Σορρυ φιλε αλλα αυτο το κανει ο Αδωνις
Δες το βιντεο και πες μου αν συμφωνεις και με τις δυο δηλωσεις του Αδωνι.
Σορρυ φιλε αλλα αυτο το κανει ο Αδωνις
Νετο Γκουερινο έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:32
Και ποιος είπε ότι δεν έγινε μπάζωμα;
Ας ξεκινήσουμε από αυτό
Μην βιάζεσαι πάρε το χρόνο σου
Καλά κρασιά,πάλι δες βίντεο λεςOtto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:36Νετο Γκουερινο έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:32
Ας ξεκινήσουμε από αυτό
Δε χρειάζομαι χρόνο. Αυτός που σε παραμυθιαζε ότι έγινε το ειπε.
https://streamable.com/q87hfu
Ποιον κοροϊδεύεις ρε μεγάλε;enaon έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:41 τι παιδί ειναι αυτο το καραφλο σκουλήκι![]()
δειτε το ολο εδω, επιπεδο οττο.
Δεν ξέρω αν άκουσες ότι η επιτροπή έφαγε πεσιμο από δημοσιογράφους που έχουν ίδιο IQ με σένα, όταν εξήγησαν τι έγινε.Νετο Γκουερινο έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:38Καλά κρασιά,πάλι δες βίντεο λεςOtto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:36Νετο Γκουερινο έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:32
Ας ξεκινήσουμε από αυτό
Αυτή η επιτροπή που έβγαλε πόρισμα μια χαρά για μπάζωμα έγραψε,το οποίο μπήκε στον κώλο του φλωριδη και βγήκε από το στόμα του όπως και του χαζοκουλη
Είπα και εγώ άλλαξε κάτι,αλλά μπα απλά οι συνηθισμένες μαλκιες σου
Όταν καταλάβεις κάποια στιγμή τι συνέβη τα ξαναλέμε
Από την στιγμή που είπαν ότι το μπάζωμα έγινε χωρίς δόλο έπρεπε να φάνε και μαπεςOtto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:44Δεν ξέρω αν άκουσες ότι η επιτροπή έφαγε πεσιμο από δημοσιογράφους που έχουν ίδιο IQ με σένα, όταν εξήγησαν τι έγινε.Νετο Γκουερινο έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:38Καλά κρασιά,πάλι δες βίντεο λεςOtto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:36
Αυτή η επιτροπή που έβγαλε πόρισμα μια χαρά για μπάζωμα έγραψε,το οποίο μπήκε στον κώλο του φλωριδη και βγήκε από το στόμα του όπως και του χαζοκουλη
δεν προκειται να βρουν τιποτα! εσυ και οι υπολοιποι θελετε να μας κοροιδευουν εισαειΑρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:30
H λυση ειναι μονο κυβερνηση εθνικης ενοτητας με πρωθυπουργο μη πολιτικη προσωπικοτητα διεθνους ακτινοβολιας και η οποια θα αναλαβει να βρει την αληθεια στην υποθεση των Τεμπων, μετα ας διαλυθει και ας προκηρυξει εκλογες.
.
Ποιο μπάζωμα βρε μαλάκα; Ακου τι είπαν και τι έγινε από κάτω:Νετο Γκουερινο έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:46Από την στιγμή που είπαν ότι το μπάζωμα έγινε χωρίς δόλο έπρεπε να φάνε και μαπεςOtto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:44Δεν ξέρω αν άκουσες ότι η επιτροπή έφαγε πεσιμο από δημοσιογράφους που έχουν ίδιο IQ με σένα, όταν εξήγησαν τι έγινε.Νετο Γκουερινο έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:38
Καλά κρασιά,πάλι δες βίντεο λες
Λες και κάνανε ανακρίσεις,η ήταν μπροστά, ή άκουσαν τηλεφωνικές συνομιλίες
nemo έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:47δεν προκειται να βρουν τιποτα! εσυ και οι υπολοιποι θελετε να μας κοροιδευουν εισαειΑρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:30
H λυση ειναι μονο κυβερνηση εθνικης ενοτητας με πρωθυπουργο μη πολιτικη προσωπικοτητα διεθνους ακτινοβολιας και η οποια θα αναλαβει να βρει την αληθεια στην υποθεση των Τεμπων, μετα ας διαλυθει και ας προκηρυξει εκλογες.
.