Η αλήθεια είναι μπιρμπίλω μου ότι ούτε εσύ ούτε εγώ, ειμαστε η επιτομή των κομματικών ενταγμένων.Fata_Morgana έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:50ΓΑΛΗ μου εσύ μπορείς να λες τα δικά σου, εγώ τα δικά μου στα πολιτικά, στα κοινωνικά, στα περιανεμικά και όπου ο άνεμος μας φέρνει. Κάποια στιγμή έβγαινες εσύ στη πλατεία για τους δικούς σου λόγους. Κάποια στιγμή έβγαινα εγώ για τους δικούς μου λόγους. Τώρα θα ξαναβγω πάλι για τα δικά μου πιστεύω που εσύ για τους δικούς σου λόγους δε συμμερίζεσαι. Κατανοητό. Θεωρείς ότι η γνώμη μου για το οτιδήποτε πέρα από το περιανεμικό περιβάλλον δεν έχει βαρύτητα; Κατανοητό αλλά μη αποδεκτό. Οπως υποθέτω θα είναι μη αποδεκτό από λλευράς σου το ότι θεωρώ ότι η γνώμη σου δεν έχει βαρύτητα γιατί είσαι κομματικά ταγμένη. Αλλά στη πραγματικότητα δεν έχουμε εγώ και εσύ καμία σημασια. Δεν είναι μεταξύ μας το θέμα και ποιος την έχει μεγαλύτερη, καλύτερη και σωστότερη φορουμικά. Είναι το ποια έκταση θα έχει η όλη ιστορία και προς τα ποιες κατευθύνσεις τις σπρώχνουμε ο καθένας από τη πλευρα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:26Παπαριές μαρίτσα μ, μπιρμπίλω μ.Fata_Morgana έγραψε: 27 Φεβ 2025, 20:10
Ξέρεις ποιο είναι το καλό με τις περιανεμικές καπετάνισσες; ότι είναι παντός καιρού κάτι σαν τα σουπερ πούμα.
Μπορούν να σταθούν εξίσου καλά και στο περί ανέμων στ ανάλαφρα και στα δύσκολα και βάρβαρα.![]()
Είναι ήδη σαφέστατο το τι δονεί τις πσυχούλες των θηλυκών πασιονάριων στα δύσκολα και βάρβαρα ... και τις αντίστοιχες τοποθετήσεις των αντρικών όλων, στα πολιτικά δρώμενα. Οι περισσότεροι άγονται και φέρονται από τα περιανεμικά. Είναι η φύση τους τέτοια, τί να κάμομε.
Οπότε, μείνε στα περιανεμικά που είναι το φόρτε σου και στηρίζω με χίλιακαι άσε τα δύσκολα για τη σουβλάρα που την έχει δει σφυρί του Θωρ σε βιβλική παραλλαγή.
![]()
Και σαφώς δεν είναι μεταξύ μας το θέμα, ούτε έχουμε κάποια ιδιαίτερη σημασία στο ευρύτερο πλαίσιο.
Αυτό μόνον κάτι τελειωμένες καραψωνάρες με εξουσιαστικά αποτυχημένα απωθημένα, το θεωρούν.
Οπότε, όλα καλά.