!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τραμπ και Ζελένσκι, κόντεψαν να μαλώσουν.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
AOC
Phorum.gr user: AOC

Re: Τραμπ και Ζελένσκι, κόντεψαν να μαλώσουν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Για κάποιο λόγο οι βκ μάζεψαν 1 δις σφαίρες για τον Πούτιν και όλη η ΕΕ συνολικά λιγότερες για τους Ουκρανούς σε ένα χρόνο και τώρα θέλουν να μιλήσουν για καποια τάξη για την οποία θα αποφασίσουν.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

AOC έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:13 Όταν οι Βρυξέλλες φτιαξουν όπλα παρόμοια με τα αμερικανικά, τεχνητή νουμοσυνη στο επίπεδο της αμερικανικής, η έστω ηλεκτροκίνητα σε επίπεδο κινεζικής ποιότητας ας έλθουν να κάνουν τους μάγκες στον Πλανητάρχη. Σε τεχνολογία, ενέργεια και οτιδήποτε είναι 20 χρόνια πίσω. Οι υπολογιστές είναι όλοι αμερικανικοί, σχεδόν όλο το οπλοστάσιο της χώρας είναι αμερικανικό εδώ. Και όλοι οι προπαγανδιστές της ΕΕ, είστε κρυφό ρατσιστές στην πραγματικότητα που δεν έχετε αποδεχτεί πως και οι ΗΠΑ και η Κίνα σας έχουν πάρει τα σώβρακα. Πουλήστε προπαγάνδα ευρώφεντεραλισμόυ όσο θέλετε.
Η ήπειρος δημοσιοϋπαλληλων συνταξιούχων σας ψόφησε. Ο Γαλλογερμανικός σας άξονας είναι μια τρίχα από τα αρχιδια των Κινέζων και των Αμερικανών και δεν μπορεί να ξεπεράσει σε παραγωγή πυρομαχικών την Βόρεια Κορέα.
Δεν κάνουν ρε βλαμμένε μαγκιές, αμύνονται στον πολεμο που κάνει ο μαφιόζος σου.

Μου γίνατε ξαφνικά αμερικανόφιλοι από κει πους βρίζατε, επειδή σας πήρε τσιμπούκι ο ξεμωραμένος.

Άει σιχτήρ!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:12
Καραμελίτσα έγραψε: 02 Μαρ 2025, 22:52 Εντωμεταξύ, η ειρηνευτική δύναμη των ευρωπαίων...

[img]https://media3.giphy.com/media/v1.Y2lkP ... giphy.webp[/img
έτσι γαμάνε οι ευρωπαίοι
Έτοιμος για boots on the ground?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

AOC έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:13 Όταν οι Βρυξέλλες φτιαξουν όπλα παρόμοια με τα αμερικανικά, τεχνητή νουμοσυνη στο επίπεδο της αμερικανικής, η έστω ηλεκτροκίνητα σε επίπεδο κινεζικής ποιότητας ας έλθουν να κάνουν τους μάγκες στον Πλανητάρχη. Σε τεχνολογία, ενέργεια και οτιδήποτε είναι 20 χρόνια πίσω. Οι υπολογιστές είναι όλοι αμερικανικοί, σχεδόν όλο το οπλοστάσιο της χώρας είναι αμερικανικό εδώ. Και όλοι οι προπαγανδιστές της ΕΕ, είστε κρυφό ρατσιστές στην πραγματικότητα που δεν έχετε αποδεχτεί πως και οι ΗΠΑ και η Κίνα σας έχουν πάρει τα σώβρακα. Πουλήστε προπαγάνδα ευρώφεντεραλισμόυ όσο θέλετε.
Η ήπειρος δημοσιοϋπαλληλων συνταξιούχων σας ψόφησε. Ο Γαλλογερμανικός σας άξονας είναι μια τρίχα από τα αρχιδια των Κινέζων και των Αμερικανών και δεν μπορεί να ξεπεράσει σε παραγωγή πυρομαχικών την Βόρεια Κορέα.
Πήξε, θα σε σώσουμε θες δε θες.
Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Lugozzi έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:17
sharp έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:13
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 20:17 φορσέ η ένταξη της τουρκίας στο ευρωπαϊκό σύστημα άμυνας :102:
Πσρενέργειες του τραμπισμού.
Μόνα ζυγά δικά σας :smt005:

Πατρίδα μας η Ευρώπη :smt005:
Γιουσουφάκια
Ετοιμάσου να πολεμήσεις κι άσε τα γελάκια. Στο ένα ή στο άλλο μέτωπο.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

sharp έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:18
sharp έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:13

Πσρενέργειες του τραμπισμού.

Γιουσουφάκια
Εγώ για την πατρίδα μου την Ελλάδα θα πολεμησω
Εσύ μάζεψε και τους άλλους γιωταδες εδώ μέσα, να πολεμησετε για την πατρίδα σας την Ευρώπη μαζί με τους τουρκατσι, στην Ουκρανία.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:11
Leporello έγραψε: 02 Μαρ 2025, 22:52
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μαρ 2025, 19:03
Δεν έχει κάποιο δικαίωμα η Ρωσία, συμφέροντα έχει. Όντως τώρα πρώτη φορά ακούς ότι υπάρχει και άλλος τρόπος να δεις τον κόσμο πέρα από καλούς και κακούς;
Το σύστημα ασφαλείας που έχει οικοδομηθεί μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ορίζει και τα περιθώρια που διεκδικεί ένα κράτος τα συμφέροντά του. Παλαιού τύπου κατάκτηση εδαφών είναι faux pas. Πόσο μάλλον αν δεν περιορίζεται σε υποχρεωτική υπαγωγή σε "σφαίρα επιρροής" αλλά αμφισβητεί το δικαίωμα ύπαρξης του "επηρεαζόμενου". Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια αποσταθεροποιεί το σύστημα και λογικό είναι να συσπειρώνει αντιπάλους. Εκτός αν ... υπάρξει ένας Τραμπ.
Το σύστημα ασφαλείας που έχει οικοδομηθεί μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο φαγώθηκε μεθοδικά μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ από τις νικήτριες ΗΠΑ. Εξαίρεση στην εξαίρεση. Τώρα κατέρρευσε τελείως. Η ευθύνη είναι σε όλους, αλλά μπορεί και να ήταν αναπόφευκτο, ποιος ξέρει.
Λογικό φυσικά να βρίσκονται και αντίπαλοι, δεν αντιλέγω. Αλλά ας σκεφτούμε που είναι ένα λογικό μέρος για τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ των συμφερόντων μας και για μένα σίγουρα η Ουκρανία δεν είναι αυτό, πάμε πέρα από εκεί που πρέπει. Ένα λογικό μέρος είναι εκεί που μπορούν και οι δύο να αισθάνονται ασφαλείς σε μια ισορροπία, όπως αυτή που υπήρχε στην ψυχροπολεμική εποχή που λες.
Οταν ήρθαν οι Ρώσοι για τους Ουκρανούς δεν μίλησα γιατί δεν ηταν "των συμφερόντων" μου και δεν ημουν και Ουκρανός.
Οταν έρθουν οι Αγγλοι για τους Ιρλανδούς δεν θα μιλησω γιατι δεν ειναι "των συμφεροντων" μου και δεν ειμαι και Ιρλανδος.
Οταν ερθουν οι Τουρκοι για μένα, δεν θα υπάρχει κανείς να μιλήσει για μένα, γιατί δεν θα ειμαι "των συμφερόντων" τους. :102:
sharp

Για τον άντρακλα τον Τράμπαρο θα πολεμήσεις και το ξέρεις. Αυτός χάλασε τις ισορροπίες.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

sharp έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:17
Δεν κάνουν ρε βλαμμένε μαγκιές, αμύνονται στον πολεμο που κάνει ο μαφιόζος σου.

Μου γίνατε ξαφνικά αμερικανόφιλοι από κει πους βρίζατε, επειδή σας πήρε τσιμπούκι ο ξεμωραμένος.

Άει σιχτήρ!

Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν τους Αμερικάνους επικίνδυνους για τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας, με όποια κυβέρνηση κι αν έχουν. Τι ίδιο θεωρούν και την ΕΕ. Ότι είναι όλοι ιμπεριαλισττές και ένας είναι ο εχθρός.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
sharp

Lugozzi έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:20

Γιουσουφάκια
Εσύ μάζεψε και τους άλλους γιωταδες εδώ μέσα, να πολεμησετε για την πατρίδα σας την Ευρώπη μαζί με τους τουρκατσι, στην Ουκρανία.
Σχολείο πήγες; Σε έμαθαν ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη ή όχι; Μήπως όμως δεν είναι αυτή η πατρίδα σου τελικά;
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

vantono έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:21 Οταν ερθουν οι Τουρκοι για μένα, δεν θα υπάρχει κανείς να μιλήσει για μένα, γιατί δεν θα ειμαι "των συμφερόντων" τους. :102:
Σήκω πάνω ρε μαλακα και σταμάτα να κλαις.
Πάντα μόνος σου ήσουν και όποιον είχες κατά διαστήματα ήταν "για το συμφέρον τους".
Και τώρα μόνοι μας θα είμαστε.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

sharp έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:24

Σχολείο πήγες; Σε έμαθαν ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη ή όχι; Μήπως όμως δεν είναι αυτή η πατρίδα σου τελικά;
Πες και στα υπόλοιπα παιδιά, από που μας γραφεις
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

vantono έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:21
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:11
Leporello έγραψε: 02 Μαρ 2025, 22:52 Το σύστημα ασφαλείας που έχει οικοδομηθεί μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ορίζει και τα περιθώρια που διεκδικεί ένα κράτος τα συμφέροντά του. Παλαιού τύπου κατάκτηση εδαφών είναι faux pas. Πόσο μάλλον αν δεν περιορίζεται σε υποχρεωτική υπαγωγή σε "σφαίρα επιρροής" αλλά αμφισβητεί το δικαίωμα ύπαρξης του "επηρεαζόμενου". Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια αποσταθεροποιεί το σύστημα και λογικό είναι να συσπειρώνει αντιπάλους. Εκτός αν ... υπάρξει ένας Τραμπ.
Το σύστημα ασφαλείας που έχει οικοδομηθεί μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο φαγώθηκε μεθοδικά μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ από τις νικήτριες ΗΠΑ. Εξαίρεση στην εξαίρεση. Τώρα κατέρρευσε τελείως. Η ευθύνη είναι σε όλους, αλλά μπορεί και να ήταν αναπόφευκτο, ποιος ξέρει.
Λογικό φυσικά να βρίσκονται και αντίπαλοι, δεν αντιλέγω. Αλλά ας σκεφτούμε που είναι ένα λογικό μέρος για τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ των συμφερόντων μας και για μένα σίγουρα η Ουκρανία δεν είναι αυτό, πάμε πέρα από εκεί που πρέπει. Ένα λογικό μέρος είναι εκεί που μπορούν και οι δύο να αισθάνονται ασφαλείς σε μια ισορροπία, όπως αυτή που υπήρχε στην ψυχροπολεμική εποχή που λες.
Οταν ήρθαν οι Ρώσοι για τους Ουκρανούς δεν μίλησα γιατί δεν ηταν "των συμφερόντων" μου και δεν ημουν και Ουκρανός.
Οταν έρθουν οι Αγγλοι για τους Ιρλανδούς δεν θα μιλησω γιατι δεν ειναι "των συμφεροντων" μου και δεν ειμαι και Ιρλανδος.
Οταν ερθουν οι Τουρκοι για μένα, δεν θα υπάρχει κανείς να μιλήσει για μένα, γιατί δεν θα ειμαι "των συμφερόντων" τους. :102:
E, άμα όταν έρθουν οι Τούρκοι για μένα, και μου δώσουν Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι 250 δις, εγώ είμαι μια χαρά, κι ας μη μιλήσουν για μένα.
Z
sharp

Lugozzi έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:25
sharp έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:24
Πες και στα υπόλοιπα παιδιά, από που μας γραφεις
Απάντησε σε αυτό που σε ρωτάω, είναι η Ελλάδα στην Ευρώπη ή όχι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”