Απο ποιο σημειο ξεκινουσε ο κοσμος και σε ποιο σταματουσε
Δεν εχω καλη εικονα με την καλυψη που εγινε σε αυτην την συγκεντρωση
Επισης ειναι πιο δυσκολος ο υπολογισμος της καθως ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο την προ μηνος συγκεντρωση
Απο ποιο σημειο ξεκινουσε ο κοσμος και σε ποιο σταματουσε
Ο εν λόγω ιδιοκτήτης δεν είναι κομματόσκυλο, οπότε θα προτιμήσω να εμπιστευτώ τις εκτιμήσεις του περισσότερο από τις εκτιμήσεις των απανταχού κομματοσκύλων.SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 20:18Αν το εφαρμοσουμε αυτο που λες στην συγκεντρωση του προηγουμενου μηνα για τα Τεμπη, αυτο σημαινει πως ειχε τοτε 45.000 κοσμο στην Αθηνα και 45.000 στην θεσσαλονικη.Allah έγραψε: 28 Φεβ 2025, 19:33
Πότε και πουθενά στον κόσμο όταν έχει συγκέντρωση διαμαρτυρίας δεν ανακοινώνουν οι αρχές της χώρας έγκυρο νούμερο. Πάντα χαμηλότερα.
Ό,τι πει η ΕΛΑΣ, βάζεις τουλάχιστον 50% παραπάνω. Τουλάχιστον. Και πάλι μπορεί να μην είσαι μέσα.
Αλλα εδω διαβασαμε κατι τρελα νουμερα με αποκορυφωμα τα 2.000.000 σε ολη την Ελλαδα , που ειπε ενας εκ των κορυφαιων μαθηματικων του πλανητη που ομως εργαζεται ως ιδιοκτητης μπακαλικου στην Σταυρουπολη.
Θες να αλλάξεις όνομα στο φόρουμ;SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:20Απο ποιο σημειο ξεκινουσε ο κοσμος και σε ποιο σταματουσε
Επισης ειναι πιο δυσκολος ο υπολογισμος της καθως ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο την προ μηνος συγκεντρωση
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ΟΣΕ με πανεπιστήμια. Και τα γύρω στενά και δρόμοι όλα γεμάτα.SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:20Απο ποιο σημειο ξεκινουσε ο κοσμος και σε ποιο σταματουσε
Δηλαδη το κομματι το φαρδυ απο Δωδεκανησου με εγνατια μεχρι σταθμο ηταν πιτα στον κοσμο και ο κοσμος εφτανε στα πανεπιστημια;Λευκός Λύκος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:28
ΟΣΕ με πανεπιστήμια. Και τα γύρω στενά και δρόμοι όλα γεμάτα.
https://www.typosthes.gr/thessaloniki/3 ... sila-videoSeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:29Δηλαδη το κομματι το φαρδυ απο Δωδεκανησου με εγνατια μεχρι σταθμο ηταν πιτα στον κοσμο και ο κοσμος εφτανε στα πανεπιστημια;Λευκός Λύκος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:28
ΟΣΕ με πανεπιστήμια. Και τα γύρω στενά και δρόμοι όλα γεμάτα.
Προσοχη
'Στο φαρδυ αυτο κομματι εχει 6 λωριδες κυκλοφοριας με νησιδα σε καποια σημεια
Επισης εσυ λες πανεπιστημια που ξεκινανε πχ απο το συντριβανι αλλοι λενε μεχρι το 424
Απο συντριβανι μεχρι 424 επισης εχει 2,5 λωριδες κυκλωφοριας με φαρδια νησιδα ειναι πολυ φαρδυ κομματι
Τι ισχυει;
Βρισκω σχεδον απιθατο ενα σεναριο που βλεπω να εινα γεματη η εγνατια απο το παλιο 424 και ταυτοχρονα να ειναι γεματο το κομματι απο δωδεκανησου ως σταθμο
Ναι, πολύ δεξιά ή νδ του ΜητσοτάκηNiki έγραψε: 28 Φεβ 2025, 20:37 Να χέσω την δημοκρατία της δεξιάς.
Ποτέ ξανά δεξιά σήμερα το είδα με τα μάτια μου η δεξιά τελικά το έχει στο αίμα της να εφαρμόζει δικτατορικές τακτικές ελέγχου και διατήρησης της εξουσίας.
Μια και απέθανε ο Κούγιας ,εγώ πλέον τον ΓΓ θα τον λέω : ΣουζάναBeria έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:24Θες να αλλάξεις όνομα στο φόρουμ;SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:20Απο ποιο σημειο ξεκινουσε ο κοσμος και σε ποιο σταματουσε
Είναι ελεύθερο το Hawk Ptua
Eινα κρίμα να πηγαίνει στραφι τόση χλεπα
,σταματά με τις μαλακίες ήταν πάνω από μυριο.. εκτός αν θέλεις να τους τρολαρειςSeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 21:35 Το εχω δει αυτο το βιντεο δεν φτανει στα δυο φαρδια σημεια που ανεφερα
Το βιντεο αυτο ξεκιναει απο την Καμαρα και στο βαθος φαινεται γεματο μεχρι Εγνατια με Δωδεκανησου