!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

σταματα πορτοσαλτε του πχωρουμ, σε χρησιμοποίησα και τωρα σε πεταξα, σορυ.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

SeaHawk έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:41 Δεν εχει καμια βαρυτητα η γνωμη μου δεν την κατεθεσα στον ανακριτη ,δεν βγηκα στα καναλια,δεν εδωσα συνεντευξη σε εφημεριδα κτλ κτλ
Σε ενα φορουμ γραφουμε και κανουμε συζητηση

Εκ των υστερων πλεον και εχοντας δει τι εχει γινει επι δυο χρονια και εγω θα προτιμουσα η διερευνηση να γινει με το αεροπρικο προτυπο ωστε να βρει λιγοτερα πατηματα η ψεκια που κουβαλανε τυποι σαν κι εσενα.
Βγάζεις πορίσματα ρε τύπε, και μας τα έχεις κάνει πεπόνια τόσο καιρό για το τίποτα δηλαδή.

Όσο για τη "ψεκιά", εγώ το είπα και το ξαναλέω, ακόμα και τίποτα να μην ίσχυε, που ισχύει, γιατί πλέον επισήμως μιλάνε για ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ, από τη στιγμή που διαβεβαίωνε ΨΕΥΔΩΣ ο Καραμανλής για την ασφάλεια των τρένων, και μάλιστα το παραδέχεται και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και κορυφαίος υπουργός, λέγοντας "καλά έκανε γιατί αλλιώς δε θα 'μπαινε ο κόσμος στα τρένα" (ναι ρε μαλάκα Μπουμπούκο, δε θα 'μπαιναν και θα ζούσαν τώρα), πάει τελείωσε.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 »

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:09
Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:06
enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:49 αν καταφερεις εσύ η γαλή ο οττο και ο πατ να βγάλετε αδωνι, τι να κανουμε, οκ. Αλλα νομιζω δεν εισαστε σοβαρή ποσότητα τωρα, δεν εχω αγχος, θελω να το ρισκαρουμε.
Στην πραγματικότητα ο κόσμος ψηφίζει με την τσέπη του, τα άλλα είναι για να διαβάζουμε ενώ χέζουμε. Δεν είναι τυχαίο που η αφρουλα που ειναι undercover agent δεν έχει οικονομικό πρόγραμμα, σου λέει μην πάρει και σημαντικό ποσοστό. Οπότε Κυριάκος ή μη, αφού κανείς άλλος δεν έχει ικανότητα να διαχειριστεί το οικονομικό κομμάτι στα μάτια του κόσμου, ΝΔ θα βγει
μα δεν με διαβαζεις, ή τα λεω μπερδεμένα; Δεν θελω εκλογές, θελω να πανε οι νεοδημοκράτες, μονο, να ψηφίσουν αλλο πρόεδρο. Αυτος ειναι Καραγκιόζης με βουλα, τι να κανουμε, να τον κρατήσουμε; Δεν υπάρχει ουτε ενας αλλος;
Σε διαβάζω, εσύ λες για λόγους δημοσίας αιδούς να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης. Και σου απαντάω ότι αυτά ισχύουν σε προτεσταντικές χώρες που η έννοια της αισχύνης υπάρχει στον δημόσιο διάλογο. Δω πέρα δεν υπάρχουν τέτοια, εφόσον στην κάλπη θα έβγαινε πρώτος ο Μητσοτάκης τον κρατάμε.
Άβαταρ μέλους
enaon

Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:14 Σε διαβάζω, εσύ λες για λόγους δημοσίας αιδούς να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης. Και σου απαντάω ότι αυτά ισχύουν σε προτεσταντικές χώρες που η έννοια της αισχύνης υπάρχει στον δημόσιο διάλογο. Δω πέρα δεν υπάρχουν τέτοια, εφόσον στην κάλπη θα έβγαινε πρώτος ο Μητσοτάκης τον κρατάμε.
οκ, μου αρκει που καταλαβαίνεις τι λεω, ευχαριστώ αλήθεια. Αν έχεις δίκιο, αν δεν μας ενοχλει τελικά να εχουμε εναν πρωθυουργό που ειχε τετοιο θράσος, οκ, τι να κανουμε. Νομιζω μας ενοχλει ομως, θα δουμε.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Kauldron έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:13
Βγάζεις πορίσματα ρε τύπε, και μας τα έχεις κάνει πεπόνια τόσο καιρό για το τίποτα δηλαδή.
Εσυ που εχεις ανακαλυψει 60+ αγνοουμενους την λες σε μενα;
Σοβαρα τωρα;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:03 έκλασε η νύφη, σχόλασε ο γάμος. το μνημόσυνο την ερχόμενη εβδ. στη βουλή και καλό καλοκαίρι. όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές :102:
Εσύ μωρή Λουκρητία, διαχρονικά όσοι έχεις στηρίξει έχουν πάει στ' αζήτητα.
Τζέφρυ, αγνοείται.
Μπένυ, αγνοείται.

Όλοι οι "μεγάλοι στεήτσμεν" έχουν φάει κουβά, μωρή γκαντεμόσαυρα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Kauldron έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:18
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:03 έκλασε η νύφη, σχόλασε ο γάμος. το μνημόσυνο την ερχόμενη εβδ. στη βουλή και καλό καλοκαίρι. όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές :102:
Τζέφρυ, αγνοείται.
Μπένυ, αγνοείται.

είμαι πάντα στη σωστή πλευράς της ιστορίας :102:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:12 σταματα πορτοσαλτε του πχωρουμ, σε χρησιμοποίησα και τωρα σε πεταξα, σορυ.
Ποια ειναι η γνωμη σου για το οτι ο Λαακφωσης εκανε supervision στις προσομοιωσεις που παραγγειλε ο ΕΔΟΣΑΑΜ σε ξενα ιδρυματα;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

SeaHawk έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:17
Εσυ που εχεις ανακαλυψει 60+ αγνοουμενους την λες σε μενα;
Σοβαρα τωρα;
Ναι ρε, σοβαρά.
Από 'κει και πέρα, το επαναλαμβάνω πάλι, μπάς και το καταλάβεις:
Όσο για τη "ψεκιά", εγώ το είπα και το ξαναλέω, ακόμα και τίποτα να μην ίσχυε, που ισχύει, γιατί πλέον επισήμως μιλάνε για ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ, από τη στιγμή που διαβεβαίωνε ΨΕΥΔΩΣ ο Καραμανλής για την ασφάλεια των τρένων, και μάλιστα το παραδέχεται και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και κορυφαίος υπουργός, λέγοντας "καλά έκανε γιατί αλλιώς δε θα 'μπαινε ο κόσμος στα τρένα" (ναι ρε μαλάκα Μπουμπούκο, δε θα 'μπαιναν και θα ζούσαν τώρα), πάει τελείωσε.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:19
Τζέφρυ, αγνοείται.
Μπένυ, αγνοείται.

Στη σωστή πλευρά του κουβά είσαι. Όπου δείς απατεώνα, να τρέξεις να στηρίξεις.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 »

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:16
Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:14 Σε διαβάζω, εσύ λες για λόγους δημοσίας αιδούς να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης. Και σου απαντάω ότι αυτά ισχύουν σε προτεσταντικές χώρες που η έννοια της αισχύνης υπάρχει στον δημόσιο διάλογο. Δω πέρα δεν υπάρχουν τέτοια, εφόσον στην κάλπη θα έβγαινε πρώτος ο Μητσοτάκης τον κρατάμε.
οκ, μου αρκει που καταλαβαίνεις τι λεω, ευχαριστώ αλήθεια. Αν έχεις δίκιο, αν δεν μας ενοχλει τελικά να εχουμε εναν πρωθυουργό που ειχε τετοιο θράσος, οκ, τι να κανουμε. Νομιζω μας ενοχλει ομως, θα δουμε.
Δεν νομίζω ότι είσαι τόσο αφελής που να διαφωνείς, ίσως είσαι κάτω από 30κατι ή δεν έχεις επαφή με αυτό που λέμε βαθιά Ελλάδα, αλλά ειλικρινά δεν είπα καν κάτι αμφιλεγόμενο νομίζω.

Και για του λόγου το αληθές, θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε πότε ήταν η τελευταία φορά που Έλληνας πολιτικός παραιτήθηκε αξιώματος λόγω ντροπής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Crimson_2 την 02 Μαρ 2025, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Kauldron έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:20

Τζέφρυ, αγνοείται.
Μπένυ, αγνοείται.

:smt005: μιλάς ρε καμμένε που έχεις στηρίξει βελό, καρατζάφ, νγμ, πόκο και ποιός ξέρει ποιό άλλο νούμερο;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
enaon

Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:21
enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:16
Δεν νομίζω ότι είσαι τόσο αφελής που να διαφωνείς, ίσως είσαι κάτω από 30κατι ή δεν έχεις επαφή με αυτό που λέμε βαθιά Ελλάδα, αλλά ειλικρινά δεν είπα καν κάτι αμφιλεγόμενο νομίζω.
μια χαρα τα ειπες, αν τα συζητούσαμε πριν 2 μηνες και βγάζαμε πιθανότητες να γινει η μεγαλύτερη συγκέντρωση στην ιστορία μας για το θεμα αυτο, θα ηταν μηδενικές. Καπου υπάρχει καποιο λαθος, θα δουμε που.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:12 σταματα πορτοσαλτε του πχωρουμ, σε χρησιμοποίησα και τωρα σε πεταξα, σορυ.
Εμείς σε χρησιμοποίησαμε ως φλάφερ, απλα δεν τον κατάλαβες.
Τουλάχιστον θα γλιτώσεις το γαμήσι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:22
Kauldron έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:20

:smt005: μιλάς ρε καμμένε που έχεις στηρίξει βελό, καρατζάφ, νγμ, πόκο και ποιός ξέρει ποιό άλλο νούμερο;
μην τσακώνεστε ποιος ειναι πιο ψεκακι, στεναχωρίεμαι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”