ειναι σίγουρο οτι πήρε αξία; Άλλο να πήρε οτι του αξίζει, άλλο αξία.student έγραψε: 02 Μαρ 2025, 01:14 Πως μπορείτε και τσιμπάτε με όλες τις προκλήσεις του για να του δώσετε αξία?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Dude, ό,τι πήρε από εσένα πήρε...
σίγουρα πήρε πάμπολλα views.
Don't u think its enough?
καλα, συγνώμη. Ωραιος ηταν ο γγ, φοβερός, μπαινει εστω στον κόπο να διαστρεβλώσει, ο οττο ελεγε απλα ψεματα χωρίς αιδώ, πολυ χειρότερος. Τεσπα, απλα λεω οτι το νήμα σου μου μοιαζει αθλιο, αλλα δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
debate για το ποσο κοσμο εχουν οι διαφορες συγκεντρωσεις και για το ποια ειναι η πυκνοτητα των διαδηλωτων γινεται παγκοσμιως εδω και χρονια.
Στο debate αυτο χουν εμπλακει μεχρι και πανεπιστημια
Καποιοι προφανως εχουν προβλημα που συμβαινει και εδω και το εχουν ειδικα για τις συγκεντρωσεις για τα Τεμπη.
Ανεξηγητο προβλημα.
Στο debate αυτο χουν εμπλακει μεχρι και πανεπιστημια
Καποιοι προφανως εχουν προβλημα που συμβαινει και εδω και το εχουν ειδικα για τις συγκεντρωσεις για τα Τεμπη.
Ανεξηγητο προβλημα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ο ΓΓ ειναι ο Αδωνις.enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 01:44![]()
καλα, συγνώμη. Ωραιος ηταν ο γγ, φοβερός, μπαινει εστω στον κόπο να διαστρεβλώσει, ο οττο ελεγε απλα ψεματα χωρίς αιδώ, πολυ χειρότερος. Τεσπα, απλα λεω οτι το νήμα σου μου μοιαζει αθλιο, αλλα δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και ο Οττο ο ΒοριδηςGeorge_V έγραψε: 02 Μαρ 2025, 01:54Ο ΓΓ ειναι ο Αδωνις.enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 01:44![]()
καλα, συγνώμη. Ωραιος ηταν ο γγ, φοβερός, μπαινει εστω στον κόπο να διαστρεβλώσει, ο οττο ελεγε απλα ψεματα χωρίς αιδώ, πολυ χειρότερος. Τεσπα, απλα λεω οτι το νήμα σου μου μοιαζει αθλιο, αλλα δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι.![]()
οχι βρε, οκ τωρα μην λεω καλα πραγματα και παρει αέρα, αλλα καμία σχέση. Ο γγ αντιδρά με διαστρεβλωση, ανεβαζει πίεση κλπ, σε πράγματα που ενα απλο σιχαμενο σκουληκι δεν μπορει να πιασει. Εχει ολα τα σημαδια οτι μιλάς με ανθρωπο που καταλαβαίνει τις ισορροπιες, δεν ειναι το τυπικό σιχαμένο σκουλήκι που δεν κατανοεί, σαν τον Άδωνι.George_V έγραψε: 02 Μαρ 2025, 01:54Ο ΓΓ ειναι ο Αδωνις.enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 01:44![]()
καλα, συγνώμη. Ωραιος ηταν ο γγ, φοβερός, μπαινει εστω στον κόπο να διαστρεβλώσει, ο οττο ελεγε απλα ψεματα χωρίς αιδώ, πολυ χειρότερος. Τεσπα, απλα λεω οτι το νήμα σου μου μοιαζει αθλιο, αλλα δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι.![]()
Αγορίνα μου το νήμα μου ξεκάθαρα απευθύνεται σε όσους αισθάνονται συχνά αυτό το αίσθημα της αναγούλας διαβάζοντας κάποια από αυτά που γράφει. Όσοι τον βρίσκουν φοβερό είναι λογικό και το νήμα μου να τους μοιάζει άθλιο και να γουστάρουν να τον προωθούν ως συνομιλητή και να μην συμφωνούμε.enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 01:44![]()
Παίξε μπαλίτσα με τον ΓΓ λοιπόν, ασχολήσου με τον κατιμά, την παραπλάνα, τον αποπροσανατολισμό κι άσε τον οττο ν αρμενίζει.
Καθείς με το καρπούζι του και το μαχαίρι του...
στην τελική μια γνώμη απλά έγραψα.
ΥΓ Καλό ξημέρωμα σε όλους...και στον hawk tua φυσικά
οκ αγορίνα μου, ευχαριστώ
Τελικά πάνω από ένα μύριο ήταν ο κόσμος στην Αθήνα μόνο, κατακαημένε ακτινίδιε. Πολλοί εκ των οποίων νουδαίοι κι αυτό το λέω μετά λόγου γνώσης. Για μένα το πιο ενδιαφέρον ήταν οι συζητήσεις που άκουσα να γίνονται από νέους ανθρώπους.
Έτσι είναι. Εγώ έφτασα μέχρι τις αρχές της Αμαλίας, γεμάτος ο δρόμος. Πιο πάνω πήχτρα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Σύμφωνα με την αστυνομία στην Αθήνα είχε 180 χιλιάδες και στην Θεσσαλονίκη 100 χιλιάδες. Σε κάποια σημεία ήταν πηχτρα σε κάποια άλλα είχε αρκετά κενά. Προφανώς οι διοργανωτές δεν μπορούσαν να κουμαντάρουν τα πλήθη. Ουσιαστικά δεν έγινε πραγματική πορεία. Πηγαδάκια δημιουργήθηκαν.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Για Θεσσαλονίκη δεν ξέρω, αλλά για Αθήνα αποκλείεται αυτό το πράγμα να ήταν 180.000.Libre arbitre έγραψε: 02 Μαρ 2025, 08:53 Σύμφωνα με την αστυνομία στην Αθήνα είχε 180 χιλιάδες και στην Θεσσαλονίκη 100 χιλιάδες. Σε κάποια σημεία ήταν πηχτρα σε κάποια άλλα είχε αρκετά κενά. Προφανώς οι διοργανωτές δεν μπορούσαν να κουμαντάρουν τα πλήθη. Ουσιαστικά δεν έγινε πραγματική πορεία. Πηγαδάκια δημιουργήθηκαν.
Για άλλη μια φορά, η αστυνομία μας δείχνει πόσο αναξιόπιστη ειναι
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ε καλά τώρα, την προηγούμενη φορά έλεγαν ότι στην Αθήνα ήσαν 30Κ.Libre arbitre έγραψε: 02 Μαρ 2025, 08:53 Σύμφωνα με την αστυνομία στην Αθήνα είχε 180 χιλιάδες και στην Θεσσαλονίκη 100 χιλιάδες. Σε κάποια σημεία ήταν πηχτρα σε κάποια άλλα είχε αρκετά κενά. Προφανώς οι διοργανωτές δεν μπορούσαν να κουμαντάρουν τα πλήθη. Ουσιαστικά δεν έγινε πραγματική πορεία. Πηγαδάκια δημιουργήθηκαν.
Μην πιστεύεις τις παπαντζες του Χρυσοχοΐδη, δες τις φωτό και τα βίντεο που κυκλοφορούν και πίστεψε τα μάτια σου.
- Ληστοσυμμορίτης
Αυτή είναι μια ρεαλιστική εκτίμηση.Ερμής έγραψε: 01 Μαρ 2025, 16:46 Το πιο μουσειακο από εχθές ήταν εκείνος ο Μπομπ Ντίλαν από τα λιντλ.
Btw στο. Ερώτημα του θέματος, χθες στην Αθήνα είχε 1m και στη θεσνικη κάπου στις 300Κ. Αν βάλουμε όλες τις πόλεις Ελλάδος και εξωτερικού που έπαιξα διαμαρτυρίες, τα 2m είναι ένα νούμερο πολύ κοντά στην πραγματικότητα
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 62 Απαντήσεις