!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

10.000
6
8%
50.000
6
8%
100.000
6
8%
200.000
3
4%
300.000
1
1%
400.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
500.000
1
1%
600.000
5
7%
700.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
800.000
2
3%
900.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1.000.000
11
15%
1.500.000
2
3%
2.000.000
13
18%
Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες εκατομμυρια
18
24%

Σύνολο ψήφων: 74

Άβαταρ μέλους
waldorf

Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

144 σελίδες γράφτηκαν με μαθηματικά και υπολογισμούς,1 μύριο;500κ;χκ;
Νομίζω διάβασα όλες τις σελίδες αλλά δεν είδα πουθενά αναφορά στο ότι δεν έκλεισαν μόνο τα κέντρα των πόλεων,αλλά έκλεισαν όλες οι εμπορικές δραστηριότητες σε όλες τις γειτονιές,σε όλες τις πόλεις,σε όλη την Ελλάδα.
Στη γειτονιά μου (και σε όσες πέρασα περπατώντας από και προς το κέντρο),δεν υπήρχε ανοιχτό μισό μαγαζί.Φούρνοι,μπακάλικα,συνεργεία,εμπορικά,φαρμακεία,τίποτα.
Ίσως είναι σημαντικότερο να τονίσουμε ότι ΟΛΗ η χώρα ήταν κλειστή στις 28,παρά να μετράμε κεφάλια.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Εκτιμηση για 427.000 γραφει η Ναυτεμπορικη σε Αθηνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

6.000.000 πολιτες σε ολη την Ελλαδα γραφει το Μακελειο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Πανω απο 1.000.000 το συνολο των διαδηλωτων γραφει ο Ριζοσπαστης
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

1.000.000 κοσμος σε 300 πολεις γραφουν τα ΝΕΑ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Οφείλω να πω πάντως και κάτι φαινομενικά άσχετο με το θέμα αλλά ουσιαστικά απολύτως σχετικό από δυο διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Δεν θέλω να ανοίγω νήματα αλλού, δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασία
Αλλά
Δεν γίνεται εχθές να έχουμε συλλαλητήρια και σήμερα καρναβάλια. Έλεγα να μη γράψω τίποτα μέχρι που άκουσα έναν Ιταλό νεαρό να μιλά γι αυτό και ντράπηκα (περισσότερο). Πένθος και ξεφάντωμα, δεν πάνε μαζί.

Και υπάρχει επιπλέον ένας πολύ βαθύτερος, ουσιαστικός και σοβαρότερος λόγος ,γιατί δεν πρέπει να έχουμε Καρνάβαλους, ο οποίος είναι πνευματικός (εκτός από το αισθητικό της υπόθεσης)

Επειδή, σας γνωρίζω τι καλά παιδάκια είστε, δεν θα ποστάρω πολλά παραπάνω για το θέμα που αναφέρω.
Το οποίο έχει άμεση σχέση με το δυστύχημα στα Τέμπη. Πνευματική σχέση.
Είναι ας πούμε, το πνευματικό αντίστοιχο του να ψάχνουμε πώς και γιατί υπήρξε η φωτιά..

Συνέβησαν κάποια μεταφυσικά πράγματα την νύχτα του δυστυχήματος.
Εαν δεν πιστεύει κανείς, είναι καλύτερα να το ξεχάσει και να το προσπεράσει. Ας μην το χλευάσει για χάρη των οικογενειών και των θυμάτων...
Αν ενδιαφέρεται, μπορεί να ψάξει.
Αν.

Απλώς εγώ, όπως όφειλα να μιλήσω για όλα τα άλλα, οφείλω να μιλήσω και γι αυτό. Στο βαθμό που μπορεί να γίνει ανεκτό από τον συγκεκριμένο χώρο, δηλαδή στο ελάχιστο.

Το τριήμερο αυτό από απόψε , είναι τριήμερο σιωπής για τους Ορθοδόξους. Δεν νομίζω οτι θα χρειαστεί να πω πολλά περισσότερα.

Αιωνία η μνήμη των παιδιών.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

SeaHawk έγραψε: 02 Μαρ 2025, 19:43 1.000.000 κοσμος σε 300 πολεις γραφουν τα ΝΕΑ
Εικόνα
Μόνο σάλο ήταν σίγουρα 200 χιλιάδες
Τώρα να ήταν άλλες 800 σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με Αθήνα μέσα δυσκολα
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

waldorf έγραψε: 02 Μαρ 2025, 16:01 144 σελίδες γράφτηκαν με μαθηματικά και υπολογισμούς,1 μύριο;500κ;χκ;
Νομίζω διάβασα όλες τις σελίδες αλλά δεν είδα πουθενά αναφορά στο ότι δεν έκλεισαν μόνο τα κέντρα των πόλεων,αλλά έκλεισαν όλες οι εμπορικές δραστηριότητες σε όλες τις γειτονιές,σε όλες τις πόλεις,σε όλη την Ελλάδα.
Στη γειτονιά μου (και σε όσες πέρασα περπατώντας από και προς το κέντρο),δεν υπήρχε ανοιχτό μισό μαγαζί.Φούρνοι,μπακάλικα,συνεργεία,εμπορικά,φαρμακεία,τίποτα.
Ίσως είναι σημαντικότερο να τονίσουμε ότι ΟΛΗ η χώρα ήταν κλειστή στις 28,παρά να μετράμε κεφάλια.
Ναι, ειναι σημαντικο επισης να μην μπαινουμε σε νηματα με τιτλο "ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα"¨παραπονουμενοι που συζηταμε για το "ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα".
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Saturn έγραψε: 02 Μαρ 2025, 19:54
Δεν γίνεται εχθές να έχουμε συλλαλητήρια και σήμερα καρναβάλια. Έλεγα να μη γράψω τίποτα μέχρι που άκουσα έναν Ιταλό νεαρό να μιλά γι αυτό και ντράπηκα (περισσότερο). Πένθος και ξεφάντωμα, δεν πάνε μαζί.

1. Δεν ήταν πένθος, διαμαρτυρία ήταν.
2. Η ζωή συνεχίζεται.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Καλη η εκτιμηση της Ναυτεμπορικης, πανελλαδικα ηταν σιγουρα πανω απο 1 εκ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Τώρα τι κάνουμε ?
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

vagabondo έγραψε: 02 Μαρ 2025, 20:08

1. Δεν ήταν πένθος, διαμαρτυρία ήταν.
2. Η ζωή συνεχίζεται.
Ήταν και πένθος. Αλλά οκ. Δεν θα πω κάτι άλλο.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Και υπάρχει επιπλέον ένας πολύ βαθύτερος, ουσιαστικός και σοβαρότερος λόγος ,γιατί δεν πρέπει να έχουμε Καρνάβαλους, ο οποίος είναι πνευματικός (εκτός από το αισθητικό της υπόθεσης)

Επειδή, σας γνωρίζω τι καλά παιδάκια είστε, δεν θα ποστάρω πολλά παραπάνω για το θέμα που αναφέρω.
Είναι ας πούμε, το πνευματικό αντίστοιχο του να ψάχνουμε πώς και γιατί υπήρξε η φωτιά..

Εαν δεν πιστεύει κανείς, είναι καλύτερα να το ξεχάσει και να το προσπεράσει. Ας μην το χλευάσει για χάρη των οικογενειών και των θυμάτων...
Αν.

Απλώς εγώ, όπως όφειλα να μιλήσω για όλα τα άλλα, οφείλω να μιλήσω και γι αυτό. Στο βαθμό που μπορεί να γίνει ανεκτό από τον συγκεκριμένο χώρο, δηλαδή στο ελάχιστο.

Το τριήμερο αυτό από απόψε , είναι τριήμερο σιωπής για τους Ορθοδόξους. Δεν νομίζω οτι θα χρειαστεί να πω πολλά περισσότερα.

Γίνεται.
Στην Ελλάδα είμαστε.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

taliban έγραψε: 02 Μαρ 2025, 20:10

Αν.

Γίνεται.
Στην Ελλάδα είμαστε.

25 Δεκεμβρίου ξημερώματα πέθανε ο αγαπημένος μου θείος εντελώς αναπάντεχα σε ηλικία 50 ετών. Σχεδόν μεγαλώσαμε μαζί, με προστάτευε πάντα και με στήριζε. Η κηδεία έγινε 29 Δεκεμβρίου. Αγρυπνία με τα παιδιά του, 600 άτομα στην κηδεία, καφέδες, φαγητό μετά, πάλι στήριξη στα παιδιά. 30 Δεκεμβρίου παντρευόταν η καλύτερή μου φίλη και βάπτιζα το παιδί της. Πήγα, χαμογελούσα μάλλον, χόρεψα, ξενύχτησα. Καλώς ή κακώς, η ζωή συνεχίζεται.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stella έγραψε: 02 Μαρ 2025, 12:51 Εμείς είχαμε 8χρονο μαζί. Είδα παρανοϊκό απέναντί μας με 2 παιδιά και 1 ακόμη μωρό στον μάρσιπο στην αρχή της Πανεπιστημίου. Παιδάκια υπήρχαν πάντως.
Εγώ ξέρω πολλούς που κατέβηκαν με τα παιδιά τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”