ρεστης
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Ληστοσυμμορίτης
αλλά μου έλεγες πριν έναν μήνα, τόσο γρήγορα αλλάζεις άποψη;Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:54Κατέβηκα με τα παιδιά μου.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:47πολύ μεγάλη και η συγκέντρωση στην πάτρα, κρίμα που καπελώθηκε, μπράβο σου φιλη μου που έκατσες σπίτι και δεν κατέβηκες να καπελωθείς.
Μετά απ'όσα διάβασα και έφριξα. Μακρυά από τα μπλοκ.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ο Πρωκτοσαλτε εκανε δηλωσεις ή τον εχουν στον Ευαγγελισμο με οξυγονο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:58 Ο Πρωκτοσαλτε εκανε δηλωσεις ή τον εχουν στον Ευαγγελισμο με οξυγονο?
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πήγαμε με τα πόδια γιατί από αγ. νικόλα που επιχειρήσαμε να πάμε με τρένο ήταν αδύνατο, δεν χωρούσε να μπει ούτε καρφίτσα στους συρμούς συγκεντρωμένος κόσμος έφτανε ήδη μέχρι ομόνοια κατά τις 11 παρά
απ'ότι είδα ο κόσμος από τη πλατεία συντάγματος έφτανε σχεδόν μέχρι συγγρού και από βασ. σοφίας μέχρι πολεμικό μουσείο και πιο πίσω
όλοι οι δρόμοι ανάμεσα σε σύνταγμα και ομόνοια βούλιαξαν
δε νομίζω να έχει ξαναγίνει τέτοια συγκέντρωση ποτέ στην ιστορία της χώρας
και μιλάμε για Αθήνα μόνο γιατί δεν ήρθαν από επαρχία αφού γίναν συγκεντρώσεις παντού
σε παλιότερες μεγάλες συγκεντρώσεις έρχονταν κι από επαρχία και πάλι δεν φτάναν τον κόσμο που είχε σήμερα
και ο seahawk μας λέει για 200k
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ζακέτα να βάλεις!Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:52Χαίρομαι που η γενιά μου παραλαμβάνει τη σκυτάλη από την γενιά σας και τραβα μπροστά.Beria έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:48Επέστρεψα από Ομόνοια - Πειραιώς στις 2 και κάτι
Σταδίου, Πανεπιστημίου ήταν γεμάτη κόσμο που επέστρεφε και η Πειραιώς μέχρι το Γκάζι είχε πάρα πολύ κόσμο
Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης

Καλοπαιδα ετοιμάζονται για μπαχαλα.
Αστυνομία πολύ πιο μακριά, τουλάχιστον από Ερμού μέχρι Μητροπόλεως δεν είδαμε κανέναν, πρώτη φορά πετύχαμε προς Κυδαθηναίων. Αδυνατο να ελεγχθεί τέτοια συγκέντρωση, δε θυμάμαι τόσο κόσμο μαζεμένο άλλη φορά.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Αγχίαλος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:53Golden Age έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:59Το είδα live στο MEGA αυτό. Τα κλωτσίδια δεν έπεσαν όταν έσπαγαν μάρμαρα, αλλά όταν έκαναν επεισόδια στον Άγνωστο Στρατιώτη. Και δεν τα έφαγαν αυτοί που πετούσαν μάρμαρα, αλλά εσείς που πήγατε να τους σταματήσετε. Αν ήσουν δηλαδή κι εσύ στο σκηνικό.vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:34Γελανε και τα μαρμαρα (τα σπασμένα). Τα μουνόπανα σπαγανε τα μαρμαρα μπροστα στους ματατζήδες και μονο οταν πηγαμε καποιοι μπροστα και αρχιζαμε τα κλωτσίδια οπως ηταν ετσι σκυφτοί θυμήθηκαν να πεταξουν χημικα οι αλλοι. ΜΕχρι και ο Μπογδάνςο τους ξεμπροστιαζει κανονικά
![]()
παραμύθι να πούμε σαν και αυτά που γράφει με τα γκομενάκια![]()
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/16 ... iko-vinteo απο την evdokiah
Ο golden κοιτάει να δει που θα κάτσει η μπίλια τώρα που αποφυλακίζονται οι ποινικοί. Μην του δίνεις πολύ σημασια
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Παίδες, κακά τα ψέμματα.
Η συγκέντρωση ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει και σύμφωνα με τα δεδομένα μέχρι τώρα, υπήρξε επιτυχής και χωρίς θύματα.
Αυτό το θεωρείτε καλή ή κακή εξέλιξη;
Η συγκέντρωση ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει και σύμφωνα με τα δεδομένα μέχρι τώρα, υπήρξε επιτυχής και χωρίς θύματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχει δουλίτσα η αστυνομία. Και μπράβο της που προστατεύει γυναικες
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Να με σχωρνάς που δεν έχω πολιτικό ημερολόγιο, να τσεκάρω. Πήγα ακομμάτιστη, μακρυά από τα κόμματα που είχαν πανώ.Και είδα όντως πολλους ανθρώπους σαν κι εμένα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:58αλλά μου έλεγες πριν έναν μήνα, τόσο γρήγορα αλλάζεις άποψη;Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:54Κατέβηκα με τα παιδιά μου.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:47
πολύ μεγάλη και η συγκέντρωση στην πάτρα, κρίμα που καπελώθηκε, μπράβο σου φιλη μου που έκατσες σπίτι και δεν κατέβηκες να καπελωθείς.
Μετά απ'όσα διάβασα και έφριξα. Μακρυά από τα μπλοκ.
Ναι, αναθεώρησα. Θα μου την πεις κι όλας;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αλλοι πετανε νουμεραAitwlos έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:43
Τελικά αυτές οι συγκεντρώσεις έχουν κόσμο ή πρέπει να δούμε τις αναλύσεις του Γ.Γ
Εγω παω με τις ανακοινωσεις της ΕΛΑΣ
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 16:02 Παίδες, κακά τα ψέμματα.
Καλή. Είχε ίσα με 80.000 κόσμο λέω γω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4182 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 62 Απαντήσεις