George_V έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:30Αν θες να με πεις ρουφιανο πες με. Ουτως η αλλως γνωμη σου ειναι και δικαιουσαι να την εχεις.
Δε θα στη χαλασω εγω.
Εν τουτοις ομως ειναι μονο μια γνωμη. Η συλλογικη αποψη ειναι αυτη που μετραει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΡΑΝΚΕΝ SOS
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: ΚΡΑΝΚΕΝ SOS
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Διαφωνεις?Libre arbitre έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:31George_V έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:30Αν θες να με πεις ρουφιανο πες με. Ουτως η αλλως γνωμη σου ειναι και δικαιουσαι να την εχεις.
Δε θα στη χαλασω εγω.
Εν τουτοις ομως ειναι μονο μια γνωμη. Η συλλογικη αποψη ειναι αυτη που μετραει.![]()
Και εγω μπορει να λεω οτι εισαι οτιδηποτε ομως. Αλλα ειμαι μονο εγω.
Τωρα αν βρεθουν αλλοι 10-20-30 που λενε το ιδιο, ε οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Libre arbitre
Υπάρχουν τόσοι ρουφιάνοι;George_V έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:33Διαφωνεις?Libre arbitre έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:31George_V έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:30
Αν θες να με πεις ρουφιανο πες με. Ουτως η αλλως γνωμη σου ειναι και δικαιουσαι να την εχεις.
Δε θα στη χαλασω εγω.
Εν τουτοις ομως ειναι μονο μια γνωμη. Η συλλογικη αποψη ειναι αυτη που μετραει.![]()
Τωρα αν βρεθουν αλλοι 10-20-30 που λενε το ιδιο, ε οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Όχι, έχουν βγει με τις παρκετέζες και μαζεύουνε τα κομφετί
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- George_V
Το καρναβαλι τελειωσε προχτες. Εκτος και αν το συνεχιζουν εντος Βουλης.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Δεν ξερω. Εσυ φαινεται να εισαι ο ειδικος. πες μας.Libre arbitre έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:33Υπάρχουν τόσοι ρουφιάνοι;George_V έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:33Διαφωνεις?
- Libre arbitre
Ίσως και περισσότεροι τελικά.George_V έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:35Δεν ξερω. Εσυ φαινεται να εισαι ο ειδικος. πες μας.Libre arbitre έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:33Υπάρχουν τόσοι ρουφιάνοι;George_V έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:33
Διαφωνεις?
- George_V
Αν η συλλογικη αποψη λοιπον με θεωρει ρουφιανο τοτε ισως και να ειμαι.Libre arbitre έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:36Ίσως και περισσότεροι τελικά.
Με θεωρουν ρουφιανο ομως?
- Libre arbitre
Αν είναι ρουφιάνοι κι αυτοί όμως;George_V έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:41Αν η συλλογικη αποψη λοιπον με θεωρει ρουφιανο τοτε ισως και να ειμαι.
Με θεωρουν ρουφιανο ομως?
- George_V
Aυτο θα το ξερεις ηδη εσυ φανταζομαι.Libre arbitre έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:45Αν είναι ρουφιάνοι κι αυτοί όμως;George_V έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:41Αν η συλλογικη αποψη λοιπον με θεωρει ρουφιανο τοτε ισως και να ειμαι.
Με θεωρουν ρουφιανο ομως?![]()
- Libre arbitre
George_V έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:52Aυτο θα το ξερεις ηδη εσυ φανταζομαι.Libre arbitre έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:45Αν είναι ρουφιάνοι κι αυτοί όμως;George_V έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:41
Αν η συλλογικη αποψη λοιπον με θεωρει ρουφιανο τοτε ισως και να ειμαι.
Με θεωρουν ρουφιανο ομως?![]()
Πασιφάη έγραψε: 04 Μαρ 2025, 20:00 Από σήμερις θα είμαι φουλ ευγενικιά. Έτσι από περιέργεια. Να δω αν θα αλλάξει κάτι στις ορδές των ηλιθίων. Τέτοια ευγένεια, δεν θα έχετε ματασυναντήσει αγάπες μου. Υπόσχεση.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εσύ πώς θα το διαχειριζόσουν;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι τι φάση τώρα το ChatGPT, έκανε ακκάου στο φλώρουμ και τη λέει στον Τζώρτζη;
Ότι είναι ρουφιάνος επειδή αποκαλεί τον Otto φανατικό και στρατευμένο υπέρ της ΝΔ, άρα ντε φάκτο με compromised την αντικειμενικότητά του, κάτι με το οποίο συμφωνεί, φρονώ και ο ίδιος;
Επίσης είναι κάτι που ούτε ο ίδιος ο Otto όχι μόνο δεν το έχει αρνηθεί αλλά το θεωρεί και τιμητικό (καλά κάνει, δεν κρίνω αυτό εδώ).
Είναι δηλαδή ρουφιανιά να αποκαλείς τον ηλικιωμένο, ηλικιωμένο, το μάθαμε κι αυτό εδώ.
Ότι είναι ρουφιάνος επειδή αποκαλεί τον Otto φανατικό και στρατευμένο υπέρ της ΝΔ, άρα ντε φάκτο με compromised την αντικειμενικότητά του, κάτι με το οποίο συμφωνεί, φρονώ και ο ίδιος;
Επίσης είναι κάτι που ούτε ο ίδιος ο Otto όχι μόνο δεν το έχει αρνηθεί αλλά το θεωρεί και τιμητικό (καλά κάνει, δεν κρίνω αυτό εδώ).
Είναι δηλαδή ρουφιανιά να αποκαλείς τον ηλικιωμένο, ηλικιωμένο, το μάθαμε κι αυτό εδώ.