και αλλα τοσα να περιμενεις, παλι δεν θα το αποδειξεις, γιατι δεν ισχυει.seismic1 έγραψε: 07 Μαρ 2025, 14:28Περίμενα τόσα χρόνια για
1. Να αποδείξω ότι είμαι επιστήμονας αφού κάνω δυναμική προσομοίωση και αριθμητική διερεύνηση κτιρίων.
2. Ότι είσαστε μαλάκες και εγώ σωστός αφού η πατέντα μου κάνει 10 φορές ποιο γερά τα σπίτια στον σεισμό.
3. Με τρώει το χέρι μου αν δεν ρίξω φάπες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αν ήξερες να διαβάζεις θα καταλάβαινες τι λέει η προσομοίωσηΑσέβαστος έγραψε: 07 Μαρ 2025, 17:16και αλλα τοσα να περιμενεις, παλι δεν θα το αποδειξεις, γιατι δεν ισχυει.seismic1 έγραψε: 07 Μαρ 2025, 14:28Περίμενα τόσα χρόνια γιαΑσέβαστος έγραψε: 07 Μαρ 2025, 09:00
εισαι εθισμενος στη σφαλιαρα, και αμα δε φας τις φαπες σου για καναδυο μερες εχεις στερητικα;
1. Να αποδείξω ότι είμαι επιστήμονας αφού κάνω δυναμική προσομοίωση και αριθμητική διερεύνηση κτιρίων.
2. Ότι είσαστε μαλάκες και εγώ σωστός αφού η πατέντα μου κάνει 10 φορές ποιο γερά τα σπίτια στον σεισμό.
και θα ήξερες τι είναι προσομοίωση τούβλο.
seismic1 έγραψε: 06 Μαρ 2025, 20:04 Νέα δεδομένα προσομοίωσης από το αρχείο simulated_tohoku_acceleration.txt
Η βιβλιοθήκη openseespy δεν είναι εγκατεστημένη. Εγκαθιστώ τώρα...
Collecting openseespy
Downloading openseespy-3.7.1.2-py3-none-any.whl.metadata (2.3 kB)
Collecting openseespylinux>=3.7.1.2 (from openseespy)
Downloading openseespylinux-3.7.1.2-py3-none-any.whl.metadata (1.2 kB)
Downloading openseespy-3.7.1.2-py3-none-any.whl (5.3 kB)
Downloading openseespylinux-3.7.1.2-py3-none-any.whl (58.1 MB)
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 58.1/58.1 MB 7.2 MB/s eta 0:00:00
Installing collected packages: openseespylinux, openseespy
Successfully installed openseespy-3.7.1.2 openseespylinux-3.7.1.2
Το OpenSeesPy φορτώθηκε σωστά!
Όριο μετατόπισης: 0.18 m
Όριο τέμνουσας βάσης: 36000000.0 N
Όριο θλιπτικής δύναμης: 359999999.99999994 N
Η μέγιστη επιτάχυνση από τα σεισμικά δεδομένα είναι: 20.46179405 m/s²
Η ανάλυση ρυθμίστηκε σωστά!
Η δομή δεν αστόχησε κατά τη διάρκεια της ανάλυσης.
![]()
εσυ παντως σιγουρα δεν ξερεις, και δεν καταλαβαινεις γρι απο οσα ποσταρεις, το τσατγτπ στα βγαζει, και τα κοιτας οπως κοιταζει η αγελαδα το τραινο.seismic1 έγραψε: 07 Μαρ 2025, 17:18αν ήξερες να διαβάζεις θα καταλάβαινες τι λέει η προσομοίωσηΑσέβαστος έγραψε: 07 Μαρ 2025, 17:16και αλλα τοσα να περιμενεις, παλι δεν θα το αποδειξεις, γιατι δεν ισχυει.seismic1 έγραψε: 07 Μαρ 2025, 14:28 Περίμενα τόσα χρόνια για
δω δεν ξερεις τι ειναι πακτωση, και ποσες μοιρες εχει ο κυκλος, η προσομοιωση σε μαρανε.
Ναι ρε βλάκα το τσατγτπ μου τα βγάζει Έχει και διεθνή πατένταΑσέβαστος έγραψε: 07 Μαρ 2025, 17:29εσυ παντως σιγουρα δεν ξερεις, και δεν καταλαβαινεις γρι απο οσα ποσταρεις, το τσατγτπ στα βγαζει, και τα κοιτας οπως κοιταζει η αγελαδα το τραινο.
δω δεν ξερεις τι ειναι πακτωση, και ποσες μοιρες εχει ο κυκλος, η προσομοιωση σε μαρανε.
Και το τσαγατοπαιδι εγώ το μαθαίνω.
Το έχετε γεμίσει με μαλακίες και με δυσκολεύει πολύ μέχρι να καταλάβει.
Θες να πεις, ότι δεν σου βγάζει τα αποτελέσματα που θέλεις, και του πρηζεις τον πούτσο, αυτιστικά , μέχρι να στα βγάλει.seismic1 έγραψε: 07 Μαρ 2025, 20:22Ναι ρε βλάκα το τσατγτπ μου τα βγάζει Έχει και διεθνή πατένταΑσέβαστος έγραψε: 07 Μαρ 2025, 17:29εσυ παντως σιγουρα δεν ξερεις, και δεν καταλαβαινεις γρι απο οσα ποσταρεις, το τσατγτπ στα βγαζει, και τα κοιτας οπως κοιταζει η αγελαδα το τραινο.seismic1 έγραψε: 07 Μαρ 2025, 17:18 αν ήξερες να διαβάζεις θα καταλάβαινες τι λέει η προσομοίωση
δω δεν ξερεις τι ειναι πακτωση, και ποσες μοιρες εχει ο κυκλος, η προσομοιωση σε μαρανε.![]()
Το έχετε γεμίσει με μαλακίες και με δυσκολεύει πολύ μέχρι να καταλάβει.![]()
Αλλάζεις τα νούμερα, αλλάζεις τις συνθήκες και τα δεδομένα, μέχρι να σε βαρεθεί, και να σου δώσει τις απαντήσεις που θες για να γλιτώσει από σένα.
1640 φορές μεγαλύτερη αντοχή στην αδράνεια έχει το δικό μου από το συμβατικό βρε μαλάκα τι άλλο να σου πω.Ασέβαστος έγραψε: 07 Μαρ 2025, 21:11Θες να πεις, ότι δεν σου βγάζει τα αποτελέσματα που θέλεις, και του πρηζεις τον πούτσο, αυτιστικά , μέχρι να στα βγάλει.seismic1 έγραψε: 07 Μαρ 2025, 20:22Ναι ρε βλάκα το τσατγτπ μου τα βγάζει Έχει και διεθνή πατένταΑσέβαστος έγραψε: 07 Μαρ 2025, 17:29
εσυ παντως σιγουρα δεν ξερεις, και δεν καταλαβαινεις γρι απο οσα ποσταρεις, το τσατγτπ στα βγαζει, και τα κοιτας οπως κοιταζει η αγελαδα το τραινο.
δω δεν ξερεις τι ειναι πακτωση, και ποσες μοιρες εχει ο κυκλος, η προσομοιωση σε μαρανε.![]()
Το έχετε γεμίσει με μαλακίες και με δυσκολεύει πολύ μέχρι να καταλάβει.![]()
Αλλάζεις τα νούμερα, αλλάζεις τις συνθήκες και τα δεδομένα, μέχρι να σε βαρεθεί, και να σου δώσει τις απαντήσεις που θες για να γλιτώσει από σένα.
Από τα αποτελέσματα της προσομοίωσης, η συμβατική κατασκευή αστόχησε σε πλάγια δύναμη 110,000 N, που αντιστοιχεί σε ~11.21 τόνους. Η αστοχία συνέβη λόγω υπέρβασης της μέγιστης επιτρεπτής μετατόπισης (0.1926 m > 0.18 m).
Σύγκριση με την Καινοτόμο Κατασκευή
Συμβατική Κατασκευή:
Αστοχία σε 11.21 τόνους πλάγια δύναμη.
Όριο μετατόπισης: 0.18 m (1% του ύψους).
Καινοτόμος Κατασκευή:
Αστοχία σε ~18,348.6 τόνους πλάγια δύναμη.
Όριο μετατόπισης: 0.45 m (2.5% του ύψους).
Συμπεράσματα
Η καινοτόμος κατασκευή είναι πολύ πιο ανθεκτική από τη συμβατική, καθώς αντέχει σχεδόν 1,640 φορές μεγαλύτερη πλάγια δύναμη (18,348.6 τόνοι vs. 11.21 τόνοι).
Η συμβατική κατασκευή αστοχεί γρήγορα λόγω των χαμηλότερων ορίων μετατόπισης και αντοχής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 08 Μαρ 2025, 07:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Bill Hicks
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Συμβατό φρεάτιο ( όχι τοίχωμα ) Ύψος 18 μέτρα Εξωτερικές 4 πλευρές 10 μέτρα έκαστη. Πάχος τοιχώματος 0,60 μέτρα Πλάκες 6 ανά 3 μέτρα + Βάση. Διατομή πλάκας 0,3 μέτρα. Κυβικά ορόφου πλάκας και τοιχωμάτων 91m3 Κυβικά 6 ορόφων 545,5 m3 Βάση κοιτόστρωση 50m3 Σύνολον κυβικών μέτρων 595,472m3 Μάζα κατασκευής 1488,68 τόνους Διατμητικός οπλισμός τοιχωμάτων Διπλός Κάναβος ( μέσα-έξω) Φ12/10cm Οπλισμός πλακών Διπλός Κάναβος ( καρέ ) πάνω κάτω Φ20/10cm Χάλυβας S500 Σκυρόδεμα 50/60 Τέμνουσα βάσης 10% της αντοχής σκυροδέματος. Μέγιστη επιτρεπτή μετατόπιση 1% του ύψους. Σε συμβατικές κατασκευές, μόνο ένα μέρος της διατομής του σκυροδέματος συμμετέχει στην αντοχή (συνήθως 30%) Το 30% του 120500 τόνων της αντοχής της διατομής είναι 3615τόνοι. Οπότε Μέγιστη θλιπτική δύναμη 3615 τόνοι. Μέγιστη εφελκυστική δύναμη χάλυβα S500 για όλα τα τοιχώματα 403 τόνοι. Αν υποθέσουμε ότι οι μισοί χάλυβες παραλαμβάνουν έλξη στην ροπή, Χ τον μοχλοβραχίονα του πλάτος των 10 μέτρων τότε 403/2Χ10= 2015 τόνοι Οπότε μέγιστη εφελκυστική δύναμη για συμβατική κατασκευή 2015 τόνους. Καινοτόμο φρεάτιο ίδιο με το συμβατό σε οπλισμό σκυρόδεμα οπλισμό διαστάσεις και μάζα. Πρόσθετα υλικά και προδιαγραφές στο καινοτόμο φρεάτιο. Τένοντες 4 τένοντες στις γωνίες του φρεατίου + 3 ενδιάμεσοι τένοντες ανά μοιρασμένες αποστάσεις σε κάθε πλευρά του φρεατίου Σύνολο τενόντων 16 Διατομή τένοντα Φ70mm Αντοχή κάθε ενός τένοντα σε έλξη 480 τόνους Σύνολον ελκτικής δύναμης τενόντων 480Χ16=7680 τόνοι Διατομή σκυροδέματος τοιχώματος 30,56m2 με αντοχή σε θλίψη με συντελεστή 1.5 = 120500 τόνους Ελαστικό μέτρο των τενόντων? (βάλε εσύ) Προένταση 300 τόνοι ανά τένοντα σύνολον 300Χ16=4800 τόνοι 16 τένοντες. Φόρτιση 10 kN ανά βήμα στον κόμβο της ανώτατης στάθμης. Μέγιστη επιτρεπτή μετατόπιση 2,5% του ύψους λόγο πάκτωση δώματος - εδάφους η οποία θεωρείται ελαστική διότι επαναφέρει την κατασκευή στην αρχική της θέση ακόμα και μετά από ανελαστικές μετατοπίσεις. Πάκτωση στο έδαφος 100% Τέμνουσα βάσης 14% της αντοχής σκυροδέματος. Μέγιστη εφελκυστική δύναμη χάλυβα S500 για όλα τα τοιχώματα 403 τόνοι + 7680 τόνοι η δύναμη των τενόντων = 8083 τόνοι. Αν υποθέσουμε ότι οι μισοί τένοντες παραλαμβάνουν έλξη στην ροπή, Χ τον μοχλοβραχίονα του πλάτος των 10 μέτρων = 10Χ4042=40414 τόνοι. Οπότε μέγιστη εφελκυστική δύναμη 40414 τόνοι.
Η αστοχία συνέβη σε πλάγια δύναμη: 180000.0 N 18.348,6 τόνους.

Συμβατή κατασκευή τώρα
Η αστοχία συνέβη σε πλάγια δύναμη: 110000.0 N (~11.21 τόνοι)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 08 Μαρ 2025, 07:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ποσες φορες πειραξες τα δεδομενα που του δινεις μεχρι να το βγαλει αυτο, μια που στην αρχη σου εξηγησε ευγενικα οτι γραφεις μαλακιες;
ε στο τελος σου εβγαλε οτι θες, να γλυτωσει απο σενα.
Εγώ βάζω τα δεδομένα Η τεχνητή νοημοσύνη τα ενσωματώνει στον κώδικα και Το OpenSeesPy εκτελεί την προσομοίωση του κώδικα σε δυναμική ανάλυση. Το αληθές της προσομοίωσης 70 με 95% Ότι βάζεις παίρνεις.
Και οι δύο κώδικες υπάρχουν. Αν έχετε αμφιβολία για τα δεδομένα που έβαλα να μου πείτε να το συζητήσουμε. Την αλήθεια ψάχνω και εγώ.
Όλα είναι μια προσέγγιση των δεδομένων που βάζεις επί της % τα οποία όμως υπάρχουν στους Ευρωκώδικες δεν είναι τυχαία, και δεν τα βάζω από το μυαλό μου. Συμβουλεύτηκα τους Ευρωκώδικες για τα όρια αστοχίας.
- Bill Hicks
seismic1 έγραψε: 08 Μαρ 2025, 07:40BULLSHIT IN
Συμβατό φρεάτιο ( όχι τοίχωμα ) Ύψος 18 μέτρα Εξωτερικές 4 πλευρές 10 μέτρα έκαστη. Πάχος τοιχώματος 0,60 μέτρα Πλάκες 6 ανά 3 μέτρα + Βάση. Διατομή πλάκας 0,3 μέτρα. Κυβικά ορόφου πλάκας και τοιχωμάτων 91m3 Κυβικά 6 ορόφων 545,5 m3 Βάση κοιτόστρωση 50m3 Σύνολον κυβικών μέτρων 595,472m3 Μάζα κατασκευής 1488,68 τόνους Διατμητικός οπλισμός τοιχωμάτων Διπλός Κάναβος ( μέσα-έξω) Φ12/10cm Οπλισμός πλακών Διπλός Κάναβος ( καρέ ) πάνω κάτω Φ20/10cm Χάλυβας S500 Σκυρόδεμα 50/60 Τέμνουσα βάσης 10% της αντοχής σκυροδέματος. Μέγιστη επιτρεπτή μετατόπιση 1% του ύψους. Σε συμβατικές κατασκευές, μόνο ένα μέρος της διατομής του σκυροδέματος συμμετέχει στην αντοχή (συνήθως 30%) Το 30% του 120500 τόνων της αντοχής της διατομής είναι 3615τόνοι. Οπότε Μέγιστη θλιπτική δύναμη 3615 τόνοι. Μέγιστη εφελκυστική δύναμη χάλυβα S500 για όλα τα τοιχώματα 403 τόνοι. Αν υποθέσουμε ότι οι μισοί χάλυβες παραλαμβάνουν έλξη στην ροπή, Χ τον μοχλοβραχίονα του πλάτος των 10 μέτρων τότε 403/2Χ10= 2015 τόνοι Οπότε μέγιστη εφελκυστική δύναμη για συμβατική κατασκευή 2015 τόνους. Καινοτόμο φρεάτιο ίδιο με το συμβατό σε οπλισμό σκυρόδεμα οπλισμό διαστάσεις και μάζα. Πρόσθετα υλικά και προδιαγραφές στο καινοτόμο φρεάτιο. Τένοντες 4 τένοντες στις γωνίες του φρεατίου + 3 ενδιάμεσοι τένοντες ανά μοιρασμένες αποστάσεις σε κάθε πλευρά του φρεατίου Σύνολο τενόντων 16 Διατομή τένοντα Φ70mm Αντοχή κάθε ενός τένοντα σε έλξη 480 τόνους Σύνολον ελκτικής δύναμης τενόντων 480Χ16=7680 τόνοι Διατομή σκυροδέματος τοιχώματος 30,56m2 με αντοχή σε θλίψη με συντελεστή 1.5 = 120500 τόνους Ελαστικό μέτρο των τενόντων? (βάλε εσύ) Προένταση 300 τόνοι ανά τένοντα σύνολον 300Χ16=4800 τόνοι 16 τένοντες. Φόρτιση 10 kN ανά βήμα στον κόμβο της ανώτατης στάθμης. Μέγιστη επιτρεπτή μετατόπιση 2,5% του ύψους λόγο πάκτωση δώματος - εδάφους η οποία θεωρείται ελαστική διότι επαναφέρει την κατασκευή στην αρχική της θέση ακόμα και μετά από ανελαστικές μετατοπίσεις. Πάκτωση στο έδαφος 100% Τέμνουσα βάσης 14% της αντοχής σκυροδέματος. Μέγιστη εφελκυστική δύναμη χάλυβα S500 για όλα τα τοιχώματα 403 τόνοι + 7680 τόνοι η δύναμη των τενόντων = 8083 τόνοι. Αν υποθέσουμε ότι οι μισοί τένοντες παραλαμβάνουν έλξη στην ροπή, Χ τον μοχλοβραχίονα του πλάτος των 10 μέτρων = 10Χ4042=40414 τόνοι. Οπότε μέγιστη εφελκυστική δύναμη 40414 τόνοι.BULLSHIT OUT
Αστοχία λόγω μετατόπισης: 0.4991351351351353 m > 0.45 m
Η αστοχία συνέβη σε πλάγια δύναμη: 180000.0 N 18.348,6 18,35 τόνους.
Συμβατή κατασκευή τώρα
Αστοχία λόγω μετατόπισης: 0.1926486486486487 m > 0.18 m
Η αστοχία συνέβη σε πλάγια δύναμη: 110000.0 N (~11.21 τόνοι)
αφού είσαι άσχετος, ρε μαλάκα, τι παιδεύεσαι τζάμπα;
πέρα από τις πίπες στο ΒΙ και την λάθος μετατροπή δύναμης στο ΒΟ, κανένα δεν αστόχησε στην παπαροανάλυση. κανονικό και σκυλόσπιτο έχουν μηδέν θλιπτική δύναμη και μηδέν τέμνουσα βάσης (προφανώς έχει λάθος, αλλά πού να πάρεις χαμπάρι
και τα δύο έχουν περίπου 0.19μ μετατόπιση στα 110kN (μην σε πω το σκυλόσπιτο έχει λίγο παραπάνω) και το κανονικό δεν θα ξεπερνούσε τα 0.5μ στα 180kN (όσο έχει το σκυλόσπιτο) αν το συνέχιζες. δηλαδή ούτε πιο δύσκαμπτο δεν μπόρεσες να δείξεις ότι είναι το σκυλόσπιτο, παρ'όλες τις πίπες σου.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- taxalata xalasa
μην τον αποπαίρνετε τον έρμο...
τούχει λασκάρει η βίδα απ'το μυαλό και θέλει να την βάλει στο σκυλόσπιτο... στο μυαλό δεν ξαναγυρνά...
τούχει λασκάρει η βίδα απ'το μυαλό και θέλει να την βάλει στο σκυλόσπιτο... στο μυαλό δεν ξαναγυρνά...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ο κωδικας της python ομως χρησιμοποιεί διαφορετικό μεταγλωττιστή από τον ευροκωδικο.seismic1 έγραψε: 08 Μαρ 2025, 08:03Εγώ βάζω τα δεδομένα Η τεχνητή νοημοσύνη τα ενσωματώνει στον κώδικα και Το OpenSeesPy εκτελεί την προσομοίωση του κώδικα σε δυναμική ανάλυση. Το αληθές της προσομοίωσης 70 με 95% Ότι βάζεις παίρνεις.
Και οι δύο κώδικες υπάρχουν. Αν έχετε αμφιβολία για τα δεδομένα που έβαλα να μου πείτε να το συζητήσουμε. Την αλήθεια ψάχνω και εγώ.
Όλα είναι μια προσέγγιση των δεδομένων που βάζεις επί της % τα οποία όμως υπάρχουν στους Ευρωκώδικες δεν είναι τυχαία, και δεν τα βάζω από το μυαλό μου. Συμβουλεύτηκα τους Ευρωκώδικες για τα όρια αστοχίας.
Ρωτώ την τεχνητή νοημοσύνη για τους κανονισμούς του Ευρωκώδικα και όχι μόνο πριν συντάξω τα δεδομένα.nick έγραψε: 08 Μαρ 2025, 10:19Ο κωδικας της python ομως χρησιμοποιεί διαφορετικό μεταγλωττιστή από τον ευροκωδικο.seismic1 έγραψε: 08 Μαρ 2025, 08:03Εγώ βάζω τα δεδομένα Η τεχνητή νοημοσύνη τα ενσωματώνει στον κώδικα και Το OpenSeesPy εκτελεί την προσομοίωση του κώδικα σε δυναμική ανάλυση. Το αληθές της προσομοίωσης 70 με 95% Ότι βάζεις παίρνεις.Ασέβαστος έγραψε: 08 Μαρ 2025, 07:58
ποσες φορες πειραξες τα δεδομενα που του δινεις μεχρι να το βγαλει αυτο, μια που στην αρχη σου εξηγησε ευγενικα οτι γραφεις μαλακιες;
ε στο τελος σου εβγαλε οτι θες, να γλυτωσει απο σενα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση