!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
LittleLife
Phorum.gr user: LittleLife

Re: Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LittleLife »

micmic έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:46
nemo έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:44
LittleLife έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:43

Αυτό ακριβώς, όταν βγαίνω από το μπάνιο για να πάω στο δωμάτιο να ετοιμαστώ να φύγω, πρέπει να βγω ντυμενος από το μπάνιο να πάω δωμάτιο να ξεντυθώ για να ξανα ντυ
μην ακους και μην απαντας σε μκλς αν ειχες παιδια θα εβγαινες απο το μπανιο γυμνος;

ολα στο μυαλο ειναι ξεκολλα
Δεν θα έβγαινε γυμνός μετά από κάποια ηλικία των παιδιών, αλλά μέχρι τότε θα είχε περάσει την περίοδο που θα κυκλοφορούσε γυμνός στο σπίτι με τη γυναίκα του και θα πηδιόσαντε σε όλα τα έπιπλα. Αυτό δεν είναι στο μυαλό.
:smt038
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nemo έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:48
micmic έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:46
nemo έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:44

μην ακους και μην απαντας σε μκλς αν ειχες παιδια θα εβγαινες απο το μπανιο γυμνος;

ολα στο μυαλο ειναι ξεκολλα
Δεν θα έβγαινε γυμνός μετά από κάποια ηλικία των παιδιών, αλλά μέχρι τότε θα είχε περάσει την περίοδο που θα κυκλοφορούσε γυμνός στο σπίτι με τη γυναίκα του και θα πηδιόσαντε σε όλα τα έπιπλα. Αυτό δεν είναι στο μυαλό.
εναι και αυτο αν δεν πηδηξει καρεκλατο τωρα που εφτασε 40 ποτε θα το κανει στα εξηντα; :smt005:
Ρε συ nemo, πας καλά; Δηλαδή μόνον το καρεκλάτο είναι το πρόβλημα; Το ηθικώς αξιοπρεπές :D κρεβατάτο, δεν είναι; Ή και σ' αυτό θα πρέπει να παίζει ηχομόνωση ή φίμωτρο για να μην σοκαριστεί η μαμά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Δεν ξέρω αν απαντήθηκε πιο πριν, αλλά η μαμά τί λέει γι'αυτήν την συγκατοίκηση; Πώς το βλέπει το πράγμα; Δεν θέλει κάποια στιγμή ο γιός της να μείνει μόνος του και πιθανόν να συγκατοικήσει με (άλλη) γυναίκα;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

micmic έγραψε: 17 Ιαν 2025, 18:41 Δεν ξέρω αν απαντήθηκε πιο πριν, αλλά η μαμά τί λέει γι'αυτήν την συγκατοίκηση; Πώς το βλέπει το πράγμα; Δεν θέλει κάποια στιγμή ο γιός της να μείνει μόνος του και πιθανόν να συγκατοικήσει με (άλλη) γυναίκα;
Όταν οι άνθρωποι βολεύονται σε μία κατάσταση, ακόμη και καλές προθέσεις να έχουν, αν δεν υπάρξει σαφής αντίδραση, βάζουν τις άλλες σκέψεις σε κατάσταση pause.

Και η πιο κλασσική αντίδραση αν τεθεί το οποιοδήποτε θέμα επί τάπητος είναι το "Μα εγώ δεν απαίτησα κάτι από σένα, μόνος σου/μόνη σου προσφέρθηκες να κάνεις αυτό ή εκείνο"... :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
LittleLife

micmic έγραψε: 17 Ιαν 2025, 18:41 Δεν ξέρω αν απαντήθηκε πιο πριν, αλλά η μαμά τί λέει γι'αυτήν την συγκατοίκηση; Πώς το βλέπει το πράγμα; Δεν θέλει κάποια στιγμή ο γιός της να μείνει μόνος του και πιθανόν να συγκατοικήσει με (άλλη) γυναίκα;
Το βλέπει κάποιες φορές ότι ενοχλούμαι από την πολυκοσμία και γενικά από τη συγκατοίκηση αλλά δεν έχει πει ή κάνει κάτι ουσιαστικό για να λυθεί το πρόβλημα
LittleLife

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 18:54
Όταν οι άνθρωποι βολεύονται σε μία κατάσταση, ακόμη και καλές προθέσεις να έχουν, αν δεν υπάρξει σαφής αντίδραση, βάζουν τις άλλες σκέψεις σε κατάσταση pause.

Και η πιο κλασσική αντίδραση αν τεθεί το οποιοδήποτε θέμα επί τάπητος είναι το "Μα εγώ δεν απαίτησα κάτι από σένα, μόνος σου/μόνη σου προσφέρθηκες να κάνεις αυτό ή εκείνο"... :lol:
Φίλε/η ΓΑΛΗ έχεις καταλάβει ακριβώς το πρόβλημα και εχεισ πέσει μέσα σε όλες τις απαντήσεις σου!! :bravo:
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Η γενιά των 830€ του Μητσοτάκη,40 χρόνων ,που μένει ακόμη με τη μαμά και το μπαμπά,εύγε Κουλισταν.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Clickbait τίτλος της συμφοράς
Άλλο
- Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
και άλλο
- Είμαι 40 και άφησα την μητέρα μου να μείνει στο σπίτι μου γιατί δεν είχε πού αλλού να πάει.

Και στην τελική, ψυχικό κάνεις. Βάλε της ηχομόνωση αν ντρέπεσαι να σε ακούει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”