!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είστε υπέρ της κατάργησης της μονιμότητας στο Δημόσιο?
- Frappezitis
Re: Είστε υπέρ της κατάργησης της μονιμότητας στο Δημόσιο?
Δημόσιοι υπάλληλοι τρέχτε να γραφτείτε στις τοπικές νδουλες, αλλιώς ο Κυργακος σας περιμένει στη γωνία. .
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Ξεκινάμε
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Εμπεδοκλής
Σχετικό είναι αυτό. Ας πούμε αστυνομικός, φρουρός βουλευτή, vs φιλόλογος σε ΕΠΑΛ. Ποιο είναι πιο επικίνδυνο;Ερμής έγραψε: 06 Μαρ 2025, 19:11Αυτό το ξέρει κάποιος πριν μπει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Μαρ 2025, 17:05Δεν είναι έτερον εκάτερον. Σήμερα για να γίνεις μόνιμος σε σχολείο πρέπει να έχεις κάνει καμιά δεκαπενταριά χρόνια αναπληρωτής/τρια. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει 8 μήνες εργασίας, 4 ταμείο ανεργίας, με μισθό ούτε στο χιλιάρικο και να πρέπει τα πρώτα χρόνια να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι και με ενοίκια που έχουν χτυπήσει κόκκινο. Ε, αν κάποιος υπήρξε διατεθειμένος προκειμένου να δουλέψει και να μορφώσει τα παιδιά μου να κάνει όλα αυτά τα παραπάνω μπορώ να του συγχωρήσω για τα υπόλοιπα χρόνια της καριέρας του 4 μήνες διακοπές.
Εγώ, ας πούμε, δεν ήμουν διατεθειμένος να το κάνω και δεν το έκανα. Σιγά μην έτρεχα δεξιά και αριστερά για 900€ και με τον κάθε μαλάκα γονέα να μου πρήζει τα σκώτια!
Σε διαφορετική περίπτωση, κανείς ή ελάχιστοι θα θέλουν να υπηρετήσουν στη Δημόσια εκπαίδευση. Γιατί να ταλαιπωρηθείς χωρίς να έχεις στον ορίζοντα μια προοπτική αλλά να εξαρτάσαι από το κομματόσκυλο που δήθεν θα σε αξιολογήσει;
Αλλά πάνω κάτω τα ίδια τραβάνε και οι καραβάναδες.
Δυο μέτρα και δύο σταθμά.
Αν είναι να τα πούμε και για αυτούς.
Και για τους μπάτσους που έχουν τα ίδια με πολύ πιο επικίνδυνο του επαγγέλματος χωρίς τα οφέλη του δασκάλου
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απ' ό,τι διάβασα, η απόφαση αφορούσε σε παλιότερο περιστατικό. Το μόνο που βρήκα ήταν ένα σχετικό βίντεο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και με τούτα και μ' εκείνα, κλειστό και σήμερα το μετρό από τις 1Ο, όπως και τα περισσότερα μαγαζιά στους δρόμους του κέντρου.
Στις 12 έχουνε συγκέντρωση οι μαθητές και φοιτητές και το απόγευμα όλοι.
...Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί δεν γίνονται εκλογές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Κούλη για ΠΘ. Χάρη μας κάνει που μένει. Αν όχι αυτός, τότε ποιός ?ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2025, 09:46 Και με τούτα και μ' εκείνα, κλειστό και σήμερα το μετρό από τις 1Ο, όπως και τα περισσότερα μαγαζιά στους δρόμους του κέντρου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Τα έχω βαρεθεί αυτά τα νιανιανιά.Unique έγραψε: 07 Μαρ 2025, 09:56Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Κούλη για ΠΘ. Χάρη μας κάνει που μένει. Αν όχι αυτός, τότε ποιός ?ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2025, 09:46 Και με τούτα και μ' εκείνα, κλειστό και σήμερα το μετρό από τις 1Ο, όπως και τα περισσότερα μαγαζιά στους δρόμους του κέντρου.
Αν "βράζει ο λαός" γιατί να μην του δοθεί η ευκαιρία να επιλέξει πάλι αυτούς που προτιμά;
Έτσι, ως δικαίωση των αγώνων του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω ότι έχουμε φτάσει στο (ακραίο?) σημείο που να λέμε ότι δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε το λαό να κάνει τη σωστή κίνηση..ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2025, 10:02Τα έχω βαρεθεί αυτά τα νιανιανιά.Unique έγραψε: 07 Μαρ 2025, 09:56Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Κούλη για ΠΘ. Χάρη μας κάνει που μένει. Αν όχι αυτός, τότε ποιός ?ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2025, 09:46 Και με τούτα και μ' εκείνα, κλειστό και σήμερα το μετρό από τις 1Ο, όπως και τα περισσότερα μαγαζιά στους δρόμους του κέντρου.
Αν "βράζει ο λαός" γιατί να μην του δοθεί η ευκαιρία να επιλέξει πάλι αυτούς που προτιμά;
50% δεν τους ενδιαφέρει και απο το υπόλοιπο 50% οι μισοί είναι πίνγκ-πονγκ απο δεξιά σε αριστερά ανάλογα με αυτόν που θα τους χαιδέψει περισσότερο τα αυτιά και τους δώσει χαρτζιλίκι 100€ για να βγάλουν τον σκασμό..
Ειλικρινά δε βλέπω λύση
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Μα ακόμη και όσοι αγωνιστές παίρνουν τα χαρτζηλίκια δεν σταματάνε να τσιρίζουν. Αυτό είναι καρατσεκαρισμένο.Unique έγραψε: 07 Μαρ 2025, 10:08Νομίζω ότι έχουμε φτάσει στο (ακραίο?) σημείο που να λέμε ότι δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε το λαό να κάνει τη σωστή κίνηση..ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2025, 10:02Τα έχω βαρεθεί αυτά τα νιανιανιά.Unique έγραψε: 07 Μαρ 2025, 09:56
Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Κούλη για ΠΘ. Χάρη μας κάνει που μένει. Αν όχι αυτός, τότε ποιός ?
50% δεν τους ενδιαφέρει και απο το υπόλοιπο 50% οι μισοί είναι πίνγκ-πονγκ απο δεξιά σε αριστερά ανάλογα με αυτόν που θα τους χαιδέψει περισσότερο τα αυτιά και τους δώσει χαρτζιλίκι 100€ για να βγάλουν τον σκασμό..
Ειλικρινά δε βλέπω λύση
...Ή θεωρείς ότι στο πλαίσιο του περήφανου αγώνα θα τα αρνηθούν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσυ το πας σε φάση βύσμα vs οχι βύσμα. Δε πάει έτσι όμως, μιλάμε για τον κανόναΕμπεδοκλής έγραψε: 07 Μαρ 2025, 09:22Σχετικό είναι αυτό. Ας πούμε αστυνομικός, φρουρός βουλευτή, vs φιλόλογος σε ΕΠΑΛ. Ποιο είναι πιο επικίνδυνο;Ερμής έγραψε: 06 Μαρ 2025, 19:11Αυτό το ξέρει κάποιος πριν μπει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Μαρ 2025, 17:05
Δεν είναι έτερον εκάτερον. Σήμερα για να γίνεις μόνιμος σε σχολείο πρέπει να έχεις κάνει καμιά δεκαπενταριά χρόνια αναπληρωτής/τρια. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει 8 μήνες εργασίας, 4 ταμείο ανεργίας, με μισθό ούτε στο χιλιάρικο και να πρέπει τα πρώτα χρόνια να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι και με ενοίκια που έχουν χτυπήσει κόκκινο. Ε, αν κάποιος υπήρξε διατεθειμένος προκειμένου να δουλέψει και να μορφώσει τα παιδιά μου να κάνει όλα αυτά τα παραπάνω μπορώ να του συγχωρήσω για τα υπόλοιπα χρόνια της καριέρας του 4 μήνες διακοπές.
Εγώ, ας πούμε, δεν ήμουν διατεθειμένος να το κάνω και δεν το έκανα. Σιγά μην έτρεχα δεξιά και αριστερά για 900€ και με τον κάθε μαλάκα γονέα να μου πρήζει τα σκώτια!
Σε διαφορετική περίπτωση, κανείς ή ελάχιστοι θα θέλουν να υπηρετήσουν στη Δημόσια εκπαίδευση. Γιατί να ταλαιπωρηθείς χωρίς να έχεις στον ορίζοντα μια προοπτική αλλά να εξαρτάσαι από το κομματόσκυλο που δήθεν θα σε αξιολογήσει;
Και για τους μπάτσους που έχουν τα ίδια με πολύ πιο επικίνδυνο του επαγγέλματος χωρίς τα οφέλη του δασκάλου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι, είμαι υπέρ.
Υπό τη προϋπόθεση οτι θ' απολύονται και Δεξιοί νεοναζί και λοιπά λουλούδια.
Γιατί αυτούς συνήθως δε τους αγγίζουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και το "δεξιοί', "νεοναζί" και λοιποί προσδιορισμοί από πού θα προκύπτει;Kauldron έγραψε: 07 Μαρ 2025, 10:19 Ναι, είμαι υπέρ.
Από χειρομαντεία;
Ή από δημοψήφισμα που θα γίνεται στο πχόρουμ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Ρε συ, γύρω στους 15.000 αστυνομικούς φυλάνε VIP, ή στατικούς στόχους. Αν βάλεις κάτι υπηρεσίες διαβατηρίων, υπηρεσίες διερεύνησης κλπ, σιγά την επικινδυνότητα.Ερμής έγραψε: 07 Μαρ 2025, 10:18Εσυ το πας σε φάση βύσμα vs οχι βύσμα. Δε πάει έτσι όμως, μιλάμε για τον κανόναΕμπεδοκλής έγραψε: 07 Μαρ 2025, 09:22Σχετικό είναι αυτό. Ας πούμε αστυνομικός, φρουρός βουλευτή, vs φιλόλογος σε ΕΠΑΛ. Ποιο είναι πιο επικίνδυνο;Ερμής έγραψε: 06 Μαρ 2025, 19:11
Αυτό το ξέρει κάποιος πριν μπει.
Παραγματικά επικίδυνες είναι οι υπηρεσίες που κινούνται στο δρόμο, άμεση δράση, διας, τροχαία, άντε και ματ την ώρα που δεν κάθονται στην κλούβα. Που και από αυτές τι υπηρεσίες εξαρτάται που κινούνται. Όμοια και για τους καθηγητές. Άλλο καθηγητής σε γυμνάσιο της Γλυφάδας και άλλο σε γυμνάσιο του Μενιδίου...
Δε πάς να βγάλεις κανένα καινούργιο όρο σα τους πρωχοκάγκουρες?ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2025, 10:27Και το "δεξιοί', "νεοναζί" και λοιποί προσδιορισμοί από πού θα προκύπτει;Kauldron έγραψε: 07 Μαρ 2025, 10:19 Ναι, είμαι υπέρ.
Από χειρομαντεία;
Ή από δημοψήφισμα που θα γίνεται στο πχόρουμ;![]()
Πές συντηροκάγκουρα το Νονφορμι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur