!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ
ναι στ μου, συμφωνούμε γενικά.
-
Νετο Γκουερινο
Εγώ δεν συμφωνώ καθόλου
με τον στ, με εμένα, ή με την συμφωνια;
εσυ τα λες απο παλια μια χαρά, δεν σε αφορά το σενάριο που ελεγα, θα εχεις ζησει το δικό σου. Εννοεις εχεις αλλη οπτική;
εσυ τα λες απο παλια μια χαρά, δεν σε αφορά το σενάριο που ελεγα, θα εχεις ζησει το δικό σου. Εννοεις εχεις αλλη οπτική;
-
Νετο Γκουερινο
Με το στ και με σένα που συμφωνείς με αυτόν
Η αχρηστοσυνη σταματάει στην στιγμή της σύγκρουσης
Απο τις εκεί και πέρα ενέργειες μιλώντας για αχρηστοσυνη απλά τους αθωώνει
Εδώ διαβάζουμε το εξής εκπληκτικό,ότι βρέθηκε η πυροσβεστική σε μέρος που υπήρξε φωτιά και δεν είχε ως πρωταρχικό της μέλημα να βρει τον λόγο που ξέσπασε
Δεν γίνονται αυτά, υπηρεσιακό λάθος κι αρχιδια
-
Νετο Γκουερινο
Και μόνο που έχει δωθεί στην δημοσιότητα η μετέπειτα εξέλιξη των αστυνομικών που συναίνεσαν στο μπάζωμα και αυτού που δεν δέχτηκε, είναι η καλύτερη απάντηση για τον αν επιχειρήθηκε συγκάλυψη
Εντάξει δεν μπορεί να υπάρχουν 1800 συμπτώσεις γύρω από την υπόθεση
Εγώ ως πραγματογνώμονας θα έρθω να σε πω τι έπρεπε να είχε γίνει πριν για να αποφευχθεί και τι μετά για να βρεθεί πως προκλήθηκε
Δεν μπορώ να πω αν υπήρχε δόλος εκτός αν διαβάζω την σκέψη
Εντάξει δεν μπορεί να υπάρχουν 1800 συμπτώσεις γύρω από την υπόθεση
Εγώ ως πραγματογνώμονας θα έρθω να σε πω τι έπρεπε να είχε γίνει πριν για να αποφευχθεί και τι μετά για να βρεθεί πως προκλήθηκε
Δεν μπορώ να πω αν υπήρχε δόλος εκτός αν διαβάζω την σκέψη
θα πω κατι λιγο ασχετο, ελπίζω να το πιασεις. Υπηρξε μια στιγμη στην ζωή μου, οι 5 μερες στην σακεδβ που περίμενα να ερθουν τα αλφακια να γινω βητακι, και μια μερα πριν και μετα, που ήταν φοβερές. Βλεπεις ξεκάθαρα οτι ο ρόλος, η θέση, ειναι πολυ μεγάλο τμημα της προσωπικότητας. Και η θέση δεν πάντα επιλογή. Οπότε πρέπει να την αφαιρείς οσο μπορείς, αν θες να δεις με ποιον μιλας στ αλήθεια. Με τον στ εγω συμφωνώ συχνά, αλλα ειμαστε σε αλλες θέσεις, οποτε ναι, δικιο εχεις, δεν λεμε τα ιδια καθολου, αλλα συμφωνουμε.
-
Νετο Γκουερινο
Σε όλα τα θέματα,προσπαθώ πάντα για να κρίνω κάποιον να μπω στη θέση τουenaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 14:15![]()
θα πω κατι λιγο ασχετο, ελπίζω να το πιασεις. Υπηρξε μια στιγμη στην ζωή μου, οι 5 μερες στην σακεδβ που περίμενα να ερθουν τα αλφακια να γινω βητακι, και μια μερα πριν και μετα, που ήταν φοβερές. Βλεπεις ξεκάθαρα οτι ο ρόλος, η θέση, ειναι πολυ μεγάλο τμημα της προσωπικότητας. Και η θέση δεν πάντα επιλογή. Οπότε πρέπει να την αφαιρείς οσο μπορείς, αν θες να δεις με ποιον μιλας στ αλήθεια. Με τον στ εγω συμφωνώ συχνά, αλλα ειμαστε σε αλλες θέσεις, οποτε ναι, δικιο εχεις, δεν λεμε τα ιδια καθολου, αλλα συμφωνουμε.
Και πάντα υποστηρίζω πως αν δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε εσένα δεν μπορείς ουσιαστικά να έχεις άποψη
Βέβαια αυτό που λέω τώρα δεν είναι το ίδιο με αυτό που λες εσύ,αλλά είναι σχετικο
-
Νετο Γκουερινο
Κάτι ακόμα σχετικό
Για να καταλάβει κάποιος σε τι μπουρδέλο κατάσταση έχει μπει η χώρα,ας βάλει τον εαυτό του στην θέση ενός πατέρα που αύριο περιμένουν από τον γιό του ένα πόρισμα για την υπόθεση
Θα κοιμόταν ήσυχος,αν τον έπαιρνε τηλέφωνο ο γιος του για παράδειγμα και του έλεγε ότι τα βίντεο που ευχήθηκε ο πρωθυπουργός να υπάρχουν τελικά δεν είναι γνήσια;
Τι θα τον συμβούλευε να κάνει;
Για να καταλάβει κάποιος σε τι μπουρδέλο κατάσταση έχει μπει η χώρα,ας βάλει τον εαυτό του στην θέση ενός πατέρα που αύριο περιμένουν από τον γιό του ένα πόρισμα για την υπόθεση
Θα κοιμόταν ήσυχος,αν τον έπαιρνε τηλέφωνο ο γιος του για παράδειγμα και του έλεγε ότι τα βίντεο που ευχήθηκε ο πρωθυπουργός να υπάρχουν τελικά δεν είναι γνήσια;
Τι θα τον συμβούλευε να κάνει;
ναι δεν λεμε το ιδιο. Φανατασου ενα συστημα χ/y, και βαλε την αποψη την δική μου σήμερα για τον Κυριακο, και τoυ στ. Άλλες τιμές σίγουρα. Βάλε μετά και τις αρχικές θέσεις εκκίνησης, και βγάλε μέγεθος μετατόπισης. Μπορεί να μοιάζει.Νετο Γκουερινο έγραψε: 02 Μαρ 2025, 14:18 Βέβαια αυτό που λέω τώρα δεν είναι το ίδιο με αυτό που λες εσύ,αλλά είναι σχετικο
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
ST48410 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:48 Δεν έχω παρακολουθήσει το Λακαφώση και δεν με νοιάζει ο κάθε Λακαφώσης. Υποθέτω ότι τότε αναζητούσαν ακόμα τι έγινε με τον σταθμάρχη παρά με την πυρόμπαλα. Ας τον ελέγξουν αυτοί που τον προσέλαβαν και τον πληρώνουν. Θέλω να δουλεύει το κράτος στοιχειωδώς σωστά.
Αναζητούσαν και τους άγνωστους νεκρούς ή και πιθανώς ζωντανούς θαμμένους κάτω από τα βαγόνια που έπρεπε για αυτό να ανασυρθούν το γρηγορότερο.Πολλοί από όσους ψάχνουν τώρα για το παράνομο φορτίο τότε έψαχναν τους άγνωστους νεκρούς.Λεγόταν ότι τα τραίνα δεν είναι αεροπλάνα,μπαίνουν εύκολα σε κάθε σταθμό λαθρεπιβάτες και οι νεκροί μάλλον είναι πολύ περισσότεροι διότι οι λαθρομετανάστες που ήσαν λαθρεπιβάτες στο τραίνο δεν ήσαν καταγραμμένοι.Μετά είπαν κακώς μπαζώσατε στα γρήγορα για να σηκώσουν οι γερανοί τα βαγόνια.
Κατά τα λοιπά η μάχη της ανάφλεξης συνεχίζεται.
https://twitter.com/NAppelaios/status/1 ... 6830069182
- Otto Weininger
Ο Λακαφώσης έτσι όπως το πάει με την μετατόπιση του υποτιθέμενου φορτίου σε λίγο θα πει οτι ήταν αφημένο στις ράγες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
σφυριξαν και εληξε αυτο, τωρα απλα βλεπουμε τι εννοει η Κυβερνηση οταν λεει το πήρα το μηνυμα.
These observations, together with the performed simulations, confirm the conclusion that was also made by Prof.
Konstandopoulos: “The large fireball at the Tempi railroad accident that occurred within 0.5 sec from the collision
of the trains cannot be attributed to the transformers oil (PDMS) which although combustible at high enough
temperatures (> 400) it could not - due to reaction kinetics reasons - ignite in the prevailing environment.
Furthermore, the absence of white dust (Silicone dioxide, SiO₂) at the scene of the accident, in quantities that
would justify the combustion of a large quantity of silicone oil, is another clear indication that such an occurrence
did not take place. Hence the origin of the fireball consistent with a few tons of a flammable volatile fuel needs to
be searched elsewhere.”
- Otto Weininger
Ναι μόνο που τα simulations βγάλανε κροκόδειλους και τωρα θα σταλούν αλλού για να ελεγχθούν οι μεταβλητές του Λακαφώση.enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 17:43σφυριξαν και εληξε αυτο, τωρα απλα βλεπουμε τι εννοει η Κυβερνηση οταν λεει το πήρα το μηνυμα.![]()
These observations, together with the performed simulations, confirm the conclusion that was also made by Prof.
Konstandopoulos: “The large fireball at the Tempi railroad accident that occurred within 0.5 sec from the collision
of the trains cannot be attributed to the transformers oil (PDMS) which although combustible at high enough
temperatures (> 400) it could not - due to reaction kinetics reasons - ignite in the prevailing environment.
Furthermore, the absence of white dust (Silicone dioxide, SiO₂) at the scene of the accident, in quantities that
would justify the combustion of a large quantity of silicone oil, is another clear indication that such an occurrence
did not take place. Hence the origin of the fireball consistent with a few tons of a flammable volatile fuel needs to
be searched elsewhere.”
Let them make the first mistake. We make the last move.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εγω αντιθετα με εσενα θεωρω οτι το κρατος εκανε την δουλεια του.ST48410 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:48 Θέλω να δουλεύει το κράτος στοιχειωδώς σωστά.
Το κύριο είναι ότι το κράτος δείχνει πως σε κάτι τόσο σοβαρό, δεν ήταν έτοιμο να ανταποκριθεί με την απαιτούμενη επάρκεια. Εδώ σε αυτό περιμένω καιρό τώρα να συμφωνήσουμε. Δεν έχει σημασία αν ψηφίζεις το χ ή το ψ. Άσε λοιπόν τα άλλα. Ας συμφωνήσουμε για αρχή σε αυτό. Περίμενες πως κάποιες υπηρεσίες θα έχουν κάνει συλλογή στοιχείων γιατί φαντάζομαι κι εσύ υπέθετες ότι δεν είναι δυνατό σε κάτι τόσο σοβαρό να στείλαμε ειδικούς με τόση καθυστέρηση. Ε, δεν προέκυψε από πουθενά ότι έγινε συλλογή αρμοδίως, όπως έπρεπε, όταν έπρεπε.
Η διαφορετικη αντιληψη που εχουμε γυρω απο το θεμα εδραζεται στην μεθοδολογια της ερευνας.
Εσυ θεωρεις οτι επρεπε να γινει διαχειριση με το αεροπορικο προτυπο, εγω οχι.
Το ιδιο με εσενα πιστευουν και ο Λακαφωσης με τον Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ.
Γι αυτο διαβαζεις στο πορισμα του Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ. οτι εγιναν λαθη και παραλειψεις.
Λαθη και παραληψεις με βαση το αεροπορικο προτυπο.
Στο πορισμα του Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ. απο οσο εχω διαβασει μεχρι τωρα δεν βλεπω να αναφερεται το ποιο σημαντικο.
Συστασεις για το ποτε θα ενεργοποιειται ο μηχανισμος του αεροπορικου προτυπου.Δηλαδη κανονες και προυποθεσεις ωστε αυτο να τιθεται εν ισχυ.
Ο μηχανισμος το αντιμετωπισε ως τροχαιο και με βαση αυτο πρεπει να κριθουν οι ενεργειες των εμπλεκομενων.
Το αν επρεπε να το αντιμετωπισει με το αεροπορικο προτυπο ειναι μια αλλη συζητηση.
Ολη αυτη η αλυσιδα ξεκιναει απο μια χρονικη στιγμη την στιγμη της αποφασης στο ερωτημα "Πως θα αντιμετωπισουμε το συγκεκριμενο συμβαν;"
Η αποφαση παρθηκε και καλως η κακως ηταν "ως τροχαιο".
Οτι εγινε απο την στιγμη αυτη και μετα δεν μπορει να κρινεται σαν να μην ειχε παρθει η αποφαση αυτη
Γι αυτο οι ιστοριες με τα μπαζωματα,την καταστροφη στοιχειων την μη σωστη δειγματοληψια κτλ κτλ ειναι μπαρουφες.
-
Νετο Γκουερινο
Το πώς αντιμετωπίστηκε το θέμα μετά την σύγκρουση είναι υπό έρευνα από την δικαιοσύνη
Παπαριές του τύπου δεν δώθηκαν εντολές,ήταν υπηρεσιακή απόφαση το μπάζωμα κτλ απευθύνονται σε ζώα
Παπαριές του τύπου δεν δώθηκαν εντολές,ήταν υπηρεσιακή απόφαση το μπάζωμα κτλ απευθύνονται σε ζώα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-
- 42 Απαντήσεις