!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τραμπ και Ζελένσκι, κόντεψαν να μαλώσουν.
Re: Τραμπ και Ζελένσκι, κόντεψαν να μαλώσουν.
Για κάποιο λόγο οι βκ μάζεψαν 1 δις σφαίρες για τον Πούτιν και όλη η ΕΕ συνολικά λιγότερες για τους Ουκρανούς σε ένα χρόνο και τώρα θέλουν να μιλήσουν για καποια τάξη για την οποία θα αποφασίσουν.
Δεν κάνουν ρε βλαμμένε μαγκιές, αμύνονται στον πολεμο που κάνει ο μαφιόζος σου.AOC έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:13 Όταν οι Βρυξέλλες φτιαξουν όπλα παρόμοια με τα αμερικανικά, τεχνητή νουμοσυνη στο επίπεδο της αμερικανικής, η έστω ηλεκτροκίνητα σε επίπεδο κινεζικής ποιότητας ας έλθουν να κάνουν τους μάγκες στον Πλανητάρχη. Σε τεχνολογία, ενέργεια και οτιδήποτε είναι 20 χρόνια πίσω. Οι υπολογιστές είναι όλοι αμερικανικοί, σχεδόν όλο το οπλοστάσιο της χώρας είναι αμερικανικό εδώ. Και όλοι οι προπαγανδιστές της ΕΕ, είστε κρυφό ρατσιστές στην πραγματικότητα που δεν έχετε αποδεχτεί πως και οι ΗΠΑ και η Κίνα σας έχουν πάρει τα σώβρακα. Πουλήστε προπαγάνδα ευρώφεντεραλισμόυ όσο θέλετε.
Η ήπειρος δημοσιοϋπαλληλων συνταξιούχων σας ψόφησε. Ο Γαλλογερμανικός σας άξονας είναι μια τρίχα από τα αρχιδια των Κινέζων και των Αμερικανών και δεν μπορεί να ξεπεράσει σε παραγωγή πυρομαχικών την Βόρεια Κορέα.
Μου γίνατε ξαφνικά αμερικανόφιλοι από κει πους βρίζατε, επειδή σας πήρε τσιμπούκι ο ξεμωραμένος.
Άει σιχτήρ!
Έτοιμος για boots on the ground?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:12έτσι γαμάνε οι ευρωπαίοιΚαραμελίτσα έγραψε: 02 Μαρ 2025, 22:52 Εντωμεταξύ, η ειρηνευτική δύναμη των ευρωπαίων...
[img]https://media3.giphy.com/media/v1.Y2lkP ... giphy.webp[/img
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Πήξε, θα σε σώσουμε θες δε θες.AOC έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:13 Όταν οι Βρυξέλλες φτιαξουν όπλα παρόμοια με τα αμερικανικά, τεχνητή νουμοσυνη στο επίπεδο της αμερικανικής, η έστω ηλεκτροκίνητα σε επίπεδο κινεζικής ποιότητας ας έλθουν να κάνουν τους μάγκες στον Πλανητάρχη. Σε τεχνολογία, ενέργεια και οτιδήποτε είναι 20 χρόνια πίσω. Οι υπολογιστές είναι όλοι αμερικανικοί, σχεδόν όλο το οπλοστάσιο της χώρας είναι αμερικανικό εδώ. Και όλοι οι προπαγανδιστές της ΕΕ, είστε κρυφό ρατσιστές στην πραγματικότητα που δεν έχετε αποδεχτεί πως και οι ΗΠΑ και η Κίνα σας έχουν πάρει τα σώβρακα. Πουλήστε προπαγάνδα ευρώφεντεραλισμόυ όσο θέλετε.
Η ήπειρος δημοσιοϋπαλληλων συνταξιούχων σας ψόφησε. Ο Γαλλογερμανικός σας άξονας είναι μια τρίχα από τα αρχιδια των Κινέζων και των Αμερικανών και δεν μπορεί να ξεπεράσει σε παραγωγή πυρομαχικών την Βόρεια Κορέα.

Ετοιμάσου να πολεμήσεις κι άσε τα γελάκια. Στο ένα ή στο άλλο μέτωπο.Lugozzi έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:17Μόνα ζυγά δικά σαςsharp έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:13Πσρενέργειες του τραμπισμού.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 20:17 φορσέ η ένταξη της τουρκίας στο ευρωπαϊκό σύστημα άμυνας![]()
![]()
Πατρίδα μας η Ευρώπη![]()
Γιουσουφάκια
Εγώ για την πατρίδα μου την Ελλάδα θα πολεμησω
Εσύ μάζεψε και τους άλλους γιωταδες εδώ μέσα, να πολεμησετε για την πατρίδα σας την Ευρώπη μαζί με τους τουρκατσι, στην Ουκρανία.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οταν ήρθαν οι Ρώσοι για τους Ουκρανούς δεν μίλησα γιατί δεν ηταν "των συμφερόντων" μου και δεν ημουν και Ουκρανός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:11Το σύστημα ασφαλείας που έχει οικοδομηθεί μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο φαγώθηκε μεθοδικά μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ από τις νικήτριες ΗΠΑ. Εξαίρεση στην εξαίρεση. Τώρα κατέρρευσε τελείως. Η ευθύνη είναι σε όλους, αλλά μπορεί και να ήταν αναπόφευκτο, ποιος ξέρει.Leporello έγραψε: 02 Μαρ 2025, 22:52Το σύστημα ασφαλείας που έχει οικοδομηθεί μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ορίζει και τα περιθώρια που διεκδικεί ένα κράτος τα συμφέροντά του. Παλαιού τύπου κατάκτηση εδαφών είναι faux pas. Πόσο μάλλον αν δεν περιορίζεται σε υποχρεωτική υπαγωγή σε "σφαίρα επιρροής" αλλά αμφισβητεί το δικαίωμα ύπαρξης του "επηρεαζόμενου". Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια αποσταθεροποιεί το σύστημα και λογικό είναι να συσπειρώνει αντιπάλους. Εκτός αν ... υπάρξει ένας Τραμπ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μαρ 2025, 19:03
Δεν έχει κάποιο δικαίωμα η Ρωσία, συμφέροντα έχει. Όντως τώρα πρώτη φορά ακούς ότι υπάρχει και άλλος τρόπος να δεις τον κόσμο πέρα από καλούς και κακούς;
Λογικό φυσικά να βρίσκονται και αντίπαλοι, δεν αντιλέγω. Αλλά ας σκεφτούμε που είναι ένα λογικό μέρος για τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ των συμφερόντων μας και για μένα σίγουρα η Ουκρανία δεν είναι αυτό, πάμε πέρα από εκεί που πρέπει. Ένα λογικό μέρος είναι εκεί που μπορούν και οι δύο να αισθάνονται ασφαλείς σε μια ισορροπία, όπως αυτή που υπήρχε στην ψυχροπολεμική εποχή που λες.
Οταν έρθουν οι Αγγλοι για τους Ιρλανδούς δεν θα μιλησω γιατι δεν ειναι "των συμφεροντων" μου και δεν ειμαι και Ιρλανδος.
Οταν ερθουν οι Τουρκοι για μένα, δεν θα υπάρχει κανείς να μιλήσει για μένα, γιατί δεν θα ειμαι "των συμφερόντων" τους.
Για τον άντρακλα τον Τράμπαρο θα πολεμήσεις και το ξέρεις. Αυτός χάλασε τις ισορροπίες.
sharp έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:17Δεν κάνουν ρε βλαμμένε μαγκιές, αμύνονται στον πολεμο που κάνει ο μαφιόζος σου.AOC έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:13 Όταν οι Βρυξέλλες φτιαξουν όπλα παρόμοια με τα αμερικανικά, τεχνητή νουμοσυνη στο επίπεδο της αμερικανικής, η έστω ηλεκτροκίνητα σε επίπεδο κινεζικής ποιότητας ας έλθουν να κάνουν τους μάγκες στον Πλανητάρχη. Σε τεχνολογία, ενέργεια και οτιδήποτε είναι 20 χρόνια πίσω. Οι υπολογιστές είναι όλοι αμερικανικοί, σχεδόν όλο το οπλοστάσιο της χώρας είναι αμερικανικό εδώ. Και όλοι οι προπαγανδιστές της ΕΕ, είστε κρυφό ρατσιστές στην πραγματικότητα που δεν έχετε αποδεχτεί πως και οι ΗΠΑ και η Κίνα σας έχουν πάρει τα σώβρακα. Πουλήστε προπαγάνδα ευρώφεντεραλισμόυ όσο θέλετε.
Μου γίνατε ξαφνικά αμερικανόφιλοι από κει πους βρίζατε, επειδή σας πήρε τσιμπούκι ο ξεμωραμένος.
Άει σιχτήρ!
Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν τους Αμερικάνους επικίνδυνους για τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας, με όποια κυβέρνηση κι αν έχουν. Τι ίδιο θεωρούν και την ΕΕ. Ότι είναι όλοι ιμπεριαλισττές και ένας είναι ο εχθρός.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Σχολείο πήγες; Σε έμαθαν ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη ή όχι; Μήπως όμως δεν είναι αυτή η πατρίδα σου τελικά;Lugozzi έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:20Εγώ για την πατρίδα μου την Ελλάδα θα πολεμησω
Εσύ μάζεψε και τους άλλους γιωταδες εδώ μέσα, να πολεμησετε για την πατρίδα σας την Ευρώπη μαζί με τους τουρκατσι, στην Ουκρανία.
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Σήκω πάνω ρε μαλακα και σταμάτα να κλαις.vantono έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:21 Οταν ερθουν οι Τουρκοι για μένα, δεν θα υπάρχει κανείς να μιλήσει για μένα, γιατί δεν θα ειμαι "των συμφερόντων" τους.![]()
Πάντα μόνος σου ήσουν και όποιον είχες κατά διαστήματα ήταν "για το συμφέρον τους".
Και τώρα μόνοι μας θα είμαστε.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πες και στα υπόλοιπα παιδιά, από που μας γραφειςsharp έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:24Σχολείο πήγες; Σε έμαθαν ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη ή όχι; Μήπως όμως δεν είναι αυτή η πατρίδα σου τελικά;Lugozzi έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:20Εγώ για την πατρίδα μου την Ελλάδα θα πολεμησωsharp έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:18
Ετοιμάσου να πολεμήσεις κι άσε τα γελάκια. Στο ένα ή στο άλλο μέτωπο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Καραμελίτσα
E, άμα όταν έρθουν οι Τούρκοι για μένα, και μου δώσουν Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι 250 δις, εγώ είμαι μια χαρά, κι ας μη μιλήσουν για μένα.vantono έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:21Οταν ήρθαν οι Ρώσοι για τους Ουκρανούς δεν μίλησα γιατί δεν ηταν "των συμφερόντων" μου και δεν ημουν και Ουκρανός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:11Το σύστημα ασφαλείας που έχει οικοδομηθεί μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο φαγώθηκε μεθοδικά μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ από τις νικήτριες ΗΠΑ. Εξαίρεση στην εξαίρεση. Τώρα κατέρρευσε τελείως. Η ευθύνη είναι σε όλους, αλλά μπορεί και να ήταν αναπόφευκτο, ποιος ξέρει.Leporello έγραψε: 02 Μαρ 2025, 22:52 Το σύστημα ασφαλείας που έχει οικοδομηθεί μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ορίζει και τα περιθώρια που διεκδικεί ένα κράτος τα συμφέροντά του. Παλαιού τύπου κατάκτηση εδαφών είναι faux pas. Πόσο μάλλον αν δεν περιορίζεται σε υποχρεωτική υπαγωγή σε "σφαίρα επιρροής" αλλά αμφισβητεί το δικαίωμα ύπαρξης του "επηρεαζόμενου". Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια αποσταθεροποιεί το σύστημα και λογικό είναι να συσπειρώνει αντιπάλους. Εκτός αν ... υπάρξει ένας Τραμπ.
Λογικό φυσικά να βρίσκονται και αντίπαλοι, δεν αντιλέγω. Αλλά ας σκεφτούμε που είναι ένα λογικό μέρος για τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ των συμφερόντων μας και για μένα σίγουρα η Ουκρανία δεν είναι αυτό, πάμε πέρα από εκεί που πρέπει. Ένα λογικό μέρος είναι εκεί που μπορούν και οι δύο να αισθάνονται ασφαλείς σε μια ισορροπία, όπως αυτή που υπήρχε στην ψυχροπολεμική εποχή που λες.
Οταν έρθουν οι Αγγλοι για τους Ιρλανδούς δεν θα μιλησω γιατι δεν ειναι "των συμφεροντων" μου και δεν ειμαι και Ιρλανδος.
Οταν ερθουν οι Τουρκοι για μένα, δεν θα υπάρχει κανείς να μιλήσει για μένα, γιατί δεν θα ειμαι "των συμφερόντων" τους.![]()
Z
Απάντησε σε αυτό που σε ρωτάω, είναι η Ελλάδα στην Ευρώπη ή όχι;Lugozzi έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:25Πες και στα υπόλοιπα παιδιά, από που μας γραφειςsharp έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:24Σχολείο πήγες; Σε έμαθαν ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη ή όχι; Μήπως όμως δεν είναι αυτή η πατρίδα σου τελικά;Lugozzi έγραψε: 02 Μαρ 2025, 23:20
Εγώ για την πατρίδα μου την Ελλάδα θα πολεμησω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση