εδω ειστε
μλκα αφραγκουζο ξυπνα
Ε ναι, δεν μπαινεις ομιλους τσαμπιονς λιγκ, αλλά εξασφαλιζεις την συμμετοχη εστω στο κονφερενς.Κοκκορας έγραψε: 03 Μαρ 2025, 01:20εχεις δει το μονοπατι στους μη πρωταθλητες και ποτε ξεκινας τα ματς;Lestat έγραψε: 03 Μαρ 2025, 01:00 Οταν αποκλειεσαι το καλοκαιρι απο ενα αρμενικο χωριο ειναι απλη ποδοσφαιρικη λογικη οσα επακολουθησαν μεσα στη χρονια με αποκορυφωμα το σημερινο.
Το πρωταθλημα, οπως εγραψα, τελειωσε την Τεταρτη. Εκει φανηκε οτι ο προπονητης στον παγκο ειναι ο χειροτερος αντιπαλος της ομαδας, εκτός απο αντιπαλος του ιδιου του εαυτου.
Η χρονια δεν χαθηκε, υπαρχει η δευτερη θεση που φετος δεν εχει καμια σχεση με προηγουμενες χρονιες, αλλά αυτα ειναι ψιλα γραμματα για την ΑΕΚ ετσι οπως ειναι αυτη την ωρα.
η δευτερη θεση ειναι ο ορισμος του μπουμπουνιζω και την επομενη χρονια
Και Σάκη Τσιώλη θα έλεγα εγώ,που ξέρει την αιλινικι πραγματικότητα.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2025, 14:55 Δεν τον διωχνουν και να βάλουν παιχτη-προπονητη τον Πινέδα λέω γω;![]()
Χειρότερος από τον Αλμέιδα αποκλείεται να είναι.![]()
Η τελευταια προταση ειναι ολη η ουσια. Τρια χρονια τωρα παιζει στην αμυνα με Χατζισαφι, Ροτα, Μουκουντι και Βιντα.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2025, 14:21Ο Αλμέιδα που το καλοκαίρι ο ραλίστας έχωσε πολύ χρήμα,γιατί δεν πήρε αμυντικούς;Garcia έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:56 Τελικά,δεν έχω καταλάβει ακόμη,ζήτησε ο Αλμευδα μεταγραφές αλλά είπαν ότι δεν βρήκαμε κανέναν,του πρόσφεραν μπάτζετ για μεταγραφές Ιανουαρίου αλλά αυτός είπε όχι ας μην ξοδευομαστε,είμαστε πλήρης?
Τον χειμώνα θα ζητούσε;
Μην χαζεψουμε εντελώς.
Ο άνθρωπος είναι αμπαλος λέμε.
Και σκιάχτρο να του έδιναν να βάλει για αμυντικό,θα το έβαζε γιατί δεν τον νοιάζει.
Αυτός νομίζει ότι ποδόσφαιρο είναι μόνο από το κέντρο και μπροστά.
Χιουμοριστικό ήταν το ποστ ρε.Garcia έγραψε: 03 Μαρ 2025, 15:12Και Σάκη Τσιώλη θα έλεγα εγώ,που ξέρει την αιλινικι πραγματικότητα.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2025, 14:55 Δεν τον διωχνουν και να βάλουν παιχτη-προπονητη τον Πινέδα λέω γω;![]()
Χειρότερος από τον Αλμέιδα αποκλείεται να είναι.![]()
![]()
Ναι ρε φίλε,αυτονόητα πράγματα ακόμα και για προπονητή τοπικού.Lestat έγραψε: 03 Μαρ 2025, 15:25Η τελευταια προταση ειναι ολη η ουσια. Τρια χρονια τωρα παιζει στην αμυνα με Χατζισαφι, Ροτα, Μουκουντι και Βιντα.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2025, 14:21Ο Αλμέιδα που το καλοκαίρι ο ραλίστας έχωσε πολύ χρήμα,γιατί δεν πήρε αμυντικούς;Garcia έγραψε: 03 Μαρ 2025, 13:56 Τελικά,δεν έχω καταλάβει ακόμη,ζήτησε ο Αλμευδα μεταγραφές αλλά είπαν ότι δεν βρήκαμε κανέναν,του πρόσφεραν μπάτζετ για μεταγραφές Ιανουαρίου αλλά αυτός είπε όχι ας μην ξοδευομαστε,είμαστε πλήρης?
Τον χειμώνα θα ζητούσε;
Μην χαζεψουμε εντελώς.
Ο άνθρωπος είναι αμπαλος λέμε.
Και σκιάχτρο να του έδιναν να βάλει για αμυντικό,θα το έβαζε γιατί δεν τον νοιάζει.
Αυτός νομίζει ότι ποδόσφαιρο είναι μόνο από το κέντρο και μπροστά.
Ο ιρανος ειναι παλαιμαχος 35 χρονων και δεν τον αδικω που δεν αντεχει να παιζει στα κοκκινα .
Ο Ροτα ακομα και στα καλα του εδινε ασιστ στους αντιπαλους. Εχω χασει τον λογαριασμο ποσες φορες εχει δωσει λαθος πασα σε αντιπαλο που εγινε γκολ. Ποσες φορες εχει ξεχαστει στην επιθεση ή ειναι σε εντελως λαθος θεση. Ποσες φορες εχει κανει ανοητο πεναλτι. Ποσες κανει βηματα πισω αντι να να ορμησει στον αντιπαλο και ετσι του δινει ολη την ανεση να σουταρει.
Ο Μουκουντι τρεις σεζον τωρα ειναι γκαφατζης. Λειπει σχεδον δυο μηνες καθε χρονο λογω τραυματισμων. Δεν στριβει με τιποτα. Ναι, ειναι θηριο, ξερει μπαλα, αλλά σε εχει κρεμασει κι αυτος. Παρε εναν καλυτερο, δεν επιτρεπεται να εχεις στοπερ που δεν ειναι 10/10 στο χαμηλο επιπεδο του Ελ πρωταθληματος.
Ο Βιντα πλεον βγαζει μονο εμπειρια, τιποτα άλλο. Τον αναγκαζει ο Αλμειδα στα 34 του να παιζει με την γραμμη της αμυνας στο κεντρο. Θες να παιξεις ετσι; Παρε εναν ταχυτατο στοπερ, πιο νεο. Μην τον εκθετεις, οταν μαλιστα διπλα του εχει τρεις γκαφατζηδες που προανεφερα.