stergiosbik έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:40
Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 09:36
stergiosbik έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:36
Μιλάς με την ιδιότητα του χημικού μηχανικού;
ΟΧΙ!!!
Σάλτα και γαμησου λοιπόν άθλιο κομματοσκυλο.
Γιατί εσύ μιλάς με την ιδιότητα του Χημικου Μηχανικού;
Όχι φυσικά.
Μόνο που δεν ήσουν τόσο φανατισμένος,γιατί άραγε;,θα προσεχές ότι αυτά δεν τα είπα εγώ αλλά κάποιος χημικός μηχανικός.
Ο οποιος μάλιστα παρέθεσε και στοιχεία.
Οπότε αφού κι εσύ δεν είσαι χημ.μηχανικος καλύτερα να κάνεις μόκο.
Τίποτα δεν παρέθεσε ο Μχόπουλος. Απολύτως τίποτα.
Όταν παραθέτεις στοιχεία λες " αυτό και αυτό και όποιος θέλει ας έρθει να το αμφισβητήσει αν μπορεί".
Ο τύπος αυτός φυσικά και δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Όπως και κανένας άλλος.
Ένα κάρο μηχανικοί, λένε ο καθένας τα δικά του με τρομακτικές αποκλίσεις, αλλά μόνο ένας είχε την εξυπνάδα να τραβηχτεί πίσω : ο Λακαφώσης.
Οι άλλοι θα γίνουν η χαρα του δικηγόρου της Χελλένικ Τρέιν.
Φώναζε ο έρημος ο Πλακιάς, αφήστε τις υπερβολές και τα παραμύθια, θα τα βρούμε μπροστά μας. Αλλά που να τον ακούσουν.
Εγώ δεν είμαι χημικος μηχανικός, αλλά ξέρω πολύ χημεία και δη οργανική για να διαβάσω και να καταλάβω τι διαβάζω. Εσύ, θα πίστευες ακόμα και το σενάριο της υδραζίνης που έλεγε ο Στυξ της προάλλες ακόμα και αν στην έλεγαν υδρογονάνθρακα μόνο και μόνο επειδή είναι ευφλεκτη
Όσοι χημικοί μηχανικοί στο περιβάλλον μου έχουν ακούσει τις παπαριες αυτές δεν ξερουν αν πρέπει να κλάψουν ή να γελάσουν.
Δύο από αυτούς είναι η γυναίκα μου και ένας κολλητός φίλος. Αμφότεροι έχουν
υπογράψει στις δουλειες τους ως χημικοί μηχανικοί σε αντίθεση με τον τύπο που επικαλείσαι και που μας έλεγε στο ΕΜΠ ότι είναι τα Τέμπη ευκαιρία για να αναδυθεί κάτι νέο πολιτικά.
Χημικος Μηχανικός είναι και ο καθηγητής στο ΑΠΘ που έθεσε στον ΕΟΔΑΣΑΑΜ το θέμα του ευφλεκτου φορτίου αλλά ακόμα και οι 2.5 τόνοι δεν βγαίνουν και θα τα κάνουν όλα από την αρχή.
Χημικος Μηχανικός είναι και ο άλλος που έλεγε για 13 δεξαμενές ξέρω γω.
Ο,τι γουστάρεις κρατάς εσύ, για να μουγκανιζεις.
Όχι εγώ.