Και εγω δεξιός είμαι και ψήφισα ΝΔ αλλά πολύ το χάρηκα το μύριο στο δρόμο σήμερα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 16:32 Αν κρίνω από τις αντιδράσεις των Δεξιών, πόνεσε πολύ η σούφρα τους σήμερα. Καλώς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εντάξει, ρε. Δεν εννοούσα εσένα. Τους νεοδημοκράτες, εννοούσα.
Εσύ μου είσαι συμπαθής, ακόμα κι αν με βρίζεις.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 16:32 Αν κρίνω από τις αντιδράσεις των Δεξιών, πόνεσε πολύ η σούφρα τους σήμερα. Καλώς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
σωστό. Αν σήμερα αυτο που έχουμε να πούμε ειναι οτι έπηξαν οι δεξιοί, ας μην πούμε κατι καλύτερα, δεν μας αφορά το θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 28 Φεβ 2025, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kauldron έγραψε: 28 Φεβ 2025, 16:56Φίλε, η μόνη λύση είναι αυτή. ΓΔΥΣΙΜΟ στους κουκοουλοφλώρους, βγάλσιμο τη κουκούλα, και γδύσιμο από τη μέση και κάτω. Και τράβηγμα βίντε με πολύ γέλιο. Φαντάσου τ' άσπρα κωλαράκια τους τί αστεία θα είναι.vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 16:54Όταν επέστρεφα Πλατεία πάλι, από Πλάκα που είχαμε καβατζωθει, υπήρχαν κάποια μουλικα που έκαναν ακόμα επεισόδια.Kauldron έγραψε: 28 Φεβ 2025, 16:33
Το θέμα είναι να επιτεθεί ο κόσμος στους μπαχαλάκηδες και να τους γαμήσει.
Να τους σκίσουν τα παντελόνια και τα σώβρακα, και να τους αναγκάσουν να γυρίζουν ξεβράκωτοι.
Ξαφνικά άρχισαν να μαζεύονται τα μαλακισμένα, και στο άκυρο βγαίνουν τα μπουγελωτήρια και μπουγελωνουν τον κόσμο.
Το νούμερο με τους κλόουν δεν ξέρω αν είναι προγραμματισμένο πριν ή μετά τους ελέφαντες, αλλά κρίμα που θα το χάσω. Λογικά θα κατέβαινε παρέλαση η ίδια η κυβέρνηση με υπουργούς και βουλευτές της.

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Εννοούσα τους νεοδημοκράτες. Αλλά, καλά κάνετε και μου την λέτε, είναι ανεπίτρεπτη η γενίκευση.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Eθνικοκοινωνιστης
ντανε μου εσυ δεν αποθεωνες κνδ?vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 16:57Α ναι συγγνώμη, σου εθιξα την κυβέρνησηΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 16:56Δεν πείθεις χαρά μου.vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 16:54
Όταν επέστρεφα Πλατεία πάλι, από Πλάκα που είχαμε καβατζωθει, υπήρχαν κάποια μουλικα που έκαναν ακόμα επεισόδια.
Ξαφνικά άρχισαν να μαζεύονται τα μαλακισμένα, και στο άκυρο βγαίνουν τα μπουγελωτήρια και μπουγελωνουν τον κόσμο.
Το νούμερο με τους κλόουν δεν ξέρω αν είναι προγραμματισμένο πριν ή μετά τους ελέφαντες, αλλά κρίμα που θα το χάσω. Λογικά θα κατέβαινε παρέλαση η ίδια η κυβέρνηση με υπουργούς και βουλευτές της.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ε, μα!enaon έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:00σωστό. Αν σήμερα αυτο που έχουμε να πούμε ειναι οτι έπηξαν οι δεξιοί, ας μην πούμε κατι καλύτερα, δεν μας αφορά το θέμα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Aπεκτησε σκοπο δηλαδη η συγκεντρωση; Για να δουμε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ε, τότε είσαι τέρμα χαζό.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:00Εντάξει, ρε. Δεν εννοούσα εσένα. Τους νεοδημοκράτες, εννοούσα.
Εσύ μου είσαι συμπαθής, ακόμα κι αν με βρίζεις.![]()
Προσοχή μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου των κανόνων σας, βρε...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Νετο Γκουερινο
1.000.000 στην Αθήνα πάνω από 300.000 Θεσσαλονίκη και εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα
ουτε αυτους μην λες, οχι εδώ μέσα, διάβασε το φόρουμ λιγο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:01 Εννοούσα τους νεοδημοκράτες. Αλλά, καλά κάνετε και μου την λέτε, είναι ανεπίτρεπτη η γενίκευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4182 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 62 Απαντήσεις