Όλα έγιναν όπως το φοβήθηκα ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #2
Όλα έγιναν όπως το φοβήθηκα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
polaris-x
Καλό μήνα σε όλους/όλες

Καλό μήνα σε όλους/όλες
- Fata_Morgana
Τι 7η θέση το εσύ εκεί; 
- NovaLacertae
Re:
Από αλλού περίμενες Jimmy81 τους βαθμούς και από αλλού σου ήρθανJIM (#): Με αυτό προσδοκώ τουλάχιστον τις ψήφους Μπίστη και Bandit. Παλαίουρες είναι, άρα θα βλέπουν και παλιά καουμπόικα, κι από εκεί θα έχουν επαφή με τον γίγαντα Morricone. Για να δούμε.![]()
- NovaLacertae
Μια χαρά είναι, μην το βλέπεις έτσι, σκέψου ότι σε πέρασαν έξι και πέρασες δώδεκα
Ναι αλλα συνειδητα,ειμαι techbro
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Re: Re:
Όντως! Βασικά δεν περίμενα ούτε ένα 12άρι για το κομμάτι που έβαλα, αλλά περίμενα πολλά τεσσεροπεντεξάρια από πολλούς και από τους δύο παλαίουρες που προανέφερα υπολόγιζα κάτι παραπάνω.NovaLacertae έγραψε: 01 Μαρ 2025, 15:29Από αλλού περίμενες Jimmy81 τους βαθμούς και από αλλού σου ήρθανJIM (#): Με αυτό προσδοκώ τουλάχιστον τις ψήφους Μπίστη και Bandit. Παλαίουρες είναι, άρα θα βλέπουν και παλιά καουμπόικα, κι από εκεί θα έχουν επαφή με τον γίγαντα Morricone. Για να δούμε.![]()
![]()
- Jimmy81
Εμένα μου άρεσε το τραγούδι σου. Όχι όμως με τη μία. Στην αρχή ένιωσα αμήχανα, αλλά με τις περισσότερες ακροάσεις το συμπαθούσα όλο και περισσότερο. Ανεβαστικό.
Jimmy81 έγραψε: 01 Μαρ 2025, 17:33Όντως! Βασικά δεν περίμενα ούτε ένα 12άρι για το κομμάτι που έβαλα, αλλά περίμενα πολλά τεσσεροπεντεξάρια από πολλούς και από τους δύο παλαίουρες που προανέφερα υπολόγιζα κάτι παραπάνω.NovaLacertae έγραψε: 01 Μαρ 2025, 15:29Από αλλού περίμενες Jimmy81 τους βαθμούς και από αλλού σου ήρθανJIM (#): Με αυτό προσδοκώ τουλάχιστον τις ψήφους Μπίστη και Bandit. Παλαίουρες είναι, άρα θα βλέπουν και παλιά καουμπόικα, κι από εκεί θα έχουν επαφή με τον γίγαντα Morricone. Για να δούμε.![]()
![]()
![]()
- Misty_Blue
Ήταν στη 4άδα μου..Jimmy81 έγραψε: 01 Μαρ 2025, 17:33Όντως! Βασικά δεν περίμενα ούτε ένα 12άρι για το κομμάτι που έβαλα, αλλά περίμενα πολλά τεσσεροπεντεξάρια από πολλούς και από τους δύο παλαίουρες που προανέφερα υπολόγιζα κάτι παραπάνω.NovaLacertae έγραψε: 01 Μαρ 2025, 15:29Από αλλού περίμενες Jimmy81 τους βαθμούς και από αλλού σου ήρθανJIM (#): Με αυτό προσδοκώ τουλάχιστον τις ψήφους Μπίστη και Bandit. Παλαίουρες είναι, άρα θα βλέπουν και παλιά καουμπόικα, κι από εκεί θα έχουν επαφή με τον γίγαντα Morricone. Για να δούμε.![]()
![]()
![]()
To scare myself with my own desert places.
- Jimmy81
Ναι, το πρόσεξα. 
- Fata_Morgana
NovaLacertae έγραψε: 01 Μαρ 2025, 15:46Μια χαρά είναι, μην το βλέπεις έτσι, σκέψου ότι σε πέρασαν έξι και πέρασες δώδεκα![]()
Την επόμενη φορά που θα ψηφίσετε, θυμηθείτε

Well done POL! Μου άρεσε το τραγούδι σου.
Το δικό μου πήγε έτσι και έτσι, ίσως γιατί ήταν αρκετά γνωστό όπως έγραψαν κάποιοι.
Ελπίζω σιγά σιγά να εγκλιματιστώ στο παιχνίδι.
Το δικό μου πήγε έτσι και έτσι, ίσως γιατί ήταν αρκετά γνωστό όπως έγραψαν κάποιοι.
Ελπίζω σιγά σιγά να εγκλιματιστώ στο παιχνίδι.
το κομμάτι των REM το έμαθα από το παιχνίδι και το λάτρεψα! συνέβαλε και η Πάττι
βέβαια σε μεγάλο βαθμό, που τη θεωρώ υπέροχη ερμηνεύτρια/ποιήτρια
σπουδαία επιλογή Ελρία!
χαίρομαι που άρεσε σε κάποιους και το black snow, χαίρομαι και για τα σχόλια,
χαίρομαι που είναι και στη λίστα αγαπημένων του σκαρλατένιου μου
προσωπικά το βρίσκω αριστούργημα
δύσκολη η κατάσταση με τόσα μηδενικά, ομολογώ
βέβαια σε μεγάλο βαθμό, που τη θεωρώ υπέροχη ερμηνεύτρια/ποιήτρια
σπουδαία επιλογή Ελρία!
χαίρομαι που άρεσε σε κάποιους και το black snow, χαίρομαι και για τα σχόλια,
χαίρομαι που είναι και στη λίστα αγαπημένων του σκαρλατένιου μου
προσωπικά το βρίσκω αριστούργημα
δύσκολη η κατάσταση με τόσα μηδενικά, ομολογώ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ωωω τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή; Ευχαριστώ παιδιά! Και καλό μήνα!
aLiCat, Dina Rose, mojorisin, Ελ_ρία,
Για τα καλά σας λόγια

aLiCat, Dina Rose, mojorisin, Ελ_ρία,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2236 Απαντήσεις
- 51657 Προβολές
-