Έχω γράψει για τη σημερινή συγκέντρωση, πολύ περισσότερα απ´ όσα έχεις αντιληφθεί εσύ... και όχι μόνον.hellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2025, 22:58Έχεις αντιληφθεί φαντάζομαι ότι δεν ήταν κομματική η συγκέντρωση σήμερα, έτσι;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 19:21 Υπάρχει κάποιος πολιτικός σχηματισμός, που θα μπορούσε να τα υλοποιήσει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 22:52
Ας οργανωθεί μια ακόμη πανελλήνια συγκέντρωση με κύριο αίτημα την αλλαγή εδώ και τώρα με εκλογές.
Δεν χρειαζεται κανενα αιτημα, δεν πρεπει να ασχοληθουν οι συγγενεις με εναν ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ, η θα το καταλαβει να φυγει μονος του φροντιζοντας για συνεδριο διαδοχης η στο τελος θα ξεφτυλιστει εντελως κι αυτος και τα ποσοστα της πασοκικης νουδουλας του.
.
Επειδή δεν έδειξαν πουθενά για τη Ρόδο βάζω έναν υπολογισμό της συμμετοχής. Πιστεύω ήταν περίπου 20000 κόσμος. Ποτέ στο νησί δεν ξαναείδαμε κάτι τέτοιο ούτε στο μισό.
https://www.mapchecking.com/#bAACAQHPOE ... _OEUI5yuFB
https://www.mapchecking.com/#bzcwcQEbOE ... _OEUI5yuFB

https://www.mapchecking.com/#bAACAQHPOE ... _OEUI5yuFB
https://www.mapchecking.com/#bzcwcQEbOE ... _OEUI5yuFB
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wirth την 28 Φεβ 2025, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Χαλαρωσε ρε
18 μηνες περασαν ειναι ξεκαθαρο οτι μιλαω για εθνικες εκλογες
Μονο οι ψηφοι εθνικων εκλογων μπορουν να αποτελεσουν μετρο συγκρισης
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
wirth
Κατεβασε την πυκνοτητα του κοσμου εισαι πολυ ψηλα
4 ατομα /τετραγωνικο μετρο σημαινει χοντρικα οτι τον καθε ανθρωπο τον ακουμπανε αλλοι 3
Δεν ειναι παρτουζα συγκεντρωση ειναι
Κατεβασε την πυκνοτητα του κοσμου εισαι πολυ ψηλα
4 ατομα /τετραγωνικο μετρο σημαινει χοντρικα οτι τον καθε ανθρωπο τον ακουμπανε αλλοι 3
Δεν ειναι παρτουζα συγκεντρωση ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 28 Φεβ 2025, 23:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Βρε θέλεις εκλογές ή δεν θες;Αρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:03Δεν χρειαζεται κανενα αιτημα, δεν πρεπει να ασχοληθουν οι συγγενεις με εναν ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ, η θα το καταλαβει να φυγει μονος του φροντιζοντας για συνεδριο διαδοχης η στο τελος θα ξεφτυλιστει εντελως κι αυτος και τα ποσοστα της πασοκικης νουδουλας του.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 22:52
Ας οργανωθεί μια ακόμη πανελλήνια συγκέντρωση με κύριο αίτημα την αλλαγή εδώ και τώρα με εκλογές.
.
Τί πιο απλό να γίνουν και να πάρουν πόδι όλοι οι τελειωμένοι της πασοκονουδούλας, μια κι έξω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Παλαιοελλαδίτης
Εγώ συμφωνώ και έγραψα και αλλού πως στεναχωρήθηκα διότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να είμαι στο Σύνταγμα κατά την ''ώρα αιχμής''. Αλλά αυτό πες το π.χ. και σε διάφορους συριζογενείς του fb που βλέπω πως βγάζουν συμπεράσματα για λογαριασμό όλων των συμμετεχόντων με σχόλια του τύπου, ''ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που πήρατε με το 22% των Ελλήνων ψηφοφόρων'', ''και αυτοί που σας ψήφισαν το 2023, τώρα κατάλαβαν τι ψήφισαν'' κλπ.hellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2025, 22:58Έχεις αντιληφθεί φαντάζομαι ότι δεν ήταν κομματική η συγκέντρωση σήμερα, έτσι;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 19:21 Υπάρχει κάποιος πολιτικός σχηματισμός, που θα μπορούσε να τα υλοποιήσει;
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:06Βρε θέλεις εκλογές ή δεν θες;Αρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:03Δεν χρειαζεται κανενα αιτημα, δεν πρεπει να ασχοληθουν οι συγγενεις με εναν ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ, η θα το καταλαβει να φυγει μονος του φροντιζοντας για συνεδριο διαδοχης η στο τελος θα ξεφτυλιστει εντελως κι αυτος και τα ποσοστα της πασοκικης νουδουλας του.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 22:52
.
Τί πιο απλό να γίνουν και να πάρουν πόδι όλοι οι τελειωμένοι της πασοκονουδούλας, μια κι έξω;
Θελω παραιτηση του Κουλη χτες, μετα αν συνεχισει να κυβερναει η ΝΔ με αλλον πρωθυπουργο η παει σε εκλογες με το νεο της πρωθυπουργο μου ειναι εντελως αδιαφορο.
.
Δένδιας? Χατζιδάκις? είσαι σίγουρος?Αρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 22:34Spoiler
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 28 Φεβ 2025, 22:32τι; όχι εκλογές;Αρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 22:30
Αν δεν παραιτηθει προκηρυσσοντας αμεσα συνεδριο στη ΝΔ για νεο προεδρο θα ειναι μεγα παχυδερμο.
Θα τον ξεφτυλισουν οχι μονο ο κοσμος και τα μμε αλλα και μεσα απο το ιδιο του το κομμα.
.![]()
![]()
![]()
Ας παει σε εκλογες με αρχηγο Χατζιδακι η Δενδια η ΝΔ.
Ο Κουλης δεν μπορει να σταθει ουτε λεπτο πλεον σαν αρχηγος της παραταξης και πρωθυπουργος.
Και αν το αποτολμησει θα τον φτυνουν καθημερινα ολοι: λαος, μμε (γιατι θα τον πουλησουν ολοι μετα το χτεσινο οι πρωην φιλοι του) ενω θα ξεσηκωθουν και μεσα απο το κομμα και θα του πουν σηκω φυγε γιατι δεν θα μπορουμε ουτε στους δρομους να κυκλοφορησουμε.
.
Μήπως τελικά μας προκύψει...

Η διαδήλωση είναι για το ψευδοκράτος-μπανανία του Μιζοτάκη.SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 20:55Δεν καταλαβαινω τι εννοειςnyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2025, 20:48 [
Ναι είναι ψεκιά ότι η Ελλάδα είναι μπανανία και ότι η κυβέρνηση συνεισφέρει σε αυτό.
Αλλα αφου μιλαμε για τρενα η Ελλαδα ειναι αυτη(2023)
https://transport.ec.europa.eu/transpor ... te-play_en
Εδω παρατηρουμε το εξης φαινομενο
Εκατονταδες χιλιαδες τυποι που ηθελαν να βγει η χωρα απο την ΕΕ διαδηλωνουν μαζικα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ γιατι ηθελαν ενα συστημα προδιαγραφων της ΕΕ να τοποθετηθει αμεσα επειδη νομιζουν οτι αυτο γινεται μεσα σε λιγους μηνες.
Αν θελουν να ζησουν πραγματικα σε μπανανια πρεπει να δουν την Ελλαδα οπως την ονειρευονται εκτος ΕΕ
Οι διαδηλωτές θέλουν λέει να βγούμε από την ΕΕ
Ίσως κρύβεται και η Ρωσία από πίσω. Το είπε και ο χοντροψαριανός.
student έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:10Δένδιας? Χατζιδάκις? είσαι σίγουρος?Αρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 22:34Spoiler
Ας παει σε εκλογες με αρχηγο Χατζιδακι η Δενδια η ΝΔ.
Ο Κουλης δεν μπορει να σταθει ουτε λεπτο πλεον σαν αρχηγος της παραταξης και πρωθυπουργος.
