Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2018, 01:06
Αυτός, ο οποίος σου έπιασε αυτή την κουβέντα ήταν το λιγότερο βλαχαδερό. Κακώς τον άφησες να σε "ακουμπάει". Εγώ θα του είχα ρίξει γονατιά (όπου έφτανε το γόνατο πρόχειρα).
Όχι όχι.
Ούτε καν.
Δεν παίζει κάτι τέτοιο.
Είναι πολύ εντάξει άτομο και ασχολείται πολύ με γυμναστική.
Εγώ πιο πολύ έπιανα.
Τέσπα, το θέμα μας είναι πώς θα αποκτήσω κορμί λαμπάδα.
Βασικά όχι κορμί λαμπάδα. Δε θέλω να χάσω λίπος. Δεν έχω κιόλας.
Σύσφιξη θέλω.
Εδώ και μερικούς μήνες έχω ξεκινήσει γιόγκα και η διάθεση μου να το παρακολουθώ, αλλά και η αλλαγή στο σώμα μου με έχει εντυπωσιάσει
Δεν έχει καθόλου το νευρωτικό του γυμναστηρίου και νιώθω ευεξία που δεν μου είχε προσφέρει τίποτε άλλο.
βλεπεις κωλαρακια και φτιαχνεσαι μπερμπαντη γερο
αυτο ειναι ολο
bizeli έγραψε: 27 Απρ 2018, 01:14
Σύσφιξη θέλω.
Αυτό που λες δεν ισχύει. Η "χαλαρότητα" που περιγράφεις είναι δέρμα με λίπος από κάτω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Beria έγραψε: 27 Απρ 2018, 01:12
Εγώ, και λόγω ηλικίας και λόγω ψυχοδομής, βαριέμαι φριχτά το γυμναστήριο. Γι αυτό και δεν κατάφερα ποτέ να αντέξω παραπάνω από λίγους -ελάχιστους- μήνες κάθε φορά που το δοκίμασα.
Εδώ και μερικούς μήνες έχω ξεκινήσει γιόγκα και η διάθεση μου να το παρακολουθώ, αλλά και η αλλαγή στο σώμα μου με έχει εντυπωσιάσει
Δεν έχει καθόλου το νευρωτικό του γυμναστηρίου και νιώθω ευεξία που δεν μου είχε προσφέρει τίποτε άλλο.
Σας παρακαλώ. Κάντε μου μια χάρη.
Αν σας πω ποτέ ότι γράφτηκα ΚΑΙ γυμναστήριο, ρίξτε μου ένα τρίμηνο μπαν.
Πού να κρυφτώ δεν θα ξέρω.
bizeli έγραψε: 27 Απρ 2018, 01:17
Σας παρακαλώ. Κάντε μου μια χάρη.
Αν σας πω ποτέ ότι γράφτηκα ΚΑΙ γυμναστήριο, ρίξτε μου ένα τρίμηνο μπαν.
Εδώ γράφτηκα εγώ. Που ήμουν πιο σάπια από τα σάπια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Beria έγραψε: 27 Απρ 2018, 01:12
Εγώ, και λόγω ηλικίας και λόγω ψυχοδομής, βαριέμαι φριχτά το γυμναστήριο. Γι αυτό και δεν κατάφερα ποτέ να αντέξω παραπάνω από λίγους -ελάχιστους- μήνες κάθε φορά που το δοκίμασα.
Σας παρακαλώ. Κάντε μου μια χάρη. Αν σας πω ποτέ ότι γράφτηκα ΚΑΙ γυμναστήριο, ρίξτε μου ένα τρίμηνο μπαν.
μόνο εγώ κι εσύ δεν έχουμε γραφτεί.
αν γραφτείς κι εσύ(και μ'αφήσεις μόνη) ....σάλτα και γ@@@@@σου!
Ορέστης 35 έγραψε: 27 Απρ 2018, 01:00
Ασκησουλες θα γκουγκλαρεις στο γιουτουμπι και στο exrx.
3 x 12 σημαινει τρια σετ των δωδεκα επαναληψεων. Παιρνεις ενα βαρος με το οποιο μπορεις να εκτελεσεις 12 επαναληψεις χωρις μεγαλο ζορι. Κανεις 3 λεπτα διαλειμμα. Επαναλαμβανεις μεχρι να συμπληρωσεις 3 σετ.
Το ζεσταμα σε γλιτωνει απο τραυματισμους. Και αυτο ειναι κατι που πρεπει να δεις σε βιντεο. Εγω κανω λιγο τζογκινγκ και μετα 2 σετ της ασκησης που θελω να κανω με το μισο βαρος.
Τι μπορεις να κανεις αυριο:
Ζεσταμα
3χ12 floor press
3x12 db rows
Διατασεις.
Άμα κάνω μόνο αυτά φτάνουν;
Ή είναι μόνο για αρχή;
Και πρέπει κάθε μέρα λογικά ε;;;;
Παιδιά με βλέπω σε λίγο καιρό να σας γράφω από φυσιοθεραπευτή.
Θα το κάνω χειρότερο από ότι είναι.
Οχι καθε μερα. Ξεκινα με τρεις φορες την εβδομαδα. Κοιτα προσεκτικα πως γινεται η ασκηση. Μη βαλεις κιλα που ζοριζουν. Μπορεις ακομα και με δυο κουτακια αναψυκτικο να ξεκινησεις. Το ιδανικο ειναι οταν φτανεις στη 12η επαναληψη να ξερεις οτι εχεις 2-3 ακομα αν ζοριστεις. Οταν αποκτησεις εμπειρια θα αντιλαμβανεσαι ποιο ειναι το καταλληλο βαρος πιυ πρεπει να χρησιμοποιηδεις. Τωρα ξεκινας ελαφρια μεχρι να μαθεις τις ασκησεις.
bizeli έγραψε: 27 Απρ 2018, 01:14
Σύσφιξη θέλω.
Αυτό που λες δεν ισχύει. Η "χαλαρότητα" που περιγράφεις είναι δέρμα με λίπος από κάτω.
Ισχυει. Μαλακα μπρατσα ισον λιπος. Εχω χαιδεψει μπρατσα σκινυ κοπελας και ηταν σαν σα να επιανα συρματοσχοινα.
bizeli έγραψε: 27 Απρ 2018, 01:23
Σκέφτηκα και την επιλογή του personal trainer αλλά σκέφτηκα ότι θα απελπιστεί με την πάρτη μου και θα με παρατήσει.
Εγώ θα πήγαινα σε ένα οικονομικό ομαδικό, για να βάλω την άθληση στη ζωή μου για κάνα 3-6μηνο και μετά θα επένδυα λεφτά σε πέρσοναλ και πιο εξειδικευμένα προγράμματα.
Τουλάχιστον εγώ ακολούθησα αυτό το δρόμο.
Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2018, 01:20 Πάρτο απόφαση και δες τον δρόμο των αλτήρων που αχνοφαίνεται στο διάβα σου.
Σε κάποια φάση μου πέρασε από το μυαλό του στυλ να το γυρίσω σε υγιεινή ζωή, να κόψω το τσιγάρο, να κοιμάμαι σωστά, να τρώω σωστά, να γυμνάζομαι αλλά αμέσως υπερίσχυσε η λογική.
Αφού καθώς γυμναζόμουν σκεφτόμουν άντε να τελειώνω να ανάψω τσιγάρο.
Τελείωσα, περίμενα λίγο να περάσει κάποια ώρα (μην πάθω και κανένα έμφραγμα) και μετά άναψα τσιγάρο και μπήκα στο νετ.
Οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται.
Ορέστης 35 έγραψε: 27 Απρ 2018, 01:22
Οχι καθε μερα. Ξεκινα με τρεις φορες την εβδομαδα. Κοιτα προσεκτικα πως γινεται η ασκηση. Μη βαλεις κιλα που ζοριζουν. Μπορεις ακομα και με δυο κουτακια αναψυκτικο να ξεκινησεις. Το ιδανικο ειναι οταν φτανεις στη 12η επαναληψη να ξερεις οτι εχεις 2-3 ακομα αν ζοριστεις. Οταν αποκτησεις εμπειρια θα αντιλαμβανεσαι ποιο ειναι το καταλληλο βαρος πιυ πρεπει να χρησιμοποιηδεις. Τωρα ξεκινας ελαφρια μεχρι να μαθεις τις ασκησεις.
Ευκολακι ειναι να μαθεις. Δυσκολο να μη βαριεσαι.
Θα προσπαθήσω να φτιάξω κανένα πρόγραμμα αλλά να σας πω μην με ρωτάτε από δω και πέρα πώς πάει η γυμναστική γιατί το πιθανότερο είναι να το έχω εγκαταλείψει στην πορεία και να ντρέπομαι να σας το πω.
Ορέστης 35 έγραψε: 27 Απρ 2018, 01:22
Ευκολακι ειναι να μαθεις. Δυσκολο να μη βαριεσαι.
Θα προσπαθήσω να φτιάξω κανένα πρόγραμμα αλλά να σας πω μην με ρωτάτε από δω και πέρα πώς πάει η γυμναστική γιατί το πιθανότερο είναι να το έχω εγκαταλείψει στην πορεία και να ντρέπομαι να σας το πω.