!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Μέρκελ της Ελλάδας.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Η Μέρκελ της Ελλάδας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Τί να σου πω...εδώ ζουμε άλλα κι άλλα σε αυτόν τον ντουνιά :102:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Saturn έγραψε: 06 Μαρ 2025, 20:37
Γαληνός έγραψε: 06 Μαρ 2025, 19:38
Niki
Τόσες συζητήσεις μέσα στο φόρουμ για τα Τέμπη και δεν είχα μάθει ότι δύο φορές επί ΝΔ πιάστηκε τρένο με μη δηλωμένα βαγόνια προ τους ατυχήματος τυχαία πάλι από σύγκρουση.
Δεν ήξερα ότι καταδικάστηκε μέλος της ΝΔ για λαθρεμπόριο στους σιδηροδρόμους.
Δεν ήξερα ότι ο Χατζηδάκης είπε στην Βουλή ότι θα κυνηγήσει το λαθρεμπόριο που γίνεται διαπιστωμένα στους σιδηροδρόμους.

Αυτά όλα πριν τα Τεμπη.

Σήμερα τα έμαθα από την ομιλία της Ζωής.

Πολλά έμαθα σήμερα.
Τα έχουμε γράψει
Αλλά στους τόνους δεξιάς, ατοφιας Μητσοτακικης προπαγάνδας, χάνονται .

Υγ. Έχει αυστηρή εθνική πολιτική και μιλά για σύνορα. Όχι ανοικτά, αλλά εθνικά . Και έλεγχο ροωων (προεκλογικά που την είχα ακούσει στο κανάλι της)

Λοιπόν, έτσι όπως βλέπω μαζεμένο εδώ το παρεάκι, άμα η Ζωίτσα υπογράψει ρήτρα για μεταναστευτικό και γουόκια, λέω να αρχίσω να το σκέφτομαι.
Και λέω να φέρω κι εγώ κάτι κοπέλια γνωστά από τα Σφακιά-μωρέ και κάτι άλλους από κάπου αλλού, να το κάψουμε κυρ Στέφανε

:003:
Τί ρήτρα να υπογράψει για γουόκια δηλαδή; Να υποστηρίζει γουοκ θέσεις με ποσόστοση; :D

(Αυτόν τον έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ απ' το προσκήνιο τώρα που προσπαθεί να ψαρέψει ψήφους απο το γενικό σύνολο, όπου η πλειοψηφία είναι συντηρητική. Θα τον ξαναεμφανίσει όταν δεν θα υπάρχει επικοινωνιακά λόγος να τον αποκρύπτει. Όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στα μνημόνια, όπου απέκρυπτε στις θέσεις του σε θέματα όπως τα εθνικά και το μεταναστευτικό και τα γουοκ και μετά που βγήκε κυβέρνηση, άνοιξε τα σύνορα, έφερε σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλους και την συμφωνία των Πρεσπών, γράφοντας τους συντηρητικούς και τους εθνικοπατριώτες που τον ψήφισαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Το '19 μπορεί να έχασε την κυβέρνηση, αλλά η δουλειά σε αυτά τα θέματα έχει γίνει).
Άβαταρ μέλους
Saturn

Ναι, τα είδα εχθές που τα έγραφες με τον Μπιμπίλα

Πάντως Γκολντεν, το έχω ξαναπεί, άμα είναι να το πιούμε το πικρό ποτήρι στη χώρα γενικότερα, κάνε κει πέρα τίποτα κονέ , τίποτα μαγειρέματα, τίποτα ποσοστόσεις, να παίξει φανταστική συνεργασία Ζωίτσας-Ηλία, να φαίνονται οι Σέρβοι μπροστά μας αρνάκια :003:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Saturn έγραψε: 07 Μαρ 2025, 13:25 Ναι, τα είδα εχθές που τα έγραφες με τον Μπιμπίλα

Πάντως Γκολντεν, το έχω ξαναπεί, άμα είναι να το πιούμε το πικρό ποτήρι στη χώρα γενικότερα, κάνε κει πέρα τίποτα κονέ , τίποτα μαγειρέματα, τίποτα ποσοστόσεις, να παίξει φανταστική συνεργασία Ζωίτσας-Ηλία, να φαίνονται οι Σέρβοι μπροστά μας αρνάκια :003:
Δεν πρόκειται να παίξει τέτοιο σενάριο, ξέχνα το. Δεν ξέρω που έχεις μείνει :D , αλλά την επομένη των εκλογών του '23, η Ζωή στην εκπομπή του Ευαγγελάτου είχε δηλώσει και μάλιστα με αυστηρό ύφος, όταν αν οι Σπαρτιάτες "είναι του Κασιδιάρη", "θα το ερευνήσει" αν "σχετίζονται με την "εγκληματική οργάνωση" και άλλα τέτοια.

Δεν ξέρω πως νοιώθουν όσοι απο τον χώρο την ψήφισαν στις πρώτες εκλογές του '23. :roll:
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Εδώ που τα λέμε η Μέρκελ ήταν σε δεξιό κόμμα :D
Άβαταρ μέλους
Saturn

Golden Age έγραψε: 07 Μαρ 2025, 13:35
Saturn έγραψε: 07 Μαρ 2025, 13:25 Ναι, τα είδα εχθές που τα έγραφες με τον Μπιμπίλα

Δεν πρόκειται να παίξει τέτοιο σενάριο, ξέχνα το. Δεν ξέρω που έχεις μείνει :D , αλλά την επομένη των εκλογών του '23, η Ζωή στην εκπομπή του Ευαγγελάτου είχε δηλώσει και μάλιστα με αυστηρό ύφος, όταν αν οι Σπαρτιάτες "είναι του Κασιδιάρη", "θα το ερευνήσει" αν "σχετίζονται με την "εγκληματική οργάνωση" και άλλα τέτοια.

Δεν ξέρω πως νοιώθουν όσοι απο τον χώρο την ψήφισαν στις πρώτες εκλογές του '23. :roll:
Εγώ τελείως διαισθητικά σου λέω, το ζευγαράκι αυτό στις ημέρες μας, θα έκανε πάταγο! :g094: :003:
Άβαταρ μέλους
Saturn

Γυφτάκι έγραψε: 07 Μαρ 2025, 13:37 Εδώ που τα λέμε η Μέρκελ ήταν σε δεξιό κόμμα :D
κάτσε τώρα εσύ ξενέρωτε, σπρώχνω προξενιό λουκούμι
Γυφτάκι

Saturn έγραψε: 07 Μαρ 2025, 13:41
Γυφτάκι έγραψε: 07 Μαρ 2025, 13:37 Εδώ που τα λέμε η Μέρκελ ήταν σε δεξιό κόμμα :D
κάτσε τώρα εσύ ξενέρωτε, σπρώχνω προξενιό λουκούμι

Ααα, δεν ξέρω γώ απ΄αυτά .. Κασιδιάρης -Ζωή;
Άβαταρ μέλους
Saturn

Βάλε λίγη φαντασία στη ζωή σου... :011:

Spoiler
Γυφτάκι

Saturn έγραψε: 07 Μαρ 2025, 13:52 Βάλε λίγη φαντασία στη ζωή σου... :011:

Spoiler

Καλά τα λέει το σκυλί :smt005: αλλά δεν βλέπω προξενιό :102:
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Golden Age έγραψε: 07 Μαρ 2025, 13:15 Θα τον ξαναεμφανίσει όταν δεν θα υπάρχει επικοινωνιακά λόγος να τον αποκρύπτει. Όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στα μνημόνια, όπου απέκρυπτε στις θέσεις του σε θέματα όπως τα εθνικά και το μεταναστευτικό και τα γουοκ και μετά που βγήκε κυβέρνηση, άνοιξε τα σύνορα, έφερε σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλους και την συμφωνία των Πρεσπών, γράφοντας τους συντηρητικούς και τους εθνικοπατριώτες που τον ψήφισαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Το '19 μπορεί να έχασε την κυβέρνηση, αλλά η δουλειά σε αυτά τα θέματα έχει γίνει).
Εσύ τώρα περιμένεις να βάλεις μυαλό στους χαζοδεξιούς που ονομάζεις "εθνικοπατριώτες"; :D
Oι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ήσαν πασίγνωστες χρόνια πριν και από τις εξαγγελίες του και από τις δράσεις του.
Αλλά πρέπει να ξεκινάς με την παραδοχή ότι η παραδοσιακή δεξιά στην Ελλάδα είναι ηλίθια ή στον κόσμο της Δεν μιλάω εδώ για έναν απλό άνθρωπο που μπορεί να έχει και τις δουλειές του και να μην παρακολουθεί την πολιτική αν και οι συριζαίοι ήταν πρώτοι πρώτοι σε καταλήψεις υπέρ μεταναστών και τα παρόμοια.
Μιλάω και για διανοούμενους ή μάλλον ψευδοδιανοούμενους.Θα σου πω ένα παράδειγμα : Γιανναράς.
Ο Γιανναράς λοιπόν πανηγύριζε όταν ανέλαβε ο Αλαβάνος τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή νόμιζε ότι είναι πατριώτης. :D
Από που το νόμιζε αυτό;από τις παρεμβάσεις του Αλαβάνου στο ευρωκοινοβούλιο που βομβάρδιζε με ερωτησεις υπέρ της Σερβίας με την οποία ήταν και ο Γιανναράς και διάφορα άλλα "αντινεοταξίτικα" θέματα.
Μόλις όμως ανέλαβε τον ΣΥΡΙΖΑ και έκανε το ντηλ με τους αναρχομπάχαλους να τους στηρίξει να καίνε ότι βρίσκουν,μαζί και ελληνικές σημαίες έπεσε από τα σύννεφα και έγραφε άρθρα τύπου "πικρή απογοήτευση". :lol: Ότι ο Αλαβάνος τα έκανε αυτά στο ευρωκοινοβούλιο επειδή μια ζωή ήταν άνθρωπος της Μόσχας και όχι πατριώτης δεν του πέρασε από το μυαλό.Παρ όλα αυτά στήριξε και τον Τσίπρα γιατί όπως έγραφε όρθωσε ανάστημα στους Γερμανούς.Αλλά μετά τις Πρέσπες απογοητεύθηκε πάλι.
Άλλη περίπτωση Φαήλος.Αυτός πίεζε να πάρει ο Σαμαράς τον ...Κοτζιά :lol: επειδή τον είχε εντυπωσιάσει η αντιτουρκική στάση του τελευταίου.Ότι είχε και έχει αυτή τη στάση για να τινάξει στον αέρα τη ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ ούτε αυτού του πέρασε από το μυαλό.Και αυτός δήλωνε μετανιωμένος όταν ο Κοτζιάς έφερε τις Πρέσπες.
Έχει χαθεί το μέτρημα από τους χαζοδεξιούς που τσιμπάνε στα δολώματα της αριστεράς,ούτε παρακολουθούν διεθνή γεγονότα ούτε που τους νοιάζει.Βγες και πες σε κάποιον ότι η Ζωή υποστήριζε τη χούντα Μαδούρο στη Βενεζουέλα,θα σε ρωτήσει με απορία και εμένα τι με νοιάζει;αρκεί που φωνάζει για τα "παιδιά στα Τέμπη".
Οπότε τι ψάχνεις εσύ τώρα;άσε τους τρελούς στην τρέλα τους.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Μια χαρά τα λέει πάντως για τον μακαρίτη τον Γιανναρά ας πούμε, ο Πατ, συμφωνώ
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Μαρ 2025, 16:35 Έχει και Έλενα βουλευτή, 55 χρόνων, πολύ γυναικάρα, την έκανα και φιλη. :romance-hearteyes: :g094:

Α εσύ είσαι υπερβολικά μερακλής δικέ μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

sys3x έγραψε: 07 Μαρ 2025, 14:28
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Μαρ 2025, 16:35 Έχει και Έλενα βουλευτή, 55 χρόνων, πολύ γυναικάρα, την έκανα και φιλη. :romance-hearteyes: :g094:

Α εσύ είσαι υπερβολικά μερακλής δικέ μου.
Μου αρέσουν οι σοφιστικέ, όχι οι τσόντες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ρε μλκ ακομη εδω εισαι,η Ευη μονη εμεινε :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”