Και αν το αποτολμησει θα τον φτυνουν καθημερινα ολοι: λαος, μμε (γιατι θα τον πουλησουν ολοι μετα το χτεσινο οι πρωην φιλοι του) ενω θα ξεσηκωθουν και μεσα απο το κομμα και θα του πουν σηκω φυγε γιατι δεν θα μπορουμε ουτε στους δρομους να κυκλοφορησουμε.
.
Μήπως τελικά μας προκύψει...
![]()
Μακαρι, 4% θα παρει.
.
- hellegennes
Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω κανέναν που να μην έχει κάνει ποτέ αυτήν την διαδρομή. Προσωπικά την έχω κάνει πολλές φορές αυτήν την διαδρομή.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 20:03δεν ξερω ουτε εναν που να εχει κανει αυτη τη διαδρομη με τραινοΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 16:40Πολύ εύστοχη παρατήρηση. Είχα ταξιδέψει για Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα με το μοιραίο τρένο τα Χριστούγεννα πριν το δυστύχημα. Ως φοιτητής έκανα την διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη & Θεσσαλονίκη-Αθήνα πάνω από 30 φορές. Επομένως, είναι από τις περιπτώσεις που όντως θα μπορούσε να είναι σχεδόν ο καθένας από μας στη θέση των θυμάτων.Rakomelofronas έγραψε: 28 Φεβ 2025, 16:35
Ο,τι και αν λέγεται για Μάτι κτλ, εδώ έπαιξε τεράστιο ρόλο και κάτι άλλο, πέρα από την όποια πολιτική κατάσταση ή κοινωνική συγκυρία: δεν υπάρχει οικογένεια στην Ελλάδα χωρίς μέλος που να μην χρησιμοποίησε ποτέ το τρένο Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Αφήστε λοιπόν κατά μέρους τις άστοχες συγκρίσεις.![]()
αντε, ισως ορισμενοι που πηγαν φανταροι σε καναν εβρο.
ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Otto Weininger
Ξέρουμε ότι αυτός είναι ο στόχος τους, αλλά δεν πρόκειται. Με την χαρά θα μείνεις.Αρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:08ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:06Βρε θέλεις εκλογές ή δεν θες;Αρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:03
Δεν χρειαζεται κανενα αιτημα, δεν πρεπει να ασχοληθουν οι συγγενεις με εναν ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ, η θα το καταλαβει να φυγει μονος του φροντιζοντας για συνεδριο διαδοχης η στο τελος θα ξεφτυλιστει εντελως κι αυτος και τα ποσοστα της πασοκικης νουδουλας του.
.
Θελω παραιτηση του Κουλη χτες, μετα αν συνεχισει να κυβερναει η ΝΔ με αλλον πρωθυπουργο η παει σε εκλογες με το νεο της πρωθυπουργο μου ειναι εντελως αδιαφορο.
.
Θα σας περάσει ένα μανίκι στην Βουλή την άλλη βδομάδα και να ετοιμαζόμαστε για εκλογές.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγώ σου πρότεινα τη λύση για μαζικό αποδεκατισμό κι εσύ συνεχίζεις με τον δικό σου νταλκά με τον Κούλη.Αρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:08Θελω παραιτηση του Κουλη χτες, μετα αν συνεχισει να κυβερναει η ΝΔ με αλλον πρωθυπουργο η παει σε εκλογες με το νεο της πρωθυπουργο μου ειναι εντελως αδιαφορο.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:06Βρε θέλεις εκλογές ή δεν θες;Αρίστος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:03
.
.
Πράγμα που είναι επίσης αδιάφορο στο ευρύτερο κοινό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οποιοσδηποτε πρωθυπουργος μετα απο διαδηλωσεις 2 εκατομμυριων σε ολες τις πολεις της Ελλαδας θα καταλαβαινε οτι δεν εχει καμια νομιμοποιηση να κυβερναει, οτι ειναι εκθετος στα ματια της συντριπτικης πλειοψηφιας και οτι για το καλο του τοπου, του πολιτευματος και της κομματικης του παραταξης θα επρεπε να φροντισει αμεσα τη διαδοχη του αναλαμβανοντας με την παραιτηση του την πολιτικη ευθυνη.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας