Εδώ άλλοι ψηλωνουν με μοναδικό ''χάρισμα'' μια μάντρα. Να αιτηθείς.Saturn έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:42Πασιφάη έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:36Τσομπί, τσομπά κετελαπόνγκο. Ντύθηκε θηλυκή αρκούδα και πήγε στα όρη, στ'αγρια βουνά και απο κει, μετράει κουκίδες.Saturn έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:30
ούτε εγώ είχα καταλάβει αυτό με την αρκούδα αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω γιατί θα με κορόιδευε πάλι ο εναον![]()
Εναον, μην κοροϊδεύεις την Σουβλάρα.
Μα δεν ξέρεις τί λαχτάρες μου 'χει κάνει το μ@λ@κιστήρι
Να ΄χει χάρη που με κάνει να γελώ με αυτά που γράφει αλλιώς....
ΥΓ: με το Σουβλάρα, νοιώθω να ψηλώνω δέκα πόντους! θα αιτηθώ για αλλαγή νικ!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γιαννόπουλε,
Θέλεις μήπως να ντραπούν και οι γονείς που χλευάστηκαν με τρόπους που κανείς ποτέ δεν θα φανταζόταν οτι θα μπορούσε να γίνει?
Γιατί η χλεύη αυτή, πήγαινε και σε εμένα και πήγαινε και στους δικούς μου πεθαμένους γονείς, για διάφορους λόγους.
Θες να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω?
Θέλεις μήπως να ντραπούν και οι γονείς που χλευάστηκαν με τρόπους που κανείς ποτέ δεν θα φανταζόταν οτι θα μπορούσε να γίνει?
Γιατί η χλεύη αυτή, πήγαινε και σε εμένα και πήγαινε και στους δικούς μου πεθαμένους γονείς, για διάφορους λόγους.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Για σενα μιλουσαμε οι γονεις που κολλανε τωρα;Saturn έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:52 Γιαννόπουλε,
Αισθανεσαι μανα θυματος των Τεμπων;
Στην επομενη εξομολογηση σου θα πεις στον πνευματικο σου τι εγραψες;
Όχι,ντάξει, μια χαρά είμαι κι έτσι, αυτή τη δουλειά θα κάνουμε τώρα?Πασιφάη έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:51
Εδώ άλλοι ψηλωνουν με μοναδικό ''χάρισμα'' μια μάντρα. Να αιτηθείς.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Πες του μαλάκα να κάνει μια γερή σάλτα. Το έκανε και σε μένα. Όταν δεν γαμάει ο άνθρωπος, αυτά συμβαίνουν. Για καλό το λέω, με ξέρεις δα.Saturn έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:50 Α, για να ντραπώ τα έγραψες.
Εγώ να ντραπώ?
Όλη η Ελλάδα αυτά λέει
Θες να ντραπεί όλη η Ελλάδα?
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εγώ έχω στο μυαλό μου κάτι τέτοιο.sharp έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:31ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:27Ναι, ανέβηκε και μια σχετική γελοιογραφία και όλοι οι εικονικοί γαμιάδες πήραν τα πάνω τους και επελαύνουν, όπως πάντα άλλωστε.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:22 Αυτο με την αρκούδα και τον ΓΓ, είναι κάποιο ινσαηντ τζοουκ που δεν έχω πιάσει;
Είναι το σύνηθες καλόγουστο, υπερευαίσθητο και ηθικό πχορουμικό ιππικό.![]()
[img]https://i.postimg.cc/DZGV6ykS/9-do ... .jpg[/img]
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν θες να σου πω ούτε τί είμαι ούτε τί αισθάνομαι γιατί θα ακουστούμε από εδώ μέχρι το Μαξίμου.SeaHawk έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:54Για σενα μιλουσαμε οι γονεις που κολλανε τωρα;Saturn έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:52 Γιαννόπουλε,
Αισθανεσαι μανα θυματος των Τεμπων;
Στην επομενη εξομολογηση σου θα πεις στον πνευματικο σου τι εγραψες;
Όταν θα απευθύνεστε σε ανθρώπους όπως απευθύνεστε και όταν τους αντιμετωπίζετε όπως τους αντιμετωπίζετε θα έχετε και τα νεφρά (να πω την τιμιότητα?) να ακούτε και τον αντίλογο.
Βεβαίως και θα τα πω στον πνευματικό αλλά με έχετε φτάσει στο σημείο να έχω κάνει ήδη ανυπακοή για συγκεριμένο θέμα, το οποίο σημαίνει οτι έχω φτάσει στο σημείο να αρχίσω να ξεχνάω οτι είμαι χριστιανή.... δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσώ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τι γλυκούλαSeaHawk έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:47Αν θες να ντραπεις διαβασε τι εχεις γραψει στο νημαSaturn έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:30
ούτε εγώ είχα καταλάβει αυτό με την αρκούδα αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω γιατί θα με κορόιδευε πάλι ο εναον![]()
Saturn έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 15:37
Ακόμα εδω μέσα ψοφολογάνε τα μουνόπανα που σιτίζονται με το σκατό του Κούλη?Saturn έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 17:14
Σάλτα σάπιεΤο καθίκι ο Ψαριανός και ο κάθε Ψαριανός, δεν θα τολμούσε να τα πει αυτά δημοσίως αν ήξερε οτι θα φάει ροχάλες, κλωτσιές, σπάσιμο του αυχένα και βρισίδι μέχρι να μαυρίσει ο ήλιος. Αντί αυτού, κάθεστε και ανέχεστε να κάνετε διάλογο και να συνυπάρχετε με τέτοια καθίκια.
Γιατί δεν ξεκινάτε από εδώ, ΜΟΝΟ να μπιλενικώνετε αγρίως και να διώχνετε με τις κλωτσιές περσόνες και νήματα παρα κάθεστε και πόσες σελίδες τώρα προμοτάρετε τον εμμετό του Γιαννόπουλου και των λοιπών ανδρείκελων και μπαίνετε σε διάλογο μαζί τους?
Δεν το καταλαβαίνετε πως με το να μην αντιδράτε με τον μοναδικό τρόπο που επιβάλλεται να αντιδράσετε, στην ουσία διατηρείτε αλώβητα στην θέση τους τα εμμέσματα και τις ύβρεις τους???????από Saturn
Έχω πολύ καιρό να μπω, βλέπω οτι συνεχίζουν να τους παίζουν με το δούλεμα, μπας και τους πονέσει πιο πολύ το εγωιστικό και εγωπαθές κατακάθι που έχουν για ψυχή ή θιχτεί πιο αποτελεσματικά η δαιμονική υπεροψία τους.
Ρε βρίστε τους αβέρτα, βρίστε τους χωρίς να υπάρχει αύριο, ΤΣΟ και ΛΟ χωράει μόνο εδώ, ΤΣΟ και ΛΟ μέχρι να μην έχουν κουράγια να ξαναποστάρουν δημόσια. Και τσο και λο θα φάνε κάποια μέρα και εκεί έξω... ή κάπου αλλού, κάποτε, και τότε θα είναι και ανεπιστρεπτί...από Saturn
Συστηματικά ασελγούν-ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΩΝ- με τον πιο πρόστυχο τρόπο σε καμμένα κορμιά παιδιών και στον πόνο των χαροκαμένων γονιών τους.
Θα τους άξιζε να τους ευχηθεί κάποιος να ακούσουν τα δικά τους τα παιδιά να καίγονται ουρλιάζοντας μέσα από μια κασέτα. Ή ακόμα χειρότερα, να τους έχουν δεμένους χειροπόδαρα, ανίκανους να αντιδράσουν και να τα καίνε μπροστά τους....και επειδή, βέβαια εγώ δεν είμαι σκατόψυχη, εννοείται, ωστε να εύχομαι κάτι τέτοιο-λέω μόνο τί θα άξιζε ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ- εύχομαι καλά να είναι τα παιδάκια τους-και τα παιδιά όλου του κόσμου-και να ΜΗΝ χρειαστεί να πληρώσουν στην ζωή αυτή τη βρώμα που κουβαλούν οι γεννήτορές τους.
Εύχομαι όμως και ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ η χώρα ΜΟΥ από δαύτους. Όλους!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Μη μασάς. Όλοι εδώ το παίζουν κυνηγοί αλλά δεν ξέρουν πως εσύ είσαι η αρκούδα. Γι'αυτό σε αναζητούν σε αυτό το θρεντ τελικά.SeaHawk έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:43 Το θεμα ειναι πως καμια φορα καποιος νομιζει οτι ειναι η αρκουδα αλλα τελικα ανακαλυπτει οτι ηταν ο κυνηγος
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εσύ έχεις αρπάξει προειδοποίηση σε πμ από άτομο που σε συμπαθεί, γι αυτό...?Πασιφάη έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:54Πες του μαλάκα να κάνει μια γερή σάλτα. Το έκανε και σε μένα. Όταν δεν γαμάει ο άνθρωπος, αυτά συμβαίνουν. Για καλό το λέω, με ξέρεις δα.Saturn έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:50 Α, για να ντραπώ τα έγραψες.
Εγώ να ντραπώ?
Όλη η Ελλάδα αυτά λέει
Θες να ντραπεί όλη η Ελλάδα?![]()
ΥΓ:όχι, δεν εννοώ οτι μου έστειλε πμ ο Γιαννόπουλος
Αλλά να τα πω κι εγώ κάποια στιγμή κάποια πραγματάκια, για να συνεννοούμαστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 04 Μαρ 2025, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε, όταν γράφω για στανταπ κόμεντι, ξέρω τι λέω.
Τα συγχαρητήρια μου στους χορηγούς.
Τα συγχαρητήρια μου στους χορηγούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρίσκεις ?
Καρδιοπάθειες απ' τις πολλές συμπάθειες...Saturn έγραψε: 04 Μαρ 2025, 14:04Πασιφάη έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:54Πες του μαλάκα να κάνει μια γερή σάλτα. Το έκανε και σε μένα. Όταν δεν γαμάει ο άνθρωπος, αυτά συμβαίνουν. Για καλό το λέω, με ξέρεις δα.Saturn έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:50 Α, για να ντραπώ τα έγραψες.
Εγώ να ντραπώ?
Όλη η Ελλάδα αυτά λέει
Θες να ντραπεί όλη η Ελλάδα?![]()
Εσύ έχεις αρπάξει προειδοποίηση σε πμ από άτομο που σε συμπαθεί, γι αυτό...?![]()
ΥΓ:όχι, δεν εννοώ οτι μου έστειλε πμ ο Γιαννόπουλος
Αλλά να τα πω κι εγώ κάποια στιγμή κάποια πραγματάκια, για να συνεννοούμαστε
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιαννόπουλε, νομίζω οτι σε κάλυψα?
Άλλους κάλυψες και άλλους ξεβράκωσες.
Ντροπής πράματα.
Ντροπής πράματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις