Πότε και πουθενά στον κόσμο όταν έχει συγκέντρωση διαμαρτυρίας δεν ανακοινώνουν οι αρχές της χώρας έγκυρο νούμερο. Πάντα χαμηλότερα.
Ό,τι πει η ΕΛΑΣ, βάζεις τουλάχιστον 50% παραπάνω. Τουλάχιστον. Και πάλι μπορεί να μην είσαι μέσα.
Πότε και πουθενά στον κόσμο όταν έχει συγκέντρωση διαμαρτυρίας δεν ανακοινώνουν οι αρχές της χώρας έγκυρο νούμερο. Πάντα χαμηλότερα.
Στο Σύνταγμα έγινε η κατάβρεξη (φαντάζομαι) ή και στα πέριξ?vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 19:20Γυρω στις 16:15-20 ο εντολέας των συγκεντρωσεοσπαστών μπέρδεψε λιγο τις εποχές μαλλον, νομιζε οτι ειναι καλοκαιράκι και σκέφτηκε να δροσίσει το πληθος.Saturn έγραψε: 28 Φεβ 2025, 19:12για πες ρε, τί έγινε?vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 19:05 Βασικα έκλασε τόσο μαλλί που μόλις ειχε μαζεψει τα μπαχάλια του και σου λεει "ε τωρα θα φανει πολυ εξόφθαλμο αν τους ξανα αμολήσω, τωρα ας δοκιμασω να βγαλω τις αύρες να ψεκάζουν νεράκι". Και απ'το πουθενά πεταχτηκαν μπουγελίστρες και εβρεχαν απροκάλυπτα τον κοσμο.
στην τηλεόραση πριν έβλεπα να κάθονται ειρηνικά κατάχαμα στο Σύνταγμα
Μπορει και να το εκανε για να ξεπλύνει τα χημικά απο τα ρουχα τους βεβαια, μην τον αδικησομεν, μπορει να ειχε καλες προθεσεις.![]()
Τωρα διαβαζω οτι υπαρχουν ακομα καποιοι διαδηλωτες και οι τσαίοι παλευουν να διαλύσουν τη συγκεντρωση εδω και ωρες (ξαναριξανε χημικα διαβαζω) και δε ξεκατσικώνονται με τιποτα.
Εχουν να φυγουν και για τριημεράκι οι προϊστάμενοι των ματατζηδων και οι εντολείς τους, κριμα, δεν τους λυπάται ο παλιολαος![]()
Ε μα δεν άντεξα τόση υποκρισία μαζεμένη σε ένα άτομο έλεος.student έγραψε: 28 Φεβ 2025, 19:32Τι να έκανε ρε συ νίκη...εδώ η μούργα είχε το θράσος να κατέβει και στην πορείαNiki έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:59Άντε μωρή μύξα γράφεις συνέχεια τις βλακείες σου.
Να ήτανε εσένα η κόρη σου νεαρό κοριτσάκι με γυαλιά να διαδήλωνε ειρηνικά και να το έπαιρνε ένας ουγκανός γορίλας των ματ να το έβαζε κάτω και να του έτριβε το μάγουλο στον δρόμο μέχρι να ματώσει.
Να δω τι θα έκανες.
Αλήτες !
Έχετε ξεφύγει τέτοια ρουφιανιά ούτε τον καιρό των Γερμανών δεν είχαμε.![]()
Τουλάχιστον ο ΓΓ, ο ότος, ο ποντικός,ο πατ ήταν συνεπείς και μείνανε σπίτια τους. Η μύξα που μπαίνει τόσο καιρό μπροστάρισα να τους στηρίξει και να χλευάσει τους ψέκες ζαίους των τεμπών...κατέβηκε στην πορεία ρε μαλάκα να διαμαρτυρηθεί κι όλας!!! Να φυλάξει τον κώλο της το λαμόγιο, να λέει μετά κι εγώ κατέβηκα.
Ούστ από δω λαμόγιατο που δεν έχει μείνει πάνω σου ίχνος τσίπας.
Εδώ κατέβηκες ΕΣΥ να δώσεις "παρών" στη συγκέντρωση ρε λέμε...πόσο θράσος κουβαλάει η συνομοταξία σας για να μιλάς για άλλους?ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 19:24 Αυτό που βλέπω είναι ότι σήμερα μαζεύτηκαν όλοι οι συντονιστές σε ένα θέμα, για να δώσουν "παρών".
Πείτε κι άλλα βρε φοβικά παρτάλια, δεν τρέχει τίποτα.Niki έγραψε: 28 Φεβ 2025, 19:37student έγραψε: 28 Φεβ 2025, 19:32Τι να έκανε ρε συ νίκη...εδώ η μούργα είχε το θράσος να κατέβει και στην πορείαNiki έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:59
Άντε μωρή μύξα γράφεις συνέχεια τις βλακείες σου.
Να ήτανε εσένα η κόρη σου νεαρό κοριτσάκι με γυαλιά να διαδήλωνε ειρηνικά και να το έπαιρνε ένας ουγκανός γορίλας των ματ να το έβαζε κάτω και να του έτριβε το μάγουλο στον δρόμο μέχρι να ματώσει.
Να δω τι θα έκανες.
Αλήτες !
Έχετε ξεφύγει τέτοια ρουφιανιά ούτε τον καιρό των Γερμανών δεν είχαμε.![]()
Τουλάχιστον ο ΓΓ, ο ότος, ο ποντικός,ο πατ ήταν συνεπείς και μείνανε σπίτια τους. Η μύξα που μπαίνει τόσο καιρό μπροστάρισα να τους στηρίξει και να χλευάσει τους ψέκες ζαίους των τεμπών...κατέβηκε στην πορεία ρε μαλάκα να διαμαρτυρηθεί κι όλας!!! Να φυλάξει τον κώλο της το λαμόγιο, να λέει μετά κι εγώ κατέβηκα.
Ούστ από δω λαμόγιατο που δεν έχει μείνει πάνω σου ίχνος τσίπας.
Ε μα δεν άντεξα τόση υποκρισία μαζεμένη σε ένα άτομο έλεος.
Αυτό σκέφτηκαν και στην ΝΔ και έβγαλαν τον ΚούληNiki έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:46 Ποτέ ξανά δεξιά ποτέ.
Οτιδήποτε άλλο αλλά ποτέ ξανά δεξιά.
Προσέξτε δεν λέω ΝΔ πλέον λέω δεξιά γενικά.
Ναι εκεί με φέρανε.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Εμπλουτίζεται καθημερινώς ο πγιοτικός αριστερός λαός, δεν το λες και κακό.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 28 Φεβ 2025, 19:42Αυτό σκέφτηκαν και στην ΝΔ και έβγαλαν τον ΚούληNiki έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:46 Ποτέ ξανά δεξιά ποτέ.
Ναι εκεί με φέρανε.
συμβαινει μερικες φορες οι ανθρωποι να αλλαζουν αποψεις, δεν ειναι σαν τα μποτ που περιμενουν το απγκρειντ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:58αλλά μου έλεγες πριν έναν μήνα, τόσο γρήγορα αλλάζεις άποψη;Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:54Κατέβηκα με τα παιδιά μου.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:47
πολύ μεγάλη και η συγκέντρωση στην πάτρα, κρίμα που καπελώθηκε, μπράβο σου φιλη μου που έκατσες σπίτι και δεν κατέβηκες να καπελωθείς.
Μετά απ'όσα διάβασα και έφριξα. Μακρυά από τα μπλοκ.
Ναι, ξεφτίλα. Η ίδια αστυνομία που εξεπλάγη από τους μπαχαλάκηδες και κατέβρεξε τους ειρηνικούς διαδηλωτές. Υπογραφή Χρυσοχοΐδη η μεγαλειώδης αντίδραση σε κάθε επίπεδο.
Εγώ δεν μπορώ να γίνω αριστερή οι αριστεροί φίλοι μου το έχουν πει πολλές φορές .ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 19:44Εμπλουτίζεται καθημερινώς ο πγιοτικός αριστερός λαός, δεν το λες και κακό.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 28 Φεβ 2025, 19:42Αυτό σκέφτηκαν και στην ΝΔ και έβγαλαν τον ΚούληNiki έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:46 Ποτέ ξανά δεξιά ποτέ.
Ναι εκεί με φέρανε.![]()
Δε μπορούν να μετρήσουν λέμε,μη τους βάζετε δύσκολα θέματα.
Έτσι άκουσα κι εγώ στο Σκάι. Μπορεί να εννοουσαν την Κρήτη