Μα και σε αυτες που ειχε κοσμο παλι σας κοροιδευε . ο κοροιδιαρης
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όλοι στα νέα συλλαλητήρια! - Τετάρτη 5 Μάρτη, ημέρα που θα συζητηθεί το έγκλημα στα Τέμπη στη Βουλη.
Re: Όλοι στα νέα συλλαλητήρια! - Τετάρτη 5 Μάρτη, ημέρα που θα συζητηθεί το έγκλημα στα Τέμπη στη Βουλη.
Re: Όλοι στα νέα συλλαλητήρια! - Τετάρτη 5 Μάρτη, ημέρα που θα συζητηθεί το έγκλημα στα Τέμπη στη Βουλη.
μετά τα καταλαβαίνω και μόνη μου ρε ούφο
το θέμα είναι την ώρα που είμαι σε διαδικασία να διαβάζω και να γράφω εν ριπή..ΕΛΕΟC , NOIΩCE!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ναι ,αυτό το γμημένο φταίει.
ναι αλλά,ώπα, μέχρι σήμερα μετράει...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Golden Age
Μάλλον του ΚΚΕ, για να τσιμπολογήσει αγανακτισμένο κόσμο, αλλά και για να ξεπλυθεί από αυτά:Saturn έγραψε: 02 Μαρ 2025, 15:37 Από ό,τι ξέρω στην σελίδα του φεισμπουκ με τους φίλους των οικογενειών των Τεμπών, υπάρχει ειδοποίηση πότε οι γονείς έχουν δώσει το οκ για να γινεται οποιαδήποτε συγκέντρωση για τα Τέμπη ή τεσπα για να συμμετασχουμε οι ακομματιστοι
Αυτό εδώ, τί είναι?
https://twitter.com/Stress_Miss_/status ... 5399526908
Ειναι μεθοδικος και τελειομανης τι να κανουμε ?Saturn έγραψε: 02 Μαρ 2025, 15:55ναι αλλά,ώπα, μέχρι σήμερα μετράει...Νon4me έγραψε: 02 Μαρ 2025, 15:53Μα και σε αυτες που ειχε κοσμο παλι σας κοροιδευε . ο κοροιδιαρηςenaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 15:50
για δες, καλυτέρα;
προσπαθούν να κάνουν χαρη στον γγ, να υπάρχει και μια συγκέντρωση για τα Τέμπη χωρίς κόσμο, ώστε να μπορεί να κοροϊδεύει. Ειναι το ΚΚΕ, βοηθάει παντα την ΝΔ στα δύσκολα.![]()
Πάντως, την Ζωίτσα παρατηρώ οι επικοινωνιολόγοι την έχουν φορτώσει χαριτωμενιές και γλυκοτζουτζουκιές να σπάει λίγο το μπρουταλGolden Age έγραψε: 02 Μαρ 2025, 15:57Μάλλον του ΚΚΕ, για να τσιμπολογήσει αγανακτισμένο κόσμο, αλλά και για να ξεπλυθεί από αυτά:Saturn έγραψε: 02 Μαρ 2025, 15:37 Από ό,τι ξέρω στην σελίδα του φεισμπουκ με τους φίλους των οικογενειών των Τεμπών, υπάρχει ειδοποίηση πότε οι γονείς έχουν δώσει το οκ για να γινεται οποιαδήποτε συγκέντρωση για τα Τέμπη ή τεσπα για να συμμετασχουμε οι ακομματιστοι
Αυτό εδώ, τί είναι?
https://twitter.com/Stress_Miss_/status ... 5399526908
Εκεί που κάνει το χεράκι έτσι, να μου θύμησε λίγο τηλεοπτικό σποτάκι/χριστουγεννιάτικη διαφήμιση-προσφορά του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ:lol:
Μην τον φωνάζεις, προσπαθει να αποφύγει κάτι που του έχω ζητήσει, τόσο τίμιος ψυχαναγκαστικός είναι!
Δεν βλέπω κόζμο να συμφωνεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 15:46 Ένιγουέι, αν ξανακατεβείτε στα νέα συλληλητήρια οι πχορουμίτες, μπορεί κάλλιστα να γίνει με τους παλιους και ορθόδοξους πχορουμικούς τρόπους... δηλαδή κάτι συλλογικό και πιο ασμπέτε ρε παιδιά. Γιατί όχι στην τελική;![]()
Γιατί;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 16:37Δεν βλέπω κόζμο να συμφωνεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 15:46 Ένιγουέι, αν ξανακατεβείτε στα νέα συλληλητήρια οι πχορουμίτες, μπορεί κάλλιστα να γίνει με τους παλιους και ορθόδοξους πχορουμικούς τρόπους... δηλαδή κάτι συλλογικό και πιο ασμπέτε ρε παιδιά. Γιατί όχι στην τελική;![]()
Γιατί;
![]()
Να πάμε σαν φόρουμ με το πανό μας και τα σέα μας δηλαδή; Μέσα .. Να ρθει κι ο γγ να μετράει ,να πάρουμε και κουτάκια μπύρα αλλά σας το λέω ,στο πρώτο μπαμ από κρότου λάμψης εγώ έφυγα
Χωρίς πανώ, ρε συ. Έτσι χαλαρά, για να κόψουμε ποιος λέει τι στο πχόρουμ και να φοβόμαστε την οργή του ως οφείλουμε.Γυφτάκι έγραψε: 02 Μαρ 2025, 16:48ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 16:37Δεν βλέπω κόζμο να συμφωνεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 15:46 Ένιγουέι, αν ξανακατεβείτε στα νέα συλληλητήρια οι πχορουμίτες, μπορεί κάλλιστα να γίνει με τους παλιους και ορθόδοξους πχορουμικούς τρόπους... δηλαδή κάτι συλλογικό και πιο ασμπέτε ρε παιδιά. Γιατί όχι στην τελική;![]()
Γιατί;
![]()
Να πάμε σαν φόρουμ με το πανό μας και τα σέα μας δηλαδή; Μέσα .. Να ρθει κι ο γγ να μετράει ,να πάρουμε και κουτάκια μπύρα αλλά σας το λέω ,στο πρώτο μπαμ από κρότου λάμψης εγώ έφυγα![]()
Να μπει μια τάξη, στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγω θα ερθω με το αμαξι . θα το παρκαρω λιγο πιο κατω να σας αγναντευω . ( θα το ανοιξω κιολα καθοτι καμπριο ) μουσικουλα καφε κλπ
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 16:53Χωρίς πανώ, ρε συ. Έτσι χαλαρά, για να κόψουμε ποιος λέει τι στο πχόρουμ και να φοβόμαστε την οργή του ως οφείλουμε.
Να μπει μια τάξη, στην τελική.![]()
Νon4me έγραψε: 02 Μαρ 2025, 16:55 Εγω θα ερθω με το αμαξι . θα το παρκαρω λιγο πιο κατω να σας αγναντευω . ( θα το ανοιξω κιολα καθοτι καμπριο ) μουσικουλα καφε κλπ
Τι μουσικούλα; Επαναστατική , γυφτοτσιφτετέλια ,καρμινα μπουράνα ;
Οκ, όταν δεις μία με περουκίνι και πι, θα καταλάβεις ποια είναι.Νon4me έγραψε: 02 Μαρ 2025, 16:55 Εγω θα ερθω με το αμαξι . θα το παρκαρω λιγο πιο κατω να σας αγναντευω . ( θα το ανοιξω κιολα καθοτι καμπριο ) μουσικουλα καφε κλπ
Στους άλλους θα πρέπει να παίξεις στοίχημαν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 132 Απαντήσεις
- 2193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
-