Σουζάνα ,αυτό με τα υπονοούμενα να το προσέξεις.SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:35 Το εχω δει αυτο το βιντεο δεν φτανει στα δυο φαρδια σημεια που ανεφερα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Γιαννόπουλε ήρεμα θα σε ρωτήσω και απαντησε σοβαρά αν έχεις τέτοια δυνατότητα: Πότε άλλοτε κατέβηκε τόσος κόσμος πανελλαδικά σε συγκεντρώσεις την ίδια ημέρα;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Οι οπαδοί του ΟΑΡΗΣ κάθε φορά που πάνε πορεία στην Τούμπαvatraxos έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:46 Γιαννόπουλε ήρεμα θα σε ρωτήσω και απαντησε σοβαρά αν έχεις τέτοια δυνατότητα: Πότε άλλοτε κατέβηκε τόσος κόσμος πανελλαδικά σε συγκεντρώσεις την ίδια ημέρα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Οκ, εκτός από τότε
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν γνωριζω αφου ουτε παω ουτε παρακολουθω ιδιαιτερα τις συγκεντρωσεις
Ειχε τυχει να περπαταω στην περιοχη στην συγκεντρωση του Μακεδονικου εχω την εντυπωση οτι ειχε περισσοτερο κοσμο αλλα δεν παιρνω και ορκο
Ειχε τυχει να περπαταω στην περιοχη στην συγκεντρωση του Μακεδονικου εχω την εντυπωση οτι ειχε περισσοτερο κοσμο αλλα δεν παιρνω και ορκο
- Λίνο Βεντούρα
SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:35 Το εχω δει αυτο το βιντεο δεν φτανει στα δυο φαρδια σημεια που ανεφερα

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Οι δημόσιοι υπάλληλοι βρήκαν την ευκαιρία να το συνδυάσουν με τετραήμερο. Καλά κούλουμα!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οπως το ειχα φανταστειΛίνο Βεντούρα έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:48SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:35 Το εχω δει αυτο το βιντεο δεν φτανει στα δυο φαρδια σημεια που ανεφερα![]()
Εκει που φαρδαινει ο δρομος φαινονται σαν τα μαλλια του Πανταζη η του Αντυπα χωρις τοπικ
Πολυ αραιη κατανομη
Κόψε τις βλακείες. Καμμία σχέση.SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:48 Δεν γνωριζω αφου ουτε παω ουτε παρακολουθω ιδιαιτερα τις συγκεντρωσεις
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ωραία αφού δεν ξέρεις μάθε ότι ποτέ άλλοτε δεν κατέβηκε τόσος κόσμος ταυτόχρονα τα τελευταία 80 χρόνια.SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:48 Δεν γνωριζω αφου ουτε παω ουτε παρακολουθω ιδιαιτερα τις συγκεντρωσεις
Κατά συνέπεια δεν έχει σημασία πόσος κόσμος κατέβηκε στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη. Σημασία έχει ότι αυτό το προκάλεσε η κυβέρνηση.
Τώρα, τι πολιτικές εξελίξεις μπορεί να προκαλέσει, θα το δούμε στη συνέχεια.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πάντως είχε εξαιρετικό ανοιξιάτικο καιρό. Πήραν σίγουρα βιταμίνη D.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ο Μπομπ Ντίλαν από τα λιντλ μπαίνει και μουσείο μεταξύ μας
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Λίνο Βεντούρα
μια χαρά πυκνή είναι. Σε λίγο θα καβαλήσει ο ένας τον άλλονSeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:50Οπως το ειχα φανταστειΛίνο Βεντούρα έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:48SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:35 Το εχω δει αυτο το βιντεο δεν φτανει στα δυο φαρδια σημεια που ανεφερα![]()
Εκει που φαρδαινει ο δρομος φαινονται σαν τα μαλλια του Πανταζη η του Αντυπα χωρις τοπικ
Πολυ αραιη κατανομη
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άλλος μάλαξ από δω. 82 ευρώ μου στοίχισε η απεργία .Libre arbitre έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:49 Οι δημόσιοι υπάλληλοι βρήκαν την ευκαιρία να το συνδυάσουν με τετραήμερο. Καλά κούλουμα!
ΒΟΥΔΙ
- Ληστοσυμμορίτης
Παρεμπιπτόντως είχε και από κάτω, Τσιμισκή-πολυτεχνείου το 50% που είχε η Εγνατία-μοναστηριού. Στον νέο σιδηροδρομικό σταθμό συννερεαν και από την διαγώνιο αναγέννησεωςΛίνο Βεντούρα έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:48SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:35 Το εχω δει αυτο το βιντεο δεν φτανει στα δυο φαρδια σημεια που ανεφερα![]()
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4182 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 62 Απαντήσεις