!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

10.000
6
8%
50.000
6
8%
100.000
6
8%
200.000
3
4%
300.000
1
1%
400.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
500.000
1
1%
600.000
5
7%
700.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
800.000
2
3%
900.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1.000.000
11
15%
1.500.000
2
3%
2.000.000
13
18%
Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες εκατομμυρια
18
24%

Σύνολο ψήφων: 74

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

stella έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:50 Ε τον μαλάκα μας ευχήθηκε καλημέρα.
:smt005: :smt005: :smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2025, 23:56
Otto Weininger έγραψε: 01 Μαρ 2025, 10:10
Ασέβαστος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 10:05

για την παρτη του και την τσεπη του.
Για την πάρτη του, την τσέπη του και την χώρα του.
Γιατί σε αντίθεση με ο,τι λένε τα γιδια 10 χρόνια τώρα, αν δεν ευημερούν οι αριθμοί της χώρας, θα γαμηθουμε όλοι μαζί με μαθηματική ακρίβεια.
Αν κάποιος τα έχει βρει όλα έτοιμα στην ζωή του, δεν μπορεί καν να αντιληφθεί ότι οι αριθμοί της χώρας ΔΕΝ γίνεται να ευημερούν αν δεν ευημερούν οι πολίτες. Αν δεν ευημερούν οι πολίτες, γαμιούνται όλοι με μαθηματική ακρίβεια και στην συνέχεια γαμιέται η ίδια η χώρα γιατί έρχεται η στιγμή που δεν έχει τίποτα άλλο να πάρει από τους πολίτες της.
Καλά τα λες. Να ίσχυαν κιόλας.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Bazoomba
Οι δρομοι που σημειωσα με κοκκινο ειναι βαρια 150.000 κοσμος με πυκνοτητα 1,5/τμ
200.000 με πυκνοτητα 2/τμ
250.000 με πυκνοτητα 2.5/τμ
300.000 με πυκνοτητα 3/τμ
Δεν εχω υπολογισει την πλατεια
Εικόνα

Οποιο συντελεστη και να επιλεξεις καταληγεις στο ιδιο συμπερασμα
Αυτα που διαβαζουμε για 1.000.000-1.500.000 κοσμο στην Αθηνα ειναι απλα πιπες κοκκινες και ροζ

H συγκεντρωση που προκαλεσε το μεγαλυτερο debate παγκοσμιως για το τι πουκνοτητα ειχε ηταν αυτη του Hong Kong to 2019
Τελικα κατεληξαν οτι το 1.5 ανταποκρινεται περισσοτερο στην αληθεια
Για να γινει ακριβης μετρηση πρεπει να υπολογιστουν πολλα μεγεθη.Εμεις το υπολογιζουμε μπακαλιστικα
Το 1.5 εφτανε κοντα στις πιο συνθετες και ακριβεις μετρησεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 02 Μαρ 2025, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

κύριος Ακτινίδιος έγραψε:
Kyriakos Mitsotakis έγραψε:

Καλημέρα σας. Η σημερινή μου ανάρτηση δεν θα αφορά στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες πρώτες σκέψεις για τα πρωτοφανή σε όγκο συλλαλητήρια με αφορμή την επέτειο των δύο ετών από την τραγωδία των Τεμπών.
Ποιον πρωτοφανή όγκο ρε σαχλαμάρα ; Πίπες κοκκινες και ροζ γραφεις και συ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 02 Μαρ 2025, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Ρε ακτινίδιε άλλαξε γραμμή. Ο αγαπητικός σου Κούλης λέει για πρωτοφανή σε όγκο συγκέντρωση. Σε λίγο θα μας πει οτι κατέβηκε και αυτός κρυφά :D
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

SeaHawk έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:10 Bazoomba
Οι δρομοι που σημειωσα με κοκκινο ειναι βαρια 150.000 κοσμος με πυκνοτητα 1,5/τμ
200.000 με πυκνοτητα 2/τμ
250.000 με πυκνοτητα 2.5/τμ
300.000 με πυκνοτητα 3/τμ
Εικόνα

Αυτα που διαβαζουμε για 1.000.000-1.500.000 κοσμο στην Αθηνα ειναι απλα πουτσες κοκκινες και ροζ
Ωραία, απλα βάλε 3,5 το κατώτατο όριο και τρέξε το σκριπτ μέχρι με 4. Κάπου στο μισο εκ πρέπει να βγαίνει θαρρώ. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχεις υπολογίσει όλα τα σημεία συγκέντρωσης.

Το 3,5 θα μας δώσει το κατώτατο όριο. Μετά εμπλέκονται κι άλλοι παράγοντες βέβαια μιας και δεν μιλάμε για στατικό σύνολο. Αλλά είναι οκ ως απροξιμεησο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μπορει να εχω υπολογισει μεγαλυτερο μηκος στους δρομους δεν ξερω μεχρι που ηταν γεματες οι κεντρικες αρτηριες δεν μπορω να εχω εικονα αο τις φωτο και τα βιντεο που ειδα
Αυτο που μου προκυπτει ομως με σιγουρια ειναι οτι 1-1.5 εκ ηθελαν πολυ μεγαλυτερη εκταση

Κινουμενο συνολο με 3,5 δε υφισταται θα μπουρδουκλωθουν
Σε κινουμενα συνολα εισαι κοντα στο 1
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Arisvilla έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:17 Ρε ακτινίδιε άλλαξε γραμμή. Ο αγαπητικός σου Κούλης λέει για πρωτοφανή σε όγκο συγκέντρωση. Σε λίγο θα μας πει οτι κατέβηκε και αυτός κρυφά :D
Πρωτοφανης=1.000.000 η 1.500.000;;;;
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

SeaHawk έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:22 Δεν εχω υπολογισει την πλατεια
Μπορει να εχω υπολογισει μεγαλυτερο μηκος στους δρομους δεν ξερω μεχρι που ηταν γεματες οι κεντρικες αρτηριες δεν μπορω να εχω εικονα αο τις φωτο και τα βιντεο που ειδα
Αυτο που μου προκυπτει ομως με σιγουρια ειναι οτι 1-1.5 εκ ηθελαν πολυ μεγαλυτερη εκταση

Κινουμενο συνολο με 3,5 δε υφισταται θα μπουρδουκλωθουν
Σε κινουμενα συνολα εισαι κοντα στο 1
Δεν είπα κινούμενο είπα μή στατικό, δηλαδή δεν ξέρουμε ποιο ήταν το πικ χρονικά και αν οι φωτόζ που χρησιμοποίησες αφορούν την ακμή.

Για την πυκνότητα τα γράψαμε χθες, μην επαναλαμβανομαστε, οι εικόνες που έβαλες αντιστοιχούν σε πυκνότητες από 3,5 και πάνω.

Επίσης, ανεξάρτητα από το τελικό νούμερο είναι πρωτοφανής η συγκέντρωση ως προς το μέγεθος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:15
κύριος Ακτινίδιος έγραψε:
Kyriakos Mitsotakis έγραψε:

Καλημέρα σας. Η σημερινή μου ανάρτηση δεν θα αφορά στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες πρώτες σκέψεις για τα πρωτοφανή σε όγκο συλλαλητήρια με αφορμή την επέτειο των δύο ετών από την τραγωδία των Τεμπών.
Ποιον πρωτοφανή όγκο ρε σαχλαμάρα ; Πίπες κοκκινες και ροζ γραφεις και συ;
Πληρης διαστρεβλωση
Αναφορικα με την συγκεντρωση της Παρασκευης ουδεποτε εχω εκφρασει αποψη για το αν ειναι μεγαλη μικρη η λιλιπουτεια
Stinger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinger »

Ρε είστε για δέσιμο :str8jack: :str8jack:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bazoomba έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:19 Το 3,5 θα μας δώσει το κατώτατο όριο. Μετά εμπλέκονται κι άλλοι παράγοντες βέβαια μιας και δεν μιλάμε για στατικό σύνολο. Αλλά είναι οκ ως απροξιμεησο.
Το 3,5 είναι ασφαλές κάτω όριο σε πυκνές συγκεντρώσεις και μικρό κάτω όριο όταν είναι συγκεντρώσεις που κατεβαίνουν άτομα όλων των ηλικιών, πολιτικών πεποιθήσεων και αποχρώσεων, δηλαδή κυριολεκτικά όλη η κοινωνία. Μεγάλο ρόλο σ' αυτό παίζει ότι ο κόσμος κατεβαίνει με τα παιδιά του και τα παιδιά πιάνουν πολύ λιγότερο χώρο, πολλές φορές τον ίδιο ακριβώς χώρο που πιάνει μόνος του ένας ενήλικας γιατί τα κρατάνε στους ώμους ή στην αγκαλιά τους αν είναι μωρά.

Όπως είπαμε, βέβαια, το στιγμιότυπο με τον περισσότερο κόσμο δεν δίνει το άνω όριο της συγκέντρωσης, δίνει το κάτω όριό της. Για τον υπολογισμό του άνω ορίου πρέπει να μοντελοποιήσεις την ροή, που είναι πολύ πιο δύσκολο.

Φυσικά συγκεντρώσεις έγιναν σε όλες τις μεγάλες και μικρές πόλεις της Ελλάδας. Κυριολεκτικά ήταν μια πανελλαδική συγκέντρωση που κατέβηκε το μέγιστο δυνατό που μπορεί ποτέ να κατέβει σε συγκέντρωση, λαμβάνοντας δηλαδή υπόψη τον αριθμό ατόμων που κωλύονται ανά πάσα στιγμή γιατί δουλεύουν, ταξιδεύουν, είναι κλινήρεις.

Δεν χωρούσε άλλος κόσμος στο κέντρο, απλά και ξάστερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 02 Μαρ 2025, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

hellegennes έγραψε: 02 Μαρ 2025, 12:05
Bazoomba έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:19 Το 3,5 θα μας δώσει το κατώτατο όριο. Μετά εμπλέκονται κι άλλοι παράγοντες βέβαια μιας και δεν μιλάμε για στατικό σύνολο. Αλλά είναι οκ ως απροξιμεησο.
Το 3,5 είναι ασφαλές κάτω όριο σε πυκνές συγκεντρώσεις και μικρό κάτω όριο όταν είναι συγκεντρώσεις που κατεβαίνουν άτομα όλων των ηλικιών, πολιτικών πεποιθήσεων και αποχρώσεων, δηλαδή κυριολεκτικά όλη η κοινωνία. Μεγάλο ρόλο σ' αυτό παίζει ότι ο κόσμος κατεβαίνει με τα παιδιά του και τα παιδιά πιάνουν πολύ λιγότερο χώρο, πολλές φορές τον ίδιο ακριβώς χώρο που πιάνει μόνος του ένας ενήλικας γιατί τα κρατάνε στους ώμους ή στην αγκαλιά τους αν είναι μωρά.
Σε κάποια φάση στην Θεσσαλονίκη ανά λίγα λεπτά ερχόταν μηχανή ασθενοφόρο για να δώσει πρώτες βοήθειες σε ανθρώπους που λιποθυμούσαν
Για να καταλάβεις πόσο πυκνή ήταν η συγκέντρωση
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσοι πολλοί αυτοί που πήραν μωρά/μικρά παιδιά μαζί τους στην συγκέντρωση, αλλά ακόμα κι έτσι καλύπτεται από το διάστημα 3.5-4 που ανέφερα. Παραπάνω από 0.5 δεν γίνεται να συνεισφέρουν.

Το πλήθος λοιπόν πρέπει να ήταν πάνω από μισό εκ. αλλά κάτω από 1 εκ στην Αθήνα κατά την γνώμη μου και βάσει των φωτογραφιών που είδα.
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Bazoomba έγραψε: 02 Μαρ 2025, 12:11
Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσοι πολλοί αυτοί που πήραν μωρά/μικρά παιδιά μαζί τους στην συγκέντρωση, αλλά ακόμα κι έτσι καλύπτεται από το διάστημα 3.5-4 που ανέφερα. Παραπάνω από 0.5 δεν γίνεται να συνεισφέρουν.

Το πλήθος λοιπόν πρέπει να ήταν πάνω από μισό εκ. αλλά κάτω από 1 εκ στην Αθήνα κατά την γνώμη μου και βάσει των φωτογραφιών που είδα.
Χαμός από μικρά παιδιά φίλε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”