Στην ΕΕ οι αποφάσεις λαμβάνονται με ομοφωνία, οπότε αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα είναι διαχρονικά από τις πιο φιλοτουρκικές χώρες στην Ευρώπη και κάπως θα πειθόταν, αλλά είναι αμφίβολο αν η ίδια η Τουρκία ενδιαφέρεται να ενταχθεί σε ένα αντιρωσικό συνασπισμό. Ακόμα όμως και αν ενδιαφέρεται, μάλλον δεν θα ενδιαφέρονται οι χώρες που έχουν πραγματική κόντρα με τη Ρωσία, για λόγους φυσικά εντελώς άσχετους με την Ελλάδα ή ακόμα και με την Ανατολική Ευρώπη.πατησιωτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 11:02Αλλά στις δομές της ευρωπαικής άμυνας που θα είναι εντός,εκτός και επί τα αυτά του ΝΑΤΟ θα μπει και η Τουρκία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ή με την πατρίδα μας ή με τον Τραμπ
Re: Ή με την πατρίδα μας ή με τον Τραμπ
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Οργισμένος
Ισχυρες ευρω ΕΔ, με ανω των 2000 πυρηνικων κεφαλων , αυτονομια, εμπορικη προσσεγγιση με Κινα και δημιουργια ορυκτελαιηκου ευρωσινικου μονοψωνιου, και θα σου ελεγα εγω μετα σε ποιο βοθρο θα κρυβοντουσαν κατι πορτοκαλι ψεκες μαζι με τους μποτοξακιδες παιδοφιλους νταβαδες τους.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:17Στην Ελλαδα πιστευεις οτι ειστε περισσοτεροι ή λιγοτεροι απο 10% ?Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:56 Ισπανικό πολλ. Not even close. Ο λαός θέλει αυτόνομη ΕΕ.
![]()
Αλλα δεν τραβαει η ομας...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
https://twitter.com/clashreport/status/ ... 4234158408Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:56 Ισπανικό πολλ. Not even close. Ο λαός θέλει αυτόνομη ΕΕ.
![]()
H Κάγια Κάλλας εκπρόσωπος της ευρωπαικής ελίτ και υπάλληλος του Σόρος, δηλώνει ότι πρέπει να νικήσουμε την Ρωσία πριν πάμε να νικήσουμε την Κίνα.
Παλι Σορος? Πειτε και τιποτα αλλο. Δεν εχει πλακα πλεον.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
καλά, ναι, πάει πέταξε το πουλάκι. η τουρκία είναι φορσέ επιλογή
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Eθνικοκοινωνιστης
τιμουλα?Pillars έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:08https://twitter.com/clashreport/status/ ... 4234158408Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:56 Ισπανικό πολλ. Not even close. Ο λαός θέλει αυτόνομη ΕΕ.
![]()
H Κάγια Κάλλας εκπρόσωπος της ευρωπαικής ελίτ και υπάλληλος του Σόρος, δηλώνει ότι πρέπει να νικήσουμε την Ρωσία πριν πάμε να νικήσουμε την Κίνα.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
λέμε για δασμούς απειλές παλαβομάρες και ο χαζοβιόλης κολλημένος με τους πούστηδες.στοίχημα είναι αμπαρωμένος στο υπόγειο και κατεβάζει ρεντ μπουλ πηγαίνοντας τοίχο τοίχο με μια τάπα βιδωμένη στον πάτο του μη τον γαμήσουν
Έχω εγώ καλύτερο. Ένα πορνίδιο της οποίας οι γονείς καλοπερνούσανε και τρώγανε ψωμακι ως μεγαλοστελέχη του κομμουνιστικού κόμματος επι ΕΣΣΔ, τώρα έχει αλλάξει ομάδα για τα φράγκα, και αν μεθαύριο χρειαστεί να ντυθούν τα παιδιά της με τα χρώματα του κομμουνιστικού κόμματος Κίνας η οποίας δύναμης θα υπερισχύει σε 50 χρόνια, θα το κάνουν και αυτό.
αντε να πατε με την Κινα ... να γραφτειτε και στο ΚΚ Κινας αν δεν σας χαρτζιλικωνουν τοσα χρονιαΟργισμένος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:04Ισχυρες ευρω ΕΔ, με ανω των 2000 πυρηνικων κεφαλων , αυτονομια, εμπορικη προσσεγγιση με Κινα και δημιουργια ορυκτελαιηκου ευρωσινικου μονοψωνιου, και θα σου ελεγα εγω μετα σε ποιο βοθρο θα κρυβοντουσαν κατι πορτοκαλι ψεκες μαζι με τους μποτοξακιδες παιδοφιλους νταβαδες τους.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:17Στην Ελλαδα πιστευεις οτι ειστε περισσοτεροι ή λιγοτεροι απο 10% ?Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:56 Ισπανικό πολλ. Not even close. Ο λαός θέλει αυτόνομη ΕΕ.
![]()
Αλλα δεν τραβαει η ομας...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Παίζει ρόλο το ΚΚ Κίνας; Δεν είναι δικτατορία του Σι η φάση; 
Πιο ενδιαφερον ακουγεται απο τους σορους και τους τουρκοχαζαρους.AOC έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:50Έχω εγώ καλύτερο. Ένα πορνίδιο της οποίας οι γονείς καλοπερνούσανε και τρώγανε ψωμακι ως μεγαλοστελέχη του κομμουνιστικού κόμματος επι ΕΣΣΔ, τώρα έχει αλλάξει ομάδα για τα φράγκα, και αν μεθαύριο χρειαστεί να ντυθούν τα παιδιά της με τα χρώματα του κομμουνιστικού κόμματος Κίνας η οποίας δύναμης θα υπερισχύει σε 50 χρόνια, θα το κάνουν και αυτό.
AOC έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:50Έχω εγώ καλύτερο. Ένα πορνίδιο της οποίας οι γονείς καλοπερνούσανε και τρώγανε ψωμακι ως μεγαλοστελέχη του κομμουνιστικού κόμματος επι ΕΣΣΔ, τώρα έχει αλλάξει ομάδα για τα φράγκα, και αν μεθαύριο χρειαστεί να ντυθούν τα παιδιά της με τα χρώματα του κομμουνιστικού κόμματος Κίνας η οποίας δύναμης θα υπερισχύει σε 50 χρόνια, θα το κάνουν και αυτό.
Οι πασοκικές κατσαρίδες της Λετονίας.
Άνθρωποι παντός καιρού.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
αναμενουμε το Ισπανικο ναυτικο να φυλαξει τα συνορα μας ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2025, 12:56 Ισπανικό πολλ. Not even close. Ο λαός θέλει αυτόνομη ΕΕ.
![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos