Συγκέντρωση μνήμης ήταν. Και μάντεψε τι θυμήθηκαν όλοι.SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:59Fata_Morgana έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:57Βασικά ο κόσμος φώναζε πολύ πολύ χειρότερα από το να παραιτηθούν. Μη σε ταράξω κιόλας.![]()
![]()
![]()
Νιωθω εξαπατημενος
Νιωθω βιασμενος
Μου ειχαν πει οτι ειναι συγκεντρωση μνημης
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
- Fata_Morgana
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
- Eθνικοκοινωνιστης
vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:01Πιο πιθανη η νοτιοκορεατοποίηση, δασκαλεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:41ελληνιαρηδες απλα,κατι τετοιοι κανουν μπουλινγκ στον Τεο![]()
ειπαμε μονο βορειοκορεατοποιηση![]()
![]()
https://www.ertnews.gr/video/sygkentros ... n-n-korea/
Βολεύεσαι και με κατι τετοιο ή δεν αρκει?![]()

την επομενη φορα που θα βρεθεις μεταξυ διασταυρουμενων πυρων ντανε μου χωρις να φταις θυμησου αυτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 28 Φεβ 2025, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:58Ρε μεγαλε αυτοι που βγηκαν στους δρομους ψηφιζουν 20 διαφορετικα κομματαnyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:54
Αν βγήκαν δικέ μου 1.5-2 εκ έξω, πάει να πει ότι η ΝΔ αντιπροσωπεύει γύρω στο 20%.
Άμα θέλει να κυβερνάει σαν Κιμ Γιονκ Ουν ας συνεχίσει.
Τι στον πουτσο θελετε;
Να καταργησετε τις εκλογες και να βγαινει κυβερνηση με αναταση χεριου στο Συνταγμα;
Όχι δεν θέλω να καταργήσω τις εκλογές.
Η Νδουλα σου έχει καταργήσει αρχικά την έννοια της πλειοψηφίας με τις ενισχυμένες αναλογικές και λοιπές κομπίνες, ενώ παράλληλα έχει καταπατήσει το Σύνταγμα με διάφορες πρόσφατες ενέργειες.
Επίσης όσοι κατέβηκαν, δεν κατέβηκαν για να εκπροσωπήσουν κάποιο από τα 20 κόμματα που λες, αλλά για να ζητήσουν επιτέλους κράτος, κάτι για το οποίο αδιαφορεί 6 χρόνια η ΝΔουλα. (εντιτ δεν αδιαφορεί απλώς βασικά, συμμετέχει ενεργά στη μπανανοποίηση)
Οπότε ναι ας παραιτηθεί να έρθει άλλος. Δε θα λείψει σε κανέναν ο στρατός τενεκέδων και αγράμματαων που έχει μαζέψει ο Κούλης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 28 Φεβ 2025, 18:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ναι, και;Fata_Morgana έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:57Βασικά ο κόσμος φώναζε πολύ πολύ χειρότερα από το να παραιτηθούν. Μη σε ταράξω κιόλας.
Αν γίνουν εκλογές, άλλοι είναι αυτοί που θα ταραχτούν. Εκτός από τους βούδες ψηφοφόρους του τιμημένου, που είναι εγγύηση για ιδεολογικό μπαϊράμ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:54Αν βγήκαν δικέ μου 1.5-2 εκ έξω, πάει να πει ότι η ΝΔ αντιπροσωπεύει γύρω στο 20%.SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:452.115.322 ψηφους πηρε πριν ενα χρονοnyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:39
σε όλη τη χώρα ήταν σίγουρα 1.5 εκ που βγήκαν στο δρόμο
Ο Κούλης νομίζω δεν δικαιούται να είναι στην κυβέρνηση πλέον
Αν δεν δικαιουται αυτος ποιος δικαιουται δηλαδη;
Ο Γιαννης ο Ζιγδης(αν ζουσε);
Είμαστε ακόμα δημοκρατία - αυτό σημαίνει ότι ακόμα και εάν πέσει στο 5% η κυβέρνηση μπορεί άνετα να διατηρήσει την εξουσία μέχρι τις επόμενες εκλογές. Οι άνθρωποι ψηφίζουν για 4ετία και όχι να αλλάζει η κυβέρνηση όποτε πέφτει το ποσοστό της!!!
Βέβαια, εδώ ξεχνάτε ηθελημένα κάτι άλλο: όλο αυτός ο πανικός δεν είναι μόνο για τα Τέμπη, είναι για όλο το φάσμα της ζωής του Έλληνα.
Παλιά, υπήρχαν οι νεκροί (π.χ. Σάμινα) με όποιες γελοιότητες από πλευράς κράτους και κομμάτων, αλλά υπήρχε το χρήμα που βούλωνε στόματα. Σήμερα αυτό το χρήμα δεν υπάρχει. Οπότε οι άνθρωποι έλυσαν τη γλώσσα τους... Και αυτό φοβούνται πλέον σε όλα τα κόμματα...
Βέβαια, από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και άλλα προβλήματα που θα σκάσουν μέχρι το τέλος Ιουνίου...
Δεν ξέρω πως θα τα διαχειριστεί όλα αυτά η κυβέρνηση του Κούλη - ίσως και με πρόωρες εκλογές...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Eθνικοκοινωνιστης
που τετοια τυχηnyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:03SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:58Ρε μεγαλε αυτοι που βγηκαν στους δρομους ψηφιζουν 20 διαφορετικα κομματαnyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:54
Αν βγήκαν δικέ μου 1.5-2 εκ έξω, πάει να πει ότι η ΝΔ αντιπροσωπεύει γύρω στο 20%.
Τι στον πουτσο θελετε;
Να καταργησετε τις εκλογες και να βγαινει κυβερνηση με αναταση χεριου στο Συνταγμα;
Η Νδουλα σου έχει καταργήσει αρχικά την έννοια της πλειοψηφίας με τις ενισχυμένες αναλογικές και λοιπές κομπίνες, ενώ παράλληλα έχει καταπατήσει το Σύνταγμα με διάφορες πρόσφατες ενέργειες.
Επίσης όσοι κατέβηκαν, δεν κατέβηκαν για να εκπροσωπήσουν κάποιο από τα 20 κόμματα που λες, αλλά για να ζητήσουν επιτέλους κράτος, κάτι για το οποίο αδιαφορεί 6 χρόνια η ΝΔουλα. (εντιτ δεν αδιαφορεί απλώς βασικά, συμμετέχει ενεργά στη μπανανοποίηση)
Οπότε ναι ας παραιτηθεί να έρθει άλλος. Δε θα λείψει σε κανέναν ο στρατός τενεκέδων και αγράμματαων που έχει μαζέψει ο Κούλης.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
αρα μετα απολαυτα θα το ξαναριξεις ΚουληΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:04Ναι, και;Fata_Morgana έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:57Βασικά ο κόσμος φώναζε πολύ πολύ χειρότερα από το να παραιτηθούν. Μη σε ταράξω κιόλας.
Αν γίνουν εκλογές, άλλοι είναι αυτοί που θα ταραχτούν. Εκτός από τους βούδες ψηφοφόρους του τιμημένου, που είναι εγγύηση για ιδεολογικό μπαϊράμ.![]()
κι ο Ραφαηλ?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Τις εκλογές θα τις καταργήσουμε όταν θα έρθει η ώρα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:06που τετοια τυχηnyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:03SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:58
Ρε μεγαλε αυτοι που βγηκαν στους δρομους ψηφιζουν 20 διαφορετικα κομματα
Τι στον πουτσο θελετε;
Οπότε ναι ας παραιτηθεί να έρθει άλλος. Δε θα λείψει σε κανέναν ο στρατός τενεκέδων και αγράμματαων που έχει μαζέψει ο Κούλης.![]()
-
Νετο Γκουερινο
Ένας ακόμη τελειωμένος μαλάκας με τον οποίο δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ.Zundapp έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:07αρα μετα απολαυτα θα το ξαναριξεις ΚουληΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:04Ναι, και;Fata_Morgana έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:57
Βασικά ο κόσμος φώναζε πολύ πολύ χειρότερα από το να παραιτηθούν. Μη σε ταράξω κιόλας.
Αν γίνουν εκλογές, άλλοι είναι αυτοί που θα ταραχτούν. Εκτός από τους βούδες ψηφοφόρους του τιμημένου, που είναι εγγύηση για ιδεολογικό μπαϊράμ.![]()
κι ο Ραφαηλ?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αρχίδια δημοκρατία είμαστε.OANNHSEA έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:04nyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:54Αν βγήκαν δικέ μου 1.5-2 εκ έξω, πάει να πει ότι η ΝΔ αντιπροσωπεύει γύρω στο 20%.SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:45
2.115.322 ψηφους πηρε πριν ενα χρονο
Αν δεν δικαιουται αυτος ποιος δικαιουται δηλαδη;
Ο Γιαννης ο Ζιγδης(αν ζουσε);
Είμαστε ακόμα δημοκρατία - αυτό σημαίνει ότι ακόμα και εάν πέσει στο 5% η κυβέρνηση μπορεί άνετα να διατηρήσει την εξουσία μέχρι τις επόμενες εκλογές. Οι άνθρωποι ψηφίζουν για 4ετία και όχι να αλλάζει η κυβέρνηση όποτε πέφτει το ποσοστό της!!!
Βέβαια, εδώ ξεχνάτε ηθελημένα κάτι άλλο: όλο αυτός ο πανικός δεν είναι μόνο για τα Τέμπη, είναι για όλο το φάσμα της ζωής του Έλληνα.
Παλιά, υπήρχαν οι νεκροί (π.χ. Σάμινα) με όποιες γελοιότητες από πλευράς κράτους και κομμάτων, αλλά υπήρχε το χρήμα που βούλωνε στόματα. Σήμερα αυτό το χρήμα δεν υπάρχει. Οπότε οι άνθρωποι έλυσαν τη γλώσσα τους... Και αυτό φοβούνται πλέον σε όλα τα κόμματα...
Βέβαια, από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και άλλα προβλήματα που θα σκάσουν μέχρι το τέλος Ιουνίου...
Δεν ξέρω πως θα τα διαχειριστεί όλα αυτά η κυβέρνηση του Κούλη - ίσως και με πρόωρες εκλογές...
.
Δημοκρατία δεν είναι μόνο να κάνεις εκλογές, αλλά να ισχύουν και οι νόμοι για όλους.
γιατι περουκινι μου?ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:08Ένας ακόμη τελειωμένος μαλάκας με τον οποίο δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Μπορω εγω καπου εδω να πω, ποσο θλιψη και ντροπη ενοιωσα, οταν μπηκα στο σπιτι και ειδα διαφορα πλανα, ηταν εκεινη η μανα στην εξεδρα δειχνοντας την φωτογραφια της κορης της ; Να εχεις δει τετοια πραγματα με τις μαναδες των αγνοουμενων στην Κυπρο...ηταν οι Τουρκοι...να βλεπεις κι εδω μια μανα αναγκασμενη να κρατα μπροστα σε ενα πληθος την φωτογραφια του νεκρου παιδιου της;;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δεν διαφωνώ σε αυτό!!!nyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:09Αρχίδια δημοκρατία είμαστε.OANNHSEA έγραψε: 28 Φεβ 2025, 18:04nyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:54
.
Δημοκρατία δεν είναι μόνο να κάνεις εκλογές, αλλά να ισχύουν και οι νόμοι για όλους.
Όμως ήταν (και είναι) ο λαός που βγάζει τα μάτια του, όταν πέφτουν στην τσέπη του τα χρήματα.
Δεν γίναμε έτσι λόγω δικτατορίας, αλλά ανθρώπων που ψήφιζαν με βάση την τσέπη τους και εθελοτυφλούσαν για όλα τα άλλα!!!
Το μεγαλειώδες σήμερα είναι μία ένδειξη ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση...
.
Bellum omnium contra omnes
- Fata_Morgana
Τελικά πόσο κόσμο να είχε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση