10Ενώ οι βουλευτίνες μας που μιλάνε στο χαλαρό για δολοφόνους ΜΕΣΑ στη βουλή και δεκάδες άλλους πλήρους θεσμικότητας χαρακτηρισμούς, δεν είναι θηλυκά σούργελα.Fata_Morgana έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:02 Ζωντόβολο απ τα λίγα. Σαν κάτι μπαρμπάδες στα οικογενειακά Πασχαλιάτικα τραπέζια που ρωτάνε πότε θα κάνετε παιδιά. Αυτοί είναι οι βουλευτές μας.
Δεν βρέχει, σας φτύνουν και σας χέζουν τα περιστέρια ρε καημένα δεξιά ταγάρια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 272 Απαντήσεις
- 4655 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